Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- trelogiatros
- midenistis
- Επικοινωνία:
Υπάρχει έδω και καιρό δημοσκόπηση για το που μένουν τα μέλη του site-forum.
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=165
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=165
προβλημα με την αλλαγη κωδικου
εχω ενα προβλημα με το κωδικο μου στο forum. οταν κανω ανακτηση κωδικου τα παντα γινονται οπως πρεπει.ερχεται το mail κανονικοτατα αντιγραφο των νεο κωδικο στο πεδιο του κωδικου βαζω κ το username μου κανω login. το προβλημα ξεκινα απο εκει κ μετα.οταν παω στο προφιλ να κανω αλλαγη κωδικου λεει πως ο υπαρχον κωδικος που εχω αντιγραψει απο το mail που μου εχει σταλει δεν ισχυει με τον κωδικο ο οποιος υπαρχει στην βαση δεδομενων του site. τι μπορει να συμβαινει.κανω αποσυνδεση ξανασυνδεομαι με τον κωδικο που μου εχει σταλει κ μολις παω αλλαγη παλι τα ιδια.γιατι?παρακαλω καποιος admin απο το forum να βοηθησει.
2 προτασουλες
η μια εχει να κανει με τους βαθμους των μελων.αναλογα με τα μυνηματα του καθε χρηστη να ανεβαινει οχι μονο τα μυνηματα του αλλα κ ενας βαθμος τυπικος.
η δευτερη μου προταση ειναι να ανοιξετε ενα blog-paokmania μια κ ειναι της μοδας τα blog.αυτα!!!
η δευτερη μου προταση ειναι να ανοιξετε ενα blog-paokmania μια κ ειναι της μοδας τα blog.αυτα!!!
Καταρχήν για το να παίρνεις κάποιον βαθμό ανάλογα με τα μηνύματά σου είμαι κάθετα αντίθετος. Έτσι φαίνεται ότι κάποιοι είναι στο απυρόβλητο μόνο και μόνο επειδή έχουν πολλά ποστ!
Αλλά και να θέλαμε, δεν το υποστηρίζει το φόρουμ ..
Όσο για αυτούς που seedάρουν συμφωνώ απολύτως .. το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε ratio ώστε να μην μπορούν να κατεβάσουν τους αγώνες τα γατάκια τα οποία δεν σιντάρουν ποτέ .. αλλά δυστυχώς ποιός ξέρει να βάζει ratιο;
Αλλά και να θέλαμε, δεν το υποστηρίζει το φόρουμ ..
Όσο για αυτούς που seedάρουν συμφωνώ απολύτως .. το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε ratio ώστε να μην μπορούν να κατεβάσουν τους αγώνες τα γατάκια τα οποία δεν σιντάρουν ποτέ .. αλλά δυστυχώς ποιός ξέρει να βάζει ratιο;
- midenistis
- Επικοινωνία:
- thanasisp04
- ΑΛΕΧΑÎΔΡΟΣ