Βασίλης Λάκης
- maikopoulos
- maikopoulos
Είμαι αυτός που άνοιξε το topic αυτό, ...
Είμαι αυτός που πυροβόλησε και ξέγραψε ... "πρόωρα" ... τον ποδοσφαιριστή.
Είμαι αυτός που πυροβόλησε την "εμμονή" του προπονητή μας στη χρησιμοποίηση του, ...
ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ, ... ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΔΗΛΩΣΕ "ΠΑΡΟΝ".
Μπράβο σου παλικάρι μου, ... εύχομαι όσο σου τα χώνω, ... τόσο να με βγάζεις ρόμπα, ...
και εσύ, ... και αυτός που σε προτιμάει στην ενδεκάδα.
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΧΘΕΣ Ο ΛΑΚΗΣ, ΕΝΑΣ ΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.
ΥΓ
Το σωστό και την αλήθεια ποτέ δεν θα πάψω να τα λέω, ... απλά γιατί είμαι ΠΑΟΚ.
Είμαι αυτός που πυροβόλησε και ξέγραψε ... "πρόωρα" ... τον ποδοσφαιριστή.
Είμαι αυτός που πυροβόλησε την "εμμονή" του προπονητή μας στη χρησιμοποίηση του, ...
ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ, ... ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΔΗΛΩΣΕ "ΠΑΡΟΝ".
Μπράβο σου παλικάρι μου, ... εύχομαι όσο σου τα χώνω, ... τόσο να με βγάζεις ρόμπα, ...
και εσύ, ... και αυτός που σε προτιμάει στην ενδεκάδα.
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΧΘΕΣ Ο ΛΑΚΗΣ, ΕΝΑΣ ΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

ΥΓ
Να προσθεσω οτι εγω προτιμω η κριτικη να γινεται αφου φυγει καποιος απο την ομαδα και μετα...γιατι θα πρεπει ο λακης ή ο οποιοσδηποτε λακης να μας αποδειξει οτι αξιζει αφου πρωτα καθε κυριακη τον κραζει η κερκιδα( και δεν αναφερομαι βεβαια στον Ζορρο μας,απλα με αφορμη τα δυο μυνηματα σας μου ηρθε να το αναφερω)..αντι λοιπον αυτου,γιατι να μην τον στηριζουμε συνεχεια οσο παιζει για την ΠΑΟΚαρα και να του δειξουμε οτι τον πιστευουμε,και σε περιπτωση που απογοητευσει τοτε ας του γινει στο τελος η κριτικη...σε ποια απο τις 2 περιπτωσεις πιστευετε οτι κανουμε καλυτερο στον οποιο παικτη και κατα συνεπεια στην ομαδα?
Χωρις ποτε βεβαια να εννοω οτι ειναι τελειοι ή οι καλυτεροι ετσι?
Χωρις ποτε βεβαια να εννοω οτι ειναι τελειοι ή οι καλυτεροι ετσι?
Και πολύ καλά θα κάνεις ..Zorro4 έγραψε: ΥΓ
Αλλά έναν παίχτη δεν μπορείς να τον πυροβολείς με 2-3-4-5 μέτριες εμφανίσεις τη στιγμή που ξέρεις ότι τον έχεις ως 2η λύση.
Καλώς ή κακώς ο Λάκης αναγκαστικά παίζει βασικός λόγω τραυματισμών .. Με το μπινελίκι όμως και τη μουρμούρα με το που ακουμπάει τη μπάλα, το μόνο που κάνουμε είναι να του γ@μάμε την ψυχολογία.
Η διοίκηση βλέπει τις ελλείψεις και θα κάνει τις αντίστοιχες μεταγραφές .. Μέχρι τότε όμως θα παίζουμε με αρκετές σαρδέλες ανάλογα με τις απουσίες των αστακών.
Με μία καλή εμφάνιση δεν γίνεσαι παιχταράς και με μία άσχημη δεν γίνεσαι σαρδέλα.
Ο Λάκης έπαιξε πολύ καλά με Ξάνθη .. αλλά θα είναι πάντα Λάκης .. ξέρεις για τι τον έχεις στο ρόστερ και δεν μπορείς να περιμένεις να βγει από μέσα του ο Γκαλέττι!