Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 14/9 21.15 MVP και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Ποιός ήταν ο MVP του Π.Α.Ο.Κ.?

Κ.Χαλκιάς
15
3%
Μ.Αντόνιο
1
0%
Π.Κοντρέρας
63
13%
Μ.Σνάουτσνερ
8
2%
Φ.Δάρλας
5
1%
Β.Ίβιτς
4
1%
Σ.Κονσε'ι'σάο
6
1%
Σ.Μπαλάφας
2
0%
Α.Βιε'ι'ρίνια
24
5%
Ρ.Βερόν
50
10%
Ζ.Μουσλίμοβιτς
300
63%
Χ.Μπιζέρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Β.Λάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ι.Μπακαγιόκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 478

Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

fricoulas22 έγραψε:
Gerard04 έγραψε:Ρε παιδια και με την κερκιδα τι εγινε? γιατι το βουλωσαμε στο 2ρο???

εγω ημουν 6 και μονο εγω φωναζα...
Φιλε GERARD , η αληθεια ειναι πως ο κοσμος κουραστηκε...Οταν εισαι απο τις 6 και μιση στην Τουμπα και φωναζεις ,ε καποια στιγμη , προσπαθεις να φωναξεις και δε σου βγαινει. Πρωτη φορα το επαθα σε τετοιο βαθμο... Απο τις 7 μεσα ημασταν και δωστου...Ηρθε και η ισοφαριση στο 47 ,και κοπηκες ,αλλα λιγο ...
Στην 4α και στην 4 δεν σταματήσαμε ούτε στο 2ο, αλλά είναι λογικό να σε επηρεάζει και η κούραση και το αποτέλεσμα.

Τώρα στα του ματς, το μόνο καλό που κρατάω είναι ότι, με κόντρα διαιτησία, με κόντρα την τύχη, με κακή απόδοση, έκανες πάλι τις ευκαιρίες σου να ξαναπάρεις προβάδισμα και δεν έχασες.

Υ.Γ1: Αν η διαιτησία ήταν 50-50 το είχαμε πάρει το ματς..

Υ.Γ2: Ο ΠΑΟΚ δεν χάνει φέτος στην Τούμπα.

Πάμε να πάρουμε το διπλό στον Πανθρακικό τώρα και συνεχίζουμε..
Άβαταρ μέλους
zlatan
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zlatan »

Zlatan 118 votes

he won this for sure
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Θα το πώ όπως το νοιώθω...

Χτές ο Π.Α.Ο.Κ του πρώτου 20' θα μπορούσε να κερδίσει με μεγάλο σκορ... και ο Π.Α.Ο.Κ του δευτέρου ημιχρόνου θα μπορούσε να χάσει.

Μπράβο στην εξαιρετική διαιτησία του Παμπορίδη που για μία ακόμα φορά κατάφερε με τα σφυρίγματα του αν όχι την διαμόρφωση αποτελέσματος την δημιουργία όμως νεύρων. Αυτό με το τάκλιν του Μπασινά ακόμα να το χωνέψω!!!

Η εικόνα της ομάδας ήταν εξαιρετική στην αρχή και μέτρια στην συνέχεια. Θεωρώ ότι μπορούμε όμως πια να χτυπάμε τους αγώνες ανοικτά έστω και με αρνητική προς εμάς διαιτησία. Εδώ για τέτοια μάτς διατηρούσαμε την αισιοδοξία μας πέρσι, φετός έχω την εντύπωση ότι όσο περνάει ο χρόνος τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε!!!

