Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Κύπρου

Όλοι οι σύνδεσμοι που κρατάνε τη σημαία του δικεφάλου ψηλά, μακριά απ την πατρίδα
Άβαταρ μέλους
g4limassol

Δημοσίευση από g4limassol »

Εκλογες στον συνδεσμο τη τεταρτη στη λευκωσια στο ξενοδοχειο classic στις 7
apaoki13

Δημοσίευση από apaoki13 »

Παιδιά σε οργανοτικό επίπεδο ακόμη δεν είμαστε εντελώς έτοιμοι. Λίγη υπομονή.
GEO PAOK

Δημοσίευση από GEO PAOK »

Γεία σας Αδέρφια!!!

Με λύπη γράφω αυτό εδώ το κείμενο.....

Δέν ξέρω τι έγινε ρε παιδιά καμμιά ανακοίνωση τι έγινε με την συνεύλευση τελικά με τις εκλογές τι έγινε , έλειπα δέν είμουν κύπρο για να παραστώ , αλλά κανένας δέν πήγε??
Τελικά η μεγάλη φασαρία ήταν για τον φιλικό που έγινε και να εισπραχ8ούν τα 10 ευρω για ένα μπλουζάκι , τι γίνετε από εδώ και πέρα.
Στην σελίδα που υπογράψαμε για να γίνουμε μέλοι δώσαμε τηλέφωνα διευ8΄θνσεις άρα μιά ενημέρωση την περιμένουμε η μαλλον την απαιτούμε.
Αν πάντως καταλάβω ότι έγινε από τους κάποτε παλιόμαχους του παλιού Συνδέσμου οι μακεδόνες τότε 8α πρέπει καποιόι να μιλίσουν ανοικτά πλέον , γιατί οι αλήθεια είναι οτί από αυτούς ξεκίνησε ότι ξεκίνισε .
Υπάρχουν όμως άτομα που είναι νέα και όπως και να είναι 8έλουν να κάνουν κάτι καινούργιο.
Και κάτι τελευταίο γιατί κ΄θριοι στην επίσιμη σελίδα του Παοκ υπάρχει ακόμα ο σύνδεσμος Παοκ μακεδόνες κύπρου έχει και τηλέφωνα κλπ΄΄

Πόσο σοβαρά το έχετε πάρει , για να ακούσω γνώμες .

Αντε γιατί τα έχω πάρει ΠΑΟΚΙΑ

Έχω δίκιο η άδικο

:shock: :twisted: :?:
Άβαταρ μέλους
g4limassol

Δημοσίευση από g4limassol »

Αδερφε η εκλογικη συνελευση εγινε,ειχε 40-50 ατομα,εκλεγηκε ενα 15μελες συμβουλιο,συζητησαμε θεματα οργανωσης κλπ και τωρα το σημαντικο ειναι να βρουμε χωρο να στεγαστουμε.Γενικα απ ολη τη κυπρο εχουν γραφτει μεχρι τωρα πανω απο 100 μελη.Ο συνδεσμος θα ναι ανεξαρτητος,δεν υπαρχει μακεδονες η κατι αλλο.Ολα θα γινουν μη ανησυχεις 8)
petrovgr

Δημοσίευση από petrovgr »

GEOPAOK, καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου να ανοίξει νέος σύνδεσμος στην Κύπρο, πίστεψέ με και εμείς είμαστε το ίδιο τρελαμένοι, αλλά ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει σωστά για να μην έχουμε σπασμωδικές κινήσεις, έτσι ώστε να κάνουμε κάτι που θα μείνει και δεν θα είναι πυροτέχνημα.
Λοιπόν με τα μπλουζάκια δεν ξέρω τι εννοείς 10 ευρώ, δεν υπήρχε τιμή για μπλουζάκι 10 ευρώ, υπήρχε τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ και μπλουζάκι δώρο, εάν θυμάσαι το όνομα του ανθρωπου που σου πουλησε 10 ευρώ μπλουζάκι σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις.

