Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

το συμβόλαιο με τι puma τελειώνει το 2012...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Moderator ;;;;

Δημοσίευση από Realcon »

Moderator

Εγγραφη: 21 Σεπ 2008 14:39
Δημοσ.: 839
Τοποθεσια: Σαλλλονίκη Το πόσους βαθμούς θα συγκεντρώσουμε μέχρι το τέλος της περιόδου, το προβλέπουν όσα μέλη θέλουν, ξεχωριστά για κάθε αγωνιστική, στην ενότητα Στοίχημα.

Το παρόν τόπικ κλειδαμπαρώνεται.

:shock: Το θεμα μου ήτανε το ίδιο δηλαδή; :shock:

Δεν σας πρόσβαλα ποτέ και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Μάλλον είστε μικρά παιδιά.

Σας ευχαριστώ πολύ με τον τρόπο που υποτιμάτε την νοημοσύνη μου και με ξεκαθαρίσατε το τοποίο περί ελευθερης γνώμης και θέματος.

Να είστε καλά.
ΠΑΟΚ για μια ζωή.
Άντε γεια....και ποτέ ξάνα
ΤΕΛΟΣ!
Άβαταρ μέλους
agave

Re: Moderator ;;;;

Δημοσίευση από agave »

Αδερφέ, μικρά παιδιά δεν είμαστε. Εμένα προσωπικά μου αρέσει να κάνω και λίγο χαβαλέ, γι'αυτό έγραψα κλειδαμπαρώνεται. Δεν υποτίμησα τη νοημοσύνη σου, ούτε το ήθελα, πίστεψε με. Οι οδηγίες που έχουμε όλοι μας ως μέλη είναι απλές. Κι εγώ ενα απλό μέλος είμαι. Δεν νομίζω οτι ένα τόπικ με θέμα προβλέψεις έχει θέση στο Πρωτάθλημα 2008-2009. Γι'αυτό και το κλείδωσα. Όπως δεν έχει θέση το συγκεκριμένο τοπικ εδώ και θα μεταφερθεί. Απλά ήθελα να σου απαντήσω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Εδώ νομίζω πως είναι καλύτερα. Αν και θα μπορούσε να μπεί εδώ viewtopic.php?f=2&t=1279 ή εδώ viewtopic.php?f=3&t=3019 .

Το αφήνω όμως για να κριθώ. Και αν νομίζουν τα παιδιά οτι κάνω λάθος, δεν έχω καμιά αντίρρηση να ξαναγίνω απλό μέλος.

Και συγνώμη αν με το χιούμορ μου σε έθιξα. Αυτά συμβαίνουν όταν γράφεις πίσω απο ένα πληκτρολόγιο.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Βλέπω agave πέρασες στην άλλη άκρη.
Καλώς γιατί πονέσαν τα μάτια των Mods και τα αυτιά τους.
Θα συνηστούσα και άλλα άτομα που ξημεροβραδυάζονται στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να κάνουν κάτι αντίστοιχο και να βοηθήσουν τους admins που ακόμα τρέχουν να στανιάρουν το σάιτ τους μετά τις τόσες αλλαγές.
Ότι μπορεί να προσφέρει ο καθένας σαν βοήθεια είναι αξιέπαινο
Να δώσω συγχαρητήρια και στον Manoli4 που άρχισε να κλειδώνει θέματα που ποτέ κανείς δεν θα αγγίξει ξανά.
Τα λεγόμενα ληγμένα απο μόνα τους τόπικ ακόμα και σαν είδηση.
Τελικά πόσο ρε είχε λήξει το Θερμαικός-ΠΑΟΚ φιλικό πέρσι?0-0 δεν ήταν?
Επίσης θα συνιστούσα να γίνεται το κλείδωμα χωρίς κανένα σχόλιο κυριώς ειρωνικό γιατί αν μη τι άλλο είναι προκλητικό.
Οι moderators μια λιτή εξήγηση και τίποτα άλλο.
Οι Admins δεν βρίσκω κανέναν λόγο απολογίας τους για ότι και να πράτουν είτε μας φαίνεται λογικό είτε όχι.
Τώρα αν υπάρχει κάποιο σημείο για να γράφουμε κάτι που δεν μας αρέσει είναι λογικό και αρκετά όμορφο και υγεία θα λεγα αλλά πάντα μέσα στα όρια της ευπρέπειας και του σεβασμού στον άλλο για αυτό που μας προσφέρει.
Όσο για τους απλούς χρήστες ας ήμαστε και εμείς λίγο ποιο cool και ας αφήνουμε τα γιατί και τα πως στην άκρη και τους εγωισμούς.
Έτσι είναι τα πράγματα σε μια ιντερνετική κοινότητα και πρέπει να τηρούνται μερικοί κανόνες.
Τι να πω και εγώ που έχω φάει και κλειδώματα και bans ακόμα απο admins που σχεδόν όλους τους έχω γνωρίσει απο κοντά και με μερικούς απο αυτούς έχουμε κάνει και παρέα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Κλειδωμενα τοπικ

