Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 5/4/2009 ΕΤ1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
paok87

Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ.,5/4/2009 (Σχόλια και προβλέψεις)

Δημοσίευση από paok87 »

μπιζερα μαλεζας δηλαδη? και απεναντι καουνος φιλομενο?
ανετα τους εχουμε...
φιλομενο προσφατα δηλωσε και αρρωστο ΠΑΟΚτσακι.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ναι καλα.... :(
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

gash04 έγραψε:Χωρίς Κοντρέρας στο ματς αυτό θα παίξουμε.
gash θα κατεβεις ρε???εχεις καταλαβει τι παιζεται με εισητηρια???
:roll:
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Μαλεζάς,bizera είναι πολύ ευάλωτο αμυντικό δίδυμο κατά τι γνώμη μου.Είδομεν.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

ε αντικειμενικα δε νομιζω να ειναι μονο δικια σου γνωμη....
:D
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

αν δεν μας θελουν μεσα στο γηπεδο τους ας μας αφησουν να κανουμε βολτες στην πολη τους

ταυτοτητες θελουν??? πως πως πωωωωωωωωως
Άβαταρ μέλους
ouzo

Δημοσίευση από ouzo »

Θα 'ναι δύσκολα για το γήπεδο μέσα καθώς θέλουν να μας αναγκάσουν με το ζόρι να μη μπούμε μέσα. Όσοι θα μπούνε από εμάς μεμονωμένα θα είναι δίπλα στους αγρότες, χωρίς κασκόλ κτλ και να μη μπορούνε να πανυγηρίσουν αν χρειαστεί.
Παρόλαυτά θα πρέπει ο παοκτσίδικος λαός να δώσει βροντερό παρόν έστω και στα πέριξ του σταδίου. Πιστεύω ότι τα παοκτσάκια που μένουν εκεί κάτω στο νότο να βοηθήσουν.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Λογικά θα γίνει όπως πέρσι αλλά ποιο αυστηρά λίγο.
Μάλλον καναπέ αυτήν την φορά μιας και το έχει η ετ1.
Απο την άλλη με την δίνουν κάτι τέτοια νοιώθω ανεπιθύμητος και κάτι τέτοια τα μποϊκοτάρω.
Γιατί να δώσω χρήματα σε κάποιους που δεν με θέλουν?
Απο το γήπεδο μέχρι τις ταβέρνες τους και τα μαγαζιά τους.
Ας τα δώσω καλύτερα στην ΑΜΚ.
Άβαταρ μέλους
ouzo

Δημοσίευση από ouzo »

Συμφωνώ εν μέρει φίλε gash. Αλλά τουλάχιστον όσοι μπορεί να βρεθούν στην Τρίπολη την Κυριακή, ας κάνουν εξέδρα έξω από το γήπεδο (χωρίς έκτροπα πάντα). Ή όποιος μπορεί ας περάσει από το ξενοδοχείο που θα καταλύει η αποστολή για να δώσει κουράγιο στους παίχτες μας. Να ξέρουν ότι εμείς είμαστε εκεί, πάντα δίπλα τους, έστω και αν οι χωριανοί δεν μας αφήνουν να μεταμορφώσουμε το γήπεδο, σε μικρή Τούμπα.
Φοβάμαι όμως ότι αν δεν δώσουμε τουλάχιστον έτσι το παρόν, αυτό θα ενθαρρύνει τις επαρχιακές ομάδες - αποικίες των Αθηνών - να πάρουν παρόμοια μέτρα. Κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο σε Λειβαδιά, Γιάννενα και Κομοτηνή.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Έχει διαφορά αδερφέ όμως το να σου δίνουν τσιμπημένα εισιτήρια (Λιβαδειά) απο το να σου λένε, 'επίσημα δεν δίνουμε αλλά ελάτε μεμονωμένα' ' αλλά την Κυριακή τα εκδοτήρια θα είναι κλειστά'!

Δεν είναι τεράστια πρόκληση αυτό ? Αυτά να τα πούν αλλού όχι σε μάς..
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

κι εγω για καναπε με κοβω,,,ειναι αδιανοητο να βλεπω τον παοκ και να μην φωναζω ουτε ενα συνθημα...
δεν εχω παει στο οακα που μενω ακριβως απεναντι σιγα μην παω στην τριπολη...
:?
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλησπέρα αδέρφια.

