10. Branko Milisavljevic
Re: 10. Branko Milisavljevic
Οι ψηλοι κοστιζουν palok δεν υπαρχει ρευστο οι μονοι ψηλοι αυτη την εποχη που ειναι φτηνοι ειναι καποιοι κοινοτικοι που μπορεις να βρεις στα ανατολικα πρωταθληματα και στην αδριατικη λιγκα πρωην γιουγκοι και πρωην σοβιετικοι αλλα θελει πολυ ψαξιμο η επιλογη και δεν ξερω καν αν το σκεφτοντε στην ομαδα.
Ευκολο ειναι να λεμε για την αλαγη του ντρομπνιακ αυτον τον ρωτησαμε? εχει καλο συμβολαιο και δεν ειναι παιχτης που μπορεις να του φερθεις λες και ειναι παιδακι οχι οτι δεν θα βρει ομαδα αν φυγει απο εμας αλλα μερικες φορες μπαινει και ο εγωισμος στη μεση οταν μιλαμε για (πρωην) μεγαλους παιχτες και καθονται πανω στο συμβολαιο τους.
Ευκολο ειναι να λεμε για την αλαγη του ντρομπνιακ αυτον τον ρωτησαμε? εχει καλο συμβολαιο και δεν ειναι παιχτης που μπορεις να του φερθεις λες και ειναι παιδακι οχι οτι δεν θα βρει ομαδα αν φυγει απο εμας αλλα μερικες φορες μπαινει και ο εγωισμος στη μεση οταν μιλαμε για (πρωην) μεγαλους παιχτες και καθονται πανω στο συμβολαιο τους.
Ειδικά με την θέση 1, δεν χωράει πειραματισμούς. Πρέπει να έχει κλασικό άσσο. Το να βάζεις τον Μίλι ένα δεκαπεντάλεπτο, τον Δεμερτζή τον οποίο συμπαθώ αλλά δεν είναι για πολλά-πολλά (όπως και οι Καυκής, Καλαϊτζίδης) και τον Μονρόε όπου είναι δυάρι, παίζει πολύ και αν τον επιστρατεύσεις στον άσσο τότε αργά ή γρήγορα θα κλατάρει, είναι μεσοβέζικες λύσεις και σίγουρα όχι οι καλύτερες. Καθαρό άσσο και τίποτα λιγότερο. Προσωπικά, προτιμώ τον Μπράνκο, όπου είναι καλός και αργά ή γρήγορα (ελπίζω το δεύτερο) θα πιάσει την απόδοση που θέλουμε.
δεν ξέρω. πολλές φορές αυτά που λέμε δε συμφωνούν με αυτά που θέλουμε (και που τελικά είμαστε σχεδόν σίγουροι οτι έτσι είναι). για μένα τα πράγματα είναι απλά μαθηματικά. αν ας πούμε (ας πούμε λέω) ο drobnjiak πάρει για το υπόλοιπο της χρονιάς 50.000 (π.χ. λέω), αν δεχτεί να φύγει χωρίς να πάρει μη δεδουλευμένα (δεν μου φαίνεται απίθανο αυτό από οσα διαβάζω γενικά στην ελλάδα), σου μένουν 50Κ για να πάρεις έναν μάυρο για 3 μήνες. Αδύνατο??? Αν ναι, εξηγήστε μου τι budget έχει η ολυμπια, αεκ, ηλυσιακός κλπ. που έχουν σίγουρα 1 ή 2 μάυρους κάτω από το καλάθι...
PS: εγώ εξακολουθώ να θεωρώ οτι αν είμαι εγώ σε θέση να προτείνω 2 παίκτες σε κάθε θέση στην ευρώπη, ένας προπονητής, ένα έμπειρο επιτελείο οφείλουν να κάνουν τις σωστές επιλογές μέσα σε 1 μήνα εύκολα.
PS: εγώ εξακολουθώ να θεωρώ οτι αν είμαι εγώ σε θέση να προτείνω 2 παίκτες σε κάθε θέση στην ευρώπη, ένας προπονητής, ένα έμπειρο επιτελείο οφείλουν να κάνουν τις σωστές επιλογές μέσα σε 1 μήνα εύκολα.
Οταν λες μαυρο τι εννοεις? γιατι με 50 χιλιαρικα μαζευω και εγω 100 μαυρους και 1000 cd δωρο