Δημοσίευση από Realcon »

Έγινε κατανοητό και από την δική μου μεριά ζητώ συγνώμη.
Το είχα δει κάπως στραβά... δεν ξέρω γιατί αλλά το είδα.

Αδερφικά και πάντα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Re: Κλειδωμενα τοπικ

Δημοσίευση από Yiankos »

Realcon είσαι αρκετά παλιό μέλος και νομίζω ότι τα μάτια σου έχουν δει πολλά εδώ μέσα και δεν περίμενα να αντιδράσεις έτσι σε ένα απλό κλείδωμα ..
Από λειτουργικής απόψεως το τόπικ σου δεν έχει πολύ νόημα μιας και θα μπορούσε να το ανοίξει ο καθένας μετά από κάθε αγωνιστική και να λέει τι πιστεύετε ότι θα κάνουμε στις υπόλοιπες αγωνιστικές ..
Είχαμε ένα τόπικ παλιό τι θέση πιστεύετε ότι θα τερματίσουμε και πιστεύω ότι φτάνουν τα περί προβλέψεων ..
Είμαι σίγουρος ότι δεν το άνοιξες με στοιχηματικές βλέψεις και γι' αυτό δεν το μεταφέρω στην ενότητα του στοιχήματος ..
Αλλά το να μιλάμε για ένα ματς μπροστά και άλλο για τόσα παιχνίδια μπροστά όπου δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι η ομάδα (όπως και η αντίπαλη), τυχόν τραυματισμούς και απουσίες και πώς θα έχει πάει μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα, γιατί ως γνωστόν για άλλα ματς θα καιγόμαστε περισσότερο και για άλλα πιθανώς λιγότερο προς το τέλος της σεζόν.
Ο agave είναι ένα πολύ καλό παιδί και ως νέος mod χρειάζεται την στήριξη όλων και για να λειτουργεί σωστά το φόρουμ όλοι πρέπει να τα βλέπουμε όλα αδερφικά και ότι απλά κάποιοι κάνουν μία δουλειά ώστε να συζητάμε όλοι εδώ μέσα πιο εύκολα και πιο συμμαζεμένα.
Δεν χρειάζεται να τρελενόμαστε ή να μιλάμε στον άλλον λες και είναι εχθρός μας ..
Ελπίζω αυτά που είπες να τα είπες πάνω στα νεύρα σου και να μην τα εννοείς πραγματικά!
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

gash04 έγραψε:Τα λεγόμενα ληγμένα απο μόνα τους τόπικ ακόμα και σαν είδηση.
Τελικά πόσο ρε είχε λήξει το Θερμαικός-ΠΑΟΚ φιλικό πέρσι?0-0 δεν ήταν?

