Ας αρχίσουμε τον πόλεμο στη βία τώρα
- twoheadedphoenix
εγω θα αναφέρω κάτι άλλο που με στεναχωρεί
κάποιοι δε θέλουν να έχουμε καλές σχέσεις με τον πανσερραίκο και με άλλες ομάδες τις επαρχίας και τα επεισόδια προχθές τους έδωσαν τροφή για σχόλεια .
βλέπω σήμερα βιντεάκια στο youtube apo ntemek παοκτσήδες που γρφτήκαν πρόσφατα να γράφουν σερραίοι τρέχουν . παρακαλώ όλους μας να τα στηλιτευσουμε και να μην τους κάνουμε το χατήρι
http://www.youtube.com/watch?v=La0WVwQdnGY
κάποιοι δε θέλουν να έχουμε καλές σχέσεις με τον πανσερραίκο και με άλλες ομάδες τις επαρχίας και τα επεισόδια προχθές τους έδωσαν τροφή για σχόλεια .
βλέπω σήμερα βιντεάκια στο youtube apo ntemek παοκτσήδες που γρφτήκαν πρόσφατα να γράφουν σερραίοι τρέχουν . παρακαλώ όλους μας να τα στηλιτευσουμε και να μην τους κάνουμε το χατήρι
http://www.youtube.com/watch?v=La0WVwQdnGY
κωλοτουμπας
παμε ξανα ΤΟΥΜΠΑ ΒΙΕΤΝΑΜ
εμπρος αδερφια
κουμουνια, φασιστες, σκιν, αδερφες, ποιητες, βιαστες, κοινωνικοι λειτουργοι, αναρχικοι ,ρουφιανοι...
ολοι αδερφια μου ειστε. ΠΑΟΚ ειστε.
εμπρος να κανουμε την τουμπα φοβητρο ξανα.
τεο uefa και μαλακιες....
ελατε να γινουμε οι πρωτοι σ'ολη την ευρωπη...
περιμενω τις ιδεες σας...
κι αρχιζω πρωτος...
λεω λοιπον να φαμε 2 σπαρους,2 φιδια 2 γκαζελες 2μαμουνια
για αρχη....
φανταστητε ποσο θα ανεβουμε ως λαος....
τι λεω ο φλωρος ρε...
ΑΚΥΡΟΝ.
εχω καλυτερη....
να φτιαξουμε πατατες νευροκοπιου γεμιστες με τα ξυριστηκα μας
και 5-10 mltv και να κανουμε ντου στο lympico...
πιστευω θα καρφωθουμε για παντα στην πρωτη θεση της
Η Λ Ι Θ Ι Ο Τ Η Τ Α Σ
εμπρος αδερφια
κουμουνια, φασιστες, σκιν, αδερφες, ποιητες, βιαστες, κοινωνικοι λειτουργοι, αναρχικοι ,ρουφιανοι...
ολοι αδερφια μου ειστε. ΠΑΟΚ ειστε.
εμπρος να κανουμε την τουμπα φοβητρο ξανα.
τεο uefa και μαλακιες....
ελατε να γινουμε οι πρωτοι σ'ολη την ευρωπη...
περιμενω τις ιδεες σας...
κι αρχιζω πρωτος...
λεω λοιπον να φαμε 2 σπαρους,2 φιδια 2 γκαζελες 2μαμουνια
για αρχη....
φανταστητε ποσο θα ανεβουμε ως λαος....
τι λεω ο φλωρος ρε...
ΑΚΥΡΟΝ.
εχω καλυτερη....
να φτιαξουμε πατατες νευροκοπιου γεμιστες με τα ξυριστηκα μας
και 5-10 mltv και να κανουμε ντου στο lympico...
πιστευω θα καρφωθουμε για παντα στην πρωτη θεση της
Η Λ Ι Θ Ι Ο Τ Η Τ Α Σ
-
Re: κωλοτουμπας
Γεια σας και από μένα.Είμαι σερρεος,κόκκαλο πανσερραικός.Επειδή ο μονος λογος πυ μπήκα και γραφτηκα στο φορουμ σας είναι για να πω μερικα πράγματα για το φιλικό και το θέμα αυτό έχει κλειδοθεί θα τα πω εδώ και αν θελετε σβ΄στε το μυνημα μου.
