Είναι συγκινητικό ότι υπάρχουν ακόμα αγνές και αθώες ψυχές σαν εσένα ανάμεσα μας.geobila έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 23:53ειναι κακος στη δουλεια του ρε μυστη, συμβαινει και στους διαιτητες, παντελως αχρηστος διαιτητης, δε σημαινει οτι εχει δολο.paokspren έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 23:50 Εξοργιστικό να διαβάζεις εδώ μέσα ότι ο Παπαπέτρου δεν είχε δόλο. ΟΛΑ τα σφυρίγματα του που διορθώθηκαν από το VAR ήταν κατά μας. ΟΛΑ!
Στο γκολ του Γιακουμάκη πανικοβλήθηκε γιατί δεν ήξερε πως να το ακυρώσει. Πρώτη φορά βλέπω διαιτητή να μπαίνει γκολ και να μην δίνει τίποτα.
Μπράβο στην ομάδα που για μια ακόμα φορά δεν παρατάει παιχνίδι.
Εκπληκτικό γκολ του Γιακουμάκη. Αδιανόητη η ησυχία στο γήπεδο μετά το γκολ, επική στιγμή.
σε τετοιο ματς τι δολο εχει ακριβως?
εδω μεσα δε γραφαμε οτι το ματς ειναι αδιαφορο και δεν εγινε και κατι αν δεν το παρουμε? ο παπαβλακας θεωρεις οτι εχει δολο?
Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
- These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
- Franky, Jean Valjean
Μπουγατσα και το αλλο το καρτουν υπαρχει ηδη στο youtube το Live.Καλη διασκεδασηboogeyman77 έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:01 Θέλω όσο τίποτα να έβλεπα τις φάτσες των
Χ.Υ.Σ.Α.Ν.Θ.Ο.Υ Μπουγάτσα και νάνου στο γκολ του Γιακουμάκη![]()
![]()
![]()
Στα σοβαρά τώρα..... δυστυχώς η μέχρι τώρα εικόνα του Taylor που δεν θυμίζει επαγγελματία ποδοσφαιριστή ( μάλλον το έχει το όνομα) και η τραγική κατάσταση του Baba,κατ' εμέ επιτάσσει την απόκτηση ενός ποιοτικού αριστερού μπακ.
Θα μου πεις πως θα ξεφορτωθείς τον Σκωτσέζο;
Δεν ξέρω,ας βρούμε τρόπο.
Επίσης ο Vogliacco πιστεύω πως αξίζει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναλογιζόμενος την κακή εικόνα του Kedziora όπως και ο Μύθου αντί του αόρατου Chalov. Ωραίος και πάλι ο Bianco
Τέλος Despodov & Camara με έχουν απογοητεύσει πλήρως και ίσως θα είναι καλύτερα και γι'αυτους και για εμάς να χωρίσουν οι δρόμοι μας,αν όχι τον Γενάρη,το καλοκαίρι.Με το κατάλληλο αντίτιμο βέβαια.
Ψιλοαδιάφορο το ματσάκι σήμερα που πιο πολύ καιγόταν η γειτονιά και τους κάναμε χαλάστρα.
Ο Ρούλης μου θυμίζει τις αντίστοιχες Torino Espanol & Munchen 1860 που στον μικρόκοσμο τους νομίζουν πως είναι μεγαλύτερα μεγέθη από τις Juventus Barcelona & Bayern αντίστοιχα και όταν παίζουν μαζί τους τα δίνουν όλα μέχρι εσχάτων.
Την Κυριακή νίκη και απόλυση Jimenez και διπλό στην Βουλγαρία![]()
-
kokoblokos
Το 1-1 είναι μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστούμε οτι παίζαμε με 8 παίκτες. Μπαμπα, Καμαρά, Σαστρε απλά δεν μπορούν...
Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν εκρηξη, δεν έχουν ταχύτητα. Ο αντίπαλος σημάδευε τον Μπαμπα συνέχεια.Σαν αμάξι με καμμένο μπουζί... Ποσο να τρέξει στην ανηφόρα;
Ο ντεσποτοβ πολυ καλός σήμερα με πολλές επιτυχημένες μπαλιές αλλά εκεί που η μπάλα ζύγιζε πολυ, ξηγηθηκε ολίγον χεστης .
