15. Todor Gečevski

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Todor Gecevski

Δημοσίευση από free4 »

Ο Ιταλός μας μοντ ας με επιβεβαιώσει όταν πριν ξεκινήσει το ματς τον είπα πως θα βγει πρώτος σκόρερ!!!
Ρε να μην υπάρχει ένα προποτζήδικο να τον ποντάρω! χαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τι έγινε εδώ?

:pano:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ένας δίπλα μου έλεγε χτες στο Παλατάκι ότι ο Τόντορ είναι μετά τον ταπούτο ο πιο σταθερός μας παίκτης...
παρόλο που τελευταίο μήνα παίζει καλά και είμαι ευχαριστημένος, νομίζω ότι αρχικά ήταν πολύ χειρότερος
άρα δεν θα τον κατέτασα στους σταθερούς...εν πάσει περιπτώσει με το υλικό που έχουμε αν
ο Σούλης κρατήσει τις συνήθειές του οι ομάδες του να ρολάρουν στο δεύτερο γύρο
πιστεύω θα δούμε καλά αποτελέσματα...
κομβικό το ματς με την γειτονιά του αντέννα...αν πηδήξουμε αυτά τα basterds θα μπούμε σε ρυθμό...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Re: 15. Todor Gecevski

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Η φάτσα του μου βγάζει σε κάποιον λίγο αφελή, ας με συγχωρέσει. Παρόλα αυτά βοηθάει πολύ στα τελευταία παιχνίδια, στην αρχή όντως δε βοηθούσε. Χρήσιμος παίχτης για το στάδιο που είναι η ομάδα.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

+1
εχει και εφεση στο επιθετικο ριμπαουντ + το αξιοζήλευτο μακρινο σουτ για ψηλό.
απο τους πλεον πολυτιμους φετος.
επιτυχημενη μεταγραφή παρά τις αντιρρησεις για την εθνικότητά(?) του.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Εδώ δεχτήκαμε Αρειανό, στο Σκοπιανό/Σλαβομακεδόνα/οθεόσβοηθόσμου θα κολλήσουμε; :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Κοιτάξτε όμως τι γίνεται. Πριν από λίγο καιρό λέγαμε "αν θέλαμε τρίποντο ας παίρναμε έναν σουτέρ. Τι το θέλαμε το κρέας".
Από την άλλη, λέγαμε να πάρουμε τον παικταρά Μιλισάβλιεβιτς αλλά τώρα πρέπει να φύγει χθες.
Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν. Απλά, μάλλον είμαστε καλοί στις κωλοτούμπες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Εξαπανέκαθεν. Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. :lol:
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

μπραβο ρε τριποντακια :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σταθερος μπραβο του
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ο μοναδικος παικτης του ΠΑΟΚ που υπεραποδιδει.....αυτος, ο ταπουτος απο ρολιστες και οι μονρο γκρεγκορυ και λαζος απο πρωταγωνιστες ειναι ολη η ομαδα μας......οι σερβοι εχουν εξαφανιστει και πρεπει συντομα να ξυνησουν ή να αλλαξουν....παντως μπραβο στο θοδωρα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

kostasff έγραψε: Απλά, μάλλον είμαστε καλοί στις κωλοτούμπες :mrgreen:
επειδή ζω 34 χρόνια στη Ν . Ελλάδα (ναι εγώ από ενός χρονού ασχολούμαι με το μπάσκετ...χαχα) και τα τελευταία 10 αθήνα όπου ακούω αρκετό αθλητικό ραδιόφωνο (λόγω flexibility στη δουλειά :D) όλοι μα όλοι οι οπαδοί είναι ίδιοι. Το υπογράφω 100 %. δε λέω οτι δεν υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν και δεν ξέρουν, άνθρωποι που είναι ανοιχτόμυαλοι, διορατικοί κλπ. αλλά σε γενικές γραμμές όλοι ΠΑΠΑΡΕΣ έιμαστε. Από την άλλη, όλα έχουν τη βάση τους. Αν σκεφτείς στην ιστορία ηγέτες, προέδρους,στρατηγούς τι έχουνε πει και έχουν ξεπει, ε ας μην κολλάμε στον φτωχό και μόνο οπαδό, τον cowboy των forums... Kαι για να το συγκεκριμενοποιήσουμε: παίρνεις έναν σκοπιανό γκρινιάζεις (παράλογο????), στην αρχή δεν παίζει καλά συνεχίζεις τη γκρίνια αλλά ρίχνεις και μία ματιά στο περσινό eurocup που ήταν μέσα στους 2-3 καλύτερους ψηλούς και κάνεις υπομονή. Στη συνέχεια όλα έρχονται και ο θόδωρας (πλέον.... :D ) είναι ο σταθερότερος (μαζί με ταπ) παίκτης της ομάδας μας. ¨οσον αφορά τον ταπ, εγώ ο ίδιος είχα πει οτι δεν μπορώ στην ομάδα μου αυτά τα αιώνια ταλέντα που μία παίζουν και δέκα δεν παίζουν. μιλούσα αποκλειστικά με μπασκετικά και αριθμητικά δεδομένα. σήμερα βλέποντας τον ταπ στο γήπεδο να φοράει τη φανέλα μου αισθάνομαι More sure than ever (όπως λέει και ο φίλος μου ο βάζελος αν δεν παίρναμε haislip θέλαμε ή καιμακόγλου ή ταπούτο...)!!! Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται κωλοτούμπα. μπορεί...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Τουλάχιστον οι δικές μας κωλοτούμπες (των οπαδών εννοώ) δεν στοιχίζουν τίποτα στην ομάδα.

Μπράβο Θόδωρα. Σταθερά στην πρώτη δυάδα tendex της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Όταν μεγαλώνεις με μια ομάδα, που την βλέπεις να χάνει και να ξαναχάνει (συχνά με τους πιο ηλίθιους τρόπους), και οι οπαδοί να είναι πάντα εκεί, να γεμίζουν το Αλεξάνδρειο λες και σαρώναμε τα πρωταθλήματα, λες δεν μπορεί. Κάτι διαφορετικό, κάτι τέλειο υπάρχει εδώ και παρά τα διάφορα άσχημα που συμβαίνουν πολλές φορές, συνεχίζω να πιστεύω πως αυτός ο κόσμος είναι κάτι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Pegasus1589 έγραψε:Η φάτσα του μου βγάζει σε κάποιον λίγο αφελή, ας με συγχωρέσει. Παρόλα αυτά βοηθάει πολύ στα τελευταία παιχνίδια, στην αρχή όντως δε βοηθούσε. Χρήσιμος παίχτης για το στάδιο που είναι η ομάδα.
Στο δεύτερο σκέλος συμφωνώ κι επαυξάνω..
Δικαιολογεί την περσινή του επιτυχία ως καλύτερος σέντερ στο ούλεμπ καπ!

Στο πρώτο έχω να αντιπαραβάλω τον Ντρόμπνιακ που το γεινό του σουλούπι παραπέμπει σε κάποιον βαριεστημένο.. μεσήλικα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”