Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Leonardo10

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Petkovic, livaja πχ
τέτοιους πρέπει να κυνηγήσεις που είναι γύρω στα 30-31 και εχουν δείξει την συνέπεια ατο σκοράρισμα. Που ξες ότι σε τέτοια ηλικία δεν θα ανταγωνιστής με πολύ καλύτερες ομάδες για να τον πάρεις ,και ούτε θα είναι ποσό απαγορευτικά για να τον φέρεις . Η τον Vargas από την φερεντζβαρος. Δηλαδή παικτες που να είναι σε ομάδες τύπου Ντιναμο, Λέγκια, Λουντογκορετς κτλπ.

Η παικτες που είναι σε ομάδες ένα κλικ χαμηλότερα αλλά ο άλλος είναι δολοφόνος, για παράδειγμα ο ελ καμπι το γαύρου έχετε δει σε τι ομάδες έπαιζε; Αλλά ο τυπος έβαζε 15+ γκολ για 3 συνεχόμενες σεζον. Δεν χρειάζεται να φέρνουμε τον σαματα επειδή έκανε παπάδες πριν 6 χρόνια και τον Ολιβέιρα που είχε κάνει 1 καλή σεζόν από της τελευταίες 5 πριν ερθει στον ΠΑΟΚ…
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για τον Μιριτέλο, κάπου είχα διαβάσει πως η ρήτρα του για τον Αστέρα είναι 500 χιλ. ευρώ.
Δεν τον έχω παρακολουθήσει ως παίκτη, αλλά έχουν γραφτεί θετικά πράγματα και από ότι βλέπω είναι 25 χρονών, 1,82 ύψος και φέτος έχει 12 γκολ, 2 ασσίστ.
Γενικά, μόνο ως Αντι-Μπράντον θα μπορούσε να αποτελέσει σοβαρή επιλογή νομίζω.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Ξέρω το έχω ξαναπεί, αλλά όσο το σκέφτομαι, τόσο νόημα βγάζει. Με τους δύο Κροάτες παιχταράδες να προστίθενται στο Balkan Express μας, αλλάζουμε επίπεδο με σιγουριά, χωρίς τρέλα έξοδα.
Λιβάγια και Μίσιτς.

Τριάδα φορ Λιβάγια, Σαμάτα, Τζίμας
Πεντάδα χαφ Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μίσιτς, Τσιγγάρας κι ένα μηχανάκι

Μόνο ένα... κέρασμα από τα παλιά ενός παιχταρά στα εξτρέμ από τον κυρ Γιάννη μετά και να ο καλύτερος ΠΑΟΚ ever

Κουβέντα να γίνεται βέβαια
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

θεωρώ σίγουρη την επιστροφή πέλκα το καλοκαίρι. έτσι καλύπτεται και η θέση του αριστερού εξτρέμ μαζί με τάισον
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ένα από τα αγαπημένα μου συστήματα στο ποδόσφαιρο είναι το 4-4-1-1. Δεν ξεχνώ τα πλέι οφ που περάσαμε αέρα επί Σάντος, που ο Ίβιτς έσπερνε πίσω από το φορ σε εκείνο το 4-4-1-1, αλλά και τον Λούκας στα προκριματικά λίγο πριν πουληθεί. Πραγματικά είχαμε τρομακτικές ομάδες σε εκείνα τα μικρά χρονικά διαστήματα.

Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ και φέτος και τουχρόνου, ειδικά στο 70', εκεί που γίνεται αλλαγή ο Ντέλιας, που αποδίδει καλύτερα στο 4-2-3-1 του Ραζβάν. Λοιπόν εκεί θέλω, σε πολλές περιπτώσεις, αντί να βάλει Μουργκ, να βάλει Τζίμα σε 4-4-1-1. Όποτε έγινε φέτος, έκανε τη διαφορά στη λειτουργία της ομάδας, όχι μόνο ατομικά. Είναι ένα ακόμη τρόπος για να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ ίσως να ταιριάζει αυτό και στον Μπράντον. Λέγαμε από την αρχή της χρονιάς ότι είχαμε μόνο 5 μεσοεπιθετικούς για τις 3 θέσεις πίσω από το φορ. Νομίζω ότι αν υπολογίζονταν το 4-4-1-1 όπως προανέφερα, θα υπήρχε ισορροπία και σε αυτό προσθέτοντας έτσι έναν 6ο ποδοσφαιριστή. Υπάρχει χρόνος να δοκιμαστεί το σύστημα, που δεν είναι τόσο διαφορετικό από το 4-2-3-1 του Ραζβάν.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