Αυτά και την Κυριακή 4-0 στο ημίχρονο, και 7-1 τελικό
Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν εκρηξη, δεν έχουν ταχύτητα. Ο αντίπαλος σημάδευε τον Μπαμπα συνέχεια.Σαν αμάξι με καμμένο μπουζί... Ποσο να τρέξει στην ανηφόρα;
Ο ντεσποτοβ πολυ καλός σήμερα με πολλές επιτυχημένες μπαλιές αλλά εκεί που η μπάλα ζύγιζε πολυ, ξηγηθηκε ολίγον χεστης .
Αυτά και την Κυριακή 4-0 στο ημίχρονο, και 7-1 τελικό
Μέχρι 7οι. Τώρα έχουμε 4 πόντους και με νίκη κόντρα στο Μάρκο πιάνουμε τον Βόλο στην έβδομη θέση με 7. Σαν 7οι θα παίξουμε στην Τούμπα με τον 10ο και μετά εκτός με τον 2ο.
Σ έδωσε πέναλντι, ακύρωσε γκολ αφσαιντ κ ασχολούμαστε και μιλάμε για τα τσόφλια? Που σε αδικεψε όντι? Μην κάνουμε δα γριές και ληκια που όλο κράζουν για να κράζουν...Odi έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 23:53Άμα σου αρέσει το πως σφυράνε την ομάδα, κλείσε ραντεβού σε οφθαλμίατρο μύστη μου.geobila έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 23:51μυστη μου, κραζουν οι αλλοι τον μακη, τον κραζουμε και εμεις, και μετα λεμε οτι δεν ειμαστε σαν τους αλλουςOdi έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 23:49 Μπράβο στον κύριο Μάκη μας που του φτιάξαμε την περιουσία είκοσι χρόνια για να τον βάλουμε στην ΕΠΟ για να μας γαμάει Κυριακή-Τεταρτη.
Διοίκηση τον ύπνο του δικαίου, τα ζώα μου αργά.
Αγωνιστικά χωρίς Μεϊτέ-Ντέλια και Τάισον, δεν υπάρχει ΠΑΟΚ. Θα έχανες από το χειρότερο τουρλουμπούκι της Ελλάδος. Ντροπή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sardan την Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ κακός ΠΑΟΚ, ειδικά απέναντι σε τέτοιο καφενείο που δεν μπορούσε να κάνει φάση απέναντι στη Λάρισα με παίκτη παραπάνω.
Εμείς και σήμερα από αριστερά μπαζαμε.
Υπάρχουν παίκτες που είναι πολύ λίγοι για την ομάδα.
Εγώ θα πω την Κυριακή αν δεν παίξει ο μάγος θα δούμε μια από τα ίδια , κλωτσοσκουφι
Εμείς και σήμερα από αριστερά μπαζαμε.
Υπάρχουν παίκτες που είναι πολύ λίγοι για την ομάδα.
Εγώ θα πω την Κυριακή αν δεν παίξει ο μάγος θα δούμε μια από τα ίδια , κλωτσοσκουφι
Αυτά τα έκανε ο βαρίστας φίλε. Ο διαιτητής είδε το πέναλτι επιθετικό φάουλ και το φάουλ εκτός περιοχής πέναλτι. Μετά το 75 δεν άφησε να παιχτούν ούτε 2 λεπτά και κάθε βουτιά του ρουλη την επιβραβεύε.Sardan έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:05Σ έδωσε πέναλντι, ακύρωσε γκολ αφσαιντ κ ασχολούμαστε και μιλάμε για τα τσόφλια? Που σε αδικεψε όντι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tolaros την Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 8):
- paokspren, scarsick, ToMousiTouCrespo, thomas Murg, Logistis, PAOK DreXleR, yakel, Bobby Sands -4-
Παιδιά με ρεκόρ 3-6-4 στο πρωτάθλημα στην Τούμπα από το 18-19 που ανέβηκαν δεν δικαιούμαστε να μιλάμε για μεγάλα σκορ και εύκολες νίκες. Επίσης να γράψω πως όλες οι νίκες(εκτός του 2-0 μας στις 9/5/21), είτε δικές μας, είτε δικές τους, είναι στο γκολ. Μακάρι να γίνει η αρχή την Κυριακή. Όπως και να' χει, είτε με 1 γκολ διαφορά έρθει η νίκη, είτε με περισσότερα, τους ίδιους βαθμούς θα πάρουμε. Ούτως ή άλλως δεν ανταγωνιζόμαστε μαζί τους για κάτι ώστε να μας χρειαστεί διαφορά γκολ.
