Εγώ θα τον φωνάζω Σούλη.Χωρικός έγραψε:Ας διαβάσουν έστω απο εδω μέσα καποιοι αρδ , πως ο άνθρωπος λέγεται Σουαλιό. ΣΟΥΑΛΙΟ!!! Όχι Σουαλιχό. έχουν πονέσει τα μάτια μας
8. Soualiho Meïté
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 82. Soualiho Meïté
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ διακρίνω φραγμένες αρτηρίες. Πρέπει να περιορίσει το κόκκινο κρέας, το φαΐ μετά τις 22:00 και γενικά το απ'έξω.
Επίσης, αν δεις πώς πατάει το αριστερό, φαίνονται και χαμηλά ερυθρά.
Απίστευτο ότι τελικά είσαι στην ομάδα μας. Θα έχουμε πάλι την ηρεμία σου και τη δική μας στο κέντρο. Αν αναλογιστούμε ότι πέρυσι χωρίς τον Μέιτε ήμασταν για 0-3 στο 20 από τη Λαμία στα play off, αισιοδοξώ ότι με εσένα μέσα, η ομάδα φέτος θα είναι καλύτερη της περυσινής. Welcome back παιχτάρα.
- kataramenos5
My man.Μπαμ κανουν τ ΑγγελοσκυλαΜαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ θα τον φωνάζω Σούλη.Χωρικός έγραψε:Ας διαβάσουν έστω απο εδω μέσα καποιοι αρδ , πως ο άνθρωπος λέγεται Σουαλιό. ΣΟΥΑΛΙΟ!!! Όχι Σουαλιχό. έχουν πονέσει τα μάτια μας
Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ θα τον φωνάζω Σούλη.Χωρικός έγραψε:Ας διαβάσουν έστω απο εδω μέσα καποιοι αρδ , πως ο άνθρωπος λέγεται Σουαλιό. ΣΟΥΑΛΙΟ!!! Όχι Σουαλιχό. έχουν πονέσει τα μάτια μας

Οπως ο δόκτορας House που έβλεπε λίγο το παντελόνι του ασθενή να πέφτει και τον έστελνε ίσα για χημειοθεραπείες.
- Μπαρκαρούτσος
Θυμάμαι τον Φανούρη , όπως και τον Αμαφούλε που τον πήραμε μόνο και μόνο λόγω ονόματος. Thankgod!!!kataramenos5 έγραψε:My man.Μπαμ κανουν τ ΑγγελοσκυλαΜαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ θα τον φωνάζω Σούλη.Χωρικός έγραψε:Ας διαβάσουν έστω απο εδω μέσα καποιοι αρδ , πως ο άνθρωπος λέγεται Σουαλιό. ΣΟΥΑΛΙΟ!!! Όχι Σουαλιχό. έχουν πονέσει τα μάτια μας

- kataramenos5
Καλός μου φίλος που πήγε να παραλάβει εισιτήριο από την Τούμπα για το τσάρτερ της Ισπανίας , μου είπε πως βρέθηκε μαζί του στο ασανσέρ .
Ανέφερε πως δεν έχει ίχνος λίπους και ο,τι βλέπουμε είναι χτιστό . Είναι απλά γομάρι .
Ανέφερε πως δεν έχει ίχνος λίπους και ο,τι βλέπουμε είναι χτιστό . Είναι απλά γομάρι .
- Kabamaru11
Τον προσεξα στο βιντεο προπονησης,σαν να επαιζε παλι αντιπαλος με τα παιδακια του φαινοταν,τρομερο κοντρολ,απλες πασες κ καλη καλυψη της μπαλας με το σωμα του,πιστευω μονο αγωνιστικος ρυθμος του λειπει.
-
Δώσε την ρήτρα και βάλτον να υπογράψει από τώρα. Στο ματσ με οφη ξεκινάει βασικός και αρχίζει το πάρτι στο κέντρο.Kabamaru11 έγραψε:Τον προσεξα στο βιντεο προπονησης,σαν να επαιζε παλι αντιπαλος με τα παιδακια του φαινοταν,τρομερο κοντρολ,απλες πασες κ καλη καλυψη της μπαλας με το σωμα του,πιστευω μονο αγωνιστικος ρυθμος του λειπει.