ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, 02/02, 19:30, Novasports
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, 02/02, 19:30, Novasports
στην χειρότερη , πάρε τηλέφωνο στην ΠΑΕ. θα σε βοηθήσουν τα κορίτσια. Εμενα με είχαν βοηθήσει κάποτε
-
Daskalos_4
Το σηκώνουν αδερφε; Ωραια θα δοκιμασω. Εστειλα και εμαιλ παντως, μη τυχόν και.
Για τη δεύτερη περίπτωση οπου μαλλον εχει και τη δικη του ταυτοτητα δε γνωριζω. Πληροφοριακά σε πολλά πιτσιρίκια ξεκίνησε πιλοτικά η έκδοση κωδικων Taxisnet αυτόματα(!!!) στέλνουν email στον γονιό απο την ΑΑΔΕ. Μιλάμε και για μικρότερες ηλικίες (7 χρόνων).Daskalos_4 έγραψε:Οχι δεν το εμφανιζε. Αλλα οπως γράφω στο τελευταίο σχολιο που εκανα το προβλημα λυθηκε (μου ήρθε αιτημα να δεχτω τη συνοδεια πραγμα που εκανα). Τωρα εχω θεμα με τον αλλον ανιψιο.Aed έγραψε:Όταν ανοίγεις το gov wallet σου, το εισιτήριο του δεν είναι εκεί?Daskalos_4 έγραψε:Με συγχωρείτε για το σπαμ αλλα επειδή ψιλοεπειγει θα το γράψω κι εδω με την ελπιδα καποιος να μου δωσει τα φωτα του.
Εχω κλεισει 4 εισιτηρια για τον αυριανο αγωνα. 3 κανονικα και 1 παιδικο. Στο παιδικο (ισως εκανα μλκια) επειδη απαιτουσε να βαλω αριθμο ταυτοτητας αναγκαστικα εβαλα τον δικο μου. Ο πιτσιρικας ειναι γιος της αδερφης μου, η οποια προσπαθει να με θεσει ως συνοδο μεσω της εφαρμογης του gov. Το προβλημα ειναι οτι της εμφανιζει συνεχεια την ενδειξη «το εισιτήριο δεν ειναι διαθεσιμο προς προσωποποιηση». Εχετε ιδεα τι μπορει να παιζει;
Επισης αν τελικα δεν ξεπεραστει το προβλημα, υπαρχει περιπτωση να αφησουν τον πιτσιρικα να περασει χωρις εισιτηριο; Ειναι 11 χρονων. Ρωταω γιατι παιζει και μια διαδρομη τριων ωρων μεχρι τη Θεσσαλονικη. Μην ανεβουμε τσαμπα και την φαμε στο τελος... Θυρα 8 εχουμε κλεισει.
Ευχαριστω!
Παντως αποτι καταλαβα το εκδοτηριο στη μπουτίκ μπροστα λειτουργεί και για τυχόν προβλήματα με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια. Επίσης αν ήταν καθημερινή θα μπορούσες να πάρεις την ΠΑΕ, απαντάνε και δίνουν και οδηγίες, αλλά μόνον καθημερινές.
Πιστεύω θα σου το λύσουν.
