Athens Kallithea-ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Pavlenka
82
88%
Baba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sastre
1
1%
Kedziora
1
1%
Wieteska
1
1%
Meite
1
1%
Camara
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
1
1%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Brandon
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
2
2%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Pena
1
1%
Soretire
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
3
3%

Σύνολο ψήφων: 93

boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Athens Kallithea-ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από boogeyman77 »

540 λεπτά ακόμα να τελειώσει το φετινό μαρτύριο. Ήδη πρέπει να είναι καθ'οδόν ο τεχνικός διευθυντής ώστε να ξεκινήσει από τώρα την ανεύρεση προπονητή,τις αποδεσμεύσεις, πωλήσεις και αγορές.
Το σημερινό απλώς ξεγύμνωσε μια αποκρουστική ομάδα φέτος που πλην δύο τριών αγώνων ήταν να την λυπάσαι.
Εντελώς αγυμναστη,αδουλευτη και χωρίς φαντασία με έναν προπονητή που τα έχει χαμένα από την αρχή της χρονιάς και μία ομάδα που βασίζεται σε κάποιες εκλάμψεις ποδοσφαιριστών της κατά καιρούς.
Το σημερινό δεν ήταν ντροπή.
Ντροπή είναι πως ο περσινός πρωταθλητής είχε μόνο μια φάση πλην του γκολ απέναντι σε μια ομάδα ουσιαστικά Β Εθνικής η οποία σε έπαιζε μονοτερμα και πλην των δύο γκολ και του ενός ακυρωμενού , είχε ένα χαμένο πέναλτι και άλλες τρείς κλασσικές ευκαιρίες!
Ντροπή είναι να έχει ο περσινός πρωταθλητής κορυφαίο τον τερματοφύλακα του απέναντι σε έναν εκ των ουραγών.....
Ντροπή είναι να έχεις σχεδόν τριπλάσιες πάσες προς τα πίσω από μία ομάδα που υποτίθεται ήταν η "μικρή" της αναμέτρησης.
Φέρτε τεχνικό διευθυντή και φτιάξτε κανονική ομάδα από την αρχή. Όχι άλλο παίκτες και προπονητή που τους ξεπέρασε προ πολλού το ποδόσφαιρο. Θαύματα όπως το περσινό γίνονται μία στα εκατό χρόνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Κυρ 09 Μαρ 2025, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Είναι εύκολο να πεις να φύγουν όλοι. Πολύ εύκολο.
Το δύσκολο σε τέτοιες καταστάσεις είναι να έχεις την ψυχραιμία να κρίνεις ποιοί πρέπει να φύγουν, ποιοί πρέπει να μείνουν και ως τι να μείνουν, ενώ εξίσου δύσκολο είναι να κρίνεις και ποιοί θα έρθουν. Το ποιός ή ποιοί θα το κάνουν αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο.
Ίσως ήταν το χειρότερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ που έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια, ίσως δεν ήταν. Δεν έχει όμως σημασία.
Αυτό που μου έμεινε έιναι ότι ήταν σίγουρα το παιχνίδι εκείνο όπου περισσότερο από κάθε άλλη φορά σηκώναμε συνεχώς την μπάλα, πράγμα που για μένα δείχνει πολλά, πάρα πολλά.
Δεν είμαι σε θέση να γράψω περισσότερα απόψε.
Ίσως αύριο, ίσως μεθαύριο.
Δίκαιη νικήτρια η ομάδα της Καλλιθέας.
tsm

Δημοσίευση από tsm »

[quote="Patron"][quote="Magpies4"]Το ποδοσφαιρικό τμήμα για κάποιο λόγο έχει γίνει καφενείο. Για κάποιο λόγο τα έχουν παρατήσει. Είναι 100% σίγουρο οτι δέν δουλεύουν στις προπονήσεις.

