Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι ο Ραιολα δεν έχει κανένα αλλο 8αρι ακριβώς για τα μέτρα μας; Μόνο τον Ντειολα με χρήματιστηριακη αξίας 1εκ;

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Magpies4 έγραψε:Δεν είναι ο παίκτης αλλά οι μανατζαρέοι που θέλεις να κρατήσεις ζεστούς.
Γιατί ακριβώς να τους κρατήσουμε ζεστούς; Ποιον μας φέρανε ; Σε τι νας βοήθησαν;
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Κουτσιας είναι 17 χρονών.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την βιασύνη να τον ρίξουμε στα βαθιά

Ας ξεκινήσει με τον ΠΑΟΚ Β του χρόνου και αν κάνει καλές εμφανίσεις στην Β εθνική, ας πάρει και τις ευκαιρίες του στην αντρική ομάδα

Τα ίδια και με τον Ντελια
Κάποιοι εδώ το βλέπουν λες και παίζουν Football Manager το ζήτημα. Λες και ο Κούτσιας είναι μηχανάκι και όχι ένα παιδί.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

john4serres έγραψε:Άποψη μου πως περισσότερα από 500.000€ για αγορά και 400.000€ συμβόλαιο για τον Ιταλό είναι κλεψιά!

fucking daylight robbery.
Όπου κι αν έψαξα πάνω από 10K wage για τον Alessandro Deiola δεν βρήκα.
Δηλαδή γύρω στα 500Κ το χρόνο το περισσότερο, να έπαιρνε στο συμβόλαιο στην Κάλιαρι.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

TheCursed έγραψε:Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ο γαυρος να δινει 1,5εκ για ενα παιχτη που η μαινζ εδωσε 7μιση για να τον παρει δεν μου καθεται επισης ποιος ειπε οτι ο ντειολα ειναι στοιχημα? το εχει δει κανεις να παιζει ? η γράφετε για να γράψετε
Ο γάυρος παίζει Τσ.Λου, είναι άλλη κατηγορία δυστυχώς.

Έχει παρελθόν με καλές μεταγραφές και η Μαινζ δε θα είχε πρόβλημα να τον πουλησει με λίγα χρήματα αλλά με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Αυτό είναι ένα λογικό σενάριο
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

bersekeros έγραψε:
john4serres έγραψε:Άποψη μου πως περισσότερα από 500.000€ για αγορά και 400.000€ συμβόλαιο για τον Ιταλό είναι κλεψιά!

fucking daylight robbery.
Όπου κι αν έψαξα πάνω από 10K wage για τον Alessandro Deiola δεν βρήκα.
Δηλαδή γύρω στα 500Κ το χρόνο το περισσότερο, να έπαιρνε στο συμβόλαιο στην Κάλιαρι.
Ε καλα αν επαιρνε 500κ και πηγε καλα λογικο να ζηταει 800
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Sdna ανέβηκε άρθρο που λέει πως ο Ιταλός έχει μισθό γύρω στα 300k.Ποσο θα μπορούσε να έχει άλλωστε; Ας είμαστε σοβαροί...Οπότε κάθε πόσο εκ μέρους μας που ξεπερνά τις 500χιλιαδες μόνο ως αστείο μπορεί να ληφθεί
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

καλα το προβλημα σας ειναι η χρηματιστηριακη αξια του στο τρανσφερ ?... σορρυ κιολας αλλα ο μπουχαλακης αυτη τη στιγμη εχει αξια 4 μυρια...ο μπουχαλακης...δλδ τι λεει αυτο για τον παικτη ?....μαγκες ιταλια ειναι υπαρχουν πολλοι παικτες που δεν εχουν κανει το μπαμ για να ξεχωρισουν και να ανεβει αξια τους ...το θεμα ειναι αν ο παικτης ειναι καλος και το τι χαρακτηριστικα εχει και το αν μας κανει δεν ειναι τι αξια εχει στο τρανσφερ...η καλιαρι εχει αξια ροστερ 163 μυρρια...καποιοι παιχτες θαβονται ειδικα οταν ειναι τυπου εργαλεια...αν δεν μας κανει να μην κανει για τα χαρακτηριστικα του οχι για την αξια του στο τρανφερ....με τη δικη σας λογικη δεν υπαρχει λογος να φερουμαι τδ ουτε να εχουμε τμημα σκαουτινγκ ας παει ενας απο εδω μεσα που να παιζει μανατζερ και να μας κανει αυτους τους θρυλικους προγρματισμους που εχει στο μυαλο του...δλδ χαφ που παιζει μιση χρονια βασικος στη σπετζια και μιση στην καλιαρι και συνολο εχει 20 συμμετοχες καμπιονατο φετος δεν ειναι καλος αλλα αν ηταν παγκιτης στη ρεν με αξια αντι για 1 μυριο 3 μυρια τοτε θα μιλούσαμε για μεταγραφαρα...δεν λεω οτι μας κανει αλλα αν δεν μας κανει να μην μας κανει για τους σωστους λογους
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Salvador Allende έγραψε:
TheCursed έγραψε:Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ο γαυρος να δινει 1,5εκ για ενα παιχτη που η μαινζ εδωσε 7μιση για να τον παρει δεν μου καθεται επισης ποιος ειπε οτι ο ντειολα ειναι στοιχημα? το εχει δει κανεις να παιζει ? η γράφετε για να γράψετε

