παω να τα πιω.
ποτε θα ξημερωσει?? ΠΟΤΕΕΕΕΕ!!!!!!

μας το χρωστούσε η πουτ@ν@ η μπάλα αυτό. τί να πρωτοθυμηθώ; Φρανκφούρτη, Μπάγερν (ήμουν εκεί όταν έδινε ο διαιτητής τις επαναλήψεις στις αποκρούσεις του Φορτούλα) και τα υπόλοιπα ματς που χάσαμε στα πέναλτι.fuzztone έγραψε:Έχω ζήσει από το 1982 πολλούς και επώδυνους αποκλεισμούς στα πέναλτι. Μία φορά μόνο με τα Γιαννιτσά το 85-86 είχαμε προκριθεί με 14-15. Έπρεπε να το ξέρω ότι ο συμπολίτης θα ήταν αυτός που θα ξόρκιζε την κατάρα.
Συγχαρητήρια για την ψυχραιμία όλων των παικτών στα πέναλτι. Και μάλιστα σε εχθρική έδρα. Χρειάζεται πολλά ψυχικά αποθέματα και φάνηκε ότι τα είχαν.
Κριτική του αγώνα τουμόροου.
Υ.Γ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του ανθρώπου που χάθηκε. RIP
εγω παρακαλούσα τον θεο να το βάλει, για την πάρτυ του αρχικά και μετά για το κράξιμο που έχει φάει ως τώρα.........Kostas85 έγραψε:Μήπως ο Σωτηράκης μπήκε στο βιβλίο Γκίνες?Falegkos έγραψε:121' Κόκκινη κάρτα ΠΑΟΚ Μπαλάφας
ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΡΕ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Α-ΝΥ-ΠΑΡ-ΚΤΟΙ
Όταν ήταν έτοιμος να βαρέσει σκέφτηκα τι θα άκουγε από διάφορους στο σαιτ εάν το έχανε. Προτείνω σε αυτούς που τον κράζουν (ανάμεσά τους και εγώ) να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος της περιόδου. ΜΠΡΑΒΟ στο Σωτήρη.