Ρεάλ Σοσιεδάδ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
10
13%
ΟΤΤΟ
4
5%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΙΧΑΗΛΊΔΗΣ
20
25%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΑΜΠ
7
9%
ΟΖΝΤΟΕΦ
1
1%
ΚΑΜΑΡΑ
15
19%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
1
1%
ΤΑΥΣΟΝ
2
3%
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
4
5%
ΤΣΑΛΟΦ
3
4%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
8
10%
ΣΟΡΕΤΙΡΕ
4
5%

Σύνολο ψήφων: 79

Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Ρεάλ Σοσιεδάδ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

DamoN έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:hasio_john Μιλαμε για αυτον τον παικτη ετσι; https://www.transfermarkt.com/orri-oska ... ler/660438

κ για ομαδα που εστω κ στο Transfermarket ειναι στην 4η θεση σε αξια πισω απο Ρεαλ,Μπαρτσα κ Ατλετικο....
Ρε μακαρονά στις μεταγραφές κάτι μου είπες για τον Ακπομ.
Κάθεσαι τώρα να βγάλεις άκρη ομάδα που είχε μέσα τον μικρό haaland , brais, zubimendi, barrenextea,aguerd,odriozola και πέταξε kubo,oyarzabal … στην έδρα της ενώ προερχόταν από κλαρίνα στην σειρά και εσύ έπαιξες στο πρώτο μπαλαρα και μόλις έφαγες το 2ο φανερά συντηρητικά μην γίνει καμία αναγούλα .περασμενος .

Μα δεν διαφωνω σε αυτα που λες,ο φιλος εγραψε αχ κ να ειχαμε ενα τετοιο φορ.....τετοια φορ δεν μπορουμε να τα παρουμε,τετοιους παικτες που ανεφερες ουτε κατα διανοια δεν γινεται να εχουμε,τι να λεμε τωρα.

Δεν μπορω να καταλαβω στο τι ακριβως μου λες,σορρυ,ειναι αργα κ εχω φαει κ χημικα σημερα στη δουλεια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Cylon-4 έγραψε:Ειναι δυνατον σε ολη την τηλεοπτικη μεταδοση, να μην υπαρχει ουτε ενα πλανο απο την κερκιδα των ΠΑΟΚτσηδων?
Το ΤV100 του Σαν Σεμπαστιαν μετεδιδε τον αγωνα?
Ναι ρε το κολοπαιδι ο σκηνοθετας. Λες και μας εδειχνα η πορνοβα ηταν
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτό που μου ειπες ότι ψάχνουμε κανέναν φυσιολογικό εδώ μέσα.
Και δεν είναι το σχόλιο για τον χασιο αλλά γενικά για όλο το ξέσκισμα σε ματς που έπαιζες με ομαδάρα δεν έπρεπε να φας πολλά για να περάσεις και εντέλει σου έκατσε και καλά που έχασες ενώ έπαιξες μια χαρά .Εν κατακλείδι εσυ καλά τα λες αλλά ποιος σε ακούει
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Έτσι όπως τα καταφέραμε και με τη λογική που κατεβήκαμε εγώ είμαι ευχαριστημένος

4 τελικές απ το μισό μέτρο βγάλαμε και δε βάλαμε γκολ

Δυστυχώς συγκεκριμένες επιλογές στο ροστερ μας αποτρέπουν προς το παρόν απτό να κάνουμε κάτι παραπάνω

Τη μπάλα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 40λεπτο οι άλλοι ούτε τη φαντάζονται
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αδικει τον εαυτο της η ομαδα. Αυτο του Σορετιρε δε χανεται. Του Ντεσπο. Ακομα και του Καμαρα. Απλα πισω εχεις τρυπα και πληρωνεις το shutdown του Μπαμπα ή αλλων (πχ Κοταρσκι καμια φορα). Ειναι κριμα. Μονο με σερι και ψυχολογια αλλαζει αυτο. Η ομαδα θελει διαρκεια για να πιστεψει στον εαυτο της
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Damon οχι οτι ειμαι κ εγω κανας νορμαλ αλλα οκ,προσπαθουμε να σκεφτουμε λιγο ορθα κ ψυχραιμα,αλλιως δεν βγαινει η καθημερινοτητα μας.