Πέρα από τα λάθη του Λουτσέσκου, έστω αγωνιστικά, αυτή δεν είναι κατάσταση επαγγελματιών με μισθούς εκατομυρίου.[/quote]
Δεν πρέπει να είναι μόνο θέμα προπονήσεων. Αργά ή γρήγορα θα βγουν πράγματα στη φόρα.[/quote]

Όπως;
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Ειλικρινά δεν θυμάμαι χειρότερη εμφάνιση όλα χρόνια τώρα
Για 4μπαλο ήμασταν
Βασικά δεν θύμιζε τίποτα ομάδα εκτός της προκλητικής αδιαφορίας από όλους
Evangelos Apostolidis

Δημοσίευση από Evangelos Apostolidis »

Παρα πολυ κακο παιχνιδι απο μας και δικαιο αποτελεσμα. Περιπτωση για βελτιωση δεν βλεπω, στο πρωτο μισο της κανονικης περιοδου ειχαμε απολογισμο 7/3/3 και στο δευτερο μισο πεσαμε στο 7/1/5.

Η σημερινη εμφανιση δεν επιτρεπεται μιας και δεν ειχαμε και αγωνα μεσοβδομαδα, δηλαδη ποσες μερες προετοιμασιας χρειαζομαστε για να μην χασουμε απο την Καλλιθεα.

Ευτυχως για τρεις εβδομαδες θα εχουμε τωρα ησυχο κεφαλι, μεγαλες ελπιδες να περασουμε τον Παναθηναικο στην βαθμολογια δεν εχω. Για να δουμε τι θα γινει.
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Πιθανολογώ ότι η ευθύνη στην παρούσα στιγμή είναι της διοίκησης ..'εχει 13 συμβόλαια να τελειώνουν και δεν έχει κάνει τις κατάλληλες κινήσεις να καρατήσει τους παίκτες που θέλει ο προπονητής...αν αισθάνονται τελειωμένοι και ανεπιθύμητοι δεν πρόκειται να παίξουν τίποτα....
Είναι πάρα πολλοί οι παίκτες που είναι στον αέρα
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Ένας παβλνενκα (εξαιτίας του είχαμε ελπίδα ως το 90’), κάτι ψιλά ο βιετεσκα και μετά από αυτούς ο μόνος που θύμιζε ποδοσφαιριστή ήταν ο 39χρονος Βιεϊρίνια.
Δεν με απασχολεί το βιογραφικό των Τσαλοφ κ Μπράντον αλλά η φετινή προσφορά τους είναι θετικότατη μόνο για τους αντιπάλους μας…
Σαλμον κ Τόργκελε λέμε κ κλαίμε!!
Η ενέργεια που χαρίστηκε η κόκκινη στον Τσαλοφ θεωρώ πως αρκεί για να μην τον ξαναδούμε να φοράει την τιμημένη φανέλα…Η ομάδα είναι ισόπαλη και έρχονται τα play off που έχουμε ευκαιρία να σώσουμε ότι σώζεται και ο τύπος ρίχνει αγκωνιά σε αντίπαλο εκτός φασης ( δεν είναι καν εν θερμω που κ πάλι θα ήταν απαράδεκτο αλλά όχι πρωτόγνωρο)
Από αύριο στην Β ομάδα και ανέβασε γκιτερσο που τουλάχιστον θα την τιμήσει
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

για μια ομάδα που ξεκινάει την χρονιά ως πρωταθλήτρια, η τελική κατάταξη να σε βρίσκει 14 βαθμούς απο το πρώτο, αποδεικνύει πως όλα πήγαν λάθος στον σχεδιασμό μετά το πρωτάθλημα.

Το τραγικό είναι πως το ζούμε δεύτερη φορά, διότι και στο αήττητο είχε συμβεί τη επόμενη χρονιά ακριβώς το ίδιο.

Κουράστηκε ο Λούτσε, φαίνεται και στις δηλώσεις του πως ζητάει απεγνωσμένα να τον αφήσουν να φύγει.