Περα απο την πλακα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα αυτη τη συκεγκριμενη περιοδο να βρεις αξιοπιστο ψηλο αμερικανο οι χαμηλομισθοι ειναι ολοι καπαρωμενοι δεν ειμαστε βαζελος που τραυματιζεται καποιος και εχουν το πακετο να φερουν καποιον.
Και για να σου απαντησω ευθεως κατα τη γνωμη μου οχι δεν γινετε να βρουμε αμερικανο ψηλο με 50 χιλιαρικα για το υπολοιπο της σεζον εστω και ζητωντας συγκεκριμενα πραγματα απο αυτον να κατεβαζει δηλαδη ριμπαουντ και να παιζει ξυλο μεσα στις 2 ρακετες.

Περα απο την πλακα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα αυτη τη συκεγκριμενη περιοδο να βρεις αξιοπιστο ψηλο αμερικανο οι χαμηλομισθοι ειναι ολοι καπαρωμενοι δεν ειμαστε βαζελος που τραυματιζεται καποιος και εχουν το πακετο να φερουν καποιον.
Και για να σου απαντησω ευθεως κατα τη γνωμη μου οχι δεν γινετε να βρουμε αμερικανο ψηλο με 50 χιλιαρικα για το υπολοιπο της σεζον εστω και ζητωντας συγκεκριμενα πραγματα απο αυτον να κατεβαζει δηλαδη ριμπαουντ και να παιζει ξυλο μεσα στις 2 ρακετες.
Μην το λες. Βρίσκεις άνετα. Μιλάμε για 50.000€ για κανένα τρίμηνο. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο Σέρβος δεν θα μας αδειάσει την γωνιά τσάμπα. Εκτός κι αν βρει πρόταση ανάλογων αποδοχών, πράγμα δύσκολο για τις εμφανίσεις του. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση κάτι θα "δαγκώσει".
ρε συ bane πόσα νομίζεις παίρνει ο massey της ολύμπια το χρόνο ας πούμε?? ο φράνσις??? ο carter ή ο petway του ηλυσιακού??? εδώ ο ταπ παίρνει 65Κ/χρόνο...
PS: δεν έχω ιδέα πόσα πα'ιρνουν ούτε εγώ...