Τώρα στα του συνδέσμου, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το έχουμε πάρει ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, έχουμε βρει ήδη οίκημα στο οποίο έχει πληρωθεί προκαταβολή και τον επόμενο μήνα μπαίνουμε κανονικά μέσα. Επίσης τρέχει μία σειρά από κινήσεις, όπως κατάθεση καταστατικού έτσι ώστε να είμαστε ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ από την Κυπριακή Δημοκρατία, άνοιγμα λογαριασμού σε Τράπεζα για να μπορούν άτομα από ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ να είναι μέλη, όπως και σχεδιασμός των προϊόντων που θα βγάλει ο Σύνδεσμος. Τώρα αυτά δεν είναι σωστό που στα λέω τώρα (θα τα δεις όμορφα και χειροπιαστά όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες), αλλά είμαι υποχρεωμένος να σου πω ακροθιγώς πέντε πράγματα από τη στιγμή που ζήτησες ενημέρωση.

Να είσαι σίγουρος ότι εφόσον η εγγραφή σου έγινε σωστά και συμπλήρωσες το χαρτί, θα επικοινωνήσει ο σύνδεσμος μαζί σου, απλώς καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο στην παρούσα φάση να γίνουν 120 τηλέφωνα και επειδή δεν είμαστε στεγασμένοι ακόμα, υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα. Η δουλειά μας είναι συλλογική και όχι από 2-3 άτομα για όλους, οπότε ό,τι βοήθεια μπορείς να παρέχεις με οποιονδήποτε τρόπο είναι οχι απλά ευπρόσδεκτη, αλλά αναγκαία.
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Καλά όταν ανοίξει σύνδεσμος στη Κύπρο, θα πάρουμε και πρωτάθλημα...
petrovgr

Ρε σεις στην ίδια γλώσσα δεν γράφουμε;
Λέμε ότι έχει γίνει κάτι καλό και οργανωμένο. Όμως για να πάει όπως πρέπει έτσι ώστε να πετύχει και να εδραιωθεί, χρειάζεται κάποιο χρόνο. Δεν είμαστε πέντε άτομα που θα μπούμε μέσα σε μια υπόγα και θα βάλουμε μία ταμπέλα απέξω.

Πάμε με καταστατικό το οποίο ΗΔΗ κατατέθηκε στον Έφορο Σωματείων Κύπρου.
Νοικιάσαμε οίκημα, πληρώσαμε μπροστά και μπαίνουμε τέλη Οκτωβρίου, γιατί τότε λήγει το συμβόλαιο του παρόντος ενοικιαστή.
Ετοιμάζουμε τα είδη του Συνδέσμου (μπλουζες-ημερολόγια-διαφημιστικά είδη) και μαζεύουμε ό,τι μπορεί ο καθένας.

Όποιοι βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και γράφουν από ενδιαφέρον για να ανοίξει ακόμα ένας ασπρόμαυρος σύνδεσμος, λίγη υπομονή και σε λίγο θα έχετε νέα μας.

Όσοι είναι στην Κύπρο όμως, καλό θα ήταν να μιλάμε από κοντά και όχι στα Φόρουμ. Γιατί πολύ απλά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

Όσο για το σχόλιό σου midenistis (ελπίζω να μην είσαι όνομα και πράμα), λες να είναι η χρονιά μας φέτος; Γιατί ο σύνδεσμος ανοίγει. Τώρα μη μας βάζετε να απολογηθούμε και για τα καλέσματα που γίνονταν κάθε τρεις και λίγο μες τα σάιτ, που άλλος έδινε ραντεβού στη Λεμεσό, άλλος στο Ζύγι και άλλος στην Λευκωσία (ρωτήστε στην τελική αυτούς που τα διοργάνωσαν). Το ζήτημα είναι ότι μιλάμε για τον ΝΕΟ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΥΠΡΟΥ που θα είναι ΣΤΟΛΙΔΙ του δικεφάλου στην Ανατολική Μεσόγειο. Kαι η ιδρυτική μας συνάντηση έγινε τώρα τον Σεπτέμβρη. Σύνδεσμο θέλουμε, σε 15 μέρες έτοιμο τον θέλουμε;
GEO PAOK

