Αυτός από Ελλάδα μόνο αρη..Psaras έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 15:02Υπάρχει και ο Έλον Μάσκ. Χίλιες φορές αυτός από κάποιον Αγησίλαο.aivas19 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:29 Τεχνοκράτες δε θέτε. Τι θέτε;
Δηλαδή έχει καμιά 6-7 τέτοια στελέχη στην Ελλάδα και εμείς πήραμε αυτόν για να στεναχωρήσουμε τον κόσμο
Αν χάσει ο Πέρεθ τις εκλογές να τον προσεγγίσουμε
Αγησίλαος Τουμαζάτος - CEO
-
Dimitrisou
Re: Αγησίλαος Τουμαζάτος - CEO
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
- navigator11, Maklaz, margas
-
Dimitrisou
Η αλήθεια είναι αυτηnavigator11 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:56Στα φρύδια μας. Διετέλεσε σε καφενέδες και απέτυχε παταγωδώς. Δεν εννοείς να καταλάβεις, ρε μλκα. Με τίποτα όμωςDimitrisou έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:33Ο ceo από την στιγμή που υπάρχουν άτομα που τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα κρίνεται για το κομμάτι της εταιρίας.psykoman έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:24
Με τον συγκεκριμένο τι περίμενες ας πουμε;;;
Να ενθουσιαστεί ο κόσμος που εκτελεστικός σου διευθυντής ήταν στον βαζελο και στο σκουλίκι με πλήρη αποτυχία;
Μήπως να πάμε κάνα αεροδρόμιο και μετά λευκό Πύργο;
Δεν είναι ποδοσφαιρικό στέλεχος.
Άρα η αποτυχία στον βάζελο και το σκουλήκι δεν μπορεί να κρίνεται με το τι θέση πήρε η ομάδα.
Δεν λέω ότι θα είναι επιτυχημένος απλά δεν μπορείς να τον κρίνεις από το τι έγινε στο γήπεδο.![]()
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- navigator11
Καλα δεν εχω γνωρισει και κανεναν CEO στην ζωη μου να λεει παιδια παμε να τα μαμησουμε ολα , οτι φαμε οτι πιουμε, μια ζωη την εχουμεjibbie έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:02 απ τα λιγα που υπαρχουν διαθεσιμα ονλαιν, ο μαν ειναι ο ανθρωπος της οικονομικης βιωσιμοτητας, εμφανιζεται στην επικαιροτητα των ΠΑΕ οταν υπαρχουν καταστασεις περικοπων και εξορθολογισμου των οικονομικων. winter is coming?
ΜΑΡΙΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
- navigator11, Maklaz, Dimitrisou
Αυτός είναι ο αλλόθρησκος που θα ξενερωναμε;
Δεν έχει σουλουγκου δλδ;;;
Δεν έχει σουλουγκου δλδ;;;
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- navigator11, Dimitrisou
Δεν υπάρχει σωτηρία για τον λαό του ΠΑΟΚ στα σοσιαλ. Δίνω τον αγώνα μου στο X αλλά είμαι απελπιστικά μόνος 

- These users thanked the author Fireman 4 for the post (total 2):
- george188, paok apo epilogi
Βασικά μεταξύ τους αυτά ακριβώς λένε. Σε εμάς πουλάνε την παραμυθα.nunies4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 15:29Καλα δεν εχω γνωρισει και κανεναν CEO στην ζωη μου να λεει παιδια παμε να τα μαμησουμε ολα , οτι φαμε οτι πιουμε, μια ζωη την εχουμεjibbie έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:02 απ τα λιγα που υπαρχουν διαθεσιμα ονλαιν, ο μαν ειναι ο ανθρωπος της οικονομικης βιωσιμοτητας, εμφανιζεται στην επικαιροτητα των ΠΑΕ οταν υπαρχουν καταστασεις περικοπων και εξορθολογισμου των οικονομικων. winter is coming?
