Εγώ είμαι αντι-Λουτσέσκου?
7ετές συμβόλαιο θα ήθελα να υπογράψει, χθες.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι τέλειος, και θα έπρεπε αν θέλω να μπορώ να του κάνω κριτική χωρίς να τρώω bullying.
Που δεν έκανα καν κριτική στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Εγώ είμαι αντι-Λουτσέσκου?
Δεν υπάρχει λόγος να ρίχνεις λάδι στη φωτιά.makispaspartou έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 19:25 Μύθου και Τσιφτσής ίωση.
Μπιανκο τιμωρημένος.
Ο κακός Λουτσεσκου δεν πήρε αποστολή Ντρκουσιτς και Γιαννουλη επειδή έχει κόλλημα με Κετζιορα και Μπαμπά.
Πάγκο ο Ζαφειρης για να παίξει το άλλο του κόλλημα ο Οζντοεφ. Επίσης βασικός ο Γερεμεγιεφ και ούτε αποστολή ο αριστερός εξτρέμ που πήραμε.
Κολλημένε Ρουμάνε!!!
Την "πεσαμε" στο πέσιμο αδερφε. Μόλις βγήκε η 11αδα το σχόλιο_πέσιμο εσκασε. Εκεί βλεπω δε σε ενοχλεί ? Εκεί δε βλεπω καλά το πάτε?MagdiTolba έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 19:22 Tην πέσατε αμέσως 2 (μεχρι στιγμής) για σχόλιο εναντίον του Λουτσέσκου. Καλά το πάτε, μπράβο.
Επειδή το έχασα κάπου με απαντάς σοβαρά ή στην πλάκα;embuji έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 19:26Για τον Λοβρεν δε λες ομως, μουγκα κανεις στημενε.makispaspartou έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 19:25 Μύθου και Τσιφτσής ίωση.
Μπιανκο τιμωρημένος.
Ο κακός Λουτσεσκου δεν πήρε αποστολή Ντρκουσιτς και Γιαννουλη επειδή έχει κόλλημα με Κετζιορα και Μπαμπά.
Πάγκο ο Ζαφειρης για να παίξει το άλλο του κόλλημα ο Οζντοεφ. Επίσης βασικός ο Γερεμεγιεφ και ούτε αποστολή ο αριστερός εξτρέμ που πήραμε.
Κολλημένε Ρουμάνε!!!
Aναμενομενο μιας και ο γαβρος δεν θα μας ηθελε αντιπαλο σε λιγες μερες...Rexaris έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 19:36 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους και όλες.
Ο Ατρόμητος παρά οτι παίζει με Ολυμπιακό το ΣΚ αποφάσισε να βάλει την καλύτερη δυνατή 11άδα σήμερα, μόνο δυο διαφορές (η μια αναγκαστική λόγω κανονισμού Κ21). Άρα έρχονται να χτυπήσουν τον αγώνα με ο,τι έχουν και δεν έχουν.
Με τη νίκη![]()
εννοειται χαβαλε κανωmakispaspartou έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 19:37Επειδή το έχασα κάπου με απαντάς σοβαρά ή στην πλάκα;embuji έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 19:26Για τον Λοβρεν δε λες ομως, μουγκα κανεις στημενε.makispaspartou έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 19:25 Μύθου και Τσιφτσής ίωση.
Μπιανκο τιμωρημένος.
Κολλημένε Ρουμάνε!!!
Ακριβώς δεν έκανες καν κριτική, η κριτική έχει επιχειρήματα.paokspren έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 19:29Εγώ είμαι αντι-Λουτσέσκου?![]()
7ετές συμβόλαιο θα ήθελα να υπογράψει, χθες.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι τέλειος, και θα έπρεπε αν θέλω να μπορώ να του κάνω κριτική χωρίς να τρώω bullying.
Που δεν έκανα καν κριτική στην συγκεκριμένη περίπτωση.