Πανιώνιος 900.000 ΑΕΚ 900.000 Τρίκαλα 800.000 Κολοσσός 800.000 Καβάλα 750.000 Περιστέρι 750.000 Γ.Σ.Ολύμπια 500.000 Ηλυσιακός 500.000 άρα με 50,000 δύσκολο να βρούμε η καβάλα τον Palacio με πόσα τον πήρε? Πάντως να πάρω τώρα παίχτη για 3 μήνες πότε θα δέσει ο Παπαδόπουλος έχει 2 παιχνίδια που θυμίζει τον Λάζαρο ου παρελθόντος(καλά επειδή είχε και εύκολους αντιπάλους Χαρίση, Μόντς,Καραβανά και Παπακώστα)
ο φρανσιζ παιρνει πανω απο 200000 $ ,ενω τον μασσι τον εχει για μπουλο ο καλαφας στην ολυμπια(αν κ ειναι ψιλοφτηνος)..παντως οτι ενα μαυρακι με μ.ο. καμια 8-9 rebounds ανα ματς μας χρειαζεται,ειναι γεγονος..palok έγραψε:ρε συ bane πόσα νομίζεις παίρνει ο massey της ολύμπια το χρόνο ας πούμε?? ο φράνσις??? ο carter ή ο petway του ηλυσιακού??? εδώ ο ταπ παίρνει 65Κ/χρόνο...
τα ποσά που αναφέρεις σε τι αντιστοιχούν?? σίγουρα όχι σε ΕΝΑΝ ξένο παίκτη. 900Κ ξένο ούτε η sienna δεν έχει...
PS1: ένας καλός παίκτης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ας πούμε ένα κλασσικό αμερικανός 4αρι (πρέπει να υπάρχουν κανα κατομύριο αυτή τη στιγμή στην ευρώπη) αλτικός που να τσεπώνει τα rebound και να βάζει κάποια τίμια καλάθια (όπως Ο francis δηλαδή) δε νομίζω οτι θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Γενικά συμφωνώ 100% μαζί σου οτι και τους mcintyre-scola να φέρναμε θα μας έπαιρνε σίγουρα κανας μήνας (τουλάχιστον) για να βρεθούμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ.
PS2: αν λοιπόν ο francis παίρνει το χρόνο 200Κ γιατί να μην έρθει σε μία δύσκολη περίοδο (εννοοώ για αυτόν που δεν είναι εύκολο να βρει δουλειά κάπου καλά) σε εμάς για 3 μήνες με 50Κ???
PS1: ένας καλός παίκτης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ας πούμε ένα κλασσικό αμερικανός 4αρι (πρέπει να υπάρχουν κανα κατομύριο αυτή τη στιγμή στην ευρώπη) αλτικός που να τσεπώνει τα rebound και να βάζει κάποια τίμια καλάθια (όπως Ο francis δηλαδή) δε νομίζω οτι θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Γενικά συμφωνώ 100% μαζί σου οτι και τους mcintyre-scola να φέρναμε θα μας έπαιρνε σίγουρα κανας μήνας (τουλάχιστον) για να βρεθούμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ.
PS2: αν λοιπόν ο francis παίρνει το χρόνο 200Κ γιατί να μην έρθει σε μία δύσκολη περίοδο (εννοοώ για αυτόν που δεν είναι εύκολο να βρει δουλειά κάπου καλά) σε εμάς για 3 μήνες με 50Κ???
εν τοιαύτη περιπτώσει αν όντως θέλαμε μαύρους (είτε άσσο είτε 4) ας κάνουμε ένα τηλέφωνο στον πιλαφίδη
. εγώ λέω οτι μπορεί να μας δώσει 4-5 ονόματα σε κάθε θέση και για κάθε βαλάντιο...

Palok τα ποσά που αναφέρω είναι τα ετήσια μπάτζετ. Αντί για Francis(της ΑΕΚ ε?) δεν πάμε σε Κάρτερ του Ηλυσιακού που είναι και 2ρος στα επιθετικά στην Α1 και τον ισοπέδωσε στο τελευταίο παιχνίδι
Μαζι σου denis ειναι δυνατον παιχτης αμερικανος με τετοια σωματοδομη και αυτο το υψος αν ηταν καλος να επαιζε στην αεκ?
σοφτ και αμπασκετος ειναι πως λεμε αμπαλος κατι τετοιο
σοφτ και αμπασκετος ειναι πως λεμε αμπαλος κατι τετοιο

