Ποιον δημοσιογράφο εμπιστεύεστε?

coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Koλκας με μεγαλη διαφορα απο το δευτερο....Να υπενθυμισω σε ορισμενους οτι το topic αναφερεται σε δημοσιογραφους και οχι σε γελωτοποιους ή ραδιοφωνατζηδες γενικα...
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Δημοσίευση από hxc4life »

Κολκας και Μινος τους αλλους που λετε δεν εχει τυχει να τους ακουσω φανταζομαι θα ειναι σε ραδιοφωνα της Θεσσαλονικης.Αλλα ο Κολκας ειναι ατομο και πολλοι στην Αθηνα που επαιρναν sportday το γυρισαν σε Εξεδρα μολις πηγε ο Σταυρος
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Τον Χαρδαβελλα γιατι κανει εγκυρα ρεπορταζ για την ζωη στον γαλαξια Ανδρομεδα
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

ο Λιακο ειναι ιδεα 8)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σύμβολο των ΕΛ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pegasos650
Επικοινωνία:

Re: Ποιον δημοσιογράφο εμπιστεύεστε?

Δημοσίευση από pegasos650 »

Δικαίωμα κριτικής στον ΠΑΟΚ

Αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στον ΠΑΟΚ,με το δικαίωμα κριτικής,έχει ξεπεράσει τη λέξη, αλαλούμ
Και μετά λύπης μου διαβάζω και επιστολές,που κατηγορούν τον ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ χορηγό της ομάδας τον Λαο.
Το δικαίωμα κριτικής του Λαου λέγετε γκρίνια!!!!!!και το δικαίωμα των δημοσιογράφων θεωρείται κριτική!!!!!!
Θα πω λοιπόν την γνώμη μου και θα είναι η τελευταία για έχω κουραστεί με αυτή την γελοιότητα!!!!!
Κατά αρχήν όλο αυτό το καλοστημένο σενάριο φέρνει πάρα πολύ πελατεία στα ραδιόφωνα,με μηνύματα, και πληρωμένα τηλέφωνα....αν ακούσετε πάντα μιλάνε οι ίδιοι και οι ίδιοι ,και φυσικά μια ήρεμη κατάσταση δεν τους βολεύει
Αυτοί λοιπόν που κινούνται στο χώρο του ραδιοφώνου της πόλης μας έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα της κριτικής (ποιας κριτικής δηλαδή...),κάποιοι από αυτούς λοιπόν διαβάσαμε ότι αποκαλούν και τον εαυτό τους και μυημένο!!!!!!!! επειδή βγάλανε μια ιδιωτική σχόλη (ενώ άλλοι έχουν βγάλει την Πάντειο και δεν εργάζονται) και έχουν μια δυο γνωριμίες,και κάποιους φίλους στην διοίκηση!!! προσπαθούν να μας πείσουν ,και σε πάρα πολλούς το έχουν καταφέρει.... για τα αυτονόητα.
Η ριζα του κακού και ΞΕΡΕΤΕ όλοι πάρα πολλοί καλά είναι ο προπονητής της ομάδος και ΟΧΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ο ΒΡΥΖΑΣ,και αυτοί που τα πλέκουν είναι ύποπτοι!!!!! και αν είναι επιλογη του πρόεδρου....ΝΑΙ μπορώ να κάνω κριτική για αυτό που βλέπω!!!!!!!και δεν κάνω ΠΟΛΕΜΟ σε ΚΑΝΕΝΑ.......