Τις τελευταίες 15 ημέρες έχουμε συμμετάσχει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο σε διάφορες συζητήσεις φιλοσοφικές, μεταγραφολογικές και άλλες.

1. Θα πουληθεί ο Μουσλίμοβιτς ? Και αν ναι πόσο θα πουληθεί το παλικάρι μας για να μην κράξουμε ?
2. Θα έρθει ο κοντοπούτανος ? Είναι προδότης από την μία είναι παοκτσάκι από την άλλη και έκανε ένα λάθος
3. Θα έρθει ο Γκαγκάτσης ? Είναι αρχιερέας του σκότους από την μία είναι παοκτσής και θα βοηθήσει από την άλλη.
4. Που είναι ο Ζήσης οεο ? Μην είναι στην Αγγλία? Μην είναι στην Γαλλία ? Μην είν' στην Βραζιλία ? Μην είν' στην Αργεντινή ? Μην ειν' στης τέτοιας το Μ...ί ?
5. Θα φύγει ο Γκαρσίας ? Και ποιον θα έχω μωρέ πατριώτη να χαιδεύει τα κακά παιδάκια στον σβέρκου. Ποιον θα έχω να σκάψ κανά χαντάκι για το προπονητικό. Έλα μωρέ τώρα ποιος Γκαρσία ? Αυτός παίρνει 500 και παίζει για 50. Έχω Ζήση και δεν μασάω
6. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Δεν κολλάει σε ονόματα. Στην νοοτροπία μας κολλάει. 528.000 πόστ και απόψεις έχει το συγκεκριμένο θέμα σε σαιτ, ραδιόφωνα και καφενεία.
7. Του Σάντος το θέμα έχει αραχνιάσει. Κανείς δεν ασχολήθηκε. Ρε μπας και μας πάθει τίποτα ο προπονητής μας. Αλλιώς την έχει συνηθίσει την δουλειά.
8. Έχουμε φτιάξει για του χρόνου δύο ομάδες ΠΑΟΚ. Με τους φετινούς και αυτούς που θα έρθουν θα φτιάξω μία ομάδα 1 για πρωταθλητισμό και μία ομάδα 2 να πάει χάλια. Οι γκρινιάρηδες θα βρίζουν την ομάδα 2 και οι αβανταδόροι θα ασχολούνται μόνο με την ομάδα 1. Όλοι ικανοποιημένοι. Ξέχασα να πω ότι στην ομάδα 1 προπονητής θα είναι ο Σάντος ενώ στην ομάδα 2 θα φέρουμε τον Άγγελο.

Μετά τις παραπάνω παπαριές παράθεση των όσων σωστών και άσχετων έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες το θέμα του πόστ μου είναι ένα:

Ευτυχώς αύριο είναι Παρασκευή. Και μεθαύριο είναι Σάββατο. Και την Κυριακή είναι ο αγώνας. Αυτό μωρέ το ματσάκι στην Τρίπολη. Αυτό που αν το κερδίσω πάω 57 πόντους την καλύτερη συγκομιδή στην σύγχρονη ιστορία μας.

Ρε σεις αδέρφια Παοκτσήδες. Τόση μαλακία που έχουμε τραβήξει τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν τραβήξει όλα τα αρσενικά της γης για το 9 1/2 εβδομάδες την δεκαετία του 80 !!!

Δεν μπορώ άλλο. Να αρχίσει το πρωτάθλημα να βρίσουμε κανά Μπαλαφάκο και κανά Σάντος γιατί αυτή η διακοπή μας έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στα κάκκαλα !!! :)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

το ζητημα των ονομαστικων εισιτηριων ειναι λεπτο(ταυτοτητες-φακελωμα και τετοιες ιστοριες...) και ως εκ τουτου δεν μπορουσα να βγαλω περισσοτερα απο ενα εισιτηρια.(και το δικο μου με αρκετο κοπο το βγαλα).

απο κει και περα οσοι πανε ας στηριξουμε την ομαδα οσο και οπως μπορουμε απο το ξενοδοχειο αν γινεται κιολας.