- These users thanked the author wickerman for the post (total 4):
- paoki19, TylerDurden, elvetos giatros, Ettien26
εγώ, παρά τους πανηγυρισμούς για το 1-1 στο τέλος, θα μείνω σε δύο σημεία που με ενόχλησαν αφάνταστα:
1. η παντελή αδιαφορία της ομάδος. Παντελώς αδιάφοροι όλοι τους. Χωρίς πάθος, χωρίς νεύρο, χωρίς διάθεση. Καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Έπρεπε να μπει ο ''παππούς'' Τάισον, για να δούμε μια ενέργεια με πάθος και νεύρο. Τον Τάισον τον ψήφισα για MVP.
Αν μπορούσα να ψηφίσω χειρότερο παίχτη, δεν ξέρω ποιον να ψήφιζα μεταξύ Μπάμπα και Σάστρε.
2. η απαράδεκτη διαιτησία. Σε ένα άνευρο και χωρίς εντάσεις παιχνίδι, ο διαιτητής είδε και σφύριξε όλες τις φάσεις, μα όλες τις φάσεις, λάθος.
Αν δεν υπήρχε VAR, το σκορ θα έγραφε νίκη του Άρη και ο ΠΑΟΚ με παίχτη λιγότερο. Είδε επιθετικό φάουλ κατά του ΠΑΟΚ, που το VAR τον διόρθωσε σε πέναλντι υπέρ του ΠΑΟΚ. Είδε γκολ υπέρ του Άρη, που το VAR το είδε οφσάιτ κατά του Άρη (οκ, εκεί φταίει και ο επόπτης). Είδε πέναλντι κατά του ΠΑΟΚ, που το VAR τον διόρθωσε σε φάουλ εκτός περιοχής. Είδε φάουλ υπέρ του Άρη, που το VAR τον διόρθωσε για θέατρο. Έως και το 1-1 πήγαινε να το ακυρώσει, θεωρώ, αν δεν υπήρχε το VAR. Οι Έλληνες διαιτητές είναι καρκίνος για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αν ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να επιβάλει την αποβολή όλων των Ελλήνων διαιτητών από τος αγώνες της Superleague, ας απαιτήσει τουλάχιστον να μην σφυρίζουν τον ΠΑΟΚ. Δεν νοείται σε τόσο ήσυχο και χωρίς εντάσεις αγώνα, ο διαιτητής να κάνει τόσα πολλά λάθη μονόπλευρα. Αν έκανε ισάριθμα λάθη κατά και των δύο, θα λέγαμε ''όκ, είναι ανίκανος''. Όταν όμως σε όλες τις φάσεις που τον διόρθωσε το VAR, οι αρχικές αποφάσεις είναι κατά της μίας ομάδος, ε τότε ξεκάθαρα η διοίκηση πρέπει να ζητήσει αποκλεισμό των Ελλήνων διαιτητών τουλάχιστον στους δικούς μας αγώνες.
Δεν μου άρεσε καθόλου η ομάδα, δεν μου άρεσε το σύστημα, δεν μου άρεσε που σε σβηστό αγώνα, ο Άρης μπόρεσε να κυριαρχήσει σε ολόκληρο β' ημίχρονο.
Συνεχίζουμε.
1. η παντελή αδιαφορία της ομάδος. Παντελώς αδιάφοροι όλοι τους. Χωρίς πάθος, χωρίς νεύρο, χωρίς διάθεση. Καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Έπρεπε να μπει ο ''παππούς'' Τάισον, για να δούμε μια ενέργεια με πάθος και νεύρο. Τον Τάισον τον ψήφισα για MVP.
