Χάντμπολ 2008-2009
ΑΠΠΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!
Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ Π Α Ο Κ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ πηρε την ισοπαλια στο 'καμινι' καταμεστο γηπεδο της ρωσικης ομαδας.....Η οποια με 2000 και πλεον φανατικους φιλαθλους της καθως και εχθρικη προς τον ΠΑΟΚ διαιτησια εφερε ισοπαλια με την ομαδα μας και καθως βαλαμε περισσοτερα εκτος εδρας γκολ περναμε στην επομενη φαση των 16!!!!!!!!!!!
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΗ εδειξε η ομαδα μας και αποτελει συγκλονιστικο γεγονος οτι με την ληξη του αγωνα οι ρωσοι φιλαθλοι χειροκροτουσαν την ομαδαρα μας και ακουγοταν απο τα μεγαφωνα ο ζορμπας!!!!!!!!
ΟΙ παικτες μας τραγουδουσαν ΠΑΟΚαρα εχω τρελα μες στο μυαλο!!!!!!!!
Τριτη χαραματα επιστρεφουνε με το αεροπλανο μετα απο 19 ωρες ταξιδιου............
αξιζουν μια καλυτερη συμπαρασταση και συγχαρητηρια!!!
ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!
Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ πηρε την ισοπαλια στο 'καμινι' καταμεστο γηπεδο της ρωσικης ομαδας.....Η οποια με 2000 και πλεον φανατικους φιλαθλους της καθως και εχθρικη προς τον ΠΑΟΚ διαιτησια εφερε ισοπαλια με την ομαδα μας και καθως βαλαμε περισσοτερα εκτος εδρας γκολ περναμε στην επομενη φαση των 16!!!!!!!!!!!
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΗ εδειξε η ομαδα μας και αποτελει συγκλονιστικο γεγονος οτι με την ληξη του αγωνα οι ρωσοι φιλαθλοι χειροκροτουσαν την ομαδαρα μας και ακουγοταν απο τα μεγαφωνα ο ζορμπας!!!!!!!!
ΟΙ παικτες μας τραγουδουσαν ΠΑΟΚαρα εχω τρελα μες στο μυαλο!!!!!!!!
Τριτη χαραματα επιστρεφουνε με το αεροπλανο μετα απο 19 ωρες ταξιδιου............
αξιζουν μια καλυτερη συμπαρασταση και συγχαρητηρια!!!
ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!
Στις 13-12-2008!!!!!!!!!!!!θα ανεβουν περιπου 200 χανουμια τα οποια στηριζουν παρα πολυ το handball τους φετος.......!!!!!!!!μαλιστα με τον δουκα ηταν 600 ατομα!!!!!!!!!!!και εμεισ φετοσ ουτε 5 δεν εχουμε μαζευτει!!!!!!!!!!!!!!
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΕΣ βοηθηστε το HANDBALLΑΚΙ μας φετος!!!!!!!!!!
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΕΣ βοηθηστε το HANDBALLΑΚΙ μας φετος!!!!!!!!!!

- steliospaoknikaia
Λοιπον,για να ξεκαθαρισουμε
Η ΕΔΡΑ μας ειναι το ΜΙΚΡΑ -3-!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΕΝΑ 5ΛΕΠΤΟ .......οκ?????
και παιζουμε με τον θερμαικο στην ΠΕΡΑΙΑ!!!!και το ματς ειναι παρα πολυ δυσκολο.......οσοι μπορειτε ελατε 6-12............
αυτες τισ μερες παιζει η εθνικη στη σλοβακια και εχουμε διακοπη.......
εχουμε 6 διεθνης αθλητες και τον ποιο ακριβοπληρωμενο ξενο στην ελλαδα.......οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες ας μου στειλει p.m ειμαι διαθεσιμος.........χαχαχα.......τελος το εισητηριο κοστιζει μολις 5ε........παρακαλω επικοινωνιστε μαζι μου.......
forza paok
Η ΕΔΡΑ μας ειναι το ΜΙΚΡΑ -3-!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΕΝΑ 5ΛΕΠΤΟ .......οκ?????
και παιζουμε με τον θερμαικο στην ΠΕΡΑΙΑ!!!!και το ματς ειναι παρα πολυ δυσκολο.......οσοι μπορειτε ελατε 6-12............
αυτες τισ μερες παιζει η εθνικη στη σλοβακια και εχουμε διακοπη.......
εχουμε 6 διεθνης αθλητες και τον ποιο ακριβοπληρωμενο ξενο στην ελλαδα.......οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες ας μου στειλει p.m ειμαι διαθεσιμος.........χαχαχα.......τελος το εισητηριο κοστιζει μολις 5ε........παρακαλω επικοινωνιστε μαζι μου.......
forza paok

χαχαχαχχαχαχαχαχχ!!!!!!!καταρχας ευχαριστω αδελφε!!!!το ειχα μυριστει αλλα δεν ηξερα....novito έγραψε:ρε μενεγάκη η Περαία λέμεεεεpyrgioths έγραψε: ....δεν εχω καταλαβει που ειναι ο περαιας..............
....
πειτε καποιος γιατι μιλαω σοβαρα.......
...
έξω από σαλόνικα...
βάλτε χάρτες στο φόρουμ....![]()
και δευτερον ααπαιτω χαρτεσ στο παοκμανια!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχααχαχχαχαχα!!!!

Re: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!
Και μας ξέφυγε απο το κεντρικό, ... ΟΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΣΟΥΡΑΝΕΙ.babis99 έγραψε:Το γραφουν ολες οι εφημεριδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Ιστορικής σημασίας πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ πέτυχε ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία 25-25 στην Ρωσία κόντρα στην Σουνγκούλ Ζνέζινσκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε έρθει ισόπαλος 23-23 στη Μίκρα -3- στο πρώτο ματς και έτσι χάρις τα περισσότερα εκτός έδρας τέρματα, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
ΣΟΥΝΓΚΟΥΛ 25
ΠΑΟΚ 25
Τα δεκάλεπτα: 4-4, 9-10, 13-13 (ημίχρονο), 17-16, 22-17, 25-25
ΣΟΝΓΟΥΛ (Σεγκέι Τιάκτεφ): Ουσάκοφ Β., Τσελίσεφ 1, Καπούστιν 1, Κουνγκούροφ, Μάμρο 1, Σταρίκοφ 3, Σετόφ 5, Κλασγίριν, Ρουτνίτσκι, Ουσάκοφ Σ. 4, Σταρίκοφ, Ζουμπρίτσκι 3, Γκολούμπεφ, Μοροζόφ 7.
ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κότσιφας, Μυσιρλής 2, Παλάσκας 1, Γουργούμης, Σαουλίδης 1, Κοκκώνης 2, Μαραγκός 2, Πετρίδης 3, Ιωαννίδης 1, Τσακίρης 6, Ναουμίδης 2, Ευαγγελίδης 5. Διαιτητές: Σίμπρου- Σουπονίκοφ (Μολδαβία), Δίλεπτα: 2-7, Πέναλτι: 6/6- 5/5
Απιστευτο...........και με σημαντικες απωλειες(trotsenko,Αποστολιδης)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΟΚ!!!!!!!!
Τεράστια Πρόκριση! Χίλια Μπράβο στα Παιδιά!
Στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος πρέπει να είμαστε εκεί...να τους χειροκροτήσουμε