Στήριξη στους παπα-ΠΑΟΚ!!!

Άβαταρ μέλους
plato6

Re: Στήριξη στους ΠαπάΠΑΟΚ!!!

Δημοσίευση από plato6 »

Κάτω τα χέρια από τον παπά Χρήστο που βάπτισε το ανιψάκι μου Άνθιμε μην γίνει της...#@@#$@$...ευλόγησον!! :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

«Η οδός των ενάρετων ανθρώπων περιστοιχίζεται από τη μεροληψία του εγωισμού και της τυραννίας των κακών.
Ευλογημένος είναι αυτός που στο όνομα της ευσπλαχνίας και της καλής θέλησης οδηγεί τους αδύναμους μέσα από την κοιλάδα του σκότους, διότι αυτός είναι ο φύλακας του αδελφού του και ο ευρέτης των χαμένων ψυχών.
Και θα πατάξω αυτούς με εκδίκηση και μεγάλο θυμό, όσους δοκιμάζουν να δηλητηριάσουν και να καταστρέψουν τους αδελφούς μου.
Και θα γνωρίσετε ότι είμαι ο Κύριος όταν θα ρίξω την εκδίκησή μου επάνω σας».

(Ιεζεκιήλ 25:17)
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Tον Σάμιουελ Τζακσον τον λενε και Ιεζεκιηλ? Δεν το ξερα...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Μόνο όταν είναι πολύ θυμωμένος και λίγο πριν (07.30' am) έχει φάει Big Kahuna Burger με Sprite.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Άνθιμε εις στο όνομα του Γκαρσιάθ με τα 85 τάγματα του και το σκιώδες άλογο του που εις το πέρασμα του και τον καλπασμόν του ηχούν σάλπιγγες ωσάν αυτές στον ιερό ναό της κολασμένης Τούμπας.

Σάλπισε, λοιπόν, κι ο έβδομος άγγελος κι ακούστηκαν δυνατές φωνές στον ουρανό, που έλεγαν H βασιλεία του κόσμου περιήλθε στον ΠΑΟΚ μας και στο Ζαγοράκη , ο οποίος και θα βασιλέψει στους αιώνες των αιώνων!

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

Ναι είμαι αποπαίδι και θέλω Βατοπαίδι.
Για αυτό λοιπόν

"Crux sancta sit mihi lux / Non draco sit mihi dux
Vade retro satana / Nunquam suade mihi vana
Sunt mala quae libas / Ipse venena bibas"

Σε ξορκίζω Άνθιμε εις το όνομα της Αγίος τριάδος Santos Teo Zisi

Αποτάσσεσαι τον ΠΑΟΚ?

Αποτάσσεσαι τον ΠΑΟΚ?

Αποτάσσεσαι τον ΠΑΟΚ?

Εικόνα

Επειδή δεν είπες απεταξάμην Άνθιμε να σου θυμίσω ότι

Ο Σατανάς παρεμπόδισε τα ταξίδια του Παύλου.
Προς Θεσσαλονικείς Α΄ 2:17-18

Μην παρεμποδίζεις και εσύ τους αδερφούς υμών εις τούτον φιλόξενων κόσμο και ευλόγησον αυτούς τους ιερούς ιερομάρτυρες εις το δύσκολον έργον τους.

Τιμωρία 100 φορές γιατί παραστράτησες να πεις τον όρκο προσευχή του ΣΦΠΑΟΚ Αρναίας

Εικόνα

Υ.Γ Μην ακούσω απεταξάμεν εκ του στόματος σου ότι δεν είσαι στην φώτο εσύ γιατί δεν μου έκατσε και καλά το σακούλιασμα με Βιερίνια ακόμα και έχω άγχος.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Ψιτ, Ανθιμε, εσύ με τα πράσινα!
Εχω απόδειξη ατράνταχτη οτι, κατά τη νιότη σου, ήσουν πολύ αλήτης!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Με βαθύτατη θλιψη διαπιστώνω ότι το παρόν τοπικιον έχει μετατραπεί σε εορτή ειδωλολατρών και σκοπιανων πρακτορων.

Συνεχίστε άθεοι, συνεχίστε να χλευάζετε τον παναγιοπατον.

Εναν αντρα που δεν έσκυψε ποτέ (το κεφάλι).
Εναν ποιμένα που τα προβατα του τον ακουλουθούνε πιστά.
Εναν Ματσεντονομάχο που αποτελεί το τελευταίο τειχος άμυνας απέναντι στους βαρβαρους οτυ βορρά.

Ντρέπομαι και σας οικτίρω..

υγ. συγγνωμη για τα ορθογραφικα λάθη, θα τα διορωθούν μόλις γυρίσω από το Holly Mountain (μέγιστη ταινία του Τσοντοροφσκι, που δεν είναι σκοπιανός)
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

PRAKTORINOS έγραψε:Ψιτ, Ανθιμε, εσύ με τα πράσινα!
Εχω απόδειξη ατράνταχτη οτι, κατά τη νιότη σου, ήσουν πολύ αλήτης!

+ αρθρο Gash..+ γενικαολα τα σχολια στο τοπικ...ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Ωρες ωρες απορω πραγματικα με το χιουμορ του ΠΑΟΚτση...παιδια μπορειτε να μας κανετε να κατουρηθουμε πανω μας απο τα γελια...ΗΜΑΡΤΟΝ :)
Απλα ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Οι δέκα εντολές της Παλαιάς Διαθήκης

* 1. Εγώ ειμί ο Κύριος ο Θεός σου, όστις εξήγαγόν σε εξ οίκου δουλείας, ουκ έσονταί σοι Θεοί έτεροι πλην εμού .
* 2. Ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υπό κάτω της γης, ου προσκυνήσεις αυτοίς ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς.
* 3. Ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω.
* 4. Μνήσθητι την ημέραν του Σαββάτου αγιάζειν αυτήν, εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, τη δε εβδόμη Σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου.
* 5. Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου, ίνα ευ σοι γένηται και ίνα μακροχρόνιος γένη επί της γης.
* 6. Ου φονεύσεις.
* 7. Ου μοιχεύσεις.
* 8. Ου κλέψεις.
* 9. Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή.
* 10. Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω πλησίον σου εστί.

