Π.Α.Ο.Κ - Θρασύβουλος 22-03-09/20:00

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
adam04

Re: Π.Α.Ο.Κ-Θρασυβουλος Φυλης 22-03-09/20:00

Δημοσίευση από adam04 »

Holmes4 έγραψε:ο γαυρος ειναι ο καθρεφτης της ελληνικης κοινωνιας.
ενα τσουρμο απο νταηδες κρατικοδιαιτους διπλοθεσιτες σφουγγοκωλαριους του θειου που γαμανε τους παντες για να ειναι στον αφρο.με το θειο να βραβευεται καθε χρονο αντρας της χρονιας απο το περιοδικο του(το μονο που υπαρχει)κ εμεις οχι απλα να διαφημιζομαστε σε αυτο αλλα να ζητιανευουμε κιολας για καλυτερη διαφημιση.ολοι το παιχνιδι του παιζουμε.ο ΠΑΟΚ την ειδε μακεδονομαχος επαναστατης της πουτσας αυτοκλητο αντιπαλο δεος του γαυρου(την πηρε τη διαφημιση).η αεκ τρωει μονιμως μονη της τα σωθικα της πνιγμενη στην ψευτοκουλτουρα της πλεον(την πηρε τη διαφημιση)το σκουλικι τρωει παραδοσιακα τα παιδια του(την πηρε τη διαφημιση) και η βαζελα αρκεστηκε να ειναι εκθεσιακο σκυλι κανις σε ευρωπαικες εκθεσεις(η καλυτερη διαφημιση,κανει γνωστο το περιοδικο κ στους ξενους).περηφανη δεν ειναι καμια ομαδα και κανενας λαος.ολοι τις κωλοτουμπες που μας ζητανε κανουμε.λες και αν ο ΠΑΟΚ δεν ηταν τοσο κομπλεξικος οζρικ και σου εδινε ενα πρωταθλημα θα αλλαζε κατι.απλα θα μεγαλωνε η πεινα του θειου και θα πεισμωνε για μια νεα παραδοση.οπως αυτη η αστεια των 12 ετων στην τουμπα.ετσι τουλαχιστον δεν χασαμε τη διαφημιση.μιας και λοιπον εμεις κανουμε το θειο μαγκα εγω ενα εχω να προτεινω.ωμη βια στους γαυρους.μιας και εκτονωση στο χορτο ειναι αδυνατη ας υπαρχει εκτος γηπεδου.οταν σπερνεις ανεμους τουλαχιστον να θεριζεις θυελλες.
θα μπορουσα απλα και μονο να γραψω οτι ο γαυρος ειναι ο καθρεφτης της ελληνκης κοινωνιας κ τιποτα αλλο.και ο καθε ελληνας θα το ερμηνευε οπως βολευε.θελω να πιστευω οτι δεν απευθυνομαι σε ελληνες ομως.

H εκτονωση στο γηπεδο ειναι εφικτη και θα ερθει πιο γρηγορα απο οτι φανταζεσε.Απλα ατομα σαν και σενα καθυστερουν την προσπαθεια που γινετε,φορτωνοντας την ομαδα με προστιμα.
Και ναι,απευθηνεσε σε Ελληνες.Αν δεν σου αρεσει αλλαξε ομαδα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

:shock:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Το ματσακι παει μονο για νικη και τιποτα αλο.
Αυτα η ΠΑΟΚΑΡΑ τα καθαριζει και ετσι θα συνεχίσει να κανει σε μια γεματη τουμπαρα.
Ολοι εκει.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ενα τσουρμο απο νταηδες κρατικοδιαιτους διπλοθεσιτες σφουγγοκωλαριους του θειου που γαμανε τους παντες για να ειναι στον αφρο.με το θειο να βραβευεται καθε χρονο αντρας της χρονιας απο το περιοδικο του(το μονο που υπαρχει)κ εμεις οχι απλα να διαφημιζομαστε σε αυτο αλλα να ζητιανευουμε κιολας για καλυτερη διαφημιση.ολοι το παιχνιδι του παιζουμε.ο ΠΑΟΚ την ειδε μακεδονομαχος επαναστατης της πουτσας αυτοκλητο αντιπαλο δεος του γαυρου(την πηρε τη διαφημιση).η αεκ τρωει μονιμως μονη της τα σωθικα της πνιγμενη στην ψευτοκουλτουρα της πλεον(την πηρε τη διαφημιση)το σκουλικι τρωει παραδοσιακα τα παιδια του(την πηρε τη διαφημιση) και η βαζελα αρκεστηκε να ειναι εκθεσιακο σκυλι κανις σε ευρωπαικες εκθεσεις(η καλυτερη διαφημιση,κανει γνωστο το περιοδικο κ στους ξενους).περηφανη δεν ειναι καμια ομαδα και κανενας λαος.ολοι τις κωλοτουμπες που μας ζητανε κανουμε.λες και αν ο ΠΑΟΚ δεν ηταν τοσο κομπλεξικος οζρικ και σου εδινε ενα πρωταθλημα θα αλλαζε κατι.απλα θα μεγαλωνε η πεινα του θειου και θα πεισμωνε για μια νεα παραδοση.οπως αυτη η αστεια των 12 ετων στην τουμπα.ετσι τουλαχιστον δεν χασαμε τη διαφημιση.μιας και λοιπον εμεις κανουμε το θειο μαγκα εγω ενα εχω να προτεινω.ωμη βια στους γαυρους.μιας και εκτονωση στο χορτο ειναι αδυνατη ας υπαρχει εκτος γηπεδου.οταν σπερνεις ανεμους τουλαχιστον να θεριζεις θυελλες.
θα μπορουσα απλα και μονο να γραψω οτι ο γαυρος ειναι ο καθρεφτης της ελληνκης κοινωνιας κ τιποτα αλλο.και ο καθε ελληνας θα το ερμηνευε οπως βολευε.θελω να πιστευω οτι δεν απευθυνομαι σε ελληνες ομως.