Φίλε petrovgr , τώρα διάβασα το μήνυμα σου !!
Λοιπόν καταρχήν εύχομαι να είναι έτσι όπως τα λές ! δ'εν έχω κάτι ώστε να μήν το πιστεύω αλλά τουλάχιστον πάνω στην ενημέρωση του κόσμου και των φίλων εδώ κάτι έπρεπε να γίνει δέν νομίζεις? Εκτός του τηλεφώνου για ενημέρωση δώσαμε και τα Email μας κάποιος από εσάς εκεί η τουλάχιστον εσεί που ασχολείσε με Ιντερνετ θα έπρεπε να πάρεις μιά πρωτοβουλία δέν νομίζεις, εγώ ξέρω τουλάχιστον 5 άτομα που γραφτήκαμε μέλη και κανένας μα κανένας δέν είξερε για την εκλογική συνεύλεση που έγινε , απορώ δηλαδή και αναρωτιέμε πόσο εγωκεντρικό γίνεται αυτό που γίνεται.
Λές έγιναν κινήσεις οκ , πές μας σε ποιά περιοχή είναι το οίκημα ,δέν θέλουμε ακόμα οδό .
Λοιπόν με τα μπλουζάκια δεν ξέρω τι εννοείς 10 ευρώ, δεν υπήρχε τιμή για μπλουζάκι 10 ευρώ, υπήρχε τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ και μπλουζάκι δώρο, εάν θυμάσαι το όνομα του ανθρωπου που σου πουλησε 10 ευρώ μπλουζάκι σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις.

Είπα ότι με την εγγραφή πληρώσαμε 10 Ευρώ και είχαμε δώρο το μπλουζάκι.Μάριος σου λέει τίποτα !!? (κέλις)

Όσοι είναι στην Κύπρο όμως, καλό θα ήταν να μιλάμε από κοντά και όχι στα Φόρουμ. Γιατί πολύ απλά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

Ας μας ενημερώσει κάποιος κάτι ποιός τι γιατί και μήν μου λέτε ότι όλοι ίδιοι είμαστε ΟΧΙ , τουλάχιστον πείτε μας σε τι ποιός μπορεί να βοη8ήσει πού, και τα πολλά και τα παχιά λόγια είμαστε χορτασμένη.

Αυτά τα ολίγα φίλε .

περιμένω απαντήσεις και επιτέλους μιά ενημέρωση έστω από εδώ.

Διάβασα από την αρχή αυτό το τόπικ και διάβασα αυτά που έγραψες είσε από την παλιά φρουρά εδώ άρα ξέρεις πολλά με την τωρινή κατάσταση , εγώ όπως και πολύ φίλοι είμαστε καινούργιοι εδώ στην λευκωσία και δέν προλάβαμε τα παλιά , δέν γνωρίσαμε τι έγινε τότε περασμένα ξεχασμένα βέβαια.

Αντε να ακούσουμε τα ευχαριστα γρήγορα .

φιλικά

Παοκ πάνω από όλα

:shock: :?:
petrovgr

Όχι θα σε πω και οδό και αριθμό. Νικοδήμου Μυλωνά 27 Γ. Και 1η Νοεμβρίου μπαίνουμε μέσα. Επίσης για την ενημέρωσή σου, το άτομο που έγραφαν μέλη πριν το Ομόνοια-ΠΑΟΚ δεν συμμετέχει πλέον στο διοικητικό σχήμα, μετά από δική του απόφαση.
Τώρα εγωκεντρικό πράγμα με 20 άτομα (οικογενειάρχες, εργαζόμενοι και φοιτητές) να τρέχουν δεν ξέρω. Καταλαβαίνεις ότι από τη στιγμή που δεν στεγαζόμαστε, υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας. Αυτό το εμπόδιο προσπαθούμε να το υπερκεράσουμε παίρνοντας ένα τηλέφωνο στο οποίο μπορούν να καλούν όλοι οι παοκτσήδες που ενδιαφέρονται για τον σύνδεσμο (00357) 96789808

Επίσης, έχει δημιουργηθεί αριθμός λογαριασμού στον οποίο μπορούν να τακτοποιήσουν όλοι οι παοκτσήδες της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού τις συνδρομές τους (10 ευρώ τον μήνα θεσπίστηκε το ποσό από την Γ.Σ.).