Αυτη την στιγμη παρα την ηττα,νιωθω ομορφα που θα συνεχισουμε το ταξιδι μας,εξαρχης αυτος ηταν ο στοχος μας,να περασουμε στην επομενη φαση,αντικειμενικα οχι απο την πρωτη οκταδα.Τα καταφεραμε,εχοντας μαλιστα κατ εμε την καλυτερη δυνατη κληρωση αυριο μεταξυ Στεαουα κ Αγιαξ.

Και επειδη καποιοι πονηροι θα πουν,μα ο γαυρος περασε 7ος κτλ κτλ.....ο γαυρος παιζει ενα συστημα που εκμεταλλευεται πληρως τον τρομακτικο τους σεντερ φορ τους,παιζει φουλ αμυνα κ αυτο το λενε τα στατιστικα τους (καλυτερη αμυνα της διοργανωσης κ πρωτος σκορερ ο Ελ Κααμπι).Επισης ο γαυρος σε αντιθεση με εμας,ειχε πολυ ευνοικες διαιτησιες.

Ας μην χαναμε βλακωδως 5 πονταλακια με Πλζεν κ Στεαουα κ το συζητουσαμε μετα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Kabamaru11 έγραψε:
Μα δεν διαφωνω σε αυτα που λες,ο φιλος εγραψε αχ κ να ειχαμε ενα τετοιο φορ.....τετοια φορ δεν μπορουμε να τα παρουμε,τετοιους παικτες που ανεφερες ουτε κατα διανοια δεν γινεται να εχουμε,τι να λεμε τωρα.

Δεν μπορω να καταλαβω στο τι ακριβως μου λες,σορρυ,ειναι αργα κ εχω φαει κ χημικα σημερα στη δουλεια.
Μια μικρή διόρθωση αδερφέ, ΔΕΝ είπα γιατί δεν έχουμε τέτοιο φορ .., απλά καυτηρίασα τον ρόλο του φορ που θέλει ο προπονητής μας! :mrgreen: ;)
Όπως και επίσης αν δεις τα προηγούμενά μου ποστ, έγραψα ότι το σκορ μας αδικεί!
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Ναι Γιαννη,απλως πολλοι συνοπαδοι μας,βλεπουν μονο το τελικο σκορ,δεν βλεπουν αν αξιζαμε κατι παραπανω η οχι.

Για το φορ κ τον τροπο παιχνιδιου,συμφωνω απολυτα,ειναι απο τα λιγα που δεν μου αρεσουν στον Λουτσε.Α ρε κ να ειχαμε Πριγιο στα prime του....απο τοτε εχουμε να δουμε φορ που τον φοβουνται οι αμυνες.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Σεντερ φορ....Ντεσποτοφ......Μπαμπα...λαθος επιλογες και παπαρια μαντολες!!!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΦΕΤΟΣ...ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

Και παρολα αυτα....η ομαδαρα συνεχιζει!!!!

Οχι αλλο Αγιαξ...χρωσταω κατι στον Λεβαδειακο της Ρουμανιας....
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Στον Σορετιρε ρε παιδια δεν ηταν πεναλντι;;;
3XL του την εκανε την φανελα
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ρε φίλε με την Λιβαδειά η ομάδα ήταν όντως για ξέσκισμα . Με την στεαουα επίσης με την Κούλα εκτός στο κύπελλο επίσης. Σήμερα αν η ομάδα ήταν για ξέσκισμα εγώ μάλλον άλλο άθλημα βλέπω .
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Kabamaru11 έγραψε:Damon οχι οτι ειμαι κ εγω κανας νορμαλ αλλα οκ,προσπαθουμε να σκεφτουμε λιγο ορθα κ ψυχραιμα,αλλιως δεν βγαινει η καθημερινοτητα μας.