Στην 3 εχω εισιτηριο και εγω και αναγκαστικα δε θα φωναξω.
-------------------------------------------------------------------------------
το ματς οντως ειναι δυσκολο.

παντως την κυριακη μην απορησετε αν δειτε το γηπεδο μισοαδειο απο τριπολιτσιωτες.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Γιατί ρε συ θα είναι το γήπεδο μισοάδειο από Τριπολιτσιώτες; Θα πάνε για κλάδεμα;
:)
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

tad έγραψε:Καλησπέρα αδέρφια.

Τις τελευταίες 15 ημέρες έχουμε συμμετάσχει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο σε διάφορες συζητήσεις φιλοσοφικές, μεταγραφολογικές και άλλες.

1. Θα πουληθεί ο Μουσλίμοβιτς ? Και αν ναι πόσο θα πουληθεί το παλικάρι μας για να μην κράξουμε ?
2. Θα έρθει ο κοντοπούτανος ? Είναι προδότης από την μία είναι παοκτσάκι από την άλλη και έκανε ένα λάθος
3. Θα έρθει ο Γκαγκάτσης ? Είναι αρχιερέας του σκότους από την μία είναι παοκτσής και θα βοηθήσει από την άλλη.
4. Που είναι ο Ζήσης οεο ? Μην είναι στην Αγγλία? Μην είναι στην Γαλλία ? Μην είν' στην Βραζιλία ? Μην είν' στην Αργεντινή ? Μην ειν' στης τέτοιας το Μ...ί ?
5. Θα φύγει ο Γκαρσίας ? Και ποιον θα έχω μωρέ πατριώτη να χαιδεύει τα κακά παιδάκια στον σβέρκου. Ποιον θα έχω να σκάψ κανά χαντάκι για το προπονητικό. Έλα μωρέ τώρα ποιος Γκαρσία ? Αυτός παίρνει 500 και παίζει για 50. Έχω Ζήση και δεν μασάω
6. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Δεν κολλάει σε ονόματα. Στην νοοτροπία μας κολλάει. 528.000 πόστ και απόψεις έχει το συγκεκριμένο θέμα σε σαιτ, ραδιόφωνα και καφενεία.
7. Του Σάντος το θέμα έχει αραχνιάσει. Κανείς δεν ασχολήθηκε. Ρε μπας και μας πάθει τίποτα ο προπονητής μας. Αλλιώς την έχει συνηθίσει την δουλειά.
8. Έχουμε φτιάξει για του χρόνου δύο ομάδες ΠΑΟΚ. Με τους φετινούς και αυτούς που θα έρθουν θα φτιάξω μία ομάδα 1 για πρωταθλητισμό και μία ομάδα 2 να πάει χάλια. Οι γκρινιάρηδες θα βρίζουν την ομάδα 2 και οι αβανταδόροι θα ασχολούνται μόνο με την ομάδα 1. Όλοι ικανοποιημένοι. Ξέχασα να πω ότι στην ομάδα 1 προπονητής θα είναι ο Σάντος ενώ στην ομάδα 2 θα φέρουμε τον Άγγελο.

Μετά τις παραπάνω παπαριές παράθεση των όσων σωστών και άσχετων έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες το θέμα του πόστ μου είναι ένα:

Ευτυχώς αύριο είναι Παρασκευή. Και μεθαύριο είναι Σάββατο. Και την Κυριακή είναι ο αγώνας. Αυτό μωρέ το ματσάκι στην Τρίπολη. Αυτό που αν το κερδίσω πάω 57 πόντους την καλύτερη συγκομιδή στην σύγχρονη ιστορία μας.

Ρε σεις αδέρφια Παοκτσήδες. Τόση μαλακία που έχουμε τραβήξει τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν τραβήξει όλα τα αρσενικά της γης για το 9 1/2 εβδομάδες την δεκαετία του 80 !!!

Δεν μπορώ άλλο. Να αρχίσει το πρωτάθλημα να βρίσουμε κανά Μπαλαφάκο και κανά Σάντος γιατί αυτή η διακοπή μας έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στα κάκκαλα !!! :)
:lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”