ΞΕΚΙΝΆΩ
1. Ο προπονητής αυτός είναι υπεύθυνος για την ήττα ντροπή με τεσσάρα,και αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο της Β' Εθνικής
2. Ο προπονητής αυτός είναι υπεύθυνος για το ρεζιλίκι των ΜΗΔΕΝ εκτός έδρας νικών της ομάδας,και για να σας προλάβω οι σαρδέλες,παίζουν σε μια ομάδα που έχει παραπάνω πόντους από την δίκη μας.
3. Ο προπονητής αυτός είναι υπεύθυνος για τις ΜΗΔΕΝ νίκες σε ντέρμπι
4. Ο προπονητής αυτός είναι υπεύθυνος για αυτό το ΕΚΤΡΟΜΑ που βλέπουμε κάθε Κυριακή,δεν υπάρχουν δουλεμένες φάσεις,κομπίνες,γρήγορο ποδόσφαιρο,ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ τα δυο τελευταία με τους ίδιους παίχτες!!!!!!!!
5. Ο προπονητής αυτός είναι υπεύθυνος για τους ΜΗΔΕΝ νέους παίχτες στην ομαδα από τους πρωταθλητές Ελλάδος!!!!!
6. Ο προπονητής αυτός είναι υπεύθυνος για την ήττα ΝΤΡΟΠΗ απο τους 14 ψαράδες της Βαλερεγκα στην Τουμπα των 30.000!!!!!!!!!!!!!!!!
7. Ο προπονητής αυτός είναι υπεύθυνος για τον αποκλεισμό ΝΤΡΟΠΗ από την ομάδα του τίποτα στο Ευροπα λινγκ!!!!!.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΕ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ για να μην υπαρχει λογος για Ζαγορακη,ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ!!!!!
Δυστυχώς εδώ αλλάζουμε προέδρους....
Όλα αυτά οι Μυημένοι δήθεν κάνουν το άσπρο -μαύρο!!!!!! χτες μάλιστα άκουσα από συγκεκριμένο δημοσιογράφο να χλευάζει τον Οτο γιατί έβαλε το καλύτερο δεξι μπακ της χωρας !!!!!! να παίξει ,αν και ανέτοιμος,και θεωρεί ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ την χρησιμοποίηση από τον προπονητή του ΠΑΟΚ του ΑΝΕΤΟΙΜΟΥ Σαβινί,ΓΙΑ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ,και ενώ υπήρχε ο Μαλεζας!!!!!!!
Τρώμε γκολ απο το φιλικό με την Τσιβας από το κέντρο της άμυνας,και ο προπονητής και οι υπερασπιστές ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΙΨΕΙΣ!!!!!!!.δεν έχουν λύσεις λένε ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!
Εγώ κουραστικά θέλω να δω ποδόσφαιρο ,και δεν εχω κανενα προβλημα με το πως θα λενε τον προεδρο του ΠΑΟΚ,ειμαι πλέον ψυλλιασμένος και δεν ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ πλέον ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΨΕΙ!!!!! και δεν μπορεί κάνεις να μου βάλει μπροστά στα μάτια μου τον ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ του γουμενου