Πρεπει να ντρεπεστε με αυτά που κάνατε μέσα στην εκλησσια.γιατι το γήπεδο μας εκλησια ειναι.Τώρα ξέρω, θα μου πείτε μη καταδικάζεις το λαο για 5 μαλακες.Η απαντιση μου ειναι:
5 μ@λ@κες πετουσαν πέτρες?
5 μ@λ@κες σπαγανε συνδεσμους?
5 μ@λ@κες σπαγανε αυτοκινητα?
5 μαλακες πετουσαν πέτρες σε ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ?
Οχι.Ήταν καμιά 200αρια.Νούμερο που δεν είναι αμελητέο,αντιθέτως ειναι καταδικαστέο.
Δεν έχω κα΄τι με την ομαδα σας,αντιθέτως ευχομαι να παει καλα(μέχρι το σαββατο τουλαχιστον αυτο ευχόμουν),αλλά ΄μπορείτε να μου εξηγήσετε πως θα ξαναερθει κόσμος στην εκλησια που λέγεται γήπεδο του πανσερραικού?Ξεκινισαμε περισι με 1000 ατομα σε καθε αγωνα και καταλήξαμε να έχουμε 8000.Τώρα θα γινουνε παλι 5000.Ευκολα γινεσαι κακος.δύσκολα γίνεσαι καλός.
ΥΓ1:Μη ξαναβρίσετε την αθήνα γιατι με αυτά που κάνετε γινεστε χειροτεροι.
ΥΓ2:Επειδη καποιος μπορει να πει οτι οι σερρεοι ξεκίνησαν τα επεισόδια,εχω να πω το εξής:Ρε παιδιά στους οργανωμενους ήρθανε με σκοπό να προκαλεσουνε οι δικοι σας.Όσο εκλησσια και να ειμαστε θα ανριδράσουμε.
ΥΓ3:Δε νομίζω το ποστ μου να λέει κατι κακό.Δεν μπήκα ουτε για να βρίσω ούτε για κάτι τέτοιο.Μπήκα απλά για να εκφράσω την δυσαρεσκεια μου.Δε θέλω να σβηστεί το ποστ όχι για κανεναν αλλο λόγο αλλα γιατι τόση ωρα εγραφα.
Αυτά τα λιγα και σορρυ για το off topic
Πρεπει να ντρεπεστε με αυτά που κάνατε μέσα στην εκλησσια.γιατι το γήπεδο μας εκλησια ειναι.Τώρα ξέρω, θα μου πείτε μη καταδικάζεις το λαο για 5 μαλακες.Η απαντιση μου ειναι:
Οχι.Ήταν καμιά 200αρια.Νούμερο που δεν είναι αμελητέο,αντιθέτως ειναι καταδικαστέο.
Δεν έχω κα΄τι με την ομαδα σας,αντιθέτως ευχομαι να παει καλα(μέχρι το σαββατο τουλαχιστον αυτο ευχόμουν),αλλά ΄μπορείτε να μου εξηγήσετε πως θα ξαναερθει κόσμος στην εκλησια που λέγεται γήπεδο του πανσερραικού?Ξεκινισαμε περισι με 1000 ατομα σε καθε αγωνα και καταλήξαμε να έχουμε 8000.Τώρα θα γινουνε παλι 5000.Ευκολα γινεσαι κακος.δύσκολα γίνεσαι καλός.
ΥΓ2:Επειδη καποιος μπορει να πει οτι οι σερρεοι ξεκίνησαν τα επεισόδια,εχω να πω το εξής:Ρε παιδιά στους οργανωμενους ήρθανε με σκοπό να προκαλεσουνε οι δικοι σας.Όσο εκλησσια και να ειμαστε θα ανριδράσουμε.
ΥΓ3:Δε νομίζω το ποστ μου να λέει κατι κακό.Δεν μπήκα ουτε για να βρίσω ούτε για κάτι τέτοιο.Μπήκα απλά για να εκφράσω την δυσαρεσκεια μου.Δε θέλω να σβηστεί το ποστ όχι για κανεναν αλλο λόγο αλλα γιατι τόση ωρα εγραφα.
