Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Γιονσεν Μπριτον
3
11%
Ουενσον Κ'ζελ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καυκης Παναγιωτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρισης Χρηστος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βασιλειάδης Κωστας
2
7%
Κυρίτσης Αλεξης
5
18%
Τσιάρας Γιωργος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντιαρά Μαμουτου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκρέγκορι Κενι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μουλαομέροβιτς Ντα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τομάσεβιτς Ντεγιαν
16
57%
Μαρμαρινός Δημητρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίμτσακ Βασιλης
1
4%
Δεμερτής Ιωαννης
1
4%

Σύνολο ψήφων: 28

Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Δηλαδή για πόσο ακόμα θα λέτε δικαιολογίες (του τύπου "ήταν ακριβό το εισιτήριο") και θα γράφετε παρακλήσεις και προτροπές μέσα στα forum για να μαζευτεί ο κόσμος στο γήπεδο και να πάρει διαρκείας λες και είμαστε η γριά? Δηλαδή πρέπει να ξαναγυρίσει ο Πανελούδης για να βάλουμε μυαλό ή να παίζουμε τελευταία αγωνιστική τη σωτηρία μας για να μαζευτούμε 3-4.000 άτομα??? Αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος να ρίξει 5 εκατ. ευρώ δε θα παίζαμε ούτε στο ερασιτεχνικό και οι περισσότεροι από εσάς ασχολείστε μόνο με το ποδόσφαιρο! Δηλαδή δε βλέπετε ότι έχουμε κάνει καλή ομάδα??? Τι άλλο περιμένετε δηλαδή για να στηρίξετε???
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

Σωστος ο trikaliotis.
Mηπως τελικα ειμαστε μαζοχες και χρειαζομαστε ξανα παντελονατους,μπας και βαλουμε μυαλο??...
Σημερα λυπηθηκα πολυ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.00 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ..
Trikaliotis

Δηλαδή για πόσο ακόμα θα λέτε δικαιολογίες (του τύπου "ήταν ακριβό το εισιτήριο") και θα γράφετε παρακλήσεις και προτροπές μέσα στα forum για να μαζευτεί ο κόσμος στο γήπεδο και να πάρει διαρκείας λες και είμαστε η γριά? Δηλαδή πρέπει να ξαναγυρίσει ο Πανελούδης για να βάλουμε μυαλό ή να παίζουμε τελευταία αγωνιστική τη σωτηρία μας για να μαζευτούμε 3-4.000 άτομα??? Αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος να ρίξει 5 εκατ. ευρώ δε θα παίζαμε ούτε στο ερασιτεχνικό και οι περισσότεροι από εσάς ασχολείστε μόνο με το ποδόσφαιρο! Δηλαδή δε βλέπετε ότι έχουμε κάνει καλή ομάδα??? Τι άλλο περιμένετε δηλαδή για να στηρίξετε???
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ή εγω λεω οτι περιμενουν τον αγωνα με τον αρη στο δευτερο γυρο..
χθες ακομα κ αυτοι οι λιγοι που εκαναν κερκιδα πιο πολλες εναναντιον του αρη φωναξαν παρα υπερ του παοκ..τραγικο..μακαρι να καταλαβουν καποτε οτι υποστηριζουν ομαδα πολυ μεγαλυτερου βεληνεκους κ πρεπει να ασχλουνται με αυτους μονο στο μεταξυ μας αγωνα..
Trikaliotis

Gaga δυστυχώς ασχολούνταν με τον άρη για το ποδοσφαιρικό ματς! Ούτε καν για το ίδο άθλημα δηλαδή...Τελοσπάντων ας έρχονται κι ας ασχολούνται με ότι θέλουν! Κάποιοι περιμένουν τον Στογιάκοβιτς μου φαίνεται αλλά θα περιμένουν για πολύ ακόμη! Ελπίζω η ομάδα να τους "ξεμπροστιάσει", αλλά αν είναι να παίζει με 1500 και 2000 άτομα 3ες θέσεις και ευρωλίγκες μη περιμένετε...
MaRkUs_4

Δημοσίευση από MaRkUs_4 »

εγω δυστηχώς είμαι εκτός θεσσαλονίκης πάντος είναι κρίμα να μην στιρίξουμε την ομάδα και την προσπάθεια του δρόσου να μας κάνει ομάδα!εγώ πάντος το διαρκείας μου το πήρα .....δεν νομίζω να είναι τόσα πολλά χρήματα τα 80 και τα 100 ευρώ που έχουν τα φτηνά διαρκείας
Trikaliotis

Ε ναι μωρέ μπας και πατήσει κανείς στο γήπεδο...Καυκής, Χαρίσης είναι λίγοι στον άσσο που πέρυσι έπαιζαν Ευρωλίγκα..Ο πρώτος ριμπάόυντερ της Α1 Ουέσον και μάλιστα σαν κοινοτικός και ο πιο βελτιωμένος περυσινός παίχτης του πρωταθλήματος Τσιάρας δε φτάνουν για το 4..Ο αρχηγός που γύρισε επιτέλους που τόσο πολύ το θέλαμε δεν είναι και ο Μπάνε..Ο πιο έξυπνος σέντερ σε όλη την Ευρώπη Τομάσεβιτς που πέρυσι έπαιζε στον Πρωταθλητή Ευρώπης, σε εμάς είναι κουτσός.. Ο Γκρέγκορυ??? Λίγος μωρέ, στο "3" ρε Δρόσο γιατί δεν έφερες τον Καρμέλο Άντονυ ή τουλάχιστον τον Πέτζα.."Και όχι θέλω μια βόμβα και όχι ποιός είναι αυτός ο Άκινς και δεν φέρατε ένα 4άρι.." ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!! Ντροπή μας γαμώ τη μιζέρια μου..Σήμερα χωρίς Ουέσον, Κύρίτση (κουτσός κι αυτός εεε?), Καυκή, Γιαννακίδη, Άκινς, με παίχτες ανέτοιμους..κερδίσαμε το πλήρες και έτοιμο Μαρούσι που έχει στο ρόστερ του Καλάθη, Πάντιους, Κις, Μαυροκεφαλίδη κ.ά..Αλλά έπρεπε να έχουμε Ραλίμι για να τους αντιμετωπίσουμε..Πέρυσι στήριξες Πανελούδη και Γαλατσόπουλο στο φινάλε..ΦΕΤΟΣ??? Πόσο γρήγορα ξεχνάμε...Αρχίστε να αναλύετε παίχτες και συστήματα από το PC σας τώρα...
Trikaliotis

