ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, 02/02, 19:30, Novasports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, 02/02, 19:30, Novasports

Δημοσίευση από Χωρικός »

στην χειρότερη , πάρε τηλέφωνο στην ΠΑΕ. θα σε βοηθήσουν τα κορίτσια. Εμενα με είχαν βοηθήσει κάποτε
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Το σηκώνουν αδερφε; Ωραια θα δοκιμασω. Εστειλα και εμαιλ παντως, μη τυχόν και.
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Daskalos_4 έγραψε:
Aed έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Με συγχωρείτε για το σπαμ αλλα επειδή ψιλοεπειγει θα το γράψω κι εδω με την ελπιδα καποιος να μου δωσει τα φωτα του.

Εχω κλεισει 4 εισιτηρια για τον αυριανο αγωνα. 3 κανονικα και 1 παιδικο. Στο παιδικο (ισως εκανα μλκια) επειδη απαιτουσε να βαλω αριθμο ταυτοτητας αναγκαστικα εβαλα τον δικο μου. Ο πιτσιρικας ειναι γιος της αδερφης μου, η οποια προσπαθει να με θεσει ως συνοδο μεσω της εφαρμογης του gov. Το προβλημα ειναι οτι της εμφανιζει συνεχεια την ενδειξη «το εισιτήριο δεν ειναι διαθεσιμο προς προσωποποιηση». Εχετε ιδεα τι μπορει να παιζει;

Επισης αν τελικα δεν ξεπεραστει το προβλημα, υπαρχει περιπτωση να αφησουν τον πιτσιρικα να περασει χωρις εισιτηριο; Ειναι 11 χρονων. Ρωταω γιατι παιζει και μια διαδρομη τριων ωρων μεχρι τη Θεσσαλονικη. Μην ανεβουμε τσαμπα και την φαμε στο τελος... Θυρα 8 εχουμε κλεισει.

Ευχαριστω!
Όταν ανοίγεις το gov wallet σου, το εισιτήριο του δεν είναι εκεί?
Οχι δεν το εμφανιζε. Αλλα οπως γράφω στο τελευταίο σχολιο που εκανα το προβλημα λυθηκε (μου ήρθε αιτημα να δεχτω τη συνοδεια πραγμα που εκανα). Τωρα εχω θεμα με τον αλλον ανιψιο.
Για τη δεύτερη περίπτωση οπου μαλλον εχει και τη δικη του ταυτοτητα δε γνωριζω. Πληροφοριακά σε πολλά πιτσιρίκια ξεκίνησε πιλοτικά η έκδοση κωδικων Taxisnet αυτόματα(!!!) στέλνουν email στον γονιό απο την ΑΑΔΕ. Μιλάμε και για μικρότερες ηλικίες (7 χρόνων).

Παντως αποτι καταλαβα το εκδοτηριο στη μπουτίκ μπροστα λειτουργεί και για τυχόν προβλήματα με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια. Επίσης αν ήταν καθημερινή θα μπορούσες να πάρεις την ΠΑΕ, απαντάνε και δίνουν και οδηγίες, αλλά μόνον καθημερινές.

Πιστεύω θα σου το λύσουν.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Εικόνα

Πόσο ΠΑΟΚ ρε μάγκες.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ανάλογο πρόβλημα
Πήρα 2 εισιτήρια για μένα και τον ανιψιό μου
Το.δικο.μου το έβαλα.στο.wallet του ανιψιού δεν έμπαινε
Πήγα στους γονείς του...έπρεπε να κατεβάσουν την εφαρμογή στο κινητό τους που δεν την είχανε
Την κατέβασε ο μπαμπάς
Έπρεπε να γραφτεί γιατί λειπανε στοιχεία στο εθνικό μητρώο πληροφοριών
Εκεί να δεις πληροφορίες που ζητουσε
Γράφτηκε
Μπήκε στην εφαρμογή στα εισιτήρια
Του έστειλα τον αριθμό του εισιτηρίου του μικρού
Του έβγαλε επειδή ήταν ανήλικο συνοδεία και ζήτησε το αφμ αυτού που θα το συνοδεύσει
Του το έδωσα
Όταν του έδωσα το αφμ μου έστειλε την αποδοχή της συνοδείας
Απάντησα ναι και ήρθε αυτόματα στο.wallet μου και το εισιτήριο του μικρού
Έτσι θα μπούμε στην Τούμπα
Αγανακτησαμε όλοι βεβαια
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

