ε μαnavigator11 έγραψε:Ντροπή ρε μλκjibbie έγραψε:εγω ακουσα οτι θα τον παρει δανεικο ο Ερικσον στον Πιερικο τον Τζολη![]()
![]()
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Το εκατομμυριάκι με την εφορία για τον Μπίσε δεν μπορείς να το γλυτώσεις. Ιδίως στην περίπτωση που δεν τον ενδιαφέρει να κάνει άλλο συμβόλαιο το καλοκαίρι του 22 και θέλει να απολαύσει τη ζωή του από τώρα. Αν όμως αντέχει και θέλει να βρει κάνα κορόιδο για μια τελευταία μπάζα, το να παραμένει ωσεί παρών στον ΠΑΟΚ θα τον τελειώσει.
Επομένως με κάποια αποζημίωση ίσως να ψάξει να βρει από τώρα ένα τελευταίο διετές προς τα ανατολικά.
Η καλύτερη φάση θα ήταν να δοθεί ως αντάλλαγμα σε κάποια κίνηση που μας ενδιαφέρει, αλλά δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα κάποιος τέτοιος πιθανός στόχος. Εκτός ίσως του μπακ της Μαλάτια.
Επομένως με κάποια αποζημίωση ίσως να ψάξει να βρει από τώρα ένα τελευταίο διετές προς τα ανατολικά.
Η καλύτερη φάση θα ήταν να δοθεί ως αντάλλαγμα σε κάποια κίνηση που μας ενδιαφέρει, αλλά δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα κάποιος τέτοιος πιθανός στόχος. Εκτός ίσως του μπακ της Μαλάτια.
Πιστευω η ιδεα του Λουτσεσκου είναι για τα ματς που έχουμε σφίξει άσχημα και η μπαλα δεν μπαινει γκολ, να τον βάζει στο 80’ για να κάνει 1-2 ενέργειες μπας και δωσει την ασιστ.
Ισως και για αυτο εφυγε ο Ουαρντα που δεν θα δεχοταν ποτε να παρει αυτο τον ρόλο.
Λογικο το σχεδιο του, αλλά το ειχε δοκίμασει και ο Ζωγραφος και απέτυχε παταγωδώς. Εμπαινε κουρασμενος ο Μπισε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ισως και για αυτο εφυγε ο Ουαρντα που δεν θα δεχοταν ποτε να παρει αυτο τον ρόλο.
Λογικο το σχεδιο του, αλλά το ειχε δοκίμασει και ο Ζωγραφος και απέτυχε παταγωδώς. Εμπαινε κουρασμενος ο Μπισε.
Και τον Κάγκβα για αυτή τη δουλειά τον θέλει, αν πάρει και τον Ιταλό, που να τον βάλει τον μαγουλάκια? Θα πρέπει να γίνει επέκταση και στους πάγκους για να χωρέσουν και δεν θα φτάνουν ούτε 10 τελάρα γαύροι για να κάνουν δουλειά.
-
kosths BXL
πως θα παιξει ο μπισε ρε μαγκες ? χωρις προετοιμασια με μαγουλα και κοιλια ? εδω περυσι με προετοιμασια δεν μπορουσε να τρεξει...αν φυγει ο ροντριγκο δεν θα πρεπει να παρουμε και δεξι μπακ ?
Παιζει να φυγει ο Ροντριγκο;
Μιλαμε για τον αντι-Βουκιτς που ειχαμε παλια.
Και εγω δεν πιστευω σε Μπισε πλεον.
Το Καβαγκα δεν τον βλεπω για παικτη αλλαγη στο 80 που να κανει τη διαφορα. Σαν παίκτη του 45λεπτου αλλα καντουρι φαση.
Για τον Ιταλο το πιστευω περισσοτερο.
Αλλα μακαρι να ειναι η παικτουρα αν οντως τον παρουν και να παιζει βασικοτατος, αλλιως 1.2εκ+ ειναι παρα πολλα.
Μιλαμε για τον αντι-Βουκιτς που ειχαμε παλια.
Και εγω δεν πιστευω σε Μπισε πλεον.
Το Καβαγκα δεν τον βλεπω για παικτη αλλαγη στο 80 που να κανει τη διαφορα. Σαν παίκτη του 45λεπτου αλλα καντουρι φαση.
Για τον Ιταλο το πιστευω περισσοτερο.