Τελειώσαμε την χρονιά με 14βαθμούς απο τον πρώτο, με 7 βαθμούς απο τον δεύτερο και με 4 βαθμούς απο τον τρίτο.
Σε play offs έξι αγώνων, τι στόχους θέτεις;
Θα πρέπει ξανά να παίζουνε προκριματικά κατακαλόκαιρο, ο Μεϊτέ θα είναι στην Κρήτη και θα τον ψάχνουμε, ενώ θα συνεχίζουμε να παίζουμε χωρίς επιθετικό.
Θα φύγουν Κοτάρσκι, Ντέλιας και Τάισον, θα σταματήσουν Βιερίνια και Σβαμπ, ο Μπάμπα θα μας μουτζώσει και θα μας παρατήσει, Λοβρέν, Κόλει, Όττο και Σάστρε θα χαιρετήσουν, με τι διάθεση να καθήσεις να δεις τους 6 αγώνες;
Με τι διάθεση θα παίξουν οι παραπάνω παίχτες, οι οποίοι όμως τράβηξαν κουπί όλη την χρονια;

Κατάρευση ολοκληρωτική.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

vs40 έγραψε:Εγώ δε θα γράψω τίποτα και λάθος μου που σχολίασα στο live. Απλά θα διαβάσω ξανά τα γνωστά account πώς κάνουν το μαύρο άσπρο. Κάτι σαν τη ΝΔ. Τώρα θα αδειάσουν και εκεί θέσεις, είναι πολύτιμα τέτοια εργαλεία, ασχέτως ιδεολογικού προσανατολισμου. Ποδοσφαιρικες αναλύσεις με το γνωστό ύφος εγώ ξέρω, υπήρξα προπονητής της Μπαγιερν και εσείς απλά γκρινιάζετε. Εννοείται θα φέρει νέα πνοή ο Ραζβαναρος το καλοκαίρι. Τι είναι μια κακή χρονιά όταν πηρε 3 πρωταθλήματα; Αντε να βοηθήσω και εγώ λιγάκι. Γίνεται να ξέχασε την προπονητική; Ποιος θα τα βγάλει πέρα με αυτή τη διοίκηση και θα συνεννοηθεί; Άνετα τουχρονου πρωτάθλημα με Μειτε, Σαματα, Ταισον, Μπραντον.

vs40, κανένας εδώ μέσα δεν είναι προπονηταράς και γνώστης. Σιγά να μην έγραφε εδώ μέσα εάν ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο ή απλώς βιοποριζόταν από αυτό.

Τη γνώμη μας λέμε με βάση αυτό που βλέπουμε και με βάση την ιδιοσυγκρασία και την ψυχοσύνθεση του καθενός. Σε διάβασα στο λάιβ και νομίζω ότι υπερέβαλες. Φιλιά στο λέω γιατί εκτιμώ την ψύχραιμη γνώμη σου.

Κακή χρονιά φέτος η ομάδα ας κρατηθούμε εμείς σε υψηλό επίπεδο. Και λίγη υπομονή ακόμη για να δούμε και την τελική θέση της ομάδας. Υπερβολές για διώξιμο του προπονητή σ'αυτή τη φάση δεν χωράνε βέβαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomas Murg την Κυρ 09 Μαρ 2025, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Όπως είπε και ένας φίλος στην διάρκεια του αγώνα.
Μια λαμπάδα στον Κωνσταντελια γιατί αν δεν ήταν αυτός με μαθηματική ακρίβεια
θα τερματίζαμε κάτω από την τέταρτη θέση.

Άντε να φύγει το καλοκαίρι γιατί στο παιδί αξίζει κάτι καλύτερο.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Πάντως με αλλαγή προπονητή και 7-8 μεταγραφές, ΔΕΝ περνάς τρεις γύρους στην Ευρώπη
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Με γεματο πορτοφολι απο τις πωλησεις κ την Ευρωπη,πρεπει να μπεις δυναμικα στο μεταγραφικο παζαρι γιατι εχεις πολλες ελλειψεις.Να γινουν γρηγορα οι μεταγραφες κτλ κτλ......Ποιος θα τις κανει;Θα εχουμε τον ιδιο προπονητη η δεν θελει αλλο να μεινει γιατι κουραστηκε;Μεγαλα ερωτηματα.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

markos4 έγραψε:Αυτό που κρατάω από το σημερινό ματς είναι:

