Πελέ η Μαραντόνα;
-
- PAOK_NORTH_ARMY
- maikopoulos
- keratsini4
- maikopoulos
paok87 έγραψε:maikopoulos έγραψε:Paul Gascoigne γενικότερα
τι ειπες τωρα...
Δες να γουστάρεις http://www.youtube.com/watch?v=-xLzyeBq ... re=related
- Mantzarioti
- Isaak the Greek
Αυτό φίλε μου όμως είναι και αντεπιχείρημα. Δηλαδή ναι μεν είχε όλα τα αστέρια στην ομάδα του αλλά για να ξεχωρίσεις από όλα αυτά τα αστέρια και να γίνει γνωστός πρέπει να έχεις το κάτι παραπάνω. Τέσπα και εγώ είμαι της άποψης ότι ο Μαραντόνα ήταν καλύτερος παίχτης γιατί τα στάνταρτ που είχε ήταν πιο κοντινά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ενώ ο Πελέ έχει παίξει μπάλα σε μια ρομαντική εποχή του ποδοσφαίρου που ούτε ξέραν τι είναι το τάκλιν.
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα για ακόμα μία φορά προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του στην «Times of India». Μεταξύ άλλων, είπε οτι ο Πελέ δεν είναι αγαπητός στους παίκτες όπως είναι ο ίδιος και οτι ποτέ δεν υπήρξε πρώτος σε κάτι στη ζωή του, καθώς πάντα υπήρχε κάποιος καλύτερος από αυτόν. Τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στην Βραζιλία...
Συγκεκριμένα ο ομοσπονιακός τεχνικός της Αργεντινής τόνισε:
«Η μεγαλύτερη και η βασική διαφορά μεταξύ εμένα και του Πελέ, για την οποία είμαι περήφανος, είναι οτι εγώ είμαι αγαπητός σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Αντίθετα, ο Πελέ είναι φίλος με αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο, τους οποίους εγώ δεν τους συμπαθώ.
»Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Πελέ. Αυτός ασχολείται συνέχεια μαζί μου και δεν ξέρω γιατί. Ο μόνος λόγος που μπορώ να βρω είναι η πικρία του που δεν μπόρεσε να είναι ποτέ πρώτος σε κάτι. Στο ποδόσφαιρο εγώ ήμουν ο κορυφαίος και αυτός δεύτερος, όπως παραδέχονται οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο.
»Στην Βραζιλία πάλι, ο Αϊρτον Σένα τον ξεπέρασε καθώς ήταν τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην Formula 1».
Συγκεκριμένα ο ομοσπονιακός τεχνικός της Αργεντινής τόνισε:
«Η μεγαλύτερη και η βασική διαφορά μεταξύ εμένα και του Πελέ, για την οποία είμαι περήφανος, είναι οτι εγώ είμαι αγαπητός σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Αντίθετα, ο Πελέ είναι φίλος με αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο, τους οποίους εγώ δεν τους συμπαθώ.
»Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Πελέ. Αυτός ασχολείται συνέχεια μαζί μου και δεν ξέρω γιατί. Ο μόνος λόγος που μπορώ να βρω είναι η πικρία του που δεν μπόρεσε να είναι ποτέ πρώτος σε κάτι. Στο ποδόσφαιρο εγώ ήμουν ο κορυφαίος και αυτός δεύτερος, όπως παραδέχονται οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο.
»Στην Βραζιλία πάλι, ο Αϊρτον Σένα τον ξεπέρασε καθώς ήταν τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην Formula 1».