Τώρα για MVP επείδη είμαι σίγουρη ότι ο Μουσλί θα αναδειχθεί ο πολυτιμότερος παίκτης θα ψηφίσω τον Χαλκιά μόνο και μόνο γιατί κράτησε σε μία δύσκολη φάση το σκόρ.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

φιλε πως το λες οτι δεν θα ανεχτουμε αλλη τετοια διαιτησια..?μηπως μας συνεβη πρωτη φορα?οσα χρονια βλεπω παοκ αυτο γινεται κ το ανεχομαστε κανονικοτατα..κ δεν εγινε ποτε τπτ για αυτο..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

2) Ακόμα και η 4 γέμισε κάθε καρυδιάς καρύδι... Άτομα που πατάνε στον ναό 1 φορά στις τόσες (και πάντα όταν η ομάδα αναγεννιέται), που δε το έχουν μέσα τους το μικρόβιο ΠΑΟΚ. Άτομα που γουστάρουν να τραβήξουν βίντεο για να το δείξουν αύριο και να κορδώνονται και δε κάνουν την γ@μημένη την κίνηση να σηκώσουν το κωλόχερο τους και να βγάλουν το λαρύγγι τους.
Αν είστε ένας από αυτούς της δεύτερης εξήγησης, σκεφτείτε το καλύτερα πριν να έρθετε στην 4... Δε βγάζω μαγκιά... Αυτή είναι η πραγματικότητα. Υπάρχουν και άλλες θύρες. Ώρες ώρες στα πέτρινα χρόνια του γούμενου, γούσταρα πιο πολύ την κερκίδα (κι ας ήμασταν 3 κι ο κούκος). Τουλάχιστον ήμασταν πιστοί. Σήμερα με 30000 και ώρες ώρες σε έπιανε ύπνος.

απο τον paok north army..

ετσι απλα η αληθεια..μοδα εγινε η 4 για μερικους..πανε εκει για να λενε οτι πηγαν..σε 4 ματς το χρονο..
εγω οταν περσυ πηγα μια φορα στην 4 κ καταλαβα οτι δεν μπορω να ακολουθησω το ρυθμο την εκανα με ελαφρα για την 5..υπαρχουν κ οι 7-8 με την ιδια τιμη εισιτηριου..αν συνεχισουμε ετσι με μαθηματικη ακριβεια θα γινουμε σαν τις αλλες ομαδες στην κερκιδα..κ μην ακουσω δεν βοηθουσε η ομαδα γιατι παοκ εισαι κ ξερεις οτι η κερκιδα υπαρχει για να βοηθαει την ομαδα και οχι η ομαδα την κερκιδα
Άβαταρ μέλους
antigoni

Δημοσίευση από antigoni »

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΩΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...
1.Ο Χαλκιας εκανε καποιες καλες επεμβασεις και νομιζω οτι ειναι ο τελευταιος που φερει ευθυνη στη φαση του γκολ μιας και ξεκινησε απο διαδοχικα λαθη της αμυνας.
2.Κοντρερας! Ειναι τιμη μας που τον εχουμε στην ομαδα!
3.Καταλαβαινω απολυτα την εμμονη του Βρυζα να φερει τον Ζλαταν στην ομαδα. Οχι μονο για την ομολογουμενως τεραστια παικτικη του αξια αλλα και γιατι διαθετει τρελα που ταιριαζει με την δικη μας. Ενα κραμμα Μιετσελ με Δημοπουλο και Κωστικο...
Παλαβος, ανισορροπος που μπορει να βαζει φωτιες στην Τουμπα.
Σκυλι μαυρο, μαχητικος τρωει ξυλο-δινει ξυλο και δεν καταλαβαινει τιποτα!
Οχι,δεν ειμαι ουτε γυναικα του ουτε μανα του αλλα νιωθω οτι του το οφειλω γιατι τον αμφισβητησα αρχικα-ισως παρασυρομενη απο τους αγαπητους μονιμους αμφισβητιες της ομαδας...

Ωδη στον Μουσλιμοβιτς λοιπον...!
Άβαταρ μέλους
antigoni

Δημοσίευση από antigoni »

Και κατι ακομα... η ομαδα εδειξε πολυ καλα στοιχεια. Ειχε καλη αναπτυξη-οταν ειχε αναπτυξη, συνοχη και πιστη στα ποδια της. Μην ακουω βλακειες για Σαντος... Μεχρι χθες ηταν καλος και ξαφνικα εγινε κακος.. Ας συγκεντρωθουμε λιγο και ας κατεβασουμε την μπαλα.
Προχωραμε ακαθεκτοι. Εχουμε αλλα 28 ματς.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ...!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ 4 ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ.......
Άβαταρ μέλους
zamou4

Δημοσίευση από zamou4 »

Από το ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ άρχισαν πάλι οι μουρμούρες για τον Φερνάντο Σάντος από τους... προπονητές της κερκίδας. Μουρμούρες του στυλ... "κοιμάται" στον πάγκο, γυρίζει την ομάδα πίσω, φοβάται να κάνει επιθετικές αλλαγές κ.τ.λ.