Καταδικαζω τα επεισοδια που εγιναν στις Σερρες 1000%!!! Το εχω γραψει και αναλυσει στο κλειδωμενο τοπικ!!!
ΑΛΛΑ,
VAGGT για αυτα που γραφεις.... +10000000000000000000000000000000
000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
ρε μαγκα!!!!
Ετσι...ειπαμε οχι στη βια και στις ακροτητες κλπ κλπ κλπ...(δεν θα τα αναλυσω)
ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!
Προς Todis_GolfTSI
Ακου εκει τον παλιουποκριτη.....ουρτ ρε...ντροπη να προσπαθεις να δημιουργεις εντυπωσεις και να χρησιμοποιεις τους απλους φιλαθλους για να πουλησεις μουρι εδω μεσα!!! Ξεφτιλισμενε!!!! Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!!
ΑΛΛΑ,
VAGGT για αυτα που γραφεις.... +10000000000000000000000000000000
ρε μαγκα!!!!
Ετσι...ειπαμε οχι στη βια και στις ακροτητες κλπ κλπ κλπ...(δεν θα τα αναλυσω)
ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!
Προς Todis_GolfTSI
Ακου εκει τον παλιουποκριτη.....ουρτ ρε...ντροπη να προσπαθεις να δημιουργεις εντυπωσεις και να χρησιμοποιεις τους απλους φιλαθλους για να πουλησεις μουρι εδω μεσα!!! Ξεφτιλισμενε!!!! Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!!
- fofanaserres
Re: κωλοτουμπας
Τώρα εσένα τι να σου πω?Μήπως την είδατε και αφεντικά?Τρελίτσα πουλάς εδώ μέσα?Έχε χάρη που δεν μπορώ να μπώ ακόμα σελεπτομέριες.Ανέβηκε ο Πανσερραικος Α εθνική και την είδατε χούλιγκανς?Δεκαετίες ολόκληρες οι Σέρρες είναι ασπρομαυρη πόλη.Και για να μην σε χαρακτηρίσω κατάλαβες όλη την χρονιά τι γινόταν στον Πανσερραικό?Το γήπεδο γέμιζε από μας τους σερραίους ΠΑΟΚτσήδες.Φάνηκε χθες.Ηρθε ο ΠΑΟΚ και όλοι πήγαμε σαν ΠΑΟΚτσήδες και από την μεριά των Πανσερραικών ήταν μισοάδειο το γήπεδο.Αλλά εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι σας συμφέρει να τα χετε καλά με τους ΠΑΟΚτσήδες και τον ΠΑΟΚ παρά με γαύρο βάζελο κτλ.Γιατί σε περίπτωση που χρειάζεσαι βαθμούς ποιος θα σε σώσει ρε βλάκα?ο γαύρος ο βάζελος η το χανούμι?Αν τελευταία αγωνιστική χρειάζεσαι βαθμούς για να μείνεις κατηγορία ρε βλάκα ποιος θα σε σώσει?Με αυτά που γράφετε τώρα ποιος ΠΑΟΚτσής θα θέλει να σωθεί ο Πανσερραικός?Είτε είναι Σερραίος είτε όχι.Αυτά δεν τα ήξερα το τι γράφατε στα φόρουμ σας.Το κλίμα το δημιουργήσατε εσείς και είστε οι μόνοι που φταίτε για τα επεισόδια.Και όχι όλοι.Γιατί αν κατάλαβα καλά είσαι από τον σύνδεσμο που δημιούργησε όλα αυτά τα προβλήματα.Κρίμα γιατί πέρνετε στον λαιμό σας και όλους τους απλούς και αγνούς Πανσερραικούς.Θα επανέλθω με λεπτομέριες σύντομα.Ξαναμπές και αύριο το βράδυ θα στις έχω.Todis_GolfTSI έγραψε:Γεια σας και από μένα.Είμαι σερρεος,κόκκαλο πανσερραικός.Επειδή ο μονος λογος πυ μπήκα και γραφτηκα στο φορουμ σας είναι για να πω μερικα πράγματα για το φιλικό και το θέμα αυτό έχει κλειδοθεί θα τα πω εδώ και αν θελετε σβ΄στε το μυνημα μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fofanaserres την Τρί 05 Αύγ 2008, 02:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- fofanaserres
