Δεν θα παίζει στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλα στο Μπάσκετ. Δεν έβρισε το Παλατάκι. Αρα η βρισια δεν μετράει κατα το ήμισι!memts έγραψε: ΥΓ. Δε με νοιαζει τι ομαδα ειναι .με νοιαζει που βριζει την ΤΟΥΜΠΑ ολη κ μεις ακομα συζηταμε...

Δεν θα παίζει στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλα στο Μπάσκετ. Δεν έβρισε το Παλατάκι. Αρα η βρισια δεν μετράει κατα το ήμισι!memts έγραψε: ΥΓ. Δε με νοιαζει τι ομαδα ειναι .με νοιαζει που βριζει την ΤΟΥΜΠΑ ολη κ μεις ακομα συζηταμε...
Μακάρι να έκανε αυτό και να μην έκανε όλα τα άλλα. Μην ρωτήσεις τι. Δες για παράδειγμα τον αγώνα κυπέλλου στο Καραΐσκάκη και θα καταλάβεις.memts έγραψε:εγω που δν ειμαι επαγγελματιας αλλα οπαδος δν ακουσα γκαγκατση να βριζει τον ΠΑΟΚ.
kostasff έγραψε:Πρώτον, δεν ξέρει κανένας από εμάς καλύτερα το άθλημα απ' ότι ο Σούλης που τον επέλεξε. Από εκεί ξεκινάω και θεωρώ απαράδεκτο να βάζουμε τρικλοποδιές εμείς οι οπαδοί στα σχέδια του προπονητή μας. Όσο για την προσωπική μου άποψη, θεωρώ πως ο Ταπούτος μπορεί να βοηθήσει, ειδικά με προπονητή τον Σούλη. Είναι κλασική περίπτωση ταλέντων που παραμένουν ταλέντα, αλλά έχει δυνατότητες. Σε μια αυτοκριτική που έκανε κι ο ίδιος, παραδέχτηκε πως δεν δούλεψε όσο έπρεπε. Ο χρόνος θα δείξει (και όχι το βίντεο!)
+1000plato6 έγραψε:Αν είναι έτσι τα πράγματα να διώξουμε και τον Παπάζογλου που είναι Αριανός και το έχει δηλώσει κιόλας, να διώξουμε τον Χαλκιά που έπαιξε στον Αρη και χειροκροτούσε τα σκουλήκια στην κερκίδα, ο Παο να διώξει τον Σαλπιγγίδη γιατί είναι Παοκτσάκι.καλά ρε παιδιά μιλάμε για επαγγελματικές ομάδες και για επαγγελματίες παίχτες.Ας μπει μέσα στο γήπεδο ας παίξει μπάσκετ ας βοηθήσει την ομάδα μας και τι σας νοιάζει τι κάνει έξω από το γήπεδο!!! Δηλαδή έτσι όπως το πάτε στο τέλος μόνο αυτοί που θα δηλώνουν ότι είναι Παοκ θα πρέπει να παίζουν. Ορισμένα πράγματα δεν μπορώ να τα καταλάβω. Παιδιά όταν μπαίνει ο επαγγελματισμός στην μέση τα άλλα όλα μένουν στην από έξω.Προσωπικά δεν με νοιάζει τίποτα..δεν πάει να είναι αριανός δεν πάει να είναι γαύρος..μπορεί να βάζει 15 πόντους σε κάθε παιχνίδι???? τα όλα τα άλλα να παν να γαμ@#$%ν.....
Ξέχασα και κάποιον άλλον...ο Ριγανάς που πήραμε στο χάντμπολ είναι γαύρος.Γιατί δεν είπε κανένας τίποτα για αυτόν και σας πείραξε μόνο ο Ταπούτος?