πολυ ωραιες αποψεις φιλε.και σπανιες.συμφωνω πολυ μαζι σου
(η φοτο σου τι ειναι ακριβως?)
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

Εγω λεω να κανουμε ενα κουιζακι για το τι ομαδα ειναι ο χολμς!

εχουμε και λεμε

Ο ΠΑΟΚ μακεδονομαχος επαναστατης της πουτσας.
Η αεκ τρωει μονιμως μονη της τα σωθικα της πνιγμενη στην ψευτοκουλτουρα της πλεον.
Το σκουλικι τρωει παραδοσιακα τα παιδια του.
Η βαζελα αρκεστηκε να ειναι εκθεσιακο σκυλι κανις σε ευρωπαικες εκθεσεις.

Χμ...δυσκολο μαγκες!
Για να τσουζεται ετσι..
Πρεπει να μας εχει κοντρα.
Η χανουμακι η λαρισαιο τον κοβω..

Χολμς μετα απο ολες τις μαντεψιες που θα κανουμε,ριξε μας ενα γαμωσταυριδι (ακομα ενα καλυτερα) ως συνηθιζεται αλλα πες μας και τι ομαδα εισαι,μην μεινουμε με την απορια..
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Πιστεύω πως η ομάδα δύσκολα η εύκολα θα πάρει το ματσάκι.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Δε θέλω να ξαναδώ παίχτη του ΠΑΟΚ να βουτάει σαν τον Ντιόγο!
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

To ακουσατε το καινουργιο ανεκδοτο;

8,500€ προστιμο στην Λαρισα :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Πολλά είναι... :shock:

Όσο για το Holmes4, απλά ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Τόσο μεγάλο πρόστιμο στο πηλαδάκη,γιατί έτσι?

Σύμφωνο με όσα λέει ο Yiankos.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

φανταστειτε ποσο θα του ταλαιπωρησαν το κορμι για να ριξουν τοσο το προστιμο
Άβαταρ μέλους
Holmes4

Δημοσίευση από Holmes4 »

trobonaras έγραψε:Εγω λεω να κανουμε ενα κουιζακι για το τι ομαδα ειναι ο χολμς!

εχουμε και λεμε

Ο ΠΑΟΚ μακεδονομαχος επαναστατης της πουτσας.
Η αεκ τρωει μονιμως μονη της τα σωθικα της πνιγμενη στην ψευτοκουλτουρα της πλεον.
Το σκουλικι τρωει παραδοσιακα τα παιδια του.
Η βαζελα αρκεστηκε να ειναι εκθεσιακο σκυλι κανις σε ευρωπαικες εκθεσεις.

Χμ...δυσκολο μαγκες!
Για να τσουζεται ετσι..
Πρεπει να μας εχει κοντρα.
Η χανουμακι η λαρισαιο τον κοβω..

Χολμς μετα απο ολες τις μαντεψιες που θα κανουμε,ριξε μας ενα γαμωσταυριδι (ακομα ενα καλυτερα) ως συνηθιζεται αλλα πες μας και τι ομαδα εισαι,μην μεινουμε με την απορια..

φιλε τρομποναρα μην το ζοριζεις...ΠΑΟΚ ειμαι και γω(και tottenham το ομολογω),απλα εχω τις δικες μου θεσεις για την ομαδα...αυτο ειναι καλο θαρρω.Αντε αργουν τα play-off?
Υ.Γ.1 για το φιλο που ρωτησε στη foto ειναι δυο ερωτευμενα ζομπι
Υ.Γ.2 cheers parasandale τρελλακια
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

πολυ νεκρα παντως για αυτο το παιχνιδι...
τοσο ευκολο ειναι?
ο παικτης ονοματι Σωτηρχος δεν παιζει απο αυτους.(τιμωρημενος)
ελπιζω να εχει πολυ κοσμο το γηπεδο.

[offtopic]Λαθος η φωτο ειναι απο cd των Cannibal Corpse.κατι ξέρουμε και εμείς οι μεταλάδες 8) [/offtopic]

παντως μην τσακωνεστε μεταξυ σας...πονανε τα μυαλα μας διαβαζοντας τα ποστ.
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Δυστυχώς δεν θα είμαι στο γήπεδο για ορθοπεδικούς λόγους...να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας, ότι σύστημα και να παίξουμε τους έχουμε!
paok se eipa

Δημοσίευση από paok se eipa »

δυο πραγματα ειναι απειρα το συμπαν κι ανθρωπινη βλακεια και για το πρωτο δεν ειμαι τοσο σιγουρος..... (ΑΙΝΣΤΑΙΝ)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”