danirifle έγραψε:θεωρώ σίγουρη την επιστροφή πέλκα το καλοκαίρι. έτσι καλύπτεται και η θέση του αριστερού εξτρέμ μαζί με τάισον
Μακαρι να ερθει ενα κανονικο εξτρεμ ρε παιδια, οχι καποιον που απλα μπορει ισσσσσως να παιξει και αριστερα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Παρεμπιπτόντως μια και γράψατε για τον Μιριτέλο, σύμφωνα με το sofa score έχει μ.ο. βαθμολογίας στην κανονική περίοδο 7,16 που είναι αρκετά ικανοποιητικό.

Θα ήθελα να σταθώ όμως στον τρόπο που σκοράρει που είναι πολύ ισορροπημένος. Από τα 12 γκολ που έχει βάλει τα 5 είναι με το κεφάλι, τα 3 με το αριστερό και τα 4 με το δεξί.

https://www.sofascore.com/player/juan-miritello/1003721
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Φέτος έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε έναν ΠΑΟΚ με 2 wonderkids στο ρόστερ του. Πραγματικά δε θέλω να χάνω στιγμή από αυτή την ομάδα. Λοιπόν αυτό το καλοκαίρι το θεωρώ το πιο σημαντικό για την επόμενη 3-4ετία. Υπολογίζω ότι θα εισπράξουμε τουλάχιστον 35εκ από έσοδα μεταγραφών, αποχωριζόμενοι δυστυχώς τα 2 υπέροχα wonderkids. Εδώ θεωρώ ζωτικής σημασίας να γίνει σοβαρή επένδυση παικτών σε καλές ηλικίες κατά κύριο λόγο και όχι κάτι Τζιοβίνκο που ήθελε ο Λουτσέσκου παλιά. Η ομάδα δεν πρέπει να ξαναφέρει Χατσερίντι και να γεμίσει το ρόστερ με συμβόλαια/βαρίδια και ουσιαστικά να σπαταλήσει αυτά τα χρήματα σε βάθος 3ετίας, δίχως σοβαρή ενίσχυση.

Αγοράζεις τον Μεϊτέ (4εκ) και φέρνεις ελεύθερο τον Πέλκα, κάτι που ούτως οι άλλως είναι έγκλημα να μην το κάνεις. Άρα ήδη ο ΠΑΟΚ πήρε εμπειρία. Στα αριστερό εξτρέμ αγοράζεις τον Τζόλη ή κάποιον αντίστοιχο μέχρι 26 ετών (5-8εκ). Μετά τα σκας και για ένα φορ πάλι μέχρι 26 ετών με ποιότητα (5-8εκ), να έχει παρών και μέλλον. Στο κέντρο, πέρα του Μεϊτέ, να αγοραστεί ένα μηχανάκι (3-5εκ), δηλαδή ένας πιο ποιοτικός Τσιγγάρας, το πολύ 27 ετών (όχι όμως κοντός ποδοσφαιριστής). Δηλαδή να παίζει βασικός αυτός με τον Μεϊτε, και το άλλο δίδυμο να είναι ο Τσιγγάρας με τον Οτζόεφ. Εγώ θα ήθελα και το Μίσιτς (1-2εκ) αντί του Ζβαμπ που πλέον μεγάλωσε, ενώ ο Μίσιτς έχει και ηγετικά στοιχεία. Όττο για αριστερό μπακ να μοιράζεται το χρόνο με Μπάμπα, και όταν μόνο χρειαστεί να παίζει δεξιά. Θέλουμε και ένα δεξί μπακ(~2εκ), μέχρι 28 ετών, πάλι με παρών και μέλλον, ιδανικά έναν τρελό Βραζιλιάνο, να μοιράζεται το χρόνο με Σάστρε. Τέλος αγορά ενός 24-27χρονου Ίνγκασον (3-5εκ), και ένα ακόμη ποιοτικό παίκτη, ίσως πιο έμπειρο, στο Κ.Άμυνας, αν πουληθεί ο Εκόνγκ. Φυσικά με Κετζιόρα στο ρόστερ.