denis μαζί σου, ο francis ήταν ένα παράδειγμα που απλά ανέφερα. και εμένα ο carter μου κάνει ταμαμ.
bane δε συμφωνώ καθόλου (μα καθόλου!!!) στον γνωστό αφορισμό έλα μωρέ στην αεκ παίζει τι παίχτης μπορεί να είναι. να σου θυμίζω κάποια παραδείγματα από πού ξεκίνησαν την καριέρα τους κάποιοι αμερικανοί: batiste, holden (βελγιο), mcintyre (3 χρόνια σε ομάδες της ιταλίας που δε νομίζω να παίζουν πλέον Α1-επίσης στην πρώτη του χρονιά στη sienna έπαιζε αναπληρωματικός του forte που τον πήρανε από την Πάτρα), terence morris (έπαιζε στην πάτρα), pete michael (μακεδονικός), chuck eidson (γερμανία, giessen 46ers), d or fisher (Πολωνία, Anwil Wloclawek), doron perkins (ιαπωνία), charles smith (udine), preston shumpert (γαλλία, besancon), beverley (ασία νομίζω...)...
Και για να το τελειώνω. οι αμερικανοί είναι μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση το τι μπάσκετ θα παίξουν στην ευρώπη (τελευταίο παράδειγμα ο jennigs της roma Που ρθε από το λύκειο με 38 πόντους μ.ο. και δεν έκανε τίποτα εδώ, φέτος πήγε στο nba και έχει 20 πόντους 7 ασσιστ).δηλ. η διαφορά του monroe από τον Bootsie thornton ασ πούμε δεν είναι καθαρά θέμα προσόντων ή ικανοτήτων. είναι κάτι παραπάνω (αλλά αυτό πάλι είναι μεγάλη συζήτηση..)
PS1: σορρυ για το off topic πάλι
(τη βγάζω μόνος μου)
PS2: για να δούμε που θα παίζει το Poulain μου green της αεκ τα επόμενα χρόνια (o arroyo των φτωχών...
)
bane δε συμφωνώ καθόλου (μα καθόλου!!!) στον γνωστό αφορισμό έλα μωρέ στην αεκ παίζει τι παίχτης μπορεί να είναι. να σου θυμίζω κάποια παραδείγματα από πού ξεκίνησαν την καριέρα τους κάποιοι αμερικανοί: batiste, holden (βελγιο), mcintyre (3 χρόνια σε ομάδες της ιταλίας που δε νομίζω να παίζουν πλέον Α1-επίσης στην πρώτη του χρονιά στη sienna έπαιζε αναπληρωματικός του forte που τον πήρανε από την Πάτρα), terence morris (έπαιζε στην πάτρα), pete michael (μακεδονικός), chuck eidson (γερμανία, giessen 46ers), d or fisher (Πολωνία, Anwil Wloclawek), doron perkins (ιαπωνία), charles smith (udine), preston shumpert (γαλλία, besancon), beverley (ασία νομίζω...)...
Και για να το τελειώνω. οι αμερικανοί είναι μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση το τι μπάσκετ θα παίξουν στην ευρώπη (τελευταίο παράδειγμα ο jennigs της roma Που ρθε από το λύκειο με 38 πόντους μ.ο. και δεν έκανε τίποτα εδώ, φέτος πήγε στο nba και έχει 20 πόντους 7 ασσιστ).δηλ. η διαφορά του monroe από τον Bootsie thornton ασ πούμε δεν είναι καθαρά θέμα προσόντων ή ικανοτήτων. είναι κάτι παραπάνω (αλλά αυτό πάλι είναι μεγάλη συζήτηση..)
PS1: σορρυ για το off topic πάλι

PS2: για να δούμε που θα παίζει το Poulain μου green της αεκ τα επόμενα χρόνια (o arroyo των φτωχών...

Εχεις δικιο απολυτο απλα τη δεδομενη χρονικη στιγμη δεν μου γεμιζει το ματι ειναι νεαρος αν δεν κανω λαθος οποτε εχει περιθωρια βελτιωσης και δεν αποκλειω να κανει καλη καριερα στο μελλον γιατι τουλαχιστον απο σωματικα προσοντα ειναι σουπερ.
μωρέ κουβέντα να γίνεται. το θέμα είναι (και εκεί συμφωνούμε νομίζω όλοι) οτι πράγματι υπάρχουν καλοί αμερικανοί που με 50 χιλιάρικα (δεν ξέρω, είναι ενδεικτικό το ποσό που λέω) και μπορούν να έρθουν και να βοηθήσουν (ουσιαστικά) μία ομάδα (και δη τον ΠΑΟΚ μας). και επίσης οτι πολλοί αμερικανοί καλοί είναι μέσα στα πόδια μας (εννοώ σε άλλες ελληνικές ομάδες) και εμείς συνήθως αγρόν αγοράζουμε (ακόμα θυμάμαι τότε που πήραμε τον harrison από το παγκράτι. είχε γίνει ντόρος πως ο ΠΑΟΚ πήρε έναν παίκτη που έπαιζε σε μία τόσο μικρή ομάδα-άσχετα αν ήταν παιχτούρα-και γκαντέμης συνάμα...)...