- These users thanked the author Patron for the post (total 2):
- nunies4, Montrealiotis
- navigator11
Μόνον τέτοιους μπον βιβέρζ δεχόμαστε στην ΠΑΟΚάρα, ρε. Όλοι οι μίζεροι γιάπηδες τον μπούλο!!!nunies4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 15:29Καλα δεν εχω γνωρισει και κανεναν CEO στην ζωη μου να λεει παιδια παμε να τα μαμησουμε ολα , οτι φαμε οτι πιουμε, μια ζωη την εχουμεjibbie έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:02 απ τα λιγα που υπαρχουν διαθεσιμα ονλαιν, ο μαν ειναι ο ανθρωπος της οικονομικης βιωσιμοτητας, εμφανιζεται στην επικαιροτητα των ΠΑΕ οταν υπαρχουν καταστασεις περικοπων και εξορθολογισμου των οικονομικων. winter is coming?
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- nunies4, Dimitrisou
Μην ασχολείσαι ρε αδερφέ. Η πλειοψηφία από αυτούς είναι τρολακια φεικ προφίλ που απλά θέλουν να την πούνε στον σαββιδη, 12χρονα που ξέρουν για τον ΠΑΟΚ μέσω τικτοκ, 70+ άτομα που έμαθαν προχθές πως δουλεύουν τα σοσιαλ και εκπροσωπούν το τοπικό τους καφενείο και άτομα που αν τους ρωτήσεις πότε πήγαν τελευταία φορά στην τούμπα θα σου απαντήσουν ότι είναι ακριβή η βενζίνη για να πάνε στην Αθήνα. Η άποψη του κόσμου φαίνεται στο γήπεδο και πέρα από την εμετική αντιμετώπιση της ομάδας από τους συνδέσμους (Fireman 4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 15:33 Δεν υπάρχει σωτηρία για τον λαό του ΠΑΟΚ στα σοσιαλ. Δίνω τον αγώνα μου στο X αλλά είμαι απελπιστικά μόνος![]()
- These users thanked the author margas for the post (total 2):
- Fireman 4, paok apo epilogi
Εγώ τόσα χρόνια εδώ μέσα είμαι από αυτούς που δεν έχω κράξει σχεδόν ποτέ.
Τον Τουμαζάτο τον ξέρω ως επαγγελματία και προφανώς είναι σοβαρός άνθρωπος με θητεία σε ελεγκτική εταιρεία (και όχι μόνο) και περάσματα από βάζελο και αρη. Σοβαρός στην δουλειά του.
Το ερώτημα είναι: Δεν μας νοιάζει εάν ο Διευθύνων Σύμβουλος (το νούμερο 1 στην διοικητική ιεραρχία δηλαδή) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι παναθηναικός ή ολυμπιακός; Έχουμε γίνει μια οποιαδήποτε εταιρεία χωρίς συναίσθημα; Μόνο οι μπίζνες πια μας νοιάζουν και πως θα συμμαζευτούν τα έξοδα; Ενώ είναι προφανές ότι έχουμε κάνει απίστευτές σπατάλες σε επιλογές εδώ και χρόνια; Τότε για ποιόν λόγο την λέγαμε στα χανούμια επειδή έχουν πρόεδρο γαύρο;
Δεν ξέρω ρε αδέλφια, αλλά μια ποδοσφαιρική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ είναι πρώτα ιδέα και μετά επιχείρηση.
Σόρρυ δεν μπορώ να ακολουθήσω τον συλλογισμό να τον δούμε πρώτα και μετά. Δεν μου αρέσει ως επιλογή.
Άλλωστε, έχοντας εμπλακεί και συνεργαστεί με εκατοντάδες εταιρείες πολλά χρόνια έχω μάθει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος που δεν είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης της εταιρείας, συνήθως είναι απλός ένας υπάλληλος. Εφαρμόζει την κεντρική στρατηγική του ιδιοκτήτη. Δεν μπορώ να περιμένω ότι ο Τουμαζάτος θα εφαρμόσει ανεξάρτητη στρατηγική και θα σώσει τα οικονομικά μας.
Δεν μπορώ να ακολουθήσω την συλλογιστική. Φυσικά δεν πρόκειται να πω κάτι διαφορετικό ακόμα και εάν ο Τουμαζάτος γίνει ο αναμορφωτής των οικονομικών του ΠΑΟΚ. Μου είναι εντέλει αδιάφορο. Φυσικά θα πει κανείς: ποιος σε ρώτησε; ΟΚ δίκιο θα έχει. Δεν έχω καμία απαίτηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να λειτουργεί σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.