dragon έγραψε:Εικόνα

Πόσο ΠΑΟΚ ρε μάγκες.
Ευχελαιο θελουμε
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Daskalos_4 έγραψε:Σε ευχαριστώ αδερφε για την απαντηση σου. Το θεμα ειναι οτι προσπαθουσε να τον ταυτοποιησει απο τη δικη της εφαρμογη αλλα της εβγαζε την ένδειξη που εγραψα παραπάνω. Εν τελει τα καταφερε, οποτε κομπλε.

Ομως προεκυψε αλλο θεμα στην πορεια. Ο αλλος γιος της ειναι 13, στον οποιο και έκλεισα αναγκαστικα κανονικο εισιτηριο. Ωστόσο προφανώς δεν εχει κωδικους ταξις νετ, οποτε προσπαθεί να τον ταυτοποιησει η μητερα του. Ομως της βγαζει την ιδια ενδειξη που εβγαζε και στον αλλον πιτσιρικα με το παιδικο. Αν γνωριζει καποιος κάποια λυση θα εκτιμουσα πολυ την οποιαδηποτε βοηθεια.
Εχε υπόψιν σου πως τον 13χρονο μπορεί να τον έβγαλες κανονικό αλλά πρέπει να δηλώσεις συνοδεία οπότε ίσως γιαυτο γίνεται μπέρδεμα
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

PAOKKOMOTINI4 έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Σε ευχαριστώ αδερφε για την απαντηση σου. Το θεμα ειναι οτι προσπαθουσε να τον ταυτοποιησει απο τη δικη της εφαρμογη αλλα της εβγαζε την ένδειξη που εγραψα παραπάνω. Εν τελει τα καταφερε, οποτε κομπλε.

Ομως προεκυψε αλλο θεμα στην πορεια. Ο αλλος γιος της ειναι 13, στον οποιο και έκλεισα αναγκαστικα κανονικο εισιτηριο. Ωστόσο προφανώς δεν εχει κωδικους ταξις νετ, οποτε προσπαθεί να τον ταυτοποιησει η μητερα του. Ομως της βγαζει την ιδια ενδειξη που εβγαζε και στον αλλον πιτσιρικα με το παιδικο. Αν γνωριζει καποιος κάποια λυση θα εκτιμουσα πολυ την οποιαδηποτε βοηθεια.
Εχε υπόψιν σου πως τον 13χρονο μπορεί να τον έβγαλες κανονικό αλλά πρέπει να δηλώσεις συνοδεία οπότε ίσως γιαυτο γίνεται μπέρδεμα
Αυτο εικάζω κι εγω. Ομως το θέμα ειναι οτι χωρις κωδικους ταξις νετ δεν μπορει να εισελθει σε "δικη του" εφαρμογη. Οποτε αναγκαστηκα προσπαθούμε να κανουμε τη διαδικασια μεσω του κινητου της μητερας του. Αλλά δυστυχως δεν γινεται τιποτα.

Aed & Athens ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.

Υ.γ. εχω κανει λιγο ρδελομπου το thread να με συγχωρειτε.
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Daskalos_4 έγραψε:
PAOKKOMOTINI4 έγραψε:

Αυτο εικάζω κι εγω. Ομως το θέμα ειναι οτι χωρις κωδικους ταξις νετ δεν μπορει να εισελθει σε "δικη του" εφαρμογη. Οποτε αναγκαστηκα προσπαθούμε να κανουμε τη διαδικασια μεσω του κινητου της μητερας του. Αλλά δυστυχως δεν γινεται τιποτα.

Aed & Athens ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.