Και ποιον να έβαζε για να έχουμε καλό ρώτημα; Τον Αναστασάκο και τον Μπακαγιόκο είχε στον πάγκο, ενώ ο Δώνης τον Τζιμπούρ και τον Πελετιέρι και τους έβαλε "φρέσκους" στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει το ματς.
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει... Μόνο ο Τζιμπούρ κόστισε 3 εκατ. ευρώ. Δηλαδή πάνω από το μισό μπάτζετ του ΠΑΟΚ φέτος, που είναι 5 εκατ. ευρώ σύνολο. Και τον Μπασινά, που γύρισε το ματς με την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, τον ξεχνάμε; Ένα εκατομμύριο ευρώ κοντά παίρνει τον χρόνο.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Εάν δεν έκανε την «γκάφα» ο Μάρκος Αντόνιο στο γκολ – "ευγενική προσφορά" στον Μπλάνκο και ο ΠΑΟΚ κέρδιζε τελικά, θα ήταν καλός ο Σάντος. Τώρα όχι…

Για τον ανυπόμονο φίλαθλο και οπαδό ο Σάντος είναι ο εύκολος στόχος. Ο Ζαγοράκης με τον Βρύζα είναι υπεράνω κριτικής, άρα τον Πορτογάλο μπορεί να μετατρέψει... σε σάκο του μποξ.

Αφήστε ήσυχο τον Σάντος να δουλέψει... Ήδη φάνηκε η σοβαρή δουλειά που κάνει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και με την ΑΕΚ. Το γκολ του Μουσλίμοβιτς και όλες οι ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, φαινόταν καθαρά ότι ήταν δουλεμένες φάσεις στην προετοιμασία και στις προπονήσεις.

Η ομάδα έδειξε και με την ΑΕΚ κάποιους αυτοματισμούς στο παιχνίδι της, σε πρώιμο στάδιο ακόμα, γιατί πολύ απλά είναι μια καινούργια ομάδα. Στο ντέρμπι ξεκίνησαν 7 νεοαποκτηθέντες παίκτες στην 11άδα. Τι να κάνουμε τώρα που δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ; Τον "στρίμωξε" η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί έχει πιο δεμένο σύνολο, με περισσότερες και ποιοτικότερες επιλογές παικτών και πολλαπλάσιο μπάτζετ (πάνω από 20 εκατ. ευρώ).

Πλάκα... έκανε ο Μπασινάς στο δεύτερο ημίχρονο (μεγάλη απώλεια ο Γκαρσία). Μόνος του έπαιζε στο κέντρο. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ δεν έκανε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Από το λάθος του Δάρλα παραλίγο θα κέρδιζε. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα είναι καλά δουλεμένη και στην αμυντική λειτουργία της, αν και βγήκε ο Κοντρέρας από την υπερπροσπάθεια στο τελευταίο τέταρτο. Όλοι οι παίκτες προσπάθησαν όσο μπορούσαν.

Υπομονή, πίστωση χρόνου και στήριξη χρειάζεται αυτή η καινούργια ομάδα. Έμπειρους και καλούς παίκτες διαθέτει, προοπτικές έχει και το έδειξε στην πρεμιέρα, αλλά επειδή κέρδισε τον ΟΦΗ στην Κρήτη, δεν έγινε ξαφνικά η Λίβερπουλ. Μικρό καλάθι πρέπει να κρατάει ο κόσμος και να είναι ευχαριστημένος με την ομάδα, χωρίς να έχει υπερβολικές απαιτήσεις. Για φέτος ο ξεκάθαρος στόχος είναι η έξοδος στο ΟΥΕΦΑ. Δεν υποσχέθηκε τίποτα περισσότερο ο Σάντος και η διοίκηση. Η ομάδα έκανε θετικό ξεκίνημα, παίρνοντας 4 βαθμούς σε δύο δύσκολα ματς, όπως ήταν αυτά με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και την ΑΕΚ στη Τούμπα.