Η εμφάνιση Βιετεσκα και Παμβλενκα και το moncler μπουφάν του Λουτσεσκου.
Τι Μπουφαναρα φοράει ο άτιμος.
Προκλητικοτατος. Με τετοια γκαρνταρομπα να πεφτει στα Μονκλέρ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

thomas Murg έγραψε:
vs40 έγραψε:Εγώ δε θα γράψω τίποτα και λάθος μου που σχολίασα στο live. Απλά θα διαβάσω ξανά τα γνωστά account πώς κάνουν το μαύρο άσπρο. Κάτι σαν τη ΝΔ. Τώρα θα αδειάσουν και εκεί θέσεις, είναι πολύτιμα τέτοια εργαλεία, ασχέτως ιδεολογικού προσανατολισμου. Ποδοσφαιρικες αναλύσεις με το γνωστό ύφος εγώ ξέρω, υπήρξα προπονητής της Μπαγιερν και εσείς απλά γκρινιάζετε. Εννοείται θα φέρει νέα πνοή ο Ραζβαναρος το καλοκαίρι. Τι είναι μια κακή χρονιά όταν πηρε 3 πρωταθλήματα; Αντε να βοηθήσω και εγώ λιγάκι. Γίνεται να ξέχασε την προπονητική; Ποιος θα τα βγάλει πέρα με αυτή τη διοίκηση και θα συνεννοηθεί; Άνετα τουχρονου πρωτάθλημα με Μειτε, Σαματα, Ταισον, Μπραντον.

vs40, κανένας εδώ μέσα δεν είναι προπονηταράς και γνώστης. Σιγά να μην έγραφε εδώ μέσα εάν ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο ή απλώς βιοποριζόταν από αυτό.

Τη γνώμη μας λέμε με βάση αυτό που βλέπουμε και με βάση την ιδιοσυγκρασία και την ψυχοσύνθεση του καθενός. Σε διάβασα στο λάιβ και νομίζω ότι υπερέβαλες. Φιλιά στο λέω γιατί εκτιμώ την ψύχραιμη γνώμη σου.

Κακή χρονιά φέτος η ομάδα ας κρατηθούμε εμείς σε υψηλό επίπεδο. Και λίγη υπομονή ακόμη για να δούμε και την τελική θέση της ομάδας. Υπερβολές για διώξιμο του προπονητή σ'αυτή τη φάση δεν χωράνε βέβαια.
Δεν πήγε σε σένα. Βασικά έχω νεύρα και παρασυρομαι. Συγνώμη. όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουν, απλά άλλο εγώ δε μπορώ να κάνω υπομονή. Υπομονή να κάνω με ομάδα 23αρηδων. Οχι να περιμένω τα καπη κάθε χρόνο να πέφτουν, όπως η φυση προβλεπει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 09 Μαρ 2025, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

VS δεν πιστεύω ότι και αυτά τα παιδιά δεν αγαπάνε την ομάδα. Όλες οι αγάπες έχουν το δικό τους τρόπο έκφρασης, άλλες είναι πιο γκρινιαρικες, άλλες πιο ήπιες και άλλες υπερβολικά υπερπροστατευτικες σε σημείο να γράφονται σεντόνια για γυρίσματα κουμπιών και τα σχετικά.

Η χρονιά τελείωσε στο χανουμι κατά κύριο λόγο. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν αποδυτήρια, δεν υπάρχει αρμονία και δεν υπάρχει δεσιμο. Όσο μπορεί η περσινή ομάδα κυρίως που έχει την προσήλωση στον προπονητή, θα προσπαθήσει να μη ρεζιλευτει στα πλευ ωχ.

Ο στόχος του σίγουρου ευρωπαϊκού εισιτηρίου επιτεύχθηκε. Ευχαριστούμε το σκουλήκι γι αυτό καθώς βγήκαμε τετρτοι ελλείψει αλλού, και παρακολουθούμε ως κομπάρσοι και ξεγνιαστοι πως θα παιχτούν οι άλλες θέσεις.

Αυτά για φέτος. Για του χρόνου πρέπει να δούμε σοβαρά κάποια πράγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”