Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ολλανδε, αν είναι αυτός, οι 24 το βγάζουν σχεδόν τελειωμένο. Εύλογα θα πεις, που ξέρουν αυτοί. Απλώς το αναφέρω.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Παμε να παραταξουμε ωμη δυναμη φετος! 1000 φορες το προτιμω απο τους ανευρους Ιβηρες
Η μονη ευρωπαικη φυλη που μπορει επαξια να σταθει σε δυναμη και ψυχη ειναι η σερβικη....
Having said that...Φερτε τον Μαξιμοβιτς που ψοφαει βρεεεεεεεεεεεεεεεεε :D
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

nunies4 έγραψε:
joshua έγραψε:Οι 24 λενε πως κλεινει ο αντι - Ναρει ισως και εντος της ημερας.Πρωτα θα κλεισουμε αντι - Ναρει οπως φαινεται και μετα αριστερο εξτρεμ που ψαχνουμε απο τον Ιουνιο.Κατι πολυ καλο πρεπει να περιμενουμε εκει,μονο ετσι εξηγειται.
Εχουμε τελικα φετιχ τα δεξια εξτρεμ. Η αλλεργια στα αριστερα εξτρεμ. Δεν εξηγειται αλλιως :D
Ναι ρε γαμώτο κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι! Έχει γούστο να πάρουν κανέναν πολύ καλό δεξιά και για να χωρέσει ο Λουτσέσκου τον Άντριγια στην ενδεκάδα να τον πάει αριστερά και να γίνει πάλι επιπέδου Τόνι Γκονζάλεζ (για τους παλιότερους και τις εποχές των σαρδελών :lol: )
Έναν παιχταρά αριστερά και έναν τίμιο αναπληρωματικό δεξιά και κλείσαμε μεσοεπιθετικά! Άντε να σας χαρώ! :opaokara:
Frans van Rooij

Δημοσίευση από Frans van Rooij »

PAOKevolution έγραψε:Ολλανδε, αν είναι αυτός, οι 24 το βγάζουν σχεδόν τελειωμένο. Εύλογα θα πεις, που ξέρουν αυτοί. Απλώς το αναφέρω.
Υποθέτω ότι τα έχουν βρει με τον παίκτη και ο ατζέντης διαβεβαιώνει για το δανεισμό. Απλά μου φαίνεται κάπως περίεργο η Μπεσίκτας να δώσει δανεικό βασικό ποδοσφαιριστή. Μακάρι.
black death

Δημοσίευση από black death »

Jack_MeHoff έγραψε:Πολύ Αφρική ρε παιδιά... Εγώ γουστάρω αλλά όταν ξεκινήσει το Κοπα Άφρικα θα μείνουμε μισοί
Το κονγκο δεν έχει περασει.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Frans van Rooij έγραψε:Ο ποδοσφαιριστής από την Τουρκία είναι ο Τζάκσον Μουλέκα της Μπεσίκτας. Διασταυρωμένο 100%. Προσωπικά δεν το βλέπω πολύ εφικτό καθώς φέτος, σε αντίθεση με πέρυσι, παίζει βασικός.

https://www.transfermarkt.com/jackson-m ... ler/549966
Παιχτάρα όντως και πολύ δύσκολη περίπτωση για τον ΠΑΟΚ του σήμερα
Εν τω μεταξύ τι φάση φέτος με τους Αφρικανούς. Άντε και τον παίρνουμε. Στη διάρκεια του Κόπα Άφρικα τι θα κάνουμε; Μόλις διάβασα από τον black death ότι δεν πέρασαν. ΟΚ λοιπόν

Φέτος αποφασίσαμε να ρισκάρουμε, για να αντιπαρέλθουμε τις οικονομικές δυσκολίες με έξυπνες και ποιοτικές επιλογές. Στην Ευρώπη μας βγαίνει και μετά μένει να δούμε στο Κόπα Άφρικα με τους άλλους. Πάντως τα γατάκια φεύγουν, οι άντρες έρχονται. Έτσι να γουστάρουμε ΠΑΟΚ

Bottom line. Ας έρθει τέτοιος παιχταράς όπως ο Μουλέκα και δεν με νοιάζει τιποτα για ρήτρες κτλ

Αλλά ειλικρινά μου φαίνεται όνειρο και έτσι να έχουμε να συζητάμε εδώ μέσα περιμένοντας το ματς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Κυρ 27 Αύγ 2023, 10:39, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MacTiger
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MacTiger »

Εγώ πάντως θα γουσταρα despodov για πολλούς λόγους!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Frans van Rooij έγραψε:Ο ποδοσφαιριστής από την Τουρκία είναι ο Τζάκσον Μουλέκα της Μπεσίκτας. Διασταυρωμένο 100%. Προσωπικά δεν το βλέπω πολύ εφικτό καθώς φέτος, σε αντίθεση με πέρυσι, παίζει βασικός.

Οι προσθήκες των ρεμπιτς,Rashica,Zaynutdinov κ Τσάμπερλεν ίσως είναι αυτές που ανοίγουν τον δρόμο
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Φέρε Jackson Muleka να μείνουμε Jackson Malaka :opaokara:
adman

Δημοσίευση από adman »

Μακάρι να είναι ο Muleka, αλλά δεν μου φαίνεται τόσο λογικό. Τον αγόρασαν περυσι με 3,5 εκατομμύρια, φέτος έχει παίξει όλα τα παιχνίδια βασικός και έχει σκοράρει και 3 φορές. Περίεργο να τον δίνουν.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Πολύ καλή περίπτωση μοιάζει ο Κονγκολεζος.

Καλύπτει και τις 3 θέσεις μπροστά και είναι φωτιά στην γρήγορη μετάβαση, ότι πρέπει για το στυλ που πάμε να παίξουμε φέτος.

Ψάχνει πολύ την κοντινή πάσα και τις συνεργασίες, δυνατός και στο ψηλό παιχνίδι.

Τέλος έχει πολύ καλά τελειώματα.

Στα μάτια μου φαντάζει μια επιλογή που κουμπώνει άψογα με το τακτικό πλάνο της ομάδας.

Για να δούμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αυτός είναι μάγκες. Ισχύει. Αυτό έμαθα και εγώ. Τώρα αν αυτός έρχεται ως αντί-Νάρεϊ ή ως βασικός δεν το ξέρω.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Μελιόπουλος !
Κελεπούρι, κοιμούνται στην ΠΑΕ.

Δε χρειάζονται ειρωενειες
Mod team
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Από προοπτική είναι καλύτερος,μικρότερος ,βασικός στην Μπεσίκτας όπου περιμένουν να πάρουν τον Ταλισκα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Blackgr4 έγραψε:

Αυτός είναι μάγκες. Ισχύει. Αυτό έμαθα και εγώ. Τώρα αν αυτός έρχεται ως αντί-Νάρεϊ ή ως βασικός δεν το ξέρω.
Βασικός για αριστερά λογικά έρχεται.

Φέτος έχει παίξει αριστερό winger στα 6 από τα 7 ματς.

Η Besiktas πάντως πήρε Rebic για αριστερά όποτε δύσκολα θα βρει χρόνο από δω και πέρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”