7. Χρήστος Ταπούτος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Re: Χρήστος Ταπούτος

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

memts έγραψε: ΥΓ. Δε με νοιαζει τι ομαδα ειναι .με νοιαζει που βριζει την ΤΟΥΜΠΑ ολη κ μεις ακομα συζηταμε...
Δεν θα παίζει στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλα στο Μπάσκετ. Δεν έβρισε το Παλατάκι. Αρα η βρισια δεν μετράει κατα το ήμισι! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

memts έγραψε:εγω που δν ειμαι επαγγελματιας αλλα οπαδος δν ακουσα γκαγκατση να βριζει τον ΠΑΟΚ.
Μακάρι να έκανε αυτό και να μην έκανε όλα τα άλλα. Μην ρωτήσεις τι. Δες για παράδειγμα τον αγώνα κυπέλλου στο Καραΐσκάκη και θα καταλάβεις.
Συγνώμη VAGGT για την επιμονή μου, αλλά δεν μπορώ να βλέπω κρίσεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν γίνεται να κρίνω τον Γκαγκάτση εκ του αποτελέσματος (τα "ένοιωσα" τόσα χρόνια) και τον Ταπούτο να μην του δίνω μία ευκαιρία. Στην τελική το ξαναλέω. Χώστε τα στον Σούλη που μας τον έφερε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ κωστη επειδη βλεπω οτι κατεχεις απο το αθλημα περα απο τις διαφωνιες για ταπουτο για τις οπαδικες προτιμησεις του για το τι ειπε κ.τ.λ πιστευεις οτι αυτος ο παιχτης μπορει να βοηθεισει τον ΠΑΟΚ?
Και κατι τελευταιο με τι κρητιρια εγινε η επιλογη?για να μπορεσω να καταλαβω πως ηρθε αυτος στην ομαδα.

Υ.Γ ειλικρινα απορω με τον μαρκοπουλο για αυτη την επιλογη του.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Πρώτον, δεν ξέρει κανένας από εμάς καλύτερα το άθλημα απ' ότι ο Σούλης που τον επέλεξε. Από εκεί ξεκινάω και θεωρώ απαράδεκτο να βάζουμε τρικλοποδιές εμείς οι οπαδοί στα σχέδια του προπονητή μας. Όσο για την προσωπική μου άποψη, θεωρώ πως ο Ταπούτος μπορεί να βοηθήσει, ειδικά με προπονητή τον Σούλη. Είναι κλασική περίπτωση ταλέντων που παραμένουν ταλέντα, αλλά έχει δυνατότητες. Σε μια αυτοκριτική που έκανε κι ο ίδιος, παραδέχτηκε πως δεν δούλεψε όσο έπρεπε. Ο χρόνος θα δείξει (και όχι το βίντεο!)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

kostasff έγραψε: Ο χρόνος θα δείξει (και όχι το βίντεο!)
Πολύ σωστά....
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Για να προετοιμάσω την κατάσταση, ο Κράχτης που θα ανέβει σε λίγο στην κεντρική, έχει ντοκουμέντο για τον Ταπούτο που θα συζητηθεί πάρα πολύ... Προσωπικά δεν είμαι κατά της απόκτησης του παίκτη, τον πιστεύω σαν μπασκετική αξία, αλλά κάποια πράματα μου την καρφώνουν (οπαδικά μιλώντας). Δεν αναφέρομαι στο βίντεο για το οποίο δεν έχω σαφή άποψη αν βρίζει τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που θα δείτε στον κράχτη θα ενοχλήσει σίγουρα....
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Αν είναι έτσι τα πράγματα να διώξουμε και τον Παπάζογλου που είναι Αριανός και το έχει δηλώσει κιόλας, να διώξουμε τον Χαλκιά που έπαιξε στον Αρη και χειροκροτούσε τα σκουλήκια στην κερκίδα, ο Παο να διώξει τον Σαλπιγγίδη γιατί είναι Παοκτσάκι.καλά ρε παιδιά μιλάμε για επαγγελματικές ομάδες και για επαγγελματίες παίχτες.Ας μπει μέσα στο γήπεδο ας παίξει μπάσκετ ας βοηθήσει την ομάδα μας και τι σας νοιάζει τι κάνει έξω από το γήπεδο!!! Δηλαδή έτσι όπως το πάτε στο τέλος μόνο αυτοί που θα δηλώνουν ότι είναι Παοκ θα πρέπει να παίζουν. Ορισμένα πράγματα δεν μπορώ να τα καταλάβω. Παιδιά όταν μπαίνει ο επαγγελματισμός στην μέση τα άλλα όλα μένουν στην από έξω.Προσωπικά δεν με νοιάζει τίποτα..δεν πάει να είναι αριανός δεν πάει να είναι γαύρος..μπορεί να βάζει 15 πόντους σε κάθε παιχνίδι???? τα όλα τα άλλα να παν να γαμ@#$%ν.....

