Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός 30/8 16:45 ΝOVA
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός , 30/8 ,16:45 ΝOVA
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βίκτορ Αγκάλι»
ασχετο.
ασχετο.
- alexpaok4
Δεν είναι και άμπαλος ο Αγκάλι. Είχε βάλει γκολάρα με τον Αρη πέρσι.
Και μου φένετε πως ο Λεβαδειακός βρήκε τον αντικαταστάτη του Λεονάρντο ---> Σερτζίνιο <---
Χρειάζετε προσοχή ειδικά τώρα που ουτε ο Σάντος δεν ξέρει ποιός θα παίξει στην άμυνα. Προβλέπω Λίνο - Μπιζέρα - Μαλεζάς - Σαβίνι
Μετά σκέφτεσαι ποιός θα βάλει το γκόλ. Ο Μουσλίμοβιτς που θα έχει παει σε κανα Καζίνο το Σαββατόβραδο μέχρι της 5 το πρωί; Καλα κρασιά!
Τεσπα εγω ούτε προπονητής είμαι, ουτε στη διοικηση δεν είμαι, απλά είμαι ΠΑΟΚ. ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Και μου φένετε πως ο Λεβαδειακός βρήκε τον αντικαταστάτη του Λεονάρντο ---> Σερτζίνιο <---
Χρειάζετε προσοχή ειδικά τώρα που ουτε ο Σάντος δεν ξέρει ποιός θα παίξει στην άμυνα. Προβλέπω Λίνο - Μπιζέρα - Μαλεζάς - Σαβίνι
Μετά σκέφτεσαι ποιός θα βάλει το γκόλ. Ο Μουσλίμοβιτς που θα έχει παει σε κανα Καζίνο το Σαββατόβραδο μέχρι της 5 το πρωί; Καλα κρασιά!
Τεσπα εγω ούτε προπονητής είμαι, ουτε στη διοικηση δεν είμαι, απλά είμαι ΠΑΟΚ. ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Σε παρακαλώ Φερνάντο μην βάλεις πάλι το Σαβίνι δεξί μπακ την Κυριακή.. δεν υπάρχει αυτός ο παίκτης δεξιά.. δεν μπορώ πάλι να παίζουμε με δέκα... καλύτερα τον πιτσιρικά τον Αναστασόπουλο... τουλάχιστον θα τρέξει λίγο παραπάνω ο μικρός....
- Caballo Viejo
Τον Αποστολόπουλο εννοείς. Τι να πω, ίσως είναι κι αυτός μια λύση εκεί που έφτασαν τα πράγματα...
αποστολόπουλος δεξί μπακ για κυριακή.. πρέπει!!!
είναι εντός με λειβαδιά!!! δεν υπάρχει άλλο δεξί μπακ..
αν όχι τώρα... πότε?????????
είναι εντός με λειβαδιά!!! δεν υπάρχει άλλο δεξί μπακ..
αν όχι τώρα... πότε?????????
- alexpaok4
Συμφωνώ απόλυτα. Άλλο όμως αυτο που λέμε εμείς και άλλο αυτο που θα κάνει ο El Mecanico!
Θα πρέπει να κατέβουμε κάπως έτσι.
1Sastalega (Ο κίπερ απο την Νικαράγουα)
2.Paokarchim (Ο Τούρκος με τις κάρτες να προσέχει)
3.Radiofonatzis (Ελληνας σκληροτράχηλος αλλιώς τσεκούρι)
4.Paokmetritis (φοβερά στατιστικά για τον Έλληνα άσσο)
5.Vgalexo (Γαλλικό φτερό)
6.Tito Vazei(Σκοπιανός βράχος)
7.Proponitarchiev (Βούλγαρος σίφουνας)
8.Balemesa (Πολωνός απο δεξιά)
9.Canapedarhiew (Πολωνός αργός και βαρύς)
10.Rikse Retsina (Ιταλός με σέντρα ξυράφι)
11.De Sando Ftei (Πορτογάλος θανάσιμος γκολτζής)
Με σύστημα 3-4-3 αυτήν την φορά ποιο επιθετικά δεν γίνετε.
Αν η άμυνα δεν δεχτεί κόκκινη κάρτα και έχουν γρήγορες μεταβιβάσεις στα άκρα στους Vgalexo ή Balemesa να τρέξουν με την μπάλα είτε απο δεξιά είτε απο αριστερά θα απελευθερωθούν με κάθετες εφορμήσεις οι Proponitarchiev με τον Tito Vazei να φτιάξουν παιχνίδι.
Αν γίνουν όπως τα λέω τότε θα μπορέσει ο κόφτης να πατήσει περιοχή μιας και θα είναι ελεύθερος απο τα ρήγματα απο τις πλαγιοκοπήσεις και με τις κατάλληλες μπούκες του Rikse Retsina να πάρει την μπάλα ποιο γρήγορα και να την καρφώσει.
Αν όχι θα περιμένουμε την σέντρα με γιόμα πάλι απο τον Πορτογάλλο και ο Θεός βοηθός να βρεί το κεφάλι του Rikse Retsina.