Ανάλογο πρόβλημα
Πήρα 2 εισιτήρια για μένα και τον ανιψιό μου
Το.δικο.μου το έβαλα.στο.wallet του ανιψιού δεν έμπαινε
Πήγα στους γονείς του...έπρεπε να κατεβάσουν την εφαρμογή στο κινητό τους που δεν την είχανε
Την κατέβασε ο μπαμπάς
Έπρεπε να γραφτεί γιατί λειπανε στοιχεία στο εθνικό μητρώο πληροφοριών
Εκεί να δεις πληροφορίες που ζητουσε
Γράφτηκε
Μπήκε στην εφαρμογή στα εισιτήρια
Του έστειλα τον αριθμό του εισιτηρίου του μικρού
Του έβγαλε επειδή ήταν ανήλικο συνοδεία και ζήτησε το αφμ αυτού που θα το συνοδεύσει
Του το έδωσα
Όταν του έδωσα το αφμ μου έστειλε την αποδοχή της συνοδείας
Απάντησα ναι και ήρθε αυτόματα στο.wallet μου και το εισιτήριο του μικρού
Έτσι θα μπούμε στην Τούμπα
Αγανακτησαμε όλοι βεβαια
Πήγα στους γονείς του...έπρεπε να κατεβάσουν την εφαρμογή στο κινητό τους που δεν την είχανε
Την κατέβασε ο μπαμπάς
Γράφτηκε
Του έβγαλε επειδή ήταν ανήλικο συνοδεία και ζήτησε το αφμ αυτού που θα το συνοδεύσει
Του το έδωσα
Αγανακτησαμε όλοι βεβαια
-
PAOKKOMOTINI4
Εχε υπόψιν σου πως τον 13χρονο μπορεί να τον έβγαλες κανονικό αλλά πρέπει να δηλώσεις συνοδεία οπότε ίσως γιαυτο γίνεται μπέρδεμαDaskalos_4 έγραψε:Σε ευχαριστώ αδερφε για την απαντηση σου. Το θεμα ειναι οτι προσπαθουσε να τον ταυτοποιησει απο τη δικη της εφαρμογη αλλα της εβγαζε την ένδειξη που εγραψα παραπάνω. Εν τελει τα καταφερε, οποτε κομπλε.
Ομως προεκυψε αλλο θεμα στην πορεια. Ο αλλος γιος της ειναι 13, στον οποιο και έκλεισα αναγκαστικα κανονικο εισιτηριο. Ωστόσο προφανώς δεν εχει κωδικους ταξις νετ, οποτε προσπαθεί να τον ταυτοποιησει η μητερα του. Ομως της βγαζει την ιδια ενδειξη που εβγαζε και στον αλλον πιτσιρικα με το παιδικο. Αν γνωριζει καποιος κάποια λυση θα εκτιμουσα πολυ την οποιαδηποτε βοηθεια.
-
Daskalos_4
Αυτο εικάζω κι εγω. Ομως το θέμα ειναι οτι χωρις κωδικους ταξις νετ δεν μπορει να εισελθει σε "δικη του" εφαρμογη. Οποτε αναγκαστηκα προσπαθούμε να κανουμε τη διαδικασια μεσω του κινητου της μητερας του. Αλλά δυστυχως δεν γινεται τιποτα.PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Εχε υπόψιν σου πως τον 13χρονο μπορεί να τον έβγαλες κανονικό αλλά πρέπει να δηλώσεις συνοδεία οπότε ίσως γιαυτο γίνεται μπέρδεμαDaskalos_4 έγραψε:Σε ευχαριστώ αδερφε για την απαντηση σου. Το θεμα ειναι οτι προσπαθουσε να τον ταυτοποιησει απο τη δικη της εφαρμογη αλλα της εβγαζε την ένδειξη που εγραψα παραπάνω. Εν τελει τα καταφερε, οποτε κομπλε.
Ομως προεκυψε αλλο θεμα στην πορεια. Ο αλλος γιος της ειναι 13, στον οποιο και έκλεισα αναγκαστικα κανονικο εισιτηριο. Ωστόσο προφανώς δεν εχει κωδικους ταξις νετ, οποτε προσπαθεί να τον ταυτοποιησει η μητερα του. Ομως της βγαζει την ιδια ενδειξη που εβγαζε και στον αλλον πιτσιρικα με το παιδικο. Αν γνωριζει καποιος κάποια λυση θα εκτιμουσα πολυ την οποιαδηποτε βοηθεια.
Aed & Athens ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.
Υ.γ. εχω κανει λιγο ρδελομπου το thread να με συγχωρειτε.