Αυτά και σόρρυ που χαλάω το καλό κλίμα υποδοχής του νέου CEO που υπάρχει στο site.
Τον Τουμαζάτο τον ξέρω ως επαγγελματία και προφανώς είναι σοβαρός άνθρωπος με θητεία σε ελεγκτική εταιρεία (και όχι μόνο) και περάσματα από βάζελο και αρη. Σοβαρός στην δουλειά του.
Το ερώτημα είναι: Δεν μας νοιάζει εάν ο Διευθύνων Σύμβουλος (το νούμερο 1 στην διοικητική ιεραρχία δηλαδή) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι παναθηναικός ή ολυμπιακός; Έχουμε γίνει μια οποιαδήποτε εταιρεία χωρίς συναίσθημα; Μόνο οι μπίζνες πια μας νοιάζουν και πως θα συμμαζευτούν τα έξοδα; Ενώ είναι προφανές ότι έχουμε κάνει απίστευτές σπατάλες σε επιλογές εδώ και χρόνια; Τότε για ποιόν λόγο την λέγαμε στα χανούμια επειδή έχουν πρόεδρο γαύρο;
Δεν ξέρω ρε αδέλφια, αλλά μια ποδοσφαιρική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ είναι πρώτα ιδέα και μετά επιχείρηση.
Σόρρυ δεν μπορώ να ακολουθήσω τον συλλογισμό να τον δούμε πρώτα και μετά. Δεν μου αρέσει ως επιλογή.
Άλλωστε, έχοντας εμπλακεί και συνεργαστεί με εκατοντάδες εταιρείες πολλά χρόνια έχω μάθει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος που δεν είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης της εταιρείας, συνήθως είναι απλός ένας υπάλληλος. Εφαρμόζει την κεντρική στρατηγική του ιδιοκτήτη. Δεν μπορώ να περιμένω ότι ο Τουμαζάτος θα εφαρμόσει ανεξάρτητη στρατηγική και θα σώσει τα οικονομικά μας.
Δεν μπορώ να ακολουθήσω την συλλογιστική. Φυσικά δεν πρόκειται να πω κάτι διαφορετικό ακόμα και εάν ο Τουμαζάτος γίνει ο αναμορφωτής των οικονομικών του ΠΑΟΚ. Μου είναι εντέλει αδιάφορο. Φυσικά θα πει κανείς: ποιος σε ρώτησε; ΟΚ δίκιο θα έχει. Δεν έχω καμία απαίτηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να λειτουργεί σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.
Αυτά και σόρρυ που χαλάω το καλό κλίμα υποδοχής του νέου CEO που υπάρχει στο site.
Ποιο κλίμα υπάρχει στο σαιτ φίλε;
Μονά ζυγά μονόζυγα τα βλέπετε μου φαίνεται
Άλλοι γκρινιάζουν
Κι άλλοι απλά αρνούνται να γκρινιάξουν
Δεν είδα κανενός είδους αποθέωση.
Το έρωτημα είναι: Θέλουμε στελέχη ή θέλουμε οπαδούς στην εταιρεία; Για ποιο πράγμα γκρινιάζαμε τόσο καιρό; Τι απαιτούσαμε από τη διοίκηση να αλλάξει και να βελτιώσει; Τεχνοκράτες, ρόλους, ανθρώπους σχετικούς με το άθλημα. Έβαλε Αντρε + Λέο και αμέσως η απάντηση ήταν "δεν ξέρουν, δεν έχουν εμπειρία, είναι "μπροστινοί". Ε τώρα έβαλε άνθρωπο εκτός ΠΑΟΚ με σπουδές και εμπειρία. Που ξέρει και από Ελλάδα και από το άθλημα.
Θέλουμε συναίσθημα ή σπουδές και επιστήμες;
Αν είχαμε και τα δυο θα ήταν τέλειο. Πριν μια δεκαετία βέβαια ο ίδιος ο Σαββίδης βγήκε και είπε οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι πως δεν έχει στελέχη. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική.
Ακριβώς επειδή υπάλληλος θα είναι, οχι υποψήφιος πρωθυπουργός, τον κρίνουμε ως υπάλληλο.