Η μόνη λύση είναι ο Rikse Retsina να παίξει στην θέση του Πορτογάλου μιας και αυτός πάντα με την θανατηφόρα σέντρα του όλο και κάποιου το κεφάλι θα βρει για να σκοράρει ο συμπαίχτης του.
Αν γίνουν έτσι τα πράγματα ένα 3-0 καλά θα είναι.
1Sastalega (Ο κίπερ απο την Νικαράγουα)
2.Paokarchim (Ο Τούρκος με τις κάρτες να προσέχει)
3.Radiofonatzis (Ελληνας σκληροτράχηλος αλλιώς τσεκούρι)
4.Paokmetritis (φοβερά στατιστικά για τον Έλληνα άσσο)
5.Vgalexo (Γαλλικό φτερό)
6.Tito Vazei(Σκοπιανός βράχος)
7.Proponitarchiev (Βούλγαρος σίφουνας)
8.Balemesa (Πολωνός απο δεξιά)
9.Canapedarhiew (Πολωνός αργός και βαρύς)
10.Rikse Retsina (Ιταλός με σέντρα ξυράφι)
11.De Sando Ftei (Πορτογάλος θανάσιμος γκολτζής)
Με σύστημα 3-4-3 αυτήν την φορά ποιο επιθετικά δεν γίνετε.
Αν η άμυνα δεν δεχτεί κόκκινη κάρτα και έχουν γρήγορες μεταβιβάσεις στα άκρα στους Vgalexo ή Balemesa να τρέξουν με την μπάλα είτε απο δεξιά είτε απο αριστερά θα απελευθερωθούν με κάθετες εφορμήσεις οι Proponitarchiev με τον Tito Vazei να φτιάξουν παιχνίδι.
Αν γίνουν όπως τα λέω τότε θα μπορέσει ο κόφτης να πατήσει περιοχή μιας και θα είναι ελεύθερος απο τα ρήγματα απο τις πλαγιοκοπήσεις και με τις κατάλληλες μπούκες του Rikse Retsina να πάρει την μπάλα ποιο γρήγορα και να την καρφώσει.
Αν όχι θα περιμένουμε την σέντρα με γιόμα πάλι απο τον Πορτογάλλο και ο Θεός βοηθός να βρεί το κεφάλι του Rikse Retsina.
Η μόνη λύση είναι ο Rikse Retsina να παίξει στην θέση του Πορτογάλου μιας και αυτός πάντα με την θανατηφόρα σέντρα του όλο και κάποιου το κεφάλι θα βρει για να σκοράρει ο συμπαίχτης του.
Αν γίνουν έτσι τα πράγματα ένα 3-0 καλά θα είναι.
-
Ωραίο το ποστ του gash εγώ θα συμπλήρωνα στην άκρη του πάγκου να καθήσει επιτέλους ο μεγάλος Έλληνας τεχνικός Μπάμπης Τενεπιθετικούς τον οποίο όλη η θύρα 1 έχει προτείναι καιρό τώρα.
- pagotatzis
Καθωσαστε με τις ωρες και γραφετε για τους παιχτες π.χ μουσλη
βερον κτλ
εμενα αυτα δεν με ενδιαφερουν
τερμα τα αστεια !!!
να βγουν στο γηπεδο και να μας δηξουν οτι γουσταρουν να παιξουν
μπαλιτσα
να παιξουν κια να το ευχαριστηθουν
να τρεχουν πισω απο καθε χαμενη μπαλα
να κερδισουν ολες τις μονιομαχιες
τα ματια μας πονεσαν και τα νευρα μας σΠασανε
τερμα!!!!ως εδω
θελω ΠΑΘΟΣ
σχεδων 10 επησιμα ματς σινεχωμενα τα ιδια ΣΚΑΤΑ
δεν ειναι μια η δυο ,ειναι πολλα τα παιχνιδια που ολοι τους ειναι για τα ραδικια +σαντος
ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
βερον κτλ
εμενα αυτα δεν με ενδιαφερουν
τερμα τα αστεια !!!
να βγουν στο γηπεδο και να μας δηξουν οτι γουσταρουν να παιξουν
μπαλιτσα
να παιξουν κια να το ευχαριστηθουν
να τρεχουν πισω απο καθε χαμενη μπαλα
να κερδισουν ολες τις μονιομαχιες
τα ματια μας πονεσαν και τα νευρα μας σΠασανε
τερμα!!!!ως εδω
θελω ΠΑΘΟΣ
σχεδων 10 επησιμα ματς σινεχωμενα τα ιδια ΣΚΑΤΑ
δεν ειναι μια η δυο ,ειναι πολλα τα παιχνιδια που ολοι τους ειναι για τα ραδικια +σαντος
ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
- Isaak the Greek
Πες τα ρε Παγωτατζη γαμωτ.....Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται και δεν καταλαβαινουν καποιοι τι λεμε....Λες και ζητησαμε να τους στειλουμε ολους στο πυρ το εξωτερο.....Λιγο παθος ρε.....Λιγο πεισμα γαμ....