Αλλα μακαρι να ειναι η παικτουρα αν οντως τον παρουν και να παιζει βασικοτατος, αλλιως 1.2εκ+ ειναι παρα πολλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 24 Ιούλ 2021, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Για να τα λέμε όλα και για να μην δημιουργούνται εντυπώσειςmarkos4 έγραψε:Άντε γιατί μας ζάλισαν κάποιοιrenegade έγραψε:[quote="dragon"Λυνει κ απορίες«Για να καταλάβετε πως λειτουργούμε. Συζητάμε με το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση για το τι χρειαζόμαστε και πως μπορούμε να βελτιώσουμε το γκρουπ και κατόπιν υπάρχει επικοινωνία με το τμήμα σκάουτινγκ. Το τμήμα σκάουτινγκ μας προτείνει παίκτες, τους αναλύουμε και πηγαίνουμε για την πρώτη επιλογή, τη δεύτερη, την τέταρτη. Μετά εξαρτάται από το οικονομικό κομμάτι. Αν κάποια στιγμή υπάρχει ειδική περίπτωση παίκτη και πραγματικά τον χρειάζομαι, τότε το ζητάω και παλεύω γι' αυτόν και εξηγώ τους λόγους που θέλω ειδικά αυτόν...
Πριν από αυτό λεει:
«Όλες οι ομάδες έχουν τεχνικό διευθυντή. Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν να γίνουν αν υπάρχει σωστή επικοινωνία μεταξύ μας. Ο ιδιοκτήτης, ο αντιπρόεδρος, το τμήμα σκάουτινγκ, η Μαρία..
Και ρωτάω εγώ ο αφελείς...
Γιατί όλες οι ομάδες έχουν τεχνικό διευθυντη και δεν ακολουθούν το δικό μας μοντέλο;;;[/quote]
Πες μου έναν, έναν όχι δύο, Αμερικανούς που έχει πει ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται τεχνικό διευθυντή.
Από κει και πέρα βέβαια, από το να έχω τεχνικό διευθυντή απλά για να έχω και αυτός να είναι κανένας τύπου branco, οπότε καλύτερα ακόμα και έτσι.
Ναι αργήσαμε σε αυτό το θέμα αλλά χίλιες φορές να έρθει αργοπορημένα και κάποιος που θα μείνει και θα προσφέρει
Βέβαια το σχόλιό μου δεν πήγαινε στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, αλλά πήγαινε σε αυτούς που προσπαθούσαν τόσο καιρό να μας πείσουν ότι τον προπονητή τον φορτώνουν παίκτες που δεν θέλει.
Υγ τελικά τον ήθελε ή όχι τον Νέλσον?
- sourmenetes
- Moderator
Για Ελλάδα ισως
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Έτοιμος για κωλοτουμπα να σαιjohn4serres έγραψε:Για τον Πιερικό καλός είναι ο Μπίσε.
....
-
kosths BXL
πιστευεις στον μπισε η τρολαρεις ?sourmenetes έγραψε:Έτοιμος για κωλοτουμπα να σαιjohn4serres έγραψε:Για τον Πιερικό καλός είναι ο Μπίσε.
....
- sourmenetes
- Moderator
Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει σε ματς στην Ελλάδα.
Πιστεύω ότι μπορεί να τον πείσει ο λουτσεσκου να τα δώσει όλα. Το θέμα είναι αν μπορεί βέβαια.
Αλλά η πουτανα η μπάλα δεν ξεχνιέται και ξερει πολύ μπαλα. Της μιλάει.
Ιδωμεν
Πιστεύω ότι μπορεί να τον πείσει ο λουτσεσκου να τα δώσει όλα. Το θέμα είναι αν μπορεί βέβαια.
Αλλά η πουτανα η μπάλα δεν ξεχνιέται και ξερει πολύ μπαλα. Της μιλάει.
Ιδωμεν
κι ο Δερμιτζακης μια χαρά το θέλει που εχει και φορτογκα πρόεδροjibbie έγραψε:εγω ακουσα οτι θα τον παρει δανεικο ο Ερικσον στον Πιερικο τον Τζολη
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτό που βγαίνει από όλους τους αρδ είναι ότι υπάρχει συμφωνία με Τζιοβινικο και μένει να τον αφήσουν ελεύθερο οι Άραβες.
Για το αριστερό μπακ υπάρχει "σταντ μπαι" ο Ρεμποτσο και συζητάμε με κάποιον καλύτερο. Ίσως είναι ο Κολομβιανός του παπά.
Θεωρώ πως κινούμαστε σε καλό δρόμο
Για το αριστερό μπακ υπάρχει "σταντ μπαι" ο Ρεμποτσο και συζητάμε με κάποιον καλύτερο. Ίσως είναι ο Κολομβιανός του παπά.
Θεωρώ πως κινούμαστε σε καλό δρόμο