Έχω μια περιέργεια τι της στείλαν της καημένης
35. Jorge Sanchez
Re: 35. Jorge Sanchez
Για τον κόσμο της ομάδας και τι γνωρίζει γι' αυτούς: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποδοχή, για όλα αυτά τα μηνύματα που δέχτηκα τόσο εγώ, όσο και η γυναίκα μου.
-
alexfoivos88
Παιδιά έχω την αίσθηση
ότι πήραμε παικταρα στην ομάδα μας..
Ο τύπος είναι στεγνός και χτιστος, πολύ γυμνασμενος, αν αληθεύει ότι μπορεί πάνω κάτω την πλευρά ακούραστος πετύχαμε διάνα, παίχτη από το πολύ πάνω ράφι. Καλώς ήρθες Jorge!
ότι πήραμε παικταρα στην ομάδα μας..
Ο τύπος είναι στεγνός και χτιστος, πολύ γυμνασμενος, αν αληθεύει ότι μπορεί πάνω κάτω την πλευρά ακούραστος πετύχαμε διάνα, παίχτη από το πολύ πάνω ράφι. Καλώς ήρθες Jorge!
- Kabamaru11
Οχι οτι ειναι καποιο σπουδαιο δειγμα, αλλα στο βιντεο της προπονησης φαινεται οτι εχει ερθει με πολυ ορεξη
Το τούνελ πού είναι; το κόψαμε;;
Τί κάνει η ΠΑΕ; Χαλάει τις παραδόσεις;;
Ιβαν ξύπνα!
Τί κάνει η ΠΑΕ; Χαλάει τις παραδόσεις;;
Ιβαν ξύπνα!
- These users thanked the author Χωρικός for the post:
- Kabamaru11
Θεωρητικά ο Σαντσες μπορεί να καλύψει τη θέση του Κένι του Μπαμπα και του Ζιφκοβιτς. Αγώνες του ολοκληρους δεν είδα, αλλά έχοντας παιξει δεξι και αριστερό μπακ στην Αμερικα και δεξι μπακ και μπακ χαφ με τριαδα πισω σε Αζούλ και εθν.Μεξικο, και εχοντας οπως λεει πνευμόνια και ύψος στα 1.80, αυτοί απο τον ΠΑΟΚ που είδαν.. μαλλον γι αυτο τον κυκλωσαν και τον εφεραν πληρώνοντας κιόλας με αγορά. Οκ σίγουρα θα παίζει το ρόλο της και η υπόθεση Γιακουμακη αλλα δεν έφτανε μονο αυτό. Βέβαια οι πολυσυνθετοι παίκτες είναι και η χαρά του Λουτσε.. Τα χαρακτηριστικά του, τι μπορει καλύτερα και πού και τι όχι, θα τα καταλάβουμε στο γηπεδο με τον καιρό. Πάντως το οτι πήγε στην Αμερικα 20 χρόνων παλικαρακι για αναπληρωματικο δεξι μπακ πισω απο τον Αγκιλαρ, κατευθείαν καπάρωσε τη θεση του αριστερού μπακ για ενα δυο χρόνια σηκωσε πρωτάθλημα και μόλις ο Αγκιλαρ σταμάτησε πήγε στη θεση του δεξιά για αλλα τόσα για να φύγει καπακι μετα ευρωπη σε Αγιαξ κτλ. δεν το λες ουτε λίγο ούτε έλλειψη προσαρμοστικοτητας.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 20:49 Άραγε ταιριάζει αριστερά ο Sanchez δεξιά ο Keni τι λέτε???
Ωραία κινηση εξυπνη οπως πολλες άλλες που εχουν γινει στην ομαδα μας, μακαρι να βγει!