Ποια φανέλα παίχτη του ΠΑΟΚ θα πάρετε;
- Isaak the Greek
Re: Ποια φανέλα παίχτη του ΠΑΟΚ θα πάρετε;
Περιμενω να μου ερθει απο Ελλαδα η ολομαυρη (και κατ εμε η καλυτερη που ειχαμε ποτε στην ιστορια του ΠΑΟΚ).
Στην αρχη ηθελα να βαλω το δικο μου επιθετο με το νουμερο 32 στη φανελα , αλλα τελικα θα βαλω το 22 και το πουλεν μου το Βερον.
Παντως με παιδια που μιλαω απο δω απ το συνδεσμο εχουν πολλα παραπονα για την ευχερεια χρησης του σαιτ της μπουτικ , και για την ελειπη διαθεση που υπαρχει.
Στην αρχη ηθελα να βαλω το δικο μου επιθετο με το νουμερο 32 στη φανελα , αλλα τελικα θα βαλω το 22 και το πουλεν μου το Βερον.
Παντως με παιδια που μιλαω απο δω απ το συνδεσμο εχουν πολλα παραπονα για την ευχερεια χρησης του σαιτ της μπουτικ , και για την ελειπη διαθεση που υπαρχει.
- PRAKTORINOS
Σ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πήρα τη μαύρη του σέρτζιο...
Μιλάμε καμία σχέση με τις περσινές.Από τη γή ως τον ουρανό η διαφορά τους.

- Werder_Bremen
Απο τη στιγμη που δεν εχουμε ακομα παιδια, δε θα παρουμε κιολας ! Η φανελα του ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι παντα διχως ονομα και το λεω κατηγορηματικα και ιδεολογικα για οσους γνωριζουν.
Τωρα αν θα επρεπε να παρω μια με ονομα, θα το εκανα μονο για παρεα με φιλους σε 5χ5 και αυτη θα ηταν του Δαρλα, ετσι επειδη τον γουσταρω.
Σας τρελανα ;
Τωρα αν θα επρεπε να παρω μια με ονομα, θα το εκανα μονο για παρεα με φιλους σε 5χ5 και αυτη θα ηταν του Δαρλα, ετσι επειδη τον γουσταρω.
Σας τρελανα ;

Και εγώ έχω άποψη οτι ωραία φανέλα είναι αυτή χωρίς χορηγούς , χωρίς ονόματα με νούμερα στη πλάτη. Η μόνη φορά που δεν το τήρησα και επιβεβαίωσε την άποψη μου να μη πέρνω φανέλα με όνομα οσο και αν μου αρέσει κάποιος παίκτης και να δηλώνει οπαδός της ομάδας ήταν του 2003 sτύλ Αjax του Σαλπιγγίδη. H φετινή επειδή δεν θα φαινόταν ωραία χωρίς όνομα και νούμερο με τόσους χορηγούς αναγκαστηκά,πήρα. Ριγέ Muslimovic,μαύρη Garcia,λευκή Μαλεζάς.
Ρε axillea με 500ευρα σκουπιζεσαι...???
Μπραβο που βοηθας την ομαδα ρε αδερφε εφοσων μπορεις..εγω μια μαυρη πηρα χωρις ονομα και αριθμο....

Μπραβο που βοηθας την ομαδα ρε αδερφε εφοσων μπορεις..εγω μια μαυρη πηρα χωρις ονομα και αριθμο....

Χόμπυ είναι,συλλέγω φανέλες Π.Α.Ο.Κ,όπως ο gash κασκόλ από ομάδες. Έτυχε να πάρω φέτος 3.Με την ελεεινή puma είχα να πάρω απο το 2005.
- Mario Jardel
- Gerard04
Εχω παρει Μουσλι. Του χρονου ελπιζω να τις βελτιωσουμε λιγο και να παρω Κουτσιανικουλη,Γκαρσια η το ΜΠΑΜ του καλοκαιριου.

Μια μαύρη με μακριά μανίκια και άσπρη λαιμόκοψη που μου είχε πάρει ο πατέρας μου τη δεκαετία του '70. Ο δικέφαλος (στρογγυλό σήμα) στο μέρος της καρδιάς και στην πλάτη το 10 (έβαλα τη μάνα μου και μου το έραψε). Ούτε μάρκα... ούτε όνομα...Να δεις περηφάνεια το πιτσιρίκι στη γειτονιά...ΠΑΟΚ για ΠΑΝΤΑ
- sidpanos
έχω μια σέρτζιο και μια 97 με φαιβσταρ μπροστά....
για του χρόνου ελπίζω εστογιανόφ....

για του χρόνου ελπίζω εστογιανόφ....