Εμπιστοσύνη χρειάζεται, γιατί ως καινούργια ομάδα που αποκτά σταδιακά συνοχή, θα έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της και στην ψυχολογία των παικτών της. Γι’ αυτό απαιτείται υπομονή και στήριξη, όχι μόνο στη διοίκηση και στους παίκτες, αλλά και στον προπονητή. Γιατί εάν αμφισβητείται ο «στρατηγός», με τι πειθαρχία και ψυχολογία θα πάει ο στρατός στη μάχη;

πιστευω τα λεει ολα... :?

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 12360.html
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

gagas έγραψε:2) Ακόμα και η 4 γέμισε κάθε καρυδιάς καρύδι... Άτομα που πατάνε στον ναό 1 φορά στις τόσες (και πάντα όταν η ομάδα αναγεννιέται), που δε το έχουν μέσα τους το μικρόβιο ΠΑΟΚ. Άτομα που γουστάρουν να τραβήξουν βίντεο για να το δείξουν αύριο και να κορδώνονται και δε κάνουν την γ@μημένη την κίνηση να σηκώσουν το κωλόχερο τους και να βγάλουν το λαρύγγι τους.
Αν είστε ένας από αυτούς της δεύτερης εξήγησης, σκεφτείτε το καλύτερα πριν να έρθετε στην 4... Δε βγάζω μαγκιά... Αυτή είναι η πραγματικότητα. Υπάρχουν και άλλες θύρες. Ώρες ώρες στα πέτρινα χρόνια του γούμενου, γούσταρα πιο πολύ την κερκίδα (κι ας ήμασταν 3 κι ο κούκος). Τουλάχιστον ήμασταν πιστοί. Σήμερα με 30000 και ώρες ώρες σε έπιανε ύπνος.

ετσι απλα η αληθεια..μοδα εγινε η 4 για μερικους..πανε εκει για να λενε οτι πηγαν..σε 4 ματς το χρονο..
εγω οταν περσυ πηγα μια φορα στην 4 κ καταλαβα οτι δεν μπορω να ακολουθησω το ρυθμο την εκανα με ελαφρα για την 5..υπαρχουν κ οι 7-8 με την ιδια τιμη εισιτηριου..αν συνεχισουμε ετσι με μαθηματικη ακριβεια θα γινουμε σαν τις αλλες ομαδες στην κερκιδα..κ μην ακουσω δεν βοηθουσε η ομαδα γιατι παοκ εισαι κ ξερεις οτι η κερκιδα υπαρχει για να βοηθαει την ομαδα και οχι η ομαδα την κερκιδα
+1000
Οποιος δεν σηκωνει την 4 να μην ξαναπατησει εκει περα.Απο την επομενη φορα οποιον βλεπω με κινητο και βιντεο την ωρα που εμεις βγαζουμε τα λαρυγγια μας θα γινεται της πουτανας
fricoulas22

Δημοσίευση από fricoulas22 »

gagas έγραψε:2) Ακόμα και η 4 γέμισε κάθε καρυδιάς καρύδι... Άτομα που πατάνε στον ναό 1 φορά στις τόσες (και πάντα όταν η ομάδα αναγεννιέται), που δε το έχουν μέσα τους το μικρόβιο ΠΑΟΚ. Άτομα που γουστάρουν να τραβήξουν βίντεο για να το δείξουν αύριο και να κορδώνονται και δε κάνουν την γ@μημένη την κίνηση να σηκώσουν το κωλόχερο τους και να βγάλουν το λαρύγγι τους.