Αυτη την στιγμη παρα την ηττα,νιωθω ομορφα που θα συνεχισουμε το ταξιδι μας,εξαρχης αυτος ηταν ο στοχος μας,να περασουμε στην επομενη φαση,αντικειμενικα οχι απο την πρωτη οκταδα.Τα καταφεραμε,εχοντας μαλιστα κατ εμε την καλυτερη δυνατη κληρωση αυριο μεταξυ Στεαουα κ Αγιαξ.

Και επειδη καποιοι πονηροι θα πουν,μα ο γαυρος περασε 7ος κτλ κτλ.....ο γαυρος παιζει ενα συστημα που εκμεταλλευεται πληρως τον τρομακτικο τους σεντερ φορ τους,παιζει φουλ αμυνα κ αυτο το λενε τα στατιστικα τους (καλυτερη αμυνα της διοργανωσης κ πρωτος σκορερ ο Ελ Κααμπι).Επισης ο γαυρος σε αντιθεση με εμας,ειχε πολυ ευνοικες διαιτησιες.

Ας μην χαναμε βλακωδως 5 πονταλακια με Πλζεν κ Στεαουα κ το συζητουσαμε μετα.
Καλώς η κακώς είμαστε ακόμα πολύ πίσω από τον γαύρο σε όλα. Ο γαύρος είναι μία καλή ευρωπαϊκή ομάδα επιπέδου Europa League , εμείς προσπαθούμε με νύχια και με δόντια (αλλά με τελείως ανορθόδοξο τρόπο) να γίνουμε από μία καλή ομάδα επιπέδου Conference σε ομάδα επιπέδου Europa. Αν συνυπολογίσουμε την τεράστια εξωαγωνιστική τους δύναμη συγκριτικά με εμάς που είμαστε επιπέδου Πανσερραϊκού,την ορθολογική του δόμηση στελέχωσης με ανθρώπους του ποδοσφαίρου ενώ εμείς είμαστε ένα τουρλουμπουκι με συγγενείς, πρώην πωλητές κινητής τηλεφωνίας, πολιτικάντες και λοιπά ανέκδοτα, έχει τεράστιο διαθέσιμο πορτοφόλι και κοινή γραμμή πλεύσης εν αντιθέσει με εμάς που έχουμε στα λόγια αλλά μετά δυσκολίας ανοίγει στην πράξη και ο προγραμματισμός γίνεται μέσω σπασμένου τηλεφώνου και πράσινων φώτων καταλαβαίνεις πως κάθε σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων είναι τουλάχιστον ατυχής.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Καθαρά αντικειμενικά αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα για την πρόκριση. Και ειδικά στην φετινή ομάδα ακόμα περισσότερο.

Κι αυτό γιατί η φετινή ομάδα δυστυχώς δεν είναι καλή ομάδα.

Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, είναι πολλές οι μεταβλητές που παίζουν ρόλο. Κάποιες χρονιές ευθυγραμμίζονται οι πλανήτες, κάποιες όχι.

Να τελειώσει η σεζόν, να μπουνε ομάδα οι καλοί παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη, να γίνουν και άλλες 3-4 σωστές κινήσεις το καλοκαίρι (πάνω στα θέλω του προπονητή) και να πάμε παρακάτω..
Patron

Δημοσίευση από Patron »

vs40 έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:hasio_john Μιλαμε για αυτον τον παικτη ετσι; https://www.transfermarkt.com/orri-oska ... ler/660438

κ για ομαδα που εστω κ στο Transfermarket ειναι στην 4η θεση σε αξια πισω απο Ρεαλ,Μπαρτσα κ Ατλετικο....
20 ετών είναι, δεν πιέζει έξω από το κουτί και πολύ. Σε εμάς δε θα έβλεπε ούτε 10λεπτα.
Κανένα κύπελλο με Αιγάλεω κ αν
Άβαταρ μέλους
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

John μαζι σου για την προετοιμασια της επομενης σεζον

ομως παρα πολυ σημαντικο να μην τερματισουμε 4οι... Να μην παμε καλοκαιριατικα με 3 προκριματικα χωρις κανονακι

Ειτε 2οι με CL
Ειτε 3οι με Europa

μακρια απο τα προκριματικα Κονφερενς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”