Πανιά λάβαρα και ιερά κειμήλια

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Re: Πανιά λάβαρα και ιερά κειμήλια

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

αδερφια τα πανια με ΝΤΟΥ μας τα πηραν αυτο δεν καταλαβαινω δεν μιλω για της Μηχανιωνας..
dion4

Δημοσίευση από dion4 »

σκουληκι φιλος μου σε συναντηση σκουληκιων της περιοχης μου με μελη της διοικησης σε μια εκδηλωση που εγινε προχθες σε ερωτηση για το πανο της μηχανιωνας ειπε ''εμεις το εχουμε,αλλα δεν γινεται να το εμφανισουμε''
αν ισχυει ειναι μεγαλη ηττα,πολυ αερα εχουν παρει τελευταια και θα αρχισουν παλι οι μπατσες.σκουληκια προσεξτε καλα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

και εγω ξερω οτι εχει φθαρει και δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ασε που ειναι παρα πολυ βαρυ για να στο φανε ........ταιζουν προλογο στα προβατα τους τι τους πιστευετε ?
αν το ειχαν δεν θα το εμφανιζαν ? αν οχι τοτε γιατι υποτιθετε το πηρανε ?
απλα ειναι τα πραγματα λενε παραμυθια ως συνηθως σκουληκια ειναι αυτα.......
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

dion4 έγραψε:σκουληκι φιλος μου σε συναντηση σκουληκιων της περιοχης μου με μελη της διοικησης σε μια εκδηλωση που εγινε προχθες σε ερωτηση για το πανο της μηχανιωνας ειπε ''εμεις το εχουμε,αλλα δεν γινεται να το εμφανισουμε''
αν ισχυει ειναι μεγαλη ηττα,πολυ αερα εχουν παρει τελευταια και θα αρχισουν παλι οι μπατσες.σκουληκια προσεξτε καλα
Κι εσύ πες μου ότι τους πίστεψες..
Οσο για τον αέρα που έχουν πάρει.. άστο καλύτερα...
Σύντομα θα είναι όλοι κρυμμένοι πάλι στις τρύπες τους!!

Μην πιστεύετε τι λένε τα ερπετά..
Πρωταθλητές της προπαγάνδας μια ζωή και πως να γίνει αλλιώς!!
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Καλά αυτό το παραμύθι το έχουν ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, πριν από κάθε ματς θα το σηκώσουν υποτίθεται. Αλλά προς το παρόν συμβιβάζονται με κλεμμένες πετσέτες από τις παραλίες, σημαίες του δήμου θεσ/νικης για τα 80 χρόνια ΠΑΟΚ και πανό ερασιτεχνικών ομάδων...
Για το πανό έλεγαν οτι το πήραν και πριν από ένα ματς με τον βάζελο πέρυσι που σηκώθηκε. Πως γινεται τώρα να το έχουν πάρει και να σηκώθηκε στην Τούμπα μόνο τα σκουλήκια ξέρουν.. Περαστικά στους νεροχίτες και όταν αποφασίσει η σουπερ-κατερίνα να βγάλει κανένα πανό εκτός συνδέσμου θα βρεθεί και αυτό σε καλά χέρια...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

το πανό της μηχανιώνας λόγω μεγέθους και βάρους είναι σχεδόν απίθανο να το ψηρίσουν....

εδώ για να το φέρουν τα αδέρφια στο γήπεδο κάνουν ολόκληρα σχέδια για να το φορτώσουν στα αμάξια κτλ.. δεν είναι πανό που μπορείς να πας να το κλέψεις
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Μπορώ άνετα να φανταστώ κιτρινόμαυρο αντιΠΑΟΚτσή να παραγγέλνει μπλούζα ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να λέει "ουγκ, εγώ αυτό πήρα μάχη ρόπαλο μπαούγκια νεκρά".