GAGA , δικιο εχεις για τα χθεσινα .. Αλλα ξερεις πολυ καλα και ο ιδιος οτι η ΘΥΡΑ-4- δεν προκειται να καταντησει ποτε σαν τα αλλα πεταλα της χωρας..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

μακαρι fricula..αλλα εγω βλεπω καθε χρονο κ χειροτεροι να ειμαστε..τα χαρτακια κ οι πυρσοι δεν λεω ωραιοι κ μπραβο στα παιδια αλλα σαν την φωνη και την ακουστικη βια δεν υπαρχει..
Άβαταρ μέλους
zamou4

Δημοσίευση από zamou4 »

fotis52 έγραψε:Mπραβο στον Γκινα, δεν τον ειχα σε εκτιμηση αλλα βλεπω οτι οι σκεψεις του ειναι σωστες και μεστες.......

οντοσ και γω οταν το διαβασα δε περιμενα να το χει γραψει ο γκινας..παντος ειναι καλο αρθρο..
:)
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

:( :( :(
περιμενα αυτο το ματς 20 μερες γιατι πιστευα οτι μ'αυτο το ματς η ομαδα μου θα εβγαινε επισιμος απο την ανυποληψια,εννοηται εκτος "συνορων".
με την νικη που προσδοκουσα θα αναγκαζαμε τους "φιλους μας" να μιλανε για ενα αλλο πρωταθλημα.
ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ!
ειμαι αφτερ 40 και συχναζω στην 1.
θα μπορουσε καποιος να πει οτι ισως δεν θα επρεπε να μιλησω για "κακη"
κερκιδα.ομως εχω κολλησει τα ενσημα μου στην 4 και μαλιστα ειμαι περηφανος για αυτα γιατι ημουν μερος της φωτιας χωρις να καψω ποτε την ομαδα μου περνοντας μερος σε ασχημιες.
πηγα στη θεση μου με λαχταρα να θαυμασω τα παλικαρια μου πλαγιως αριστερα πιστευοντας οτι θα απολαυσω την καλυτερη κερκιδα της τελευταιας 10ετιας.
ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ!
ΑΥΤΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΧΘΕΣ. ...εκτος το 2ποντο.
στο θεμα τωρα.
mvp δεν ηταν ο κοσμος.
... δεν ηταν ο μαρκος
... ο μπαλαφας,ο βερον και κυριως ο ιβιτς.
ο κοντρερας ειναι ο καλυτερος για μενα μεχρι τωρα.
ο χαλκιας μου κρατησε τουλαχιστον τον ποντο και αυτον ψηφισα.
ο οπαδος μεσα μου ριχνει τις ευθυνες στον μπαμποριδη.
ο φιλαθλος του βαζει κακο βαθμο γιατι κατεστρεψε το παιχνιδι
ομως ο ελληνας πολιτης το περιμενε....
γιατι ηταν γι αυτον μια εξαιρετικη ευκαιρια να στηλει μυνημα σε επο και uefa οτι ειναι αδεκαστη σφυριχτρα.
και νομιζω οτι για τους καθεστωτικους ετσι εγινε.
για μας τους αλλους ΑΠΕΤΥΧΕ.
οτι κραταω απο την μελαγχολικη κυριακη ειναι ο μουσλι γιατι εως χθες,δεν το κρυβω ειχα επιφυλαξεις.
η μονη μου χαρα απο χθες.
ps.με καλο ιβιτς χθες θα ειχαμε πολυ καλυτερους κονσεισαο και βιειρινια
και θα μιλουσαμε τωρα για μεγαλη εμφανιση του ΠΑΟΚ against all.
τοσο απλα.
διπλο τωρα στην θρακη.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ!
:?: :!: :?:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

στο γραφείο στοιχημάτων williamhill , ένα από τα μεγαλύτερα στη βρετανία, πριν το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ παιζόταν με απόδοση 51 για να πάρει το πρωτάθλημα, μετά το mats με τον όφι μας έριξε στο 34 και τώρα μετά το mats με την αεκ μας έριξε κιαλλο στο 17 !!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”