Σύνολο, να ξοδευτούν περίπου 27-30εκ σε αγορές σε ποδοσφαιριστές με παρών και μέλλον. Ο ΠΑΟΚ θα χάσει αναπόφεκτα παίκτες με τρομερό μέλλον, αλλά τουλάχιστον να αποκτήσει ένα ρόστερ γεμάτο, ποιοτικό. Να γεμίσει με παίκτες που θα έχουν αρκετά χρόνια μπροστά τους, κάποιους με μεταπωλιτική αξία. Όπως πήραμε Ντεσπότοφ, ή Ίνγκασον παλιότερα. Δηλαδή να δημιουργηθεί μια πιο δυνατή ομάδα 3-4ετίας που να μπορεί να πάρει πρωταθλήματα και με λίγη τύχη να μπει ομίλους CL. Αυτή η ομάδα θα πρέπει να ανανεώνεται πάλι σταδιακά, γιατί οι Μπάμπα/Όττο θα μεγαλώνουν, Ο Μεϊτέ, κ.ο.κ. Κάποιοι θα μείνουν, αλλά δε θα έχουν ρόλο βασικού. Η ανανέωση δε θέλει ποτέ επανάπαυση, λάθος που έκανε η ομάδα του νταμπλ.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Να πω και εγώ την άποψη μου

Η ομάδα χρειάζεται 4 παίκτες πολύ καλού επιπέδου καλύτερους από αυτούς που έχει σε 4 βασικές θέσεις

1. Δεξί Σέντερ μπακ, επιπέδου Ιγκασον
2. Χαφ, γρήγορο να κόβει και να προωθεί παιχνίδι που δεν έχει καθόλου αυτή την στιγμή.
3. Αριστερό εξτρεμ
4. Επιθετικό, τύπου Πριγιοβιτς κ λίγο πιο συμμετοχικο.

Όλα τα όνομα που ακούγονται φαίνονται σαν αλλαγές στα αυτιά μου και στα μάτια μου.
Σβαμπ φεύγει Μισιτς έρχεται
Μπραντον φεύγει Μιριτελο έρχεται.
Ζιβκοβιτς φεύγει 2ο τέρμα έρχεται θα ήθελα τον Κουεστα για 2ο.
Μ.Αντωνιο φεύγει.
Μειτε αγοράζεται.
Πέλκας μαζί με Ταησον ίσως να καλύψουν την θεση αριστερό εξτρεμ για ένα χρόνο και να μετατεθει η μεταγραφή βασικού αριστερου εξτρεμ για του χρόνου.
Σαματά, Νασμπεργ, και Εκογκ θεωρώ οτι κάναν τον κύκλο τους οποτε, χρειαζόμαστε τους 3 βασικούς Σέντερ μπακ, χαφ και επιθετικό.

Για όλα τα παραπάνω αν πάμε για ελεύθερους και έξυπνες μεταγραφες χρειάζονται λεφτα που είτε θα επενδυθούν από Ιβάν η μέσω των εσόδων του Κονφερενς. Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να γίνουν 8 αλλαγές παικτών στο ροστερ της ομάδας σε ένα καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κατανοήσουμε είναι η ομάδα πρέπει να έχει δύο ισοδύναμες 11άδες. Όχι Baba και Rafa, αλλά Despodov και Andrija Zivkovic, γιατί οι αγώνες, ειδικά στον β γύρο, είναι δύο ανά εβδομάδα και δεν έχουμε την πολυτέλεια να κατεβάζουμε Πέμπτη κανονική ομάδα και Κυριακή αναπληρωματική.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Κατ' αρχήν παραμονή Κετζιόρα και αγορά του Μέιτε.
Προώθηση, ουσιαστική και όχι τυπική, 2-3 παικτών από την Β΄ ομάδα ή από την επιστροφή δανεικών.

