Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DESCRIBE WHAT MARCELOUS WALLACE LOOKS LIKE - PULP FICTION
THE MUSIC, YOU KNOW YOU MISS THE MUSIC - BLUES BROTHERS 2000
INVOKE THE CALLING OF THE BLOOD - BLUES BROTHERS 2000
-DAMN IT BOSS, I LIVE YOU TO MUCH NOT TO SAY IT, YOU HAVE EVERYTHING, EXCEPT ONE THING: MADNESS, A MAN NEEDS A LITTLE MADNESS OR ELSE.....
-OR ELSE?
-HE NEVER DARES TO CUT THE ROPE AND BE FREE - ΑΛΕΞΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ
"....με έκαψε με το τσιγάρο του-και με έκαψε πολύ. δε λέω πως το ήθελε αλλά όπως και να το κάνουμε, ο πόνος είναι πόνος. με έκαψε, με πόνεσε, θόλωσα, τον σκότωσα. ούτε κι εγώ το ήθελα, αλλά κρατούσα εκείνο το μπουκάλι...."
4 πραγματακια και απο μενα, αυτα που μου ηρθαν με τη μια.....
1) ΙΡΟΝ ΜΑΙΔΕΝ στο κομματι "Dream of Mirrors" και με στιχους
...i only dream in black & white.....
...i only dream 'cause i am alive...
2) Ν. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ (του γ....ται και το σπιτι παρεπιπτοντως), στο τραγουδι "προβατα" και στιχους
...προβατα ξυπνατε, πιαστε τα υψωματα...
...λυκοι θα υπαρχουν, οσο υπαρχουν προβατα...
3) Ν. ΒΟΥΡΑΚΗΣ στο βιβλιο του "Φαδερ Ημων" γραφει
...οταν θελεις κατι παρα πολυ
....ολοκληρο το συμπαν κανει την παπια....
Αντι-Κοελο οπως καταλαβαινετε και επιπλεον......σωστοοοοοος !!!
και...
4).....καλο, δε θυμαμαι που το ακουσα, αλλα το γουσταρω πολυ. Λεει λοιπον....
...."το να εχει κανεις μια σκεψη, ειναι σαν να εχει στηση. Εγω ακομα σκεφτομαι....
αιντε εδω σιμα,κοντα 2 μετρα βαθος,αντε λεν πως φυλακιζουνε το παθος,αιντε ριχνουν χωμα και λουλουδια ραινουν,αιντε και θαρουν θαρουν πως ξεμπερδευουν!ΘΑΝΑΣΗΣ...
δε θελω να πικραινεσαι,τις κυριακες τα βραδια,χωρις αυτη τη σκοτεινια,τα χρονια μενουν αδεια!ΣΩΚΡΑΤΗΣ
πεφτει η νυχτα και το φως,κι'οποιος κοιμαται μοναχος,κανει πως δε το νοιαζει,μ'ονειρο η μερα μοιαζει!ΣΩΚΡΑΤΗΣ!
βαρα καλη βαρα γερη,μια τουφεκια ζαχαρωτη,κι'ασε να νιωσει η'γαλαρια,του χαρτοπολεμου τη βια!ΘΑΝΑΣΗΣ!
κανω τις αμαρτιες μου να'χω να μετανιωνω,νομιζω παραφερομαι μαζι μου να θυμωνω!ΣΩΚΡΑΤΗΣ
αμα δεν ειναι οπως τα θες ,δεν εχεις λογους κι'αφορμες,δεν κανεις βημα,οσα κοστιζουν μια δραχμη,γι'αλλους κοστιζουν μια ζωη,δεν ειναι κριμα?δεν ειναι κριμα?!ΣΩΚΡΑΤΗΣ
μεροδουλι ξενοδουλι ,δερναν ουλοι αφεντες δουλοι,ουλοι'οι δουλοι αφεντικο,και μ'αφηναν νηστικο,και στον πολεμο για ολα ,κουβαλουσα πολυβολα ,να σκοτωνονται οι λαοι για τ'αφεντη το φαι!ΒΑΡΝΑΛΗΣ
Λενος Χρηστιδης απο το βιβλιο "τα χαστουκοψαρα" (για πολυ γελιο μιλαμε)
.....και παραθετω και ενα μικρο αποσπασμα απο το ιδιο βιβλιο, αναφερομενος σε ενα παρουσιαστη τηλεορασεως με οικονομικη ανεση, λεει ο συγγραφεας....
".....μου την εσπαγε ο τυπος. Ειδικα τα δοντια του. Κατι ειχαν. Ισως ηθελαν σπασιμο με κλωτσιες, ξεριζωμα με ταναλιες, δεν ξερω. Δεν ειμαι βιαιος, αλλα γιατι δηλαδη καποιοι να εχουν ασπρες δονταρες και να τις μοστραρουν; Εμεις δηλαδη που τα πλενουμε τρεις φορες τη μερα και ειναι κιτρινα, μ@λακες ειμαστε; Ετσι το βλεπω το θεμα"