Των ΒΕΜ μού άρεζε πάντως απ'τα πανό που ξέρω...
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Δημοσίευση από axilleas4 »

Εγω γαύρος είμαι παίδες,τυχαία βρέθηκα εδω. Επειδή το πανο της Μηχανιώνας είναι ασήκωτο και γνωρίζω τη διαδικασία μεταφοράς του δεν το έκλεψα.Αλλα έκλεψα το φορτηγό οπως είναι,κατα τη μεταφορά του στο γήπεδό σας.

Μετα κατεβαίνοντας για πειραιά,με το φίλο μου το John Rambo(έχοντας καταναλώσει coctail αναβολικών)περάσαμε από ολους τους σφ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης , και γενικά οσους υπήρχαν στη πορεία μας,Ζητήσαμε ευγενικά τα πανό τους και τα πήραμε.Ισα που φτάσαμε σπίτι μας γιατι κλάταρε το φορτηγάκι με τοσο πανί μεσα. Αυτή είναι η αλήθεια και να τη διαδόσετε στους σκουλικιάρηκους κύκλους.
mezes13

πως μπορω?

Δημοσίευση από mezes13 »

γεια σας.....ειμαι τρελοπαοκι και θελω να κανω μια δικιαμου σημαια με δικο μου κοστος και με δικο μου σχεδιο........δηλαδη να κανω ενα δικο μου σχεδιο και να το κανω σημαια..........ξερει κανεις πως μπορω να το κανω αυτο η' αλλιως να μου πειτε πως φτιαχνουν τα παν ο και τις σημαιες τους οι συνδεσμοι? :x
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Η ερώτηση σου μεταφέρθηκε.

Κάποιος που ξέρει μπορεί να σου απαντήσει μέσω PM.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

dion4 έγραψε:σκουληκι φιλος μου σε συναντηση σκουληκιων της περιοχης μου με μελη της διοικησης σε μια εκδηλωση που εγινε προχθες σε ερωτηση για το πανο της μηχανιωνας ειπε ''εμεις το εχουμε,αλλα δεν γινεται να το εμφανισουμε''
χαχαχα. Και εγώ λέω ότι έτσι και κάνανε καμιά τέτοια βλακεία δεν θα τους είχαμε κάψει όλους τους σουπα 3 μέσα και έξω από Σαλόνικα μέχρι να το επιστρέψουν. Δεν γίνοντε αυτά αδέρφια. Λόγω της προπαγάνδας υπάρχουν ακόμα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

λίγο πολύ όλοι ξέρετε πάνω κάτω τι παίζει με τους σούπα 3...
Δύο τρεία πράγματα επιγραμματικά για τους μικρότερους...

Λεφτά απο την λέσχη και απο τον κεντρικό σούπα 3 με συνδρομές,'δωρεές' κτλ, πηγαίνουν στο ταμείο του κεντρικού,όπου μοιράζονται για τις ανάγκες σε όλους τους σούπα 3

Οι ανάγκες τους λοιπόν είναι η αγορά σπρέυ,αυτοκόλλητων κτλ αλλά και στήριξη σε περιοχές ''δύσκολες'' [βλέπε Νεάπολη,κάτι μακρινές περιοχές]

ΆΡΑ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ....τα λήκια είναι λιγότερα σε αριθμό από τα συνθήματα που έχουν γράψει στους τοίχους....

Κάτι ανάλογο παίζει και στις άλλες λέρες της σούπαλιγκα... :) :) :)
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Τι κρίμα που τα ερπετά πήραν το πανό-φανέλα της Μηχανιώνας... :lol: :lol: :lol: τι ωραία απάντηση ήταν αυτή χθες...
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Αδερφέ νομίζω λέγανε για το μεγάλο πανό της Μηχανιώνας και όχι για την φανέλα. Αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν ισχύει.. Πρωταθλητές της προπαγάνδας τώρα τι να λέμε..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

πάνω-κάτω 2 τόννους... το πανό της μηχανιώνας...
τώρα πως το πήραν

ένας γκέμπελς ξέρει... :opaokara: :opaokara:

το πανό αυτό,δεν πρόκειται να το πάρουν ούτε στα όνειρά τους...

το πιο πιθανό είναι ο κεντρικός σούπα-35 να πλερώσει για να κάνουν ένα ίδιο... :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”