Ξέχασα και κάποιον άλλον...ο Ριγανάς που πήραμε στο χάντμπολ είναι γαύρος.Γιατί δεν είπε κανένας τίποτα για αυτόν και σας πείραξε μόνο ο Ταπούτος?
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

εγω που ειμαι οπαδων του επυτηχημενου ΠΑΟΚ και αηδιαζω με τον ΠΑΟΚ των τελευταιων χρονων, εχω ενα παραπανω λογο να τον σιχαινομαι πλεον......παντως το ενστικτο μου λεει οτι φετος με το σουλη θα ειμαστε αξιοπρεπεστατοι και θα γινουμε αξιομαχοι και οχι σουργελα.....τον πιστευω και αυτον και τον ματζικ.......η διοικηση δε μιλαει δε λαλαει δε κινειται δεν ακουγεται ενω θα επρεπε να κανει το αντιθετο.......
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Πάντως, αποκλείω το ενδεχόμενο να είναι περισσότερο σκουλήκι από τους π.χ. Αλεξανδρή ή τον Αγγελίδη.

Ακόμη περισσότερο, αποκλείω το ενδεχόμενο να εκδηλώσει
κυριολεκτικά πούστικη σκουληκοσυμπεριφορά
σαν τον ελεεινό που φορούσε τα ασπρόμαυρα
και έστηνε επί 10 χρόνια τα παιχνίδια μας
σε συνεργασία με τον σιχαμένο καθηγητή της αλητείας.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

kostasff έγραψε:Πρώτον, δεν ξέρει κανένας από εμάς καλύτερα το άθλημα απ' ότι ο Σούλης που τον επέλεξε. Από εκεί ξεκινάω και θεωρώ απαράδεκτο να βάζουμε τρικλοποδιές εμείς οι οπαδοί στα σχέδια του προπονητή μας. Όσο για την προσωπική μου άποψη, θεωρώ πως ο Ταπούτος μπορεί να βοηθήσει, ειδικά με προπονητή τον Σούλη. Είναι κλασική περίπτωση ταλέντων που παραμένουν ταλέντα, αλλά έχει δυνατότητες. Σε μια αυτοκριτική που έκανε κι ο ίδιος, παραδέχτηκε πως δεν δούλεψε όσο έπρεπε. Ο χρόνος θα δείξει (και όχι το βίντεο!)

Μια εσωτερική αλλαγή ίσως μας κάνει καλό.
Ο Σάντος για προπονητής στο μπάσκετ και ο Σούλης στην μπάλα! :)
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Ετσι ακριβώς gash.
Kαι μετά να ψάχνουμε για πίβοτ που να πατάει... ρακέτα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ίσως ο Γκαρσία κάνει κάτι για αυτό αλλά θα αποβάλεται με 5 φάουλ απο την πρώτη περίοδο... :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τι έγινε αποκτήσαμε και στο μπάσκετ ακαδημία? :P
Άβαταρ μέλους
fox 4

Δημοσίευση από fox 4 »

Τό θέμα είναι πώς θά αντιδράσει ό κόσμος απέναντι του όταν θά αρχίσουν οί αγώνες. Πολύ φοβάμαι ότι δέν θά γλυτώσει τά ξεφωνητά τής κερκίδας έστω κι από μιά μικρή μερίδα τού κόσμου. Καί αυτό δέν νομίζω νά τό έχουμε ξανακάνει στό παρελθόν. Άν καί δέν τόν γουστάρω μία, δέν θά ήθελα μέ τίποτα οί οπαδοί μας νά αρχίσουν νά τόν κράζουν. Άς ελπίσουμε νά επικρατήσει η ψυχραιμία καί η λογική καί όχι τό συναίσθημα.
:?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

plato6 έγραψε:Αν είναι έτσι τα πράγματα να διώξουμε και τον Παπάζογλου που είναι Αριανός και το έχει δηλώσει κιόλας, να διώξουμε τον Χαλκιά που έπαιξε στον Αρη και χειροκροτούσε τα σκουλήκια στην κερκίδα, ο Παο να διώξει τον Σαλπιγγίδη γιατί είναι Παοκτσάκι.καλά ρε παιδιά μιλάμε για επαγγελματικές ομάδες και για επαγγελματίες παίχτες.Ας μπει μέσα στο γήπεδο ας παίξει μπάσκετ ας βοηθήσει την ομάδα μας και τι σας νοιάζει τι κάνει έξω από το γήπεδο!!! Δηλαδή έτσι όπως το πάτε στο τέλος μόνο αυτοί που θα δηλώνουν ότι είναι Παοκ θα πρέπει να παίζουν. Ορισμένα πράγματα δεν μπορώ να τα καταλάβω. Παιδιά όταν μπαίνει ο επαγγελματισμός στην μέση τα άλλα όλα μένουν στην από έξω.Προσωπικά δεν με νοιάζει τίποτα..δεν πάει να είναι αριανός δεν πάει να είναι γαύρος..μπορεί να βάζει 15 πόντους σε κάθε παιχνίδι???? τα όλα τα άλλα να παν να γαμ@#$%ν.....

Ξέχασα και κάποιον άλλον...ο Ριγανάς που πήραμε στο χάντμπολ είναι γαύρος.Γιατί δεν είπε κανένας τίποτα για αυτόν και σας πείραξε μόνο ο Ταπούτος?
+1000
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”