που ειναι αυτο το τοπικ για το ματσακι , το ψαχνω εξι μηνες, το ειδα το ματσακι απο κοντα, εμεις με δελημπαση παπαστεργιου κνολ γκαυλανσιτς αριστερα χαραλαμπους, κωνδη σερτζιο λακη μπαλαφα και ενα υπο δοκιμη νομιζω αργεντινο και μπροστα το δαιμονισμενο δε θυμαμαι το ονομα του...ΦΥΣΙΚΑ παιχτουρα κυριακιδη να κατεβαζει τα ρολα...λιγος κοσμος..μετρια εμφανιση πιστευω οτι ολοι αυτοι που επεξαν δυσκολα θα ξαναπαιξουν στο ΠΑΟΚ, κριμα γιατι αυτος ο σερτζιος φιανεται φερελπις...ποσο χρονων ειναι? φιλια και σορρυ για το οφ τοπικ αλλα θα εσκαγα 6 μηνες χωρις σχολιο
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Ψάχνω το τόπικ για τη βουλγάρικη σημαία στην 4 και δεν το βρίσκω, όπως δε βρίσκω τις καταχωρήσεις μου εκεί, άρα υποθέτω διαγράφτηκε. Γιατί;
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Το τοπικ σβήστηκε γιατί το θέμα του δίνει τροφή σε αλλόθρησκους να λένε και να γράφουν.Θα σας παρακαλούσα να είστυε διακριτικοί σε θέματα πολιτικών.θρησκευτικών και φυσικά εθνικών απόψεων στο φόρουμ και να προστατεύετε την ομάδα μας
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Τροφή δίνει η σημαία και όχι η συζήτηση περί αυτής. Τελοσπάντων απλά δίνουμε πολλή σημασία στις στραβοστομίες κάποιων, αυτό ήταν το παράπονό μου και στο τόπικ εκείνο άλλωστε.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Παρά το ότι πιστεύω ότι πρέπει όλα να λέγονται και να γράφονται, θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη για το σβήσιμο του τόπικ για τη βουλγάρικη σημαία. Με εθνικά θέματα σε τόσο δύσκολες εποχές, που οι Σκοπιανοί βάζουν το άγαλμα του Μ. Αλέξανδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί δίνουμε λαβές.
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

Στα λόγια μου έρχεσαι... :)
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

ΟΚ αλλά δεν ήταν ανάγκη να το αφήσουν οι συντονιστές να φτάσει στις 7 σελίδες. Θα μπορούσε να γίνει πιο έγκαιρα. Προτείνω να τα προσέχουν αυτά λίγο παραπάνω. Γιατί εντάξει εγώ, ξέρω πώς λειτουργούν τα φόρα και δε χαλάστηκα αν και η ένστασή μου για τη σημασία που δίνουμε στις στραβοστομίες άλλων παραμένει. Κάποιοι άλλοι όμως μπορούν να παρεξηγηθούν και να υπάρξει θέμα από το πουθενά γιατί στην τελική κατατέθηκαν αρκετές σκέψεις εκεί μέσα.

Παρότι έγραψα στα παράπονα, δε θέλω να είμαι... γκρινιάρης αλλά νομίζω ότι αποφάσεις για σβήσιμο τόπικ πρέπει να παίρνονται πιο έγκαιρα. Για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν. ΠΑΟΚ είμαστε κι έχουμε πιο καυτά θέματα να συζητήσουμε.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

pegasus και γω θα συμφωνησω με το βαγγελη αν και γενικα ειμαι υπερ....η ιδια πανω κατω κουβεντα ειχε γινει και το καλοκαιρακι στο τοπικ των βορειων ....με αφορμη ενα γεγονος μιλατε για πολιτική και ακπου σε ενα φορουμ χανεται η μπαλα......μονο ΠΑΟΚ αδερφε γιατι τα αλλα στη ζωη διχαζουν.......πολιτικη ελεγαν ενας σοφος μονο μες στους 4 τοιχους του σπιτιου σου.....ο ενας καηκε απο τους δεξιους και ο αλλος απο τους κομμουνιστες....ο ενας βολευτηκε επι ανδρεα και ο αλλος επι 7ετιας....δε βγαζεις ακρη.....
μονο ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”