Βασίλης Λάκης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Άστους να λένε Γιάνκο. Αυτοί οι ίδιοι είναι που θα χτυπιούνται στα τσιμέντα αύριο (μόλις το βάλει ο Λάκης) και θα φων'αζουν "Μπράβο παιχταρά μου!".
:)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

πολυ καλος...on form που λεμε...
καλα χτυπηματα και στα στημενα.

2010 ληγει το συμβολαιο του.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ε για λακι ρε :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Έπεσα έξω .. δεν έβαλε γκολ, αλλά έβγαλε και τις τρεις σέντρες στο 1ο ημίχρονο που ήταν έτοιμα γκολ και δεν μπήκαν λόγω Γκσπούρνινγκ και έβγαλε τη σέντρα (έστω και άστοχη) που μπήκε το γκολ.

Για μένα mvp ...
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Πολύ καλός εχτές. Έτρεχε συνεχώς, πλαγιοκοπούσε, ενώ σε κανα δυο φάσεις άδειασε τους αμυντικούς με τρίπλες που με ξεσήκωσαν. Μπράβο το παλληκάρι. Έδειξε ότι ακόμα μπορεί αν το θέλει.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

φοβερη εμφανιση με ξανθη

Gash με προλαβες παλι ....
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Είμαι αυτός που άνοιξε το topic αυτό, ...

Είμαι αυτός που πυροβόλησε και ξέγραψε ... "πρόωρα" ... τον ποδοσφαιριστή.

Είμαι αυτός που πυροβόλησε την "εμμονή" του προπονητή μας στη χρησιμοποίηση του, ...

ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ, ... ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΔΗΛΩΣΕ "ΠΑΡΟΝ".
Μπράβο σου παλικάρι μου, ... εύχομαι όσο σου τα χώνω, ... τόσο να με βγάζεις ρόμπα, ...
και εσύ, ... και αυτός που σε προτιμάει στην ενδεκάδα.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΧΘΕΣ Ο ΛΑΚΗΣ, ΕΝΑΣ ΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

:?

ΥΓ
Το σωστό και την αλήθεια ποτέ δεν θα πάψω να τα λέω, ... απλά γιατί είμαι ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Έχεις σε όλα δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Να προσθεσω οτι εγω προτιμω η κριτικη να γινεται αφου φυγει καποιος απο την ομαδα και μετα...γιατι θα πρεπει ο λακης ή ο οποιοσδηποτε λακης να μας αποδειξει οτι αξιζει αφου πρωτα καθε κυριακη τον κραζει η κερκιδα( και δεν αναφερομαι βεβαια στον Ζορρο μας,απλα με αφορμη τα δυο μυνηματα σας μου ηρθε να το αναφερω)..αντι λοιπον αυτου,γιατι να μην τον στηριζουμε συνεχεια οσο παιζει για την ΠΑΟΚαρα και να του δειξουμε οτι τον πιστευουμε,και σε περιπτωση που απογοητευσει τοτε ας του γινει στο τελος η κριτικη...σε ποια απο τις 2 περιπτωσεις πιστευετε οτι κανουμε καλυτερο στον οποιο παικτη και κατα συνεπεια στην ομαδα?
Χωρις ποτε βεβαια να εννοω οτι ειναι τελειοι ή οι καλυτεροι ετσι?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Zorro4 έγραψε: ΥΓ
Το σωστό και την αλήθεια ποτέ δεν θα πάψω να τα λέω, ... απλά γιατί είμαι ΠΑΟΚ.
Και πολύ καλά θα κάνεις ..
Αλλά έναν παίχτη δεν μπορείς να τον πυροβολείς με 2-3-4-5 μέτριες εμφανίσεις τη στιγμή που ξέρεις ότι τον έχεις ως 2η λύση.
Καλώς ή κακώς ο Λάκης αναγκαστικά παίζει βασικός λόγω τραυματισμών .. Με το μπινελίκι όμως και τη μουρμούρα με το που ακουμπάει τη μπάλα, το μόνο που κάνουμε είναι να του γ@μάμε την ψυχολογία.
Η διοίκηση βλέπει τις ελλείψεις και θα κάνει τις αντίστοιχες μεταγραφές .. Μέχρι τότε όμως θα παίζουμε με αρκετές σαρδέλες ανάλογα με τις απουσίες των αστακών.
Με μία καλή εμφάνιση δεν γίνεσαι παιχταράς και με μία άσχημη δεν γίνεσαι σαρδέλα.
Ο Λάκης έπαιξε πολύ καλά με Ξάνθη .. αλλά θα είναι πάντα Λάκης .. ξέρεις για τι τον έχεις στο ρόστερ και δεν μπορείς να περιμένεις να βγει από μέσα του ο Γκαλέττι!
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Εγώ τον ψήφισα εμ βι πι πάντως.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

και εγω...
Άβαταρ μέλους
paok4a

Δημοσίευση από paok4a »

peite mou enan logo pou grafete oti ton psifisate???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

paok4a έγραψε:peite mou enan logo pou grafete oti ton psifisate???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Επειδή βαριέμαι να γράφω, δες τον αγώνα πάλι και δές ποιός ξεκίνησε όλες μας τις επιθέσεις που καταλήξανε σε ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
paok4a

Δημοσίευση από paok4a »

Αδερφε δε διαφωνω, μαζι σου ειμαι, αλλα για ποιο λογο να καθησω και να γραψω 4 λεξεις ''και εγω τον ψηφισα''...

καλα εκανες!!!τι το γραφεις????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”