Αδερφέ φαλέγκο μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.Το θέμα εδώ στις Σέρρες έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.Την ψάχνουμε από όλες τις πλευρές.Σήμερα έμαθα πολλά.Σε λεπτομέριες δεν μπορώ να μπώ ακόμα.Απλά εγώ δεν ήξερα τι κλίμα δημιουργήθηκε αυτές τις μέρες.Τα μέλη κάποιου κλαμπ του Πανσερραικού δημιούργησαν από μόνοι τους κλίμα.Μιλήσανε για επεισόδια πολύ πριν από το ματς ενώ από εμάς ποτέ κανείς δεν ήρθε είτε Σερραίος ΠΑΟΚτσής είτε εκτός Σερρών με σκοπό τα επεισόδια.Και ποτέ κανείς ΠΑΟΚτσής δεν μίλησε ούτε είχε σκοπό τα επεισόδια σε ένα ματς με τον Πανσερραικό.Falegkos έγραψε:bL4cK_religion ναι ρε φιελ και γω λεω οτι αν μας πλακοσουν και βαιβεα να αντιδρασουμε δεν θα κοιταμε τα αδερφια μας να τις τρωνε αλλα εμεις πιγαν οι δικοι μας στην καιρκιδα των σερεων και αποκλιετε αφτοι να τους πλακοσαν χωρις να κανουν τιποτα....
- fofanaserres
Φοφα αδερφε, κανε τις ερευνες σου... Περιμενουμε νεα σου...
Η ΑΔΙΚΙΑ ειναι ενα μεγαλο αμαρτημα... Αν αυτοι οι κυριοι μας την ειχαν ηδη στημενη, ειναι αυτο ενα στοιχειο που πρεπει να το μαθει ο κοσμος!!!
Οχι οτι "οι δικοι μας" δεν εφταιξαν, καθε αλλο, αλλα εδω μιλαμε για συνομωσια και στημενο σκηνικο!!!
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΧΘΗΚΑΝ!!!!
Η ΑΔΙΚΙΑ ειναι ενα μεγαλο αμαρτημα... Αν αυτοι οι κυριοι μας την ειχαν ηδη στημενη, ειναι αυτο ενα στοιχειο που πρεπει να το μαθει ο κοσμος!!!
Οχι οτι "οι δικοι μας" δεν εφταιξαν, καθε αλλο, αλλα εδω μιλαμε για συνομωσια και στημενο σκηνικο!!!
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΧΘΗΚΑΝ!!!!
- fofanaserres
Πλάτον και εγώ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.Αλλά κάτι ήταν προμελετημένο.Νόμιζαν μερικοί ότι έχουν να κάνουν με βλάκες.Και τώρα τρέχουν και δεν μπορούν να κρυφτούν.Απλά και πάλι λέω.Δεν βάζω μέσα όλους τους καθαρά Πανσερραικούς.Είναι κρίμα να την πληρώσουν όλοι...
OXI MONON ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ..
Με το να μας λένε και να δημιουργούν πολεμικό κλίμα παραμονές του αγώνα διάφοροι ντεμέκ οπαδοί του Πανσερραικού, θέλησαν να δυναμιτίσουν το κλίμα. Δυστυχώς τα κατάφεραν και έριξαν στην ενέδρα τους και αρκετούς δικούς μας χαζούς. Τώρα όμως, πολλά πράγματα έρχονται στη φόρα και δεν ξέρω που θα κρυφτούν και πάλι διάφορα σκουληκάκια προκειμένου να γλιτώσουν από τη λαίλαπα που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Ότι σπέρνεις θερίζεις λέει μια σοφή παροιμία του λαού μας. Τώρα το τι θέρισαν διάφοροι, έπρεπε να το σκεφτούν τις στιγμές που δημιουργούσαν κλίμα στα διάφορα φόρουμ τους.
-Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, το γιατί μέσα σε ένα χρόνο μεταλλάχθηκαν τόσο οι οπαδοί της ομάδας.
-Δηλαδή πέρυσι δεν υπήρχαν θερμοκέφαλοι και στις δύο πλευρές; Γιατί δεν άνοιξε ρουθούνι τότε;
-Γιατί τότε μπορούσαμε να λέμε συνθήματα κατά των δυναστών του ποδοσφαίρου, ενώ φέτος προτρέπατε τον κόσμο να μην ασχοληθούν;
-Γιατί χειραγωγείτε έτσι τους φίλους της ομάδας και τους βάζετε σε καλούπια;
Α ναι, ξέχασα. Πέρυσι δεν υπήρχαν,ούτε Che Quevara, ούτε reds, ούτε οποιουσδήποτε άλλος να κάνουν κουμάντο τους απλούς Σερραίους φιλάθλους. Φέτος οι σύνδεσμοι πήραν το πάνω χέρι παντού και έκαναν κουμάντο. Αλλά ατύχησαν γιατί οτιδήποτε είχαν προετοιμάσει το έχουν δει όλοι και καλό θα είναι, αν δε θέλουν το θέμα να φτάσει στα άκρα, να ζητήσουν μια δημόσια συγνώμη, ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ κι εν συνεχεία από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την προκλητικότητα που επέδειξαν και τα ψευτονταηλίκια που μας έκαναν..
Free4
Με το να μας λένε και να δημιουργούν πολεμικό κλίμα παραμονές του αγώνα διάφοροι ντεμέκ οπαδοί του Πανσερραικού, θέλησαν να δυναμιτίσουν το κλίμα. Δυστυχώς τα κατάφεραν και έριξαν στην ενέδρα τους και αρκετούς δικούς μας χαζούς. Τώρα όμως, πολλά πράγματα έρχονται στη φόρα και δεν ξέρω που θα κρυφτούν και πάλι διάφορα σκουληκάκια προκειμένου να γλιτώσουν από τη λαίλαπα που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Ότι σπέρνεις θερίζεις λέει μια σοφή παροιμία του λαού μας. Τώρα το τι θέρισαν διάφοροι, έπρεπε να το σκεφτούν τις στιγμές που δημιουργούσαν κλίμα στα διάφορα φόρουμ τους.
-Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, το γιατί μέσα σε ένα χρόνο μεταλλάχθηκαν τόσο οι οπαδοί της ομάδας.
-Δηλαδή πέρυσι δεν υπήρχαν θερμοκέφαλοι και στις δύο πλευρές; Γιατί δεν άνοιξε ρουθούνι τότε;
-Γιατί τότε μπορούσαμε να λέμε συνθήματα κατά των δυναστών του ποδοσφαίρου, ενώ φέτος προτρέπατε τον κόσμο να μην ασχοληθούν;
-Γιατί χειραγωγείτε έτσι τους φίλους της ομάδας και τους βάζετε σε καλούπια;
Α ναι, ξέχασα. Πέρυσι δεν υπήρχαν,ούτε Che Quevara, ούτε reds, ούτε οποιουσδήποτε άλλος να κάνουν κουμάντο τους απλούς Σερραίους φιλάθλους. Φέτος οι σύνδεσμοι πήραν το πάνω χέρι παντού και έκαναν κουμάντο. Αλλά ατύχησαν γιατί οτιδήποτε είχαν προετοιμάσει το έχουν δει όλοι και καλό θα είναι, αν δε θέλουν το θέμα να φτάσει στα άκρα, να ζητήσουν μια δημόσια συγνώμη, ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ κι εν συνεχεία από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την προκλητικότητα που επέδειξαν και τα ψευτονταηλίκια που μας έκαναν..
Free4
- fofanaserres
Τι να πω δεν ξέρω.Μπήκα στο φορυμ τους και το τι είδα δεν λέγεται...Μία απίστευτη έχθρα από μερικούς για τον ΠΑΟΚ.Εχω να πω σε αυτούς ότι ουδέποτε και κανείς ΠΑΟΚτσής δεν έχει μιλήσει αρνητικά για τον Πανσερραικο και τους Πανσερραικούς.Αυτοί βγάζουν απίστευτη έχθρα.Κρίμα και μόνο κρίμα.Και πάλι λέω για μερικούς και όχι για όλους.Εχω απογοητευτεί πάρα πολύ με όλο το σκηνικό.Αλλά κατάφεραν να κάνουν μερικούς να βλέπουν τον Πανσερραικο σαν εχθρό τους.