Εγώ λεω οτι ως υπάλληλος έχει τα απαραίτητα φόντα ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ να υποστηρίξει το ρόλο του.
ΒΕΒΑΙΩΣ αν πχ αποδειχθεί οτι τα βράδια βρίζει τον ΠΑΟΚ σε ταβέρνες γιατί πχ είναι μισητός εχθρός του, ε τότε ναι υπάρχει πρόβλημα.
Επίσης λεω οτι τελικά ίσως και να μην μας έλεγε ψέμματα ο Παπαμιμίκος και όντως να γίνονται τόσο καιρό διεργασίες για αναμόρφωση της ΠΑΕ. Αυτό δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας. Αποτελεί όμως τάπα σε όλους όσους βαφτίζουν οποιαδήποτε ανακοίνωση, τοποθέτηση ή προσπάθεια της ΠΑΕ αυτομάτως ως ψέμα και ως δικαιολογία για να κρύψουν τη διάλυση της ομάδας.
Να λοιπόν που όντως προσλαμβάνονται άτομα. Δυστυχώς για πολλούς, είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε για να δούμε τη δουλειά τους, η οποία δεν κρίνεται στο "δοκάρι και μέσα".
Μονά ζυγά μονόζυγα τα βλέπετε μου φαίνεται
Άλλοι γκρινιάζουν
Κι άλλοι απλά αρνούνται να γκρινιάξουν
Δεν είδα κανενός είδους αποθέωση.
Το έρωτημα είναι: Θέλουμε στελέχη ή θέλουμε οπαδούς στην εταιρεία; Για ποιο πράγμα γκρινιάζαμε τόσο καιρό; Τι απαιτούσαμε από τη διοίκηση να αλλάξει και να βελτιώσει; Τεχνοκράτες, ρόλους, ανθρώπους σχετικούς με το άθλημα. Έβαλε Αντρε + Λέο και αμέσως η απάντηση ήταν "δεν ξέρουν, δεν έχουν εμπειρία, είναι "μπροστινοί". Ε τώρα έβαλε άνθρωπο εκτός ΠΑΟΚ με σπουδές και εμπειρία. Που ξέρει και από Ελλάδα και από το άθλημα.
Θέλουμε συναίσθημα ή σπουδές και επιστήμες;
Αν είχαμε και τα δυο θα ήταν τέλειο. Πριν μια δεκαετία βέβαια ο ίδιος ο Σαββίδης βγήκε και είπε οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι πως δεν έχει στελέχη. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική.
Ακριβώς επειδή υπάλληλος θα είναι, οχι υποψήφιος πρωθυπουργός, τον κρίνουμε ως υπάλληλο.
Εγώ λεω οτι ως υπάλληλος έχει τα απαραίτητα φόντα ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ να υποστηρίξει το ρόλο του.
ΒΕΒΑΙΩΣ αν πχ αποδειχθεί οτι τα βράδια βρίζει τον ΠΑΟΚ σε ταβέρνες γιατί πχ είναι μισητός εχθρός του, ε τότε ναι υπάρχει πρόβλημα.
Επίσης λεω οτι τελικά ίσως και να μην μας έλεγε ψέμματα ο Παπαμιμίκος και όντως να γίνονται τόσο καιρό διεργασίες για αναμόρφωση της ΠΑΕ. Αυτό δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας. Αποτελεί όμως τάπα σε όλους όσους βαφτίζουν οποιαδήποτε ανακοίνωση, τοποθέτηση ή προσπάθεια της ΠΑΕ αυτομάτως ως ψέμα και ως δικαιολογία για να κρύψουν τη διάλυση της ομάδας.
Να λοιπόν που όντως προσλαμβάνονται άτομα. Δυστυχώς για πολλούς, είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε για να δούμε τη δουλειά τους, η οποία δεν κρίνεται στο "δοκάρι και μέσα".
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- xpek20, paok apo epilogi
Δηλαδή η ΠΑΕ έπρεπε να τσεκάρει στα βιογραφικά και το πεδίο "ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ";
Μιλάμε για μια τεχνοκρατική θέση που δεν έχει τόση επαφή με το αγωνιστικό, αν κάνει καλά την δουλειά του (το βιογραφικό αυτό δείχνει), τι μας νοιάζει τι ομάδα είναι; Δεν εμπλέκεται συναίσθημα σε αυτή την θέση.