-
PAOKKOMOTINI4
Εκεί που δηλώθηκε ο ανήλικος με το παιδικό εκεί θα δηλωθεί και ο 13χρονος με το κανονικό απλά στον 13χρονο θα δηλώσει συνοδεία για να το περάσει αλλιώς δεν σε αφήνει το σύστημα δεν χρειάζεται κωδικούς τάξις αν έχει κάνει η μητέρα του ήδη λογαριασμό τον δηλώνει αυτή με συνοδό εσέναDaskalos_4 έγραψε:Αυτο εικάζω κι εγω. Ομως το θέμα ειναι οτι χωρις κωδικους ταξις νετ δεν μπορει να εισελθει σε "δικη του" εφαρμογη. Οποτε αναγκαστηκα προσπαθούμε να κανουμε τη διαδικασια μεσω του κινητου της μητερας του. Αλλά δυστυχως δεν γινεται τιποτα.PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Εχε υπόψιν σου πως τον 13χρονο μπορεί να τον έβγαλες κανονικό αλλά πρέπει να δηλώσεις συνοδεία οπότε ίσως γιαυτο γίνεται μπέρδεμαDaskalos_4 έγραψε:Σε ευχαριστώ αδερφε για την απαντηση σου. Το θεμα ειναι οτι προσπαθουσε να τον ταυτοποιησει απο τη δικη της εφαρμογη αλλα της εβγαζε την ένδειξη που εγραψα παραπάνω. Εν τελει τα καταφερε, οποτε κομπλε.
Aed & Athens ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.
Υ.γ. εχω κανει λιγο ρδελομπου το thread να με συγχωρειτε.
Γιατί χρειαζόμαστε 3 τερματοφύλακες στην αποστολή;Afanas έγραψε:Ποιόν θα βγάζατε από την αποστολή για να μπει ο Πενια; Τον Σβαμπ;
Ανατρίχιασα. Πού έχουμε καταντήσει, θυμίζει δικτατορία.Athens έγραψε:Ανάλογο πρόβλημα
Την κατέβασε ο μπαμπάς
Γράφτηκε
Του το έδωσα
Αγανακτησαμε όλοι βεβαια
Δεν βρήκαμε φόρ και μετά προκύπτει τραυματισμός φόρ. Στο πιό κρίσιμο σημείο της σαιζόν θα πας με Μπράντον Σαμάτα. Προσπαθώ να θυμηθώ πόσα γκόλ έχουν αυτοί οι δύο μαζί.
θυμήσου καλύτερα οτι με αυτούς τους δυο πήρες πρωτάθλημα. Αλλα αυτά δεν τα θυμόμαστε.
Έναν ποδοσφαιριστή βλέπεις τι κάνει φέτος, όχι τί έκανε πέρυσι. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ ψυχρό άθλημα όταν μιλάμε για την κατάσταση των αθλητών. Άν οι αθλητές μας ήταν το ίδιο καλοί όπως πέρυσι (βλέπε Μπαμπα, Τάισον, Τόμας, και Τ.Μούργκ) τότε θα είχες δίκιο. Τώρα απλά ευελπιστούμε οτι οι παίκτες μας θα επανέλθουν.
Η αποστολή πάντα έχει 3 τερματοφύλακες για ευνόητους λόγους (αν κάποιος πάθει κάτι στο ζέσταμα ) και μετά ένας από τους 3 κόβεται .21 παίχτες παίρνει μαζί του και κόβει τον τερματοφύλακα.gika έγραψε:Γιατί χρειαζόμαστε 3 τερματοφύλακες στην αποστολή;Afanas έγραψε:Ποιόν θα βγάζατε από την αποστολή για να μπει ο Πενια; Τον Σβαμπ;
Οπότε ο πενια κόπηκε όχι για να μπει ο Τσιφτσης αλλά ο Σβαμπ ή ο μειτε .
Εμένα με ψιλό χαροποίησε η ανακοίνωση της αποστολής , δείχνει ότι ο Μειτε δεν είναι τόσο πίσω όσο νομίζαμε
Βέβαια μετά είδα ότι λείπει ο Τσαλοφ και ξενέρωσα όχι για το συγκεκριμένο ματς που ο σαματτα ειδικά με αυτούς έχει κάνει τα καλύτερα του ματς αλλά για την ευρωπαϊκή λίστα .