Δρόσος: «Περιμένουμε περισσότερο κόσμο»

Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς ουσιαστικά, έστω και ανεπίσημο θα περίμενε κανείς να υπάρχει περισσότερος κόσμος από τους περίπου 1500 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο «παλατάκι». Η φετινή προσπάθεια θα μείνει μισή, αν δεν υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση από την πλευρά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Μετά την ολοκλήρωση των φετινών μεταγραφών στον «Δικέφαλο του Βορρά» αυτό που περιμένουν τεχνική ηγεσία και παίκτες της ομάδας είναι να αγκαλιαστεί αυτή η προσπάθεια, αφού μόνο με την στήριξη μπορούν να έρθουν και τα αποτελέσματα. Ο κόσμος αναγνωρίζει τις κινήσεις που έχουν γίνει από την νέα διοίκηση, ωστόσο θα πρέπει να το δείξει και στην πράξη με την προσέλευση του στο γήπεδο, αφού εκεί είναι καθρέφτης. «Περιμένουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Δεν το κρύβω ότι θα ήθελα σήμερα (χθες) να υπήρχε μεγαλύτερη προσέλευση. Σαν διοίκηση κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε στις μεταγραφές για να δείξουμε το που θέλουμε να τον φτάσουμε φέτος τον ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να δω το «παλατάκι» γεμάτο για να πάρουμε μια ηθική ικανοποίηση. Χρειάζεται την στήριξη του κόσμου αυτή η καινούργια ομάδα που χτίζεται από την αρχή και πιστεύω θα μας κάνει περήφανους», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Δήμήτρης Δρόσος.

Nα δούμε πόσο θα αντέξει ο άνθρωπος..σαν την αεκ ρε γαμώτο είμαστε???
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Trikaliotis έχεις δίκιο.

Το ξαναλέω, οτι εγω αν θυμάστε ήμουν απο τους ΠΙΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ με τον Δρόσο σε αυτό το Forum, αν όχι ο πιο καχύποπτος.

Μ'έχει σχεδόν κερδίσει το άτομο. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι οτι όταν ολοκληρώθηκε η ΖΩΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τα φρούτα (.... οι και καλα σωτήρες)του Α.Σ. και τους εφημεριδορουφιάνους, ο Δρόσσος Σταμάτησε τις δηλώσεις ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΦΕΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.

....και αυτό πείραξε πολλούς εφημεριδορουφιάνους και αυλοκόλακες του
ξέρετε ποιού(του εθνικοσωτήρα του Ελληνικού αθλητισμού).....

Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΟΝΟ????
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Oλοι διαρκειας παιδια!!!Κι εγω απογοητευτηκα με τον κοσμο που ειχε το παλατακι αλλα λες φιλικο ειναι και ο κοσμος δεν εχει συνηθισει...ΟΚ!
Αλλα αν δεν πουλησουμε πανω απο 4000 διαρκειας θα ειμαστε για σφαλιαρες...Με 80 ευρω διαρκειας και τετοια ομαδα???Να μην ειματε και αχαριστοι ετσι?Οι 8000 που πηγαν στο περσινο παιχνιδι με τον ρουλη και ειδαν την καταντια απο κοντα δεν θα παρουν διαρκειας?
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

να κ ενα "ευχαριστο" νεο για την ομαδα μας..θα λειπει απο τον αγωνα του κυπελλου ο παικτης του κολοσσου μιροσλαβ τοντιτς.κριμα παντως για το παιδι γιατι ο τραυματισμος του ειναι πολυ σοβαρος κ θα λειψει πολυ καιρο απο τις αγωνιστικες δραστηριοτητες.η ομαδα του λογικα θα ενισχυθει στη θεση του αλλα σιγουρα ως τον μεταξυ μας αγωνα δεν θα προλαβει να ειναι ετοιμος ο καινουριος παικτης..
οπως κ να εχει περαστικα του παντως..

απο sport24:
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Μίρλοσλαβ Τόντιτς έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έξι μήνες.
Ο 23χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση κατά τη διάρκεια τους αγώνα Κολοσσός-Παρτιζάν και αποχώρησε με έντονους πόντους. Δυστυχώς τα δυσάρεστα δεν αποφεύχθηκαν.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

fotis52 έγραψε:Kι εγω δεν πηρα ακομη γιατι το σκεφτομαι σοβαρα αν θα παρω 250αρι ή 100άρι....

Ο μονος λογος που το σκεφτομαι ειναι γιατι εσκασα και 290 στη μπαλα και δεν ξερω αν μπορω να ανοιχτω κι αλλο........
PHOTI παρε στην 107 δυο διαρκειας,να ερχεσαι με την κοπελα σου,να εχει παρεα κ η δικια μου..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

fotis52 έγραψε:Μωρε λες........? :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”