Όλοι εδώ μέσα λέγαμε ότι θέλουμε τεχνοκράτες και σοβαρό οργανόγραμμα, τώρα που πάει να γίνει αυτό το ρίχνουμε στους συναισθηματισμούς;
Μιλάμε για μια τεχνοκρατική θέση που δεν έχει τόση επαφή με το αγωνιστικό, αν κάνει καλά την δουλειά του (το βιογραφικό αυτό δείχνει), τι μας νοιάζει τι ομάδα είναι; Δεν εμπλέκεται συναίσθημα σε αυτή την θέση.
Όλοι εδώ μέσα λέγαμε ότι θέλουμε τεχνοκράτες και σοβαρό οργανόγραμμα, τώρα που πάει να γίνει αυτό το ρίχνουμε στους συναισθηματισμούς;
- These users thanked the author xpek20 for the post:
- paok apo epilogi
δεν το πολυκαταλαβα αυτο. εννοεις οτι μονο 2 modes υπαρχουν για εναν CEO, δλδ η θα κανουμε ΠΑΣΟΚΟΣΠΑΤΑΛΕΣ, η θα κανουμε ΔΝΤ;nunies4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 15:29Καλα δεν εχω γνωρισει και κανεναν CEO στην ζωη μου να λεει παιδια παμε να τα μαμησουμε ολα , οτι φαμε οτι πιουμε, μια ζωη την εχουμεjibbie έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:02 απ τα λιγα που υπαρχουν διαθεσιμα ονλαιν, ο μαν ειναι ο ανθρωπος της οικονομικης βιωσιμοτητας, εμφανιζεται στην επικαιροτητα των ΠΑΕ οταν υπαρχουν καταστασεις περικοπων και εξορθολογισμου των οικονομικων. winter is coming?
- These users thanked the author jibbie for the post:
- Dimitrisou
Φίλε δεν υπάρχουν ΠΑΣΟΚοσπατάλες. Μόνο ακόμα καλύτερες μέρες για μια Ελλάδα δυνατή
Όπα σόρρυ ξέφυγα
Όπα σόρρυ ξέφυγα
- These users thanked the author Patron for the post:
- Dimitrisou

- These users thanked the author astral for the post (total 3):
- Dimitrisou, anaximandros4, Patron
-
gervasio artigas
Ο χ ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΣ είναι πολυ πιο "οπαδος" στην ομάδα που εργάζεται απ' οτι ο ...οπαδός της ομάδος
Ο ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΣ λοιπον επειδή πληρωνεται από τον ΠΑΟΚ θα ξεσκιστει να προοδευσει ο ΠΑΟΚ
Ο "αγνός οπαδός" του ΠΑΟΚ αν πληρωθει καλά να δουλεψει στην ομάδα της Ε.Ο η στον Αρη Θεσσαλονικης θα παει Τ Ρ Ε Χ Ο Ν Τ Α Σ
Αυτη ειναι η σημαντικη διαφορα
Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Τουμαζατος πρέπει να δράσει ΟΠΑΔΙΚΑ για να πετυχει
Ο "αγνος οπαδός" αν κληθει να δρασει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ κοντρα στο οπαδιλικι ,σταματα να ειναι οπαδός σε κλάσματα δευτερολέπτου
Ο ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΣ λοιπον επειδή πληρωνεται από τον ΠΑΟΚ θα ξεσκιστει να προοδευσει ο ΠΑΟΚ
Ο "αγνός οπαδός" του ΠΑΟΚ αν πληρωθει καλά να δουλεψει στην ομάδα της Ε.Ο η στον Αρη Θεσσαλονικης θα παει Τ Ρ Ε Χ Ο Ν Τ Α Σ
Αυτη ειναι η σημαντικη διαφορα
Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Τουμαζατος πρέπει να δράσει ΟΠΑΔΙΚΑ για να πετυχει
Ο "αγνος οπαδός" αν κληθει να δρασει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ κοντρα στο οπαδιλικι ,σταματα να ειναι οπαδός σε κλάσματα δευτερολέπτου
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 3):
- Aigle_Noir, george188, Dimitris_L4