- ta_myala_mas_ponane
Ο Πανσερραϊκος αδερφε ουτε μετα απο αυτο το σκηνικο που παιχτηκε προκειται να γινει εχθρος του ΠΑΟΚ.Οσο και να θελουν το αντιθετο καποιοι λιγοι μιζεροι αλλοθρησκοι στις Σερρες οι οπαδοι του Πανσερραϊκου και του ΠΑΟΚ θα συνεχισουν να εχουν καλες σχεσεις.Απλα πρεπει να κανουμε κατανοητο σε καποια γατακια που μπηκαν σε κανα δυο σενδεσμους τους οτι η πολη ειναι ασπρομαυρη και το κομματι που περισσευει ανηκει στους Πανσερραϊκους και σε κανενα αλλον.
Αυτα τα μΠΑΟΚ και οι λοιπες μαλακιες σιγουρα δεν ειναι λογια Πανσερραϊκων και πρεπει να τα κοψουμε μαχαιρι σ'αυτους τους ποντικους που τα λενε,για να μην δημιουργηθουν τριβες αναμεσα στους οπαδους μας χωρις λογο.
Αυτα τα μΠΑΟΚ και οι λοιπες μαλακιες σιγουρα δεν ειναι λογια Πανσερραϊκων και πρεπει να τα κοψουμε μαχαιρι σ'αυτους τους ποντικους που τα λενε,για να μην δημιουργηθουν τριβες αναμεσα στους οπαδους μας χωρις λογο.
- fofanaserres
Δεν αντιλέγω αδερφέ μου.Και δεν λέω για μένα.Σερραίος είμαι.Λες να θέλω εχθρό τον Πανσερραικό?Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Μιλάω για κάποιους που έχουν ξενερώσει με ότι έγινε.Αλλά κρίμα γιατί ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχουν έστω και λίγοι Σερραίοι που να έχουν τέτοια έχθρα για τον ΠΑΟΚ.Προσωπικά εγώ ποτέ δεν είδα ούτε μία πόλη της Βόρειας Ελλάδας σαν εχθρό μου.Είτε Καβάλα είτε Δράμα είτε Κατερίνη.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω από την στιγμή που δηλώνουν ΜΟΝΟ Πανσερραικός και μπράβο τους γι αυτό και τους βγάζω το καπέλο,γιατί έχουν τόση μανία μερικοί με τον ΠΑΟΚ και τον λαό του ΠΑΟΚ.Και χρησιμοποιούν κουβέντες και ατάκες που τις λένε σκουλίκια και γαυράκια.Κρίμα και μόνο κρίμα.Κρίμα γιατί κανείς ΠΑΟΚτσής στον κόσμο ποτέ δεν προκάλεσε κανέναν καθαρά Πανσερραικό και την ομάδα του Πανσερραικού ούτε είπε κανείς ποτέ κακό λόγο για αυτούς.Τι να πω δεν ξέρω.Και εννοείτε πως δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι.Μιλάω γι αυτούς τους λίγους.Και επειδή μέσα στο φορουμ τους και γενικά υπάρχουν και μεγάλοι σε ηλικία ας θυμηθούν ποιοι έριξαν τον Πανσερραικό πριν 16 χρόνια και ας θυμηθούν το αλησμόνητο παιχνίδι Πανσερραικός-ΠΑΟΚ 2-1 που ήθελε την νίκη ο Πανσερραικός για να σωθεί,και όταν σκόραρε ο Χασάν και έκανε το 0-1 πανηγύριζε μόνος του γιατί δεν ήξερε...Και μετά γύρισε το ματς σε 2-1...Δεν ξέρω τι να πω.Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσαν να γίνουν τέτοια επεισόδια σε ματς Πανσερραικού-ΠΑΟΚ και μάλιστα σε φιλικό...