11. Αν ο παπάς δεν αθωωθεί το τόπικ δεν θα κλειδωθεί.

Θεσσαλονίκη, 06.07.2009.-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ἐπειδὴ στὸν ἀθλητικὸ καὶ φίλαθλο χῶρο τοῦ Ποδοσφαίρου συνεχίζονται οἱ συζητήσεις καὶ ἡ παραπληροφόρηση γιὰ τὴν συμμετοχὴ σὲ φίλαθλες ἐκδηλώσεις ὑπὲρ τοῦ ΠΑΟΚ δύο ἱερέων, ἡ Ἱερὰ Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ἀνακοινώνει τὰ ἑξῆς :

1. Οἱ ἱερεῖς ποὺ ἐνεφανίσθησαν καὶ τηλεοπτικὰ νὰ συμμετέχουν στὶς γνωστὲς ἐκδηλώσεις, δὲν ἀνήκουν στὴν Ἱερὰ Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ἀλλὰ σὲ γειτονικὲς Μητροπόλεις τῆς Μακεδονίας, οἱ ὁποῖες εἶναι καὶ ἁρμόδιες γι’ αὐτούς.

2. Ὁ Παν. Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ἄνθιμος δὲν προέβη σὲ καμμία δήλωση γιὰ τὸ ζήτημα αὐτῶν τῶν ἱερέων ἢ σὲ ὁποιαδήποτε ἄλλη ἐνέργεια γι’ αὐτούς καὶ οὔτε τοὺς γνωρίζει προσωπικά.

3. Ὁ Μητροπολίτης μας ἐνδιαφέρεται καὶ γιὰ τὰ τρία ἀθλητικὰ Σωματεῖα τοῦ ποδοσφαίρου τῆς Θεσσαλονίκης, ἔχει τελέσει ὁ ἴδιος ἁγιασμὸ γιὰ τὸν ΠΑΟΚ καὶ εἶναι ἀλησμόνητη ἡ ὁμιλία του γι’ αὐτὸν ἐπὶ παρουσίᾳ καὶ τοῦ Παν. Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, πρὸ ἐτῶν στὴ Θεσσαλονίκη.

4. Κατὰ τὸ Ἐκκλησιαστικὸ Δίκαιο τὰ παραπτώματα τῶν κληρικῶν κρίνονται καὶ δικάζονται ἀπὸ τὸν Ἐπίσκοπο τῆς Μητροπόλεως ἐντὸς τῆς ὁποίας διεπράχθησαν. Ὁ Μητροπολίτης μας ἐδήλωσε ὅτι δὲν κάμει χρήση αὐτοῦ τοῦ δικαιώματος. Ἀλλὰ οἱ ἱερεῖς πρέπει νὰ συνειδητοποιήσουν ὅτι μποροῦν νὰ εἶναι φίλαθλοι, ἀλ-λὰ δὲν μποροῦν νὰ συμμετέχουν σὲ ἐκδηλώσεις οἱ ὁποῖες ἐκθέτουν τὴν Ἐκκλησία καὶ σκανδαλίζουν τοὺς πιστούς.

http://www.imth.gr/default.aspx?lang=el ... &newsid=82
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Μάλιστα!!! :?:
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Απο οτι διαβασα καπου πρεπει να εχει βγαλει ανακοινωση και η ΘΥΡΑ 4 περι του θεματος....αν ισχυει ας την ανεβασει καποιος εδω
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

τρελό τόπικ :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Lakistuta έγραψε:Απο οτι διαβασα καπου πρεπει να εχει βγαλει ανακοινωση και η ΘΥΡΑ 4 περι του θεματος....αν ισχυει ας την ανεβασει καποιος εδω

"-) 2 ιερείς οπαδοί του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν προβλήματα απο τους ανωτέρους τους επειδή δεν διστάζουν να δείχνουν μία ανθρώπινη πλευρά του χαρακτήρα τους. Οποιαδήποτε κίνηση στρέφεται ενάντια στην ελεύθερη έκφραση του ανθρώπου, ειδικά απο αυτούς που υποτίθεται ότι διδάσκουν ανθρωπισμό, είναι καταδικαστέα. Για αυτό καλό είναι να σοβαρευτούν κάποιοι και να αφήσουν τους 2 ιερείς στην ησυχία τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα ισχύσει το γνωστό ρητό που λέει ότι "ο θεός συγχωρεί, ο λαός του ΠΑΟΚ ποτέ"."

http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Τι ακριβώς έκαναν και σκανδάλισαν τους πιστούς; Ποιος πιστεύει τις βλακείες περί πυρσών; Σιγά μην πέταξαν και μπουκάλια από Μαλαματίνα στο γήπεδο!

Μωρέ ας μας έπαιρνε ο Εφραίμ και θα σας έλεγα εγώ αν δε γέμιζαν τα επίσημα από ρασοφόρους που θα ξεκινούσαν το σύνθημα "Εμπρός Αετέ" Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Περασα τις προαλλες εξω απο την Μητροπολη και ειδα παντου σημαιες της ΑΕΚ. Ουτε στην Ομοφιλαδελφεια να βρισκομουνα...

Αιδως Χουνταιοι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”