Αν μπορούσα να ψηφίσω χειρότερο παίχτη, δεν ξέρω ποιον να ψήφιζα μεταξύ Μπάμπα και Σάστρε.
2. η απαράδεκτη διαιτησία. Σε ένα άνευρο και χωρίς εντάσεις παιχνίδι, ο διαιτητής είδε και σφύριξε όλες τις φάσεις, μα όλες τις φάσεις, λάθος.
Αν δεν υπήρχε VAR, το σκορ θα έγραφε νίκη του Άρη και ο ΠΑΟΚ με παίχτη λιγότερο. Είδε επιθετικό φάουλ κατά του ΠΑΟΚ, που το VAR τον διόρθωσε σε πέναλντι υπέρ του ΠΑΟΚ. Είδε γκολ υπέρ του Άρη, που το VAR το είδε οφσάιτ κατά του Άρη (οκ, εκεί φταίει και ο επόπτης). Είδε πέναλντι κατά του ΠΑΟΚ, που το VAR τον διόρθωσε σε φάουλ εκτός περιοχής. Είδε φάουλ υπέρ του Άρη, που το VAR τον διόρθωσε για θέατρο. Έως και το 1-1 πήγαινε να το ακυρώσει, θεωρώ, αν δεν υπήρχε το VAR. Οι Έλληνες διαιτητές είναι καρκίνος για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αν ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να επιβάλει την αποβολή όλων των Ελλήνων διαιτητών από τος αγώνες της Superleague, ας απαιτήσει τουλάχιστον να μην σφυρίζουν τον ΠΑΟΚ. Δεν νοείται σε τόσο ήσυχο και χωρίς εντάσεις αγώνα, ο διαιτητής να κάνει τόσα πολλά λάθη μονόπλευρα. Αν έκανε ισάριθμα λάθη κατά και των δύο, θα λέγαμε ''όκ, είναι ανίκανος''. Όταν όμως σε όλες τις φάσεις που τον διόρθωσε το VAR, οι αρχικές αποφάσεις είναι κατά της μίας ομάδος, ε τότε ξεκάθαρα η διοίκηση πρέπει να ζητήσει αποκλεισμό των Ελλήνων διαιτητών τουλάχιστον στους δικούς μας αγώνες.
Δεν μου άρεσε καθόλου η ομάδα, δεν μου άρεσε το σύστημα, δεν μου άρεσε που σε σβηστό αγώνα, ο Άρης μπόρεσε να κυριαρχήσει σε ολόκληρο β' ημίχρονο.
Συνεχίζουμε.
- These users thanked the author gpap5 for the post (total 3):
- Kevin, Josey Wales, Logistis
Μην μπερδεύεσαι , ο ΒΑΡ τα έδωσε . Ο άλλος όλα ανάποδα τα έπαιξε .Sardan έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:05Σ έδωσε πέναλντι, ακύρωσε γκολ αφσαιντ κ ασχολούμαστε και μιλάμε για τα τσόφλια? Που σε αδικεψε όντι? Μην κάνουμε δα γριές και ληκια που όλο κράζουν για να κράζουν...
Όταν λέμε τσόφλια?....Καμμία δεκαριά φάουλ ανύπαρκτα....πέντε με έξι κίτρινες κάρτες που δεν δόθηκαν.....και καθυστερήσεις,αντί για δέκα λεπτά πέντε....
Πολλά τα τσόφλια....
Επίσης....το κόλπο είναι πιασμένο από παντού!!!.....Ακόμα περιμένουμε να δούμε το φάουλ στο Μύθου!....
Και λέω εγώ...μήπως ήταν ίδιο με το φάουλ του Μειτε,την Κυριακή και γι'αυτό δεν το έδειξαν?....
Πολλά τα τσόφλια....
Επίσης....το κόλπο είναι πιασμένο από παντού!!!.....Ακόμα περιμένουμε να δούμε το φάουλ στο Μύθου!....
Και λέω εγώ...μήπως ήταν ίδιο με το φάουλ του Μειτε,την Κυριακή και γι'αυτό δεν το έδειξαν?....