Ο λογαριασμός αυτός είναι:

MARFIN POPULAR BANK 116 08 053819

Όσο για το τι μπορεί να κάνει ο καθένας, να είσαι σίγουρος ότι αυτά που σε έγραψα δεν είναι ούτε παχειά λόγια ούτε σάλτσες. Ο ένας είναι δημοσιογράφος, θα βοηθήσει στην σύνταξη μιας ανακοίνωσης. Ο άλλος επιπλοποιός, θα πάρουμε τα υλικά και θα μας φτιάξει σε δέκα λεπτά ένα μπαρ αντί να το αγοράσουμε ένα χιλιάρικο από έκθεση επίπλων. Με πιάνεις; Οι σύνδεσμοι είναι ίσως οι τελευταίες εκδηλώσεις γνήσιου εθελοντισμού, γιαυτό σου είπα ότι οποιαδήποτε προσφορά θα εκτιμηθεί. Από την στιγμή που δεν γνωριζόμαστε προσωπικα, δεν ξέρω τι θα μπορούσες να κάνεις. Άλλωστε δεν γίνεται κατανομή καθηκόντων, ούτε μαχαίρια στο λαιμό βάζει κανείς. Απλώς επειδή τα οικονομικά του συνδέσμου είναι πολύ στριμωγμένα (και χρειάζονται πολλά λειτουργικά έξοδα ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ με το που θα ανοίξουμε), ο καθένας βοηθάει όπως μπορεί.

Εφόσον βάζουμε ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. και οχι τα κυπρο-οπαδικά ή τα ιδεολογικά μας θέματα εντός του συνδέσμου, και σεβόμαστε τα υπόλοιπα μέλη ως παοκτσήδες αδερφόυς μας, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στον νέο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΥΠΡΟΥ
GEO PAOK

Χαιρετώ και πάλι.
100 ατομα περίπου επι 10 ευρώ το μήνα είναι 1000 ευρώ , δέν είμαι καχύποπτος ρε παιδιά αλλά μερικά πράγματα δέν είναι εντάξυ .
Επειδή είμαστε Παόκια δηλαδή άντε δώστε συνδρομή για δέν ξέρω προσωπικά κανένα , πόσο ειναι το ενοίκιο του οικήματος τι 8α γίνεται με τα χρήματα που 8α περισσεύουν.κανένα πλάνο.???

Οσο για τα άτομα που γράφαν πρίν τον αγώνα λές δέν είναι πιά στο Διοικητικό φύγαν μόνοι τους, υπήρξε πρίν διοικητικό η μιλάς από τα κατάλειπα του παλιού συνδέσμου.???
apaoki13

GEO θες να πάρεις ένα τηλέφωνο να σε εξηγήσω τι γίνεται να μου πεις και ποιος είσαι και να βρεθούμε κι από κοντά;

1000 ευρώ το μήνα αν είχαμε δεν θα μας έβγαινε ο κώλος εδώ και 2 μήνες για να βρούμε από δω κι από κει τα αναγκαία για ν' ανοίξουμε.

Πάρε τηλέφωνο στον αριθμό που έδωσε ο petrov. Το ίδιο ισχύει και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται ή έστω έκανε προεγγραφή στον αγώνα με την Ομόνοια.
Άβαταρ μέλους
Limassol

Δημοσίευση από Limassol »

Αν δεν θα πανε αλλοι Κυπριοι στο παιχνιδι με τον βαζελο, εγω μπορω να παρω το πανο του συνδεσμου Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΥΠΡΟΥ και να το βαλω στα καγκελα της Τουμπας για πρωτη φορα.

ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ
apaoki13

Lemesiane pare thlefwno.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
petrovgr

ten ten

Δημοσίευση από ten ten »

αδερφια αυριο θα δουμε το πρωτο παιχνιδι μεσα απο το συνδεσμο.με πολυ κεφι και μερακι εργαστηκαμε για να αποκτησουμε την δικη μας ασπρομαυρη φωλια.ειναι συγκινητικο να τελειωνεις απο την δουλεια και κατευθιαν να πηγαινεις για να προσφερεις οτι μπορεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εξωτερικού”