Υ.γ. εχω κανει λιγο ρδελομπου το thread να με συγχωρειτε.
Εκεί που δηλώθηκε ο ανήλικος με το παιδικό εκεί θα δηλωθεί και ο 13χρονος με το κανονικό απλά στον 13χρονο θα δηλώσει συνοδεία για να το περάσει αλλιώς δεν σε αφήνει το σύστημα δεν χρειάζεται κωδικούς τάξις αν έχει κάνει η μητέρα του ήδη λογαριασμό τον δηλώνει αυτή με συνοδό εσένα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Afanas έγραψε:Ποιόν θα βγάζατε από την αποστολή για να μπει ο Πενια; Τον Σβαμπ;
Γιατί χρειαζόμαστε 3 τερματοφύλακες στην αποστολή;
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Athens έγραψε:Ανάλογο πρόβλημα
Πήρα 2 εισιτήρια για μένα και τον ανιψιό μου
Το.δικο.μου το έβαλα.στο.wallet του ανιψιού δεν έμπαινε
Πήγα στους γονείς του...έπρεπε να κατεβάσουν την εφαρμογή στο κινητό τους που δεν την είχανε
Την κατέβασε ο μπαμπάς
Έπρεπε να γραφτεί γιατί λειπανε στοιχεία στο εθνικό μητρώο πληροφοριών
Εκεί να δεις πληροφορίες που ζητουσε
Γράφτηκε
Μπήκε στην εφαρμογή στα εισιτήρια
Του έστειλα τον αριθμό του εισιτηρίου του μικρού
Του έβγαλε επειδή ήταν ανήλικο συνοδεία και ζήτησε το αφμ αυτού που θα το συνοδεύσει
Του το έδωσα
Όταν του έδωσα το αφμ μου έστειλε την αποδοχή της συνοδείας
Απάντησα ναι και ήρθε αυτόματα στο.wallet μου και το εισιτήριο του μικρού
Έτσι θα μπούμε στην Τούμπα
Αγανακτησαμε όλοι βεβαια
Ανατρίχιασα. Πού έχουμε καταντήσει, θυμίζει δικτατορία.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν βρήκαμε φόρ και μετά προκύπτει τραυματισμός φόρ. Στο πιό κρίσιμο σημείο της σαιζόν θα πας με Μπράντον Σαμάτα. Προσπαθώ να θυμηθώ πόσα γκόλ έχουν αυτοί οι δύο μαζί.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

θυμήσου καλύτερα οτι με αυτούς τους δυο πήρες πρωτάθλημα. Αλλα αυτά δεν τα θυμόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Έναν ποδοσφαιριστή βλέπεις τι κάνει φέτος, όχι τί έκανε πέρυσι. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ ψυχρό άθλημα όταν μιλάμε για την κατάσταση των αθλητών. Άν οι αθλητές μας ήταν το ίδιο καλοί όπως πέρυσι (βλέπε Μπαμπα, Τάισον, Τόμας, και Τ.Μούργκ) τότε θα είχες δίκιο. Τώρα απλά ευελπιστούμε οτι οι παίκτες μας θα επανέλθουν.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

gika έγραψε:
Afanas έγραψε:Ποιόν θα βγάζατε από την αποστολή για να μπει ο Πενια; Τον Σβαμπ;
Γιατί χρειαζόμαστε 3 τερματοφύλακες στην αποστολή;
Η αποστολή πάντα έχει 3 τερματοφύλακες για ευνόητους λόγους (αν κάποιος πάθει κάτι στο ζέσταμα ) και μετά ένας από τους 3 κόβεται .21 παίχτες παίρνει μαζί του και κόβει τον τερματοφύλακα.
Οπότε ο πενια κόπηκε όχι για να μπει ο Τσιφτσης αλλά ο Σβαμπ ή ο μειτε .
Εμένα με ψιλό χαροποίησε η ανακοίνωση της αποστολής , δείχνει ότι ο Μειτε δεν είναι τόσο πίσω όσο νομίζαμε
Βέβαια μετά είδα ότι λείπει ο Τσαλοφ και ξενέρωσα όχι για το συγκεκριμένο ματς που ο σαματτα ειδικά με αυτούς έχει κάνει τα καλύτερα του ματς αλλά για την ευρωπαϊκή λίστα .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”