Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15

Δημοσίευση από fofanaserres »

kos έγραψε: γκαρσια φωτακης
Με τον καλό Γκαρσία δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.Αρκεί να μην αρχίσει τα κλωτσομπούνια με Ντιόγκο και Ντούντου.Γιατί πιστεύω πως εκεί θα χτυπήσει ο γαύρος.Να προκαλέσουν τον Γκαρσία,να αντιδράσει αυτός και να χαλάσει όλη την ομάδα...
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

gate4mitsos έγραψε:Ο ιβιτς δεν βγαινει με τιποτα απο την εντεκαδα αδερφε :mrgreen:
Δεν έβαλε μυαλό με το ματς με τον Λεβαδειακό.Βγήκε ο Ιβιτς και τους κάναμε γιογιό.Παίχτης σαν τον Σορλέν δεν υπάρχει...Και πιστεύω αν έπαιζε χθες δεν είχε ελπίδες το χωριό.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Εγώ από αυτό το ματς δεν περιμένω και πολλά....άλλωστε νομίζω το Χ φαντάζει πολύ πιθανό...μέχρι και 1.10 απόδοση βλέπω να έχει.
Και καλύτερα να λείπουν οι υπεραισιοδοξίες και η εκτίμηση ότι όλα στον γαύρο είναι χάλια...η άμυνα τους είναι καλή και σε συνδυασμό με την δυστοκία τη δική μας δεν θέλει και πολύ φαντασία.
Και επειδή τα πράγματα σ' αυτούς έχουν φτάσει στο απροχώρητο ίσως το ένστικτο της αυτοσυντήρησης να αποδειχτεί πολύ δυνατό...εξ άλλου το γάβρο τον έχουμε πετύχει σε μεγάλα χάλια τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα και νίκη δεν είδαμε...τον έχουμε πετύχει και με 10 παίκτες και με πιτσιρίκια και με γκολ πρώτοι και,και, και... και αποτέλεσμα δεν είδαμε.
Αν όπως όλοι ευχόμαστε φαντάζομαι ο Τιμούρ είναι στη θέση του ακόμα ίσως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν τους παίζαμε στο Καραισκάκη....εκτός ο Τιμούρ είναι μάστορας στο να κάνει αποτέλεσμα...στην έδρα τους θα είχαν αυτοί το ψυχολογικό βάρος να δείξουν κάτι...και το αντίθετο σε μας....αυτούς δεν θα τους χαλούσε η ισοπαλία,εμάς????
ματς θεόκλειστο με λίγες φάσεις και οποιος βάλει γκολ...χαιρετίσματα....βέβαια αν το βάλουμε εμείς μπορεί το ρεπερτόριο "πως δεχόμαστε ηλίθια γκολ" να μην το έχουμε εξαντλήσει ακόμα...
Τα κόζια σίγουρα άλλαξαν....τώρα αυτοί που τα άλλαξαν θα θελήσουν να τελειώσουν τους γάβρους νωρίς-νωρίς ή θα τους πάνε λάου-λάου για ξεκάρφωμα θα δούμε την Κυριακή......
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

Εχω την εντυπωση οτι ο Γκαρσια αυτη τη φορα δεν θα πεσει στην παγιδα αλλα κραταω και καποιες επιφυλαξεις!Λογικα θα περιμενει τις αναλογες προκλησεις απο τα πουστρακια του γαυρου!ειδωμεν...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

όσο για τον Πάμπλο είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνει τίποτα...το μήνυμα νομίζω ελήφθη και έγινε πλήρως κατανοητό.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

συμφωνω με οργουελ στην προσεγγιση του ματς.
Οσον αφορά την τελευταια σου απορία, η αληθεια είναι οτι την εχω και γω και περιμένω την κληρωση του διαιτητη με ανυπομονησια.. :evil:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επειδή με τη Νέα Καβάλα ο Ολυμπακός ήταν ανύπαρκτος δεν σημαίνει ότι έτσι θα κατέβει και στην Τούμπα!
Άλλο το ένα ματς, άλλο το άλλο!
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Ξέρει κανείς αν ζήτησαν εισητήρια και αν θα τους δώσουμε?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Orwell έγραψε:όσο για τον Πάμπλο είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνει τίποτα...το μήνυμα νομίζω ελήφθη και έγινε πλήρως κατανοητό.
Δεν είναι εύκολο να παραμείνεις ήρεμος αν προκαλείσαι! Ακόμη και να έχεις δώσει υπόσχεση ..ηρεμίας! Αυτό το ξέρουν οι αντίπαλοι αλλά θα το ξέρει και ο διαιτητής! Γι' αυτό και ο Fernando θα τους μπερδέψει όλους με Βερόν!
Επιτέλους ο Ρικάρντο!
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