- These users thanked the author mpafos4 for the post (total 3):
- paokspren, navigator11, Jean Valjean
Η αλήθεια είναι ότι άμα έπαιζαν οι μικροί όλα θα ήταν αλλιώς...giapas....γράφεις απλά για να γράφεις....σε χάλασε το Χ εεεεε?giapas έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:02 Νομίζω ότι ο Λουτσέσκου, σε ένα πρακτικά αδιάφορο παιχνίδι
- απέτυχε να δώσει ανάσες σε Οζντόεφ,Μπάμπα , Ζιβκοβιτς
- έβαλε πάλι Ταισον και Γιακουμή έστω για λίγο
- Επιβάρυνε κι άλλο τον Οζντόεφ.
Δε καταλαβαίνω γιατί δεν έπαιξε ο Θυμιάνης , δεν έβγαλε 90λεπτο ο Μύθου με το Χατσίδη , δεν έβαλε Μπαλντέ και οποιοδήποτε random στα πλάγια της άμυνας.
Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Λουτσέσκου να παρουσιάσει μια φρέσκια ομάδα και να δώσει σε περισσότερα νέα παιδιά την ευκαιρία να διακριθούν σε ένα τέτοιο ματς.
Κατά τα άλλα, η ισοπαλία μέσα εκεί χωρίς τραυματισμούς και κόκκινες κλπ , είναι καλή εξέλιξη.
Τα καλύτερα τη Κυριακή
mpafos4 έγραψε: Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:07 Όταν λέμε τσόφλια?....Καμμία δεκαριά φάουλ ανύπαρκτα....πέντε με έξι κίτρινες κάρτες που δεν δόθηκαν.....και καθυστερήσεις,αντί για δέκα λεπτά πέντε....
Πολλά τα τσόφλια....
Έξι κίτρινες? Μπορείς σε παρακαλώ να μου τις αναφέρεις? Μια προς μία όμως.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Θέλουμε σίγουρα ένα δεξί μπακ αντί του τίμιου Sastre .Αν θεωρούμε τον Kenny βασικό, κάτι σε Τσάπρα -Σαλιακα.Αν όχι, κάτι σε πιο ποιοτικό πχ William που τελειώνει το συμβόλαιο του.vs40 έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 23:52 Η ομάδα ίσως χρειαστεί από 1 μπακ και στις 2 πλευρές. Αριστερά βλέπω ακόμη μεγαλύτερο κενό γιατί ο Κενυ αντέχει περισσότερο και μπορεί να καλύψει το 75% του αγωνιστικού χρόνου. Ο Μπαμπα όμως έσκασε, ενώ και ο Τέιλορ δείχνει λιγος. Αριστερά εγώ θα έφερνα βασικό, τον Γιαννούλη αν γίνεται.
Αριστερά έχουμε πιο μεγάλο πρόβλημα και ίσως το καλοκαίρι χρειαστούμε δύο πλέον. Αυτόν τον Renan Lodi πως γίνεται να τον φέρουμε;
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- Kevin
- PAOK_Antarctica
Κακος ΠΑΟΚ, κακός Άρης και γενικά κακό παιχνίδι για να δει κάποιος ουδέτερος. Κακό ποδόσφαιρο.
Και μέσα σε όλα, κακός διαιτητής. Πέραν τον εξοφθαλμων αποφάσεων που διόρθωσε το VAR, ήταν και ένας από τους κύριους λόγους που δεν είδαμε ποδόσφαιρο στο 2ο ημίχρονο. Σφύριγμα για ψύλλου πήδημα κάθε τρεις και λίγο.
Το μόνο που άξιζε στο ματς ήταν η ξενερα των ρουληδων.
Και μέσα σε όλα, κακός διαιτητής. Πέραν τον εξοφθαλμων αποφάσεων που διόρθωσε το VAR, ήταν και ένας από τους κύριους λόγους που δεν είδαμε ποδόσφαιρο στο 2ο ημίχρονο. Σφύριγμα για ψύλλου πήδημα κάθε τρεις και λίγο.
Το μόνο που άξιζε στο ματς ήταν η ξενερα των ρουληδων.