FCSB-ΠΑΟΚ 20/2, 19:45 CosmotesportsHd

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: FCSB-ΠΑΟΚ 20/2, CosmotesportsHd

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ηλιοφάνεια αύριο στο Βουκουρέστι με θερμοκρασία από 2- έως -9: https://weather.com/el-GR/weather/tenda ... 2133813806

-5 έως -8 κατά τη διάρκεια του αγώνα, σύμφωνα με το : https://www.okairos.gr/%CE%B2%CE%BF%CF% ... E%AF%CE%B1
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ο προπονητής είναι κατασταλαγμένος το είδαμε στο δεύτερο ματς . Δεν κάναμε τίποτα λάθος. Παρόλα αυτά στην ζωή ακόμη κι με αυτή την συνθήκη υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην πάρεις αυτό που δικαιούσε. Οι μεταγραφές έδωσαν την δυνατότητα να μπορεί ο προπονητής να ανοιξει το ροτεισιον με τον τρόπο που ξέρει. Το δυδιμα στα χάφ εξασφάλισε ότι ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα θα ήταν δικός μας . Εκεί πάνω έχτισε όλο το παιχνίδι . Στις λεπτομέρειες μερικών εκατοστών δεν μέτρησαν δυο γκολ , ενώ μια κακή στιγμη στέρησε την ομάδα από έναν πολύ καλό Μιχαϊλίδη μέχρι τότε. Δυστηχως είχαμε κι αλλοίωση αποτελέσματος οχι μόνο από την αυστηρότατη δεύτερη κάρτα στον Τάισον αλλά κυρίως για την μη αποβολή του εκτός φάσης χτυπήματος στον σαματα. Εγώ ομολογώ επειδή ημουν στο γήπεδο δεν το είδα είναι όμως ανεπίτρεπτο και για τον πάγκο και για τον οργανισμό αλλά ακόμη κι για όσους γράψανε εδώ κι είχαν την δυνατότητα του ριπλει να μην αναφερθούν καν στην φάση. Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτο εντός γηπέδου κι να συζητάμε μετά εμείς για τον Τάισον ή γιατί σουταρε ή πάσαρε ο ντελιας στην φάση του σαματα. Το ότι μπόρεσε κάποιος να χτυπήσει παίκτη μας κι σε εποχή με βαρ κι να την βγάλει καθαρή δείχνει ένα μέτρο αφέλειας που δεν συνάγει με πρωταθλητισμό . Είμαστε ξεκάθαρο καλύτεροι αλλά κι με αφελέστατη ποδοσφαιρική προσέγγιση απέναντι σε έναν πρώτιστος πονηρό αλλά κι υποδεέστερο αντίπαλο .
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Psagmenos4 έγραψε:Εκτός με ίωση ο Σορετιρε. Άποψη μου δεν θα δούμε 3αδα χαφ με Καμαρα αλλά πελκα ντελια ζιφκο μέσο επιθετικά.
Ελεος με τις ιωσεις καθε φορα καποιος λειπει
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Κοταρσκι, Οττο, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Μειτέ, Οζντόεβ(Σβαμπ), Πέλκας, Ζίλε, Κωνσταντέλιας, Τσάλωβ. Αυτή είναι η εντεκάδα, εκτός απρόοπτης απουσίας πάλι.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Πράγματι, αυτό με τις ιώσεις φέτος δεν το έχω δεί πουθενά αλλού.
Νηπιαγωγείο πιό δυνατό ανοσοποιητικό έχει από τους παίκτες μας.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να έχουν περάσει τις παιδικές ασθένειες ( ιλαρά, ανεμοβλογιά, μαγουλάδες κτλ) όταν έπρεπε!
WTF!!!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

εν τω μεταξύ..τί ωρα παίζουμε; :roll:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Διπλό και προκρισάρα από εδώ μέχρι την Τανζανία.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Χωρικός έγραψε:εν τω μεταξύ..τί ωρα παίζουμε; :roll:
Ωχ στραβα αρχισαμε και δε μ αρεσει.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Ρε Κατ... ερώτηση!! κοίτα αν παει καλά , θα το ρωταω πριν απο καθε παιχνίδι για γούρι!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εννοειται.Πρεπει να βρουμε κατι καινούριο γιατι κι ο σκουφος κι ο Δουσης δειχνουν ντεφορμε φετος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ειμαι απο σημερα μεσα στο αγχος, μου θυμιζει ματς με τη Δυναμο περσι. Δεν περναει η ωρα
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

kataramenos5 έγραψε:Εννοειται.Πρεπει να βρουμε κατι καινούριο γιατι κι ο σκουφος κι ο Δουσης δειχνουν ντεφορμε φετος.
Εικόνα
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

boogeyman77 έγραψε:Πράγματι, αυτό με τις ιώσεις φέτος δεν το έχω δεί πουθενά αλλού.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να έχουν περάσει τις παιδικές ασθένειες ( ιλαρά, ανεμοβλογιά, μαγουλάδες κτλ) όταν έπρεπε!
WTF!!!
Μη βαζεις ιδέες στους απο κατω... Δικαστικό πόλεμο δοκίμασαν σε όλες τις μορφές του, τώρα που ξεμένουν απο ιδέες παίζει να δοκιμάσουν και βιολογικο :D
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

aivas19 έγραψε:Ειμαι απο σημερα μεσα στο αγχος, μου θυμιζει ματς με τη Δυναμο περσι. Δεν περναει η ωρα
να ελπίζουμε σε πεντάρα δηλαδή!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

boogeyman77 έγραψε:Πράγματι, αυτό με τις ιώσεις φέτος δεν το έχω δεί πουθενά αλλού.
WTF!!!

Μην νομίζεις κι εγώ μικρός τις πέρασα, τις παιδικές αρρώστιες.
Το 1997 ανεμοβλογιά κ τον επόμενο έτος ιλαρά(όταν είχα πάει στο γιατρό μου είχε πει πνευμονια,μου έδωσε αντιπυρικά 39-40 βαθμους, ο πυρετός δεν κατέβαινε και όταν ξαναπήγα νοσοκομείο, μου λένε ιλαρά κ με έστειλαν κατευθείαν Λοιμωδων Θεσ/νικη με ασθενοφορο από Δράμα)
29 χρόνων ήμουν τότε.
Κι όταν ρώτησα την συγχωρεμένη τη μάνα μου, δεν θυμόταν..... μου είχε πει.

. Αύριο πάθος κ δύναμη κ όλα καλά θα πάνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Τετ 19 Φεβ 2025, 18:06, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”