Σιγα μην ζητησαν εισιτηρια τα φουστρακια!Παντως ειναι μεγαλη ευκαιρια με τα προβληματα που εχουν να τους ισοπεδωσουμε!Με ηττα απο μας και μπροστα τους το ματς με χανουμι βλεπω τον Τιμουρινιο να μην την βγαζει ουτε μεχρι την παρελαση!Οσο για το αν αλλαξαν τα κοζια μη βγαζετε βιαστικα συμπερασματα!Γνωμη μου ειναι οτι οσο θα υπαρχει ο "θειος" ο γαυρος θα χανει το πρωταθλημα μονο εθελοντικα!(Μηπως να προσλαβει καποιος εναν ελευθερο σκοπευτη να τον ξεκανει?) :opaokara: Α και ενα αχαστο για το στοιχημα!Παιξτε ολα τα λεφτα σας σε Αλκμααρ!!! :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 25 years later την Δευ 14 Σεπ 2009, 15:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

με 21,000 διαρκείας,και στην διακριτική ευχέρεια της παε στο θέμα των εισητηρίων...
θα ήταν μ@λακία να τους δίναμε....
Χωρίς λόγο να βγάλουμε τα μάτια μας?
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Θα νικήσουμε...Έχω εμπιστοσύνη στον Σάντους

Ας μην έρθει ο Πουστρόγκο όμως...θα τις φάει από κανά θερμοκέφαλο δικό μας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος comealot την Δευ 14 Σεπ 2009, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Όπως σωστά έγραψε ο Outsider στην πρώτη σελίδα του Paokmania, οι γαύροι άρχισαν να παίζουν το παιχνίδι των αδικημένων από τη διαιτησία. Μεσοβδόμαδα ίσως να ξαναπαίξουν και το περσινό έργο για τα δήθεν επεισόδια και τους κινδύνους που διατρέχουν παίζοντας στην Τούμπα. Ίσως φέτος επικαλεστούν και κάτι άλλο. Ποιος ξέρει;

Όμως ότι και να κάνουν έχει έρθει το τέλος τους. Όλες οι αυτοκρατορίες κάποτε καταρρέουν και μάλιστα με θόρυβο εκκωφαντικό. Όποιος κοιτάξει λίγο προσεκτικά θα δει ότι έχουν χάσει τη μπάλα από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό τους. Ότι και να γίνει λοιπόν, ο Μάιος θα τους βρει μπουρδέλο, διότι όλα έχουν ένα τέλος. Αν τα καταφέρουν πάλι θα πρόκειται για μεγάλο θαύμα...

Μακάρι η αρχή της κατρακύλας τους να αρχίσει από την Κυριακή. Δεν το έχω σίγουρο, όμως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο αρκεί να μην τσιμπήσουμε το οποιοδήποτε δόλωμα - τυράκι που θα μας ρίξουν. Από τον Γκαρσία μέχρι την κερκίδα. Όσο για την παράμετρο διαιτησία, έχω να πω πως το ματς της Κυριακής θα δείξει πολλά. Κατά τα άλλα χρειαζόμαστε υπομονή και δύναμη από την αρχή του αγώνα. Και λίγη τύχη ρε γαμώτο.

υ.γ. Δεν χρειαζόμαστε τον Ίβιτς. Αμάν ρε δον. Έλεος..
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μωρε ας αρχίσει η κατρακύλα τους απο την επομενη αγωνιστική, το θέμα είναι οτι ο "διάδοχος " του gay δεν είμαστε εμείς, αλλά η έταιρη ομάδα της χαβούζας.

Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή τελικά..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

εμείς την δουλειά μας,και οι παίχτες την δική τους...

περιμένω νίκη μόνο και μόνο γιατί ο στόχος της ανταγωνιστικής ομάδας στα ντέρμπι είναι η νίκη....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”