Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
εγω εχω μια συμμαχια στον beta IPI-PLATO ειμαστε 48 μελη και εχουμε 17η θεση στις συμμαχιες....λοιπον στελνω στον διπλοματη σας συνθηκη ειρηνης....ειδοποιηστε τον!!
ξερεις τι γινετε εγω την εκανα την συμμαχια IPI-PLATO με ενα παιδι και τωρα δεν με παει η καρδια να τους αφησω και ειδικα τωρα που την εφτασα την συμμαχια τοσο ψηλα...καταλαβανεις..!!!
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΜΙΑ 120 ΑΤΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ 2 ΣΥΜΑΧΙΕΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ!
Re sy gash eisai o gash ap'thn paokmania2? Giati san na eixa katalavei oti eisai apo to ekswteriko apo kapoia posts... Enw o gash p serw gw einai athina...
paidia ego paizo ston alpha kai eida tin sumaxia sas alla den ksero pos mporo na mpo giati prin 3 meres arxisa.ama mporei kaneis na me balei stin sumaxia plz.onoma exo tetelokosmos plz balte me re
PAIZW KAI GW TO BITEFIGHT EIMAI KAINOURIOS EXOUME KANEI SUMMAXIA KAI OSA PAOKIA THELOUN MPOROUN NA MPOUN, PSAXNOUME ATOMA, I SUMAXEIA LEGETAI Hungry_Commandos_Vampires [P_A_O_K]...
Μην ασχολείστε και πολύ με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια αδέρφια... Διαβάστε που και που και κανένα βιβλίο... Το πιο πολύτιμο πράγμα για το μυαλό και την ψυχή είναι η γνώση. Kαι για το σώμα η άθληση. Δεν είμαι και κανένας παππούς, σας το λέω φιλικά και αδερφικά...
"Νους υγιής εν σώματι υγιή"... Να ξέρατε ποσο αλήθεια είναι αυτό...