ΣΚΑΪ tv

Άβαταρ μέλους
olivares

Re: ΣΚΑΪ tv

Δημοσίευση από olivares »

Το ντοκιμαντέρ δεν έπασχε μόνο από την έλλειψη οπτικού υλικού γεγονός που είναι πάντοτε πιο περίπλοκο σε σχέση και με θέματα δικαιωμάτων που αφορούν το αρχείο της ΕΡΤ. Γνωρίζω αρκετά καλά την ομάδα παραγωγής και τον Γιάννη Εξηντάρη που ξεκίνησε την N-Orasis το 1995 στη Θεσσαλονίκη αλλά και τον σκηνοθέτη Ηλία Γιαννακάκη και τον διευθυντή φωτογραφίας Κλαούντιο Μπολιβάρ. Με όλους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν σε διαφορετικές περιπτώσεις και πάντοτε η θέση μου είναι λεπτή όταν πρέπει να μιλήσω για δουλειές συναδέλφων και φίλων. Για αυτό και πάντοτε προσπαθώ τα πράγματα που λέω δημόσια να τα έχω πει με τον ίδιο τρόπο στους συντελεστές πρωτύτερα.
Για εμένα άλλο ένα κλασσικό ντοκιμαντέρ όπου θα στήσουμε την κάμερα ακίνητη και θα βάλουμε απέναντι τους συμπαθείς κυρίους Γιώργο Κούδα, Γιώργο Σκαρτάδο, Δημήτρη Παρίδη κ.ο.κ. να αναπολούν περιστατικά διανθισμένα με υλικό από κινηματογραφικά επίκαιρα δεν λέει κάτι εν έτει 2010. Προσωπικά πιστεύω ότι η δημιουργία μιας αληθινής ταινίας για τον Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να στοχεύει στην παρουσίαση του τριπτύχου κόσμος-ομάδα-διοίκηση με τρόπο που θα αναδεικνύει την ψυχική υπόσταση του σωματείου. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με αφηγηματικές μεθόδους εκπομπής των ενόπλων δυνάμεων που επιβλήθηκαν στη μέση τηλεοπτική αισθητική. Από την εποχή διοίκησης Μπατατούδη και έπειτα αρκετές φορές συζήτησα το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας τέτοιας ταινίας και με φορείς της ομάδας αλλά και με φίλους της. Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ευελπιστώ να αξιωθώ να συνεισφέρω στη δημιουργία ενός τέτοιου έργου ζωής που οφείλει να αντιμετωπιστεί με ζήλο αντίστοιχο του θέματος που απεικονίζει.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σε οτιδήποτε θελήσεις, εάν κι εφόσον το επιτρέψουν και οι συνθήκες, μπορώ προσωπικά κι εγώ να σε βοηθήσω κι ελπίζω αυτή να είναι μια απαρχή και να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για κάτι εξαιρετικό για τον ΠΑΟΚ μας!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

olivares έγραψε:με τρόπο που θα αναδεικνύει την ψυχική υπόσταση του σωματείου.

Νομίζω το resume είναι αυτό...αυτό δύσκολα θα επιτευχθεί από κάποιον που δεν νοιώθει το Σύλλογο...ο εμπνευστής ενός τέτοιου εγχειρήματος πρέπει να βάλει και λίγο ψυχούλα μέσα σ' αυτό και για ομάδα που η ψυχή είναι το σήμα κατατεθέν της διαχρονικά αν ο σκοπός είναι να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που είδαμε σήμερα...το οποίο μπορεί να το θυμόμαστε για κάποιες ατάκες και στιγμές αλλά μέχρι εκεί.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

