Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
H AEK αν δε βγει 1η στα play-off θα παίξει 1 προκριματικό γύρο τον Αύγουστο (August 18 & 25 4th qualifying round Europa League)
Ο 1ος των Play-off θα παίξει κατ αρχάς σε προκριματικό C.Lτέλη Ιούλιου (July 26/27, August 2/3 3rd qualifying round Champions League) και σε έναν 2ο προκριματικό τον Αύγουστο (August 16/17,August 23/24 4th qualifying round Champions League-αν έχει προκριθεί) (August 18 & 25 4th qualifying round Europa League αν έχει αποκλειστεί) Ο 2ος ή 3ος των Play-off θα παίξει σε 2 προκριματικούς του Europa League και ο τελευταίος σε 3
Το γαμώτο είναι πως αν κερδίζαμε είτε την Brugge εντός, είτε την CSKA εκτός, ήταν πιθανό να ήμασταν στους ισχυρούς στον 3ο προκριματικό γύρο. Αλλά δεν μασάμε... ΠΑΟΚ είσαι Και σε σχέση με πέρσι, είμαστε πολύ πιο έμπειροι σε τέτοια παιχνίδια και δεν υπάρχει και κανένα μεγαθήριο στους πιθανούς μας αντιπάλους, οπότε όλα είναι πιθανά .
Θα ίσχυε αν η Genk τερμάτιζε 2η. Την παρούσα στιγμή 5η και τελευταία στους δυνατούς ομάδα είναι η Rubin Kazan (31,941) (Benfica-Dynamo Kiev-Twente-Standard Liege οι άλλες τέσσερις)
Πολύ πιθανό αν στον όμιλο κάνουμε αρκετές νίκες, σχεδόν σίγουρο αν πάμε στους 32. Αρκεί να προσέξουμε προσέξουμε προσέξουμε στα δυο προκριματικά. Διαχρονικά ο ΠΑΟΚ τα κάνει σκατά με όχι λαμπερά ονόματα...
Αν βρεθούμε φέτος στον Play-Off Round του Europa League (από οποιαδήποτε...διαδρομή) είναι 90% σίγουρο πως θα είμαστε στους δυνατούς. Τελευταία τρέχων εμπόδια, η Οντένσε(πρέπει να παραμείνει 2η) και η Λεχ Πόζναν (να μην βγει 3η) Για να βρεθούμε σε δυνατούς προκριματικών C.L χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλες 2 10ρες σεζόν ή πολύ τύχη.
Δηλαδή για να πάμε τσου λου πρέπει να αποκλείσουμε δύο θεωρητικά πιο δυνατές ομάδες από εμάς (θεωρητικά γιατί ΠΑΟΚ είσαι ξέρω γω να πούμε ξέρω γω κι επειδή εντάξει κλάιν) και για να πάμε γιουρόπα πρέπει να αποκλείσουμε είτε 3 είτε 2 είτε έναν πιο αδύνατο αντίπαλο θεωρητικά (θεωρητικά γιατί ΠΑΟΚ είσαι και τα εύκολα τα κάνεις αδιανοήτως δύσκολα)
teod1980 έγραψε:Δηλαδή για να πάμε τσου λου πρέπει να αποκλείσουμε δύο θεωρητικά πιο δυνατές ομάδες από εμάς (θεωρητικά γιατί ΠΑΟΚ είσαι ξέρω γω να πούμε ξέρω γω κι επειδή εντάξει κλάιν) και για να πάμε γιουρόπα πρέπει να αποκλείσουμε είτε 3 είτε 2 είτε έναν πιο αδύνατο αντίπαλο θεωρητικά (θεωρητικά γιατί ΠΑΟΚ είσαι και τα εύκολα τα κάνεις αδιανοήτως δύσκολα)