htpp://www.indianbet.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

μ'αρεσε αυτο 8-)
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Προς τον κυριο που εγραψε το παραπανω αρθρο,

Επειδη εχω και εγω δικαιωμα κριτικης, σου λεω λοιπον οτι, αν και σε "πιστευω" και σε "στηριζω" σαν αρθρογραφο, διαφωνω με ολα σου τα αρθρα. Ειναι ανορθογραφα, με γελοια επιχειρηματα και προκαλουν θυμηδια. Επειδη ομως σε "στηριζω" τοσο πολυ, αφου σου δινω το κλικ μου δημιουργωντας κινηση στο μπλογκ σου, απαιτω να μου προσφερεις καλυτερα αρθρα. Δηλαδη ειναι παραγραφος η δευτερη? Μονο ενας ηλιθιος θα την εγραφε, οχι οτι εννοω εσενα, γενικα το λεω. Και εκει που λες "ΞΕΚΙΝΑΩ" και απαριθμεις, 1,2....7 κλπ τι μαλακιες γραφεις ρε φιλε (φιλικα παντα). Εισαι τελειως αμπαλος? Χωρις παρεξηγηση.

"Καλοπροαιρετη κριτικη" κανω, επειδη, οπως ειπαμε, σε "στηριζω".

Υ.Γ. Οποιος διαφωνει μαζι μου, προσπαθει να με φιμωσει και δεν αντεχει την αντιθετη αποψη. Στο τελος θα δικαιωθω.
ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΡΕΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΡΕΣ »

fysika kolka,ektos ton allon kserei kai ligo mpalitsa... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Olorin έγραψε:Προς τον κυριο που εγραψε το παραπανω αρθρο,

Επειδη εχω και εγω δικαιωμα κριτικης, σου λεω λοιπον οτι, αν και σε "πιστευω" και σε "στηριζω" σαν αρθρογραφο, διαφωνω με ολα σου τα αρθρα. Ειναι ανορθογραφα, με γελοια επιχειρηματα και προκαλουν θυμηδια. Επειδη ομως σε "στηριζω" τοσο πολυ, αφου σου δινω το κλικ μου δημιουργωντας κινηση στο μπλογκ σου, απαιτω να μου προσφερεις καλυτερα αρθρα. Δηλαδη ειναι παραγραφος η δευτερη? Μονο ενας ηλιθιος θα την εγραφε, οχι οτι εννοω εσενα, γενικα το λεω. Και εκει που λες "ΞΕΚΙΝΑΩ" και απαριθμεις, 1,2....7 κλπ τι μαλακιες γραφεις ρε φιλε (φιλικα παντα). Εισαι τελειως αμπαλος? Χωρις παρεξηγηση.

"Καλοπροαιρετη κριτικη" κανω, επειδη, οπως ειπαμε, σε "στηριζω".

Υ.Γ. Οποιος διαφωνει μαζι μου, προσπαθει να με φιμωσει και δεν αντεχει την αντιθετη αποψη. Στο τελος θα δικαιωθω.
απιστευτος ........ :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kass4

Re:

Δημοσίευση από kass4 »

kass4 έγραψε:ΚΟΛΚΑΣ με διαφορά πολλά χιλιόμετρα από τον δεύτερο !!!
Στην αρχή έκανα πως δεν το έβλεπα
Μετά είπα να αναλάβω τις ευθύνες μου λέγοντας " κοίτα μαλάκα κασσ τι έγραφες πριν ένα χρόνο"
Τελικά θα πω πως ο σημερινός Κόλκας, δεν έχει καμιά σχέση με τον Κόλκα που ήξερα και στήριζε τα παοκτσάκια
στα δύσκολα χρόνια.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

φωτη πλιακο με διαφορα πιστευω οτι ειναι ο πιο αντικειμενικος,λογικος και καθολα ακριβοδικαιος δημοσιογραφος καο το σημαντικοτερο δεν λειτουργει ποτε ως γραφειο τυπου της ομαδας του
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Καλό αυτό με τον Πλιάκο...Σοβαρά τώρα, ψηφίζω Κόλκα, Τζορμπατζόγλου

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Χωρίς πλάκα ο Κόλκας με ότι στραβό και κακό έχει είναι ο καλύτερος...

:pano:
Άβαταρ μέλους
pegasos650
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pegasos650 »

προς τον κυριο με το δικαιωμα απαντησης
στο δικαιωμα κριτικης(ΟLORIN)one of the wisest
δεν ειμαι αρθρογραφος και δεν ενδιαφερομαι να γινω
και επειδη ειμαι κομματι αγραματος,δεν καταλαβα αυτην την μαλακια( με την καλη εννοια...)
με την θυμηδια!!! πρεπει να εψαχνες ωρες στον Μπαμπινιωτη.....
το κακο με τον καθε μαλακα ,ειναι οτι ξεχναει ,και δεν αναφερομαι σε σενα βεβαια,
αυτο το football manager,εχει κανει ολη την Ελλαδα expert
και λενε ολο τον κοσμο αμπαλους
οσο για το κλικ που εκανες στο blog μου
να μου δωσεις το mail σου με ενα τραπεζικο λογαριασμο
να σου το εξωφλησω ,η στηριξη σου με κανει και δακρυζω....
μετα το δικο σου κλικ 'χεστηκα' στο ταλιρο

www.indianbet.blogspot.com
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”