το χθεσινό μέτριο αφιέρωμα σε torrent, όπως το ανέβασε ένα τσακαλάκι απ το paokworld:
http://www.mininova.org/tor/3171486
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή εχθές το αφιέρωμα του ΣΚΑΪ για τον ΠΑΟΚ. Θα πω ότι σε γενικές γραμμές ήταν ένα αρκετά καλό αφιέρωμα, ιδιαίτερα προσεγμένο. Στα αρνητικά του θα παραθέσω το γεγονός ότι ήταν μικρό σε διάρκεια και πέρασαν λίγο στα ψιλά ή δεν αναφέρθηκαν καθόλου μεγάλες στιγμές της ομάδας όπως π.χ τα ματς με τη ΜΙΛΑΝ, με την Eintracht και με τη Bayern. Μου άρεσε πάντως που επιτέλους ακούστηκαν για πρώτη φορά απο την τηλεόραση τρανταχτές αδικίες και σφαγές που έγιναν εις βάρος της ομάδας μας όπου σίγουρα αν δεν είχαν συμβεί αυτά θα είχε αλλάξει προ πολλού η ιστορία της ομάδας.
Κρατώ σαν την πιο κορυφαία στιγμή του αφιερώματος τη μετάδοση του γκολ του Γκουερίνο που μας έδωσε και το πρωτάθλημα. Εκεί πραγματικά ανατρίχιασα, όπως φαντάζομαι και πολύς κόσμος. Και μακάρι να είχαμε δει και το τελευταίο γκολ του Κούδα με τον ΠΑΟΚ......

Btw συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Απολαυστικότατος ο Παρίδης. Και με τον Κρόιφ αλλά κυρίως με το θεολόγο διαιτητή. " Αυτά λέει η πίστη μας ;;;;;; " Απλά θεός !!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

[youtube]GHVMfltxfYg[/youtube]
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Eπιτέλους είδαμε παίκτες της δεκαετίας του ΄50 της πρώτης μεγάλης ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. και αφιερώθηκε αρκετός χρόνος σε αυτούς.Στα μείον η μη αναφορά στους πολλούς τελικούς κυπέλλου (και φυσικά του 2003),η σχεδόν μηδαμινή παρουσίαση των 80's και 90's, παιχνίδια με Barcelona,Milan κλπ. Πάντως είχε κάποια βιντεάκια σπάνια με καλή ανάλυση.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

ρε παιδια μην κανετε ετσι!Τοσα κιλα ιστορια,που να χορεσουν σε μια ωρα?οτι μπορουσαν εκαναν...τι ειμαστε?ρουλης?10 λεπτα ιστορια,και την υπολοιπη ωρα λεμε τα ιδια και τα ιδια για να γεμισει ο χρονος???! :evil:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

free4 έγραψε:Σε οτιδήποτε θελήσεις, εάν κι εφόσον το επιτρέψουν και οι συνθήκες, μπορώ προσωπικά κι εγώ να σε βοηθήσω κι ελπίζω αυτή να είναι μια απαρχή και να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για κάτι εξαιρετικό για τον ΠΑΟΚ μας!

Mέσα κι εγώ παιδιά. Ότι μπορώ να κάνω...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κι εγώ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

olivares έγραψε:Πολύ χαίρομαι που βλέπω στο αφιέρωμα για τον Π.Α.Ο.Κ. τον Ανδρέα Τύρο, που είναι ένας από τους λίγους σοβαρούς κινηματογραφικούς κριτικούς στην Ελλάδα και πρόεδρος της Π.Ε.Κ και φυσικά τρελός ΠΑΟΚΤΣΗΣ.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όντως εξαιρετικός: "το ανάδελφο, το αδικημένο και το αυτεξούσιο...". Εξαιρετικός - μαζί με Κούδα, Σκαρτάδο και τον μέγιστο Παρίδη τα καλύτερα σημεία...

Και όσο το σκέφτομαι, το χειρότερο σημείο ήταν ότι χάσαμε τρία λεπτά βλέποντας τον Άγιαξ να παίζει με τον συμπαθέστατο συνονόματό του της Σαλαμίνας...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Και ο Αποστολίδης ήταν καλός φίλε.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ο Παριδης ολα τα λ7 ητανε ρε!! χεχε καντην δεξια παρτο το γκολ :D
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

novito έγραψε:το χθεσινό μέτριο αφιέρωμα σε torrent, όπως το ανέβασε ένα τσακαλάκι απ το paokworld:
http://www.mininova.org/tor/3171486

Το κατεβάζω τώρα αλλά πώς μπορώ να το κάνω seed ώστε να διευκολυνθούν και άλλοι;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Το αφήνεις στο φάκελο που θα κατέβει και αφήνεις ανοιχτό το κατεβαστικό (downloader) πρόγραμμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”