Όπως είναι αυτή την στιγμή το ρόστερ θα είμαι ικανοποιημένος ακόμη και με τα ελάχιστα, δηλαδή με την απόκτηση ενός χάφαρου, ενός εξτρέμ και δύο φορ. Και όποιος πωλείται αντικαθίσταται με παίκτη επίπεδου.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ettien26 έγραψε:Κατ' αρχήν παραμονή Κετζιόρα και αγορά του Μέιτε.
Προώθηση, ουσιαστική και όχι τυπική, 2-3 παικτών από την Β΄ ομάδα ή από την επιστροφή δανεικών.

Όπως είναι αυτή την στιγμή το ρόστερ θα είμαι ικανοποιημένος ακόμη και με τα ελάχιστα, δηλαδή με την απόκτηση ενός χάφαρου, ενός εξτρέμ και δύο φορ. Αρκεί να μιλάμε για παίκτες από το πάνω ράφι. Και όποιος πωλείται αντικαθίσταται με παίκτη επίπεδου.
Ναι απλά αν δεν πας σε ελεύθερους πρέπει κάποιος να επενδύσει χρήματα για να έρθουν. Ο Ιβάν δείχνει ότι θέλει να κλείνει θετικούς ισολογισμούς.
Άρα θα πας σε πώληση Κουλιερακη για να επενδύσεις?
Βάση της λογικής που ακολουθείται την τελευταία 3ετία, έχουμε μείωση του ρόστερ, και μεταγραφές όταν έχει προκύψει κεφάλαιο από πωλήσεις. Τα λεφτά του Κόνφερενς πάνε στην κάλυψη του ισολογισμού.
Για να αγοράστεί ο Μειτέ, να μείνει ο Κεντζιόρα και να έρθει ο Μιριτέλο, ένα φορ και ένας κεντρικός, πρέπει να πωλήσεις Μπράντον, Εκόγκ. Αλλιώς θα είσαι μέσα.
Για να φέρεις χάφαρο και Επιθετικό επιπέδου, αν δεν βρείς παικταρά ελεύθερο, ή δεν περιμένεις 31 Αυγούστου θες πώληση Σαμάτα και πώληση κάποιου ακόμα. Οπότε σκέφτομαι ότι ο Κουλιεράκης αν πάρεις 15εκ σου λύνει τα χέρια για να ανεβάσεις επίπεδο την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Με ενδεχόμενη πώληση Κούλιε και Εκονγκ έχεις τις προϋποθέσεις να κάνεις κανονικές μεταγραφές.

Αλλιώς ελεύθερους ή παίκτες που μπαίνουν π.χ. στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους. Υπάρχουν τρόποι για να κινηθείς έξυπνα στις μεταγραφές,
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Στις πιθανές ανάγκες και μεταγραφές της ομάδας πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τα τρία Κ: Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι.

Είναι πιστεύω πολύ δύσκολο να κρατήσουμε και τους τρεις στο ροστερ της επόμενης σαιζόν. Θα υπάρξουν υψηλές προτάσεις. Ταυτόχρονα είναι και πολύ δύσκολη η αντικατάσταση οποιουδήποτε από τους τρεις.
Ελπίζω να μην είναι πάνω από μια η αποχώρηση.
Χρήματα μπορεί να έρθουν, πώς θα επενδυθούν είναι το μεγάλο ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Στέλνεις Εκονγκ στην αραπιά να φτιάξει προίκα για τα παιδιά του, κ πας τσιμπάς αυτόν..
Εμπειρία και ικανότητα μαζί..
Λήγει το συμβόλαιο αλλά με οπτιον..

Βράχος..

https://www.transfermarkt.com/sebastian ... ler/102427
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”