Ειλικρινα δεν με ενδιαφερει καθολου το αποτελεσμα.Νιωθω πως δεν εχω δυναμη να δω αλλο ματς.
Ειλικρινα δεν με ενδιαφερει καθολου το αποτελεσμα.Νιωθω πως δεν εχω δυναμη να δω αλλο ματς.
Αν λένε και οπαδοί όπως ο Isaak ότι δεν τους νοιάζει το αποτέλεσμα αύριο έχει αρχίσει να ξεφεύγει η κατάσταση.
Αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά ότι έχουμε αυτά που μας αξίζουν.
Isaak ξέρεις γιατί δεν σε νοιάζει το αποτέλεσμα ? γιατί κουραστήκαμε τρεις ημέρες τώρα πάρα πολύ με την μίρλα και την μιζέρια. Και που είναι ρε αδερφέ το όραμά σου ???? Ναι αυτό λέω που έχεις περιγράψει γλαφυρά πολλές φορές στο παρελθόν !!!
Χάθηκε ξαφνικά ????
Λυπάμαι αδερφέ αλλά διαφωνώ κάθετα.
Εμένα με νοιάζει πάρα πολύ το αποτέλεσμα αύριο. Και θα πάω στο γήπεδο με αγωνία για να κερδίσουμε έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα. Να θυμίσω ότι αύριο ξεκινάει το πρωτάθλημα !!!!
Έχουμε χίλια δύο προβλήματα και θέλω να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα !!!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά αύριο και να κερδίσουμε !!!! Θέλω δύο γκολ από Μούσλι όπως πέρσι και δύο ακόμα από Βιερίνια και Φιλομένο. Έτσι για να σπάσει η γκίνια !!!
Αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά ότι έχουμε αυτά που μας αξίζουν.
Isaak ξέρεις γιατί δεν σε νοιάζει το αποτέλεσμα ? γιατί κουραστήκαμε τρεις ημέρες τώρα πάρα πολύ με την μίρλα και την μιζέρια. Και που είναι ρε αδερφέ το όραμά σου ???? Ναι αυτό λέω που έχεις περιγράψει γλαφυρά πολλές φορές στο παρελθόν !!!
Χάθηκε ξαφνικά ????
Λυπάμαι αδερφέ αλλά διαφωνώ κάθετα.
Εμένα με νοιάζει πάρα πολύ το αποτέλεσμα αύριο. Και θα πάω στο γήπεδο με αγωνία για να κερδίσουμε έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα. Να θυμίσω ότι αύριο ξεκινάει το πρωτάθλημα !!!!
Έχουμε χίλια δύο προβλήματα και θέλω να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα !!!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά αύριο και να κερδίσουμε !!!! Θέλω δύο γκολ από Μούσλι όπως πέρσι και δύο ακόμα από Βιερίνια και Φιλομένο. Έτσι για να σπάσει η γκίνια !!!
- Isaak the Greek
Φιλε εννοειτε πως με ενδιαφερει ο αγωνας και η τελικη εκβαση του.Ισως θα επρεπε να το γραψω αλλιως.
"Νιωθω οτι δεν εχω το κουραγιο να δω τον αγωνα"...Καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα μετα απο καποιο χτυπημα.....
Εσενα σου περνει λιγοτερο χρονο , εμενα περισσοτερο ισως.Αυτο και μονο ενοουσα
Η πιστη και η αγαπη προς την ομαδα και ειδικα στον Τεο ειναι αμεταβλητες οσον αφορα εμενα.
Με συγχωρεις που σε συγχησα.
"Νιωθω οτι δεν εχω το κουραγιο να δω τον αγωνα"...Καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα μετα απο καποιο χτυπημα.....
Εσενα σου περνει λιγοτερο χρονο , εμενα περισσοτερο ισως.Αυτο και μονο ενοουσα
Η πιστη και η αγαπη προς την ομαδα και ειδικα στον Τεο ειναι αμεταβλητες οσον αφορα εμενα.
Με συγχωρεις που σε συγχησα.
Έξω κ ο Γκαρσία..Ενοχλήσεις στην γάμπα..Άρα η εντεκάδα μάλλον θα είναι
Χαλκιάς,Λίνο,Μπιζέρα,Μαλεζάς,Αποστολόπουλος (κ όχι Σαββίνι ελπίζω),Βιτόλο,Βερόν,Φιλομένο(μακάρι να βάλει τον Κούτσια αλλά χλωμό),Βιερίνια,Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς..Πάλι καλά συμπληρώνουμε εντεκάδα..
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... S&extLang=
Χαλκιάς,Λίνο,Μπιζέρα,Μαλεζάς,Αποστολόπουλος (κ όχι Σαββίνι ελπίζω),Βιτόλο,Βερόν,Φιλομένο(μακάρι να βάλει τον Κούτσια αλλά χλωμό),Βιερίνια,Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς..Πάλι καλά συμπληρώνουμε εντεκάδα..
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... S&extLang=