Ευχαριστώ πολύ αδερφέ, υπήρχε μία σύγχηση με την παρέα μου και δε ξέραμε ακριβώς..Sera4 έγραψε:για τον αγωνα με την κουλα ισυει...σημερα κανονικα ολοι παροντες...δεν δεχομαι κατω απο 5000 κοσμο με τπτ..RoMaN έγραψε:Αδέρφια, η ποινή για τις θύρες ισχύει για τον σημερινό αγώνα?? Και αν ισχύει, πώς θα γίνει να μπούμε?? Παρ'όλα αυτά διάβασα χτες τις δηλώσεις του πρόεδρου και μεταξύ άλλων καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουμε την ομάδα.. Άρα όλοι παλατάκι, έτσι??
Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 29/12/09 19:00 Nova
-
Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 29/12/09 19:00 Nova
- montolivo4
Πιστευω σημερα θα ερθει κοσμος και η παρουσια μας θα ειναι καταλυτικη...Παιρνει ζωη σιγα σιγα το μπασκετ μας...
- PAOK_NORTH_ARMY
Άιντε μετά από 2 μήνες ξανά ΠΑΟΚμάνια... Αυτός ο στρατός σε αποσυντονίζει εντελώς. Ευτυχώς 1 βδομάδα έχω άδεια.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.
Πάμε να γεμίσουμε το παλατάκι, να μας μείνει ευχάριστη ανάμνηση από την φετινή χρονιά που τελειώνει.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.
Πάμε να γεμίσουμε το παλατάκι, να μας μείνει ευχάριστη ανάμνηση από την φετινή χρονιά που τελειώνει.
Κάτι πρέπει να γίνει για να τιμήσουμε τον αδικοχαμένο Ζόλταν Χόρβατ .....Άν νικήσουμε σήμερα , να αφιερωθεί η νίκη στον Ζόλταν ...έχω συγκλονιστει απο τον άδικο χαμό του......

Πάμε μωρή αρρώστεια!!!
PS: gregory αγόρι μου θέλουμε 30αρα σήμερα χωρίς τον Monroe δίπλα σου!!!
PS: gregory αγόρι μου θέλουμε 30αρα σήμερα χωρίς τον Monroe δίπλα σου!!!
τι ν αυτό το πράμα με τα λάθη ρε πούστη μου, λες και παίζουμε τελικό ευρωλίγκας. έλεος
όντως.. πάρα πολλά λάθη αλλά ακόμα δεν μας επηρρεάζουν.. Ελπίζω να εξαλειφτούν στη συνέχεια του παιχνιδιού... Μπαίνουν τα τρίποντα.. 7/11 δεν είναι καθόλου άσχημα και επιπλέον ο Ταπούτος κάνει φανταστικό παιχνίδι μέχρι στιγμής.. Αλάνθαστος..
Επιπλέον έχω μια απορία πόσα επιθετικά μας έχουν πάρει...!!
Επιπλέον έχω μια απορία πόσα επιθετικά μας έχουν πάρει...!!
δεν ξέρω. παίζουμε με μία ομάδα που εκμεταλλεύεται απλά τα γρήγορα πόδια της και κάποια Miss match. κατά τα άλλα αν είχαμε 6 λάθη λιγότερα και 6 αμυντικά παραπάνω θα κερδίζαμε εύκολα με 15. τι να πω. μακάρι να κερδίσουμε έστω και με έναν...
όντως αλλά το θέμα είναι ότι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν τα έχουμε. πιστεύω με την εικόνα που δείχνει η ομάδα και αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι θα το κερδίσουμε το παιχνίδι...