Έχει παρελθόν με καλές μεταγραφές και η Μαινζ δε θα είχε πρόβλημα να τον πουλησει με λίγα χρήματα αλλά με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Αυτό είναι ένα λογικό σενάριο
καλα δεν το εννοεις αυτο ετσι ?...θα παρεις παικτη που τον πιστευει γερμανικη ομαδα με 1,5 μυριο οταν αυτη εδωσε 7,5 γτ πιστευει οτι θα τον πουλησει ακριβα ο γαυρος ?....πες μου αλλη μια τετοια πωληση που εχει κανει γερμανικη ομαδα....ουτε για αστειο αυτο το σεναριο φιλε...αν δωσουν παιτκη που αγορασαν 7,5 με 1,5 ο λογος στο μυαλο τους ειναι ενας οτι δεν θα παρουν παραπανω απο αλλη ομαδα η αν τον κρατησουν και αλλο μπορει να μην πιασει ουτε αυτα....και τον παιχτη δεν τον ξερω μπορει να ειναι παικταρας απλα λεω για το σκεπτικο σου οτι δεν παιζει γτ αυτο δεν εχει γινει ποτε
bill4paok

Δημοσίευση από bill4paok »

kosths BXL έγραψε:
Salvador Allende έγραψε:

καλα δεν το εννοεις αυτο ετσι ?...θα παρεις παικτη που τον πιστευει γερμανικη ομαδα με 1,5 μυριο οταν αυτη εδωσε 7,5 γτ πιστευει οτι θα τον πουλησει ακριβα ο γαυρος ?....πες μου αλλη μια τετοια πωληση που εχει κανει γερμανικη ομαδα....ουτε για αστειο αυτο το σεναριο φιλε...αν δωσουν παιτκη που αγορασαν 7,5 με 1,5 ο λογος στο μυαλο τους ειναι ενας οτι δεν θα παρουν παραπανω απο αλλη ομαδα η αν τον κρατησουν και αλλο μπορει να μην πιασει ουτε αυτα....και τον παιχτη δεν τον ξερω μπορει να ειναι παικταρας απλα λεω για το σκεπτικο σου οτι δεν παιζει γτ αυτο δεν εχει γινει ποτε
Είναι πολύ λογικό απ' τη στιγμή που είναι στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου,ειδικά αν θέλει να φύγει το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να τον δώσουν σχετικά φθηνά και να βάλουν ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης καθώς οι απόγονοι πουλάν ακριβά λόγω τσλ και σχέσεων με μάνατζερ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Totem_pk έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Δεν είναι ο παίκτης αλλά οι μανατζαρέοι που θέλεις να κρατήσεις ζεστούς.
Γιατί ακριβώς να τους κρατήσουμε ζεστούς; Ποιον μας φέρανε ; Σε τι νας βοήθησαν;
Εχει να κάνει με τον Ιβάν και το μέλλον. Οταν εσύ θα θέλεις να πουλήσεις ή να αγοράσεις συγκεκριμένους παίκτες δυστυχώς ή ευτυχώς, τα καλά γραφεία βοηθάνε. Το ότι ο Ιταλός θα κοστίσει παραπάνω ή παρακάτω έχει να κάνει και με τις υπηρεσίες συγκεκριμένου γραφείου που έχει πολλές άκρες.

Και το πιό σημαντικό. Μήν πιστεύετε στα νούμερα που γράφονται. Το πόσο συμβόλαιο θα δώσει ο ΠΑΟΚ στον κάθε παίκτη δεν το ξέρει κανένας. Αυτό ομως που κανένας σίγουρα δεν ξέρει, είναι πόσα πάιρνει ο μάνατζερ για να σου κάνει την δουλειά. Εκεί πεφτει το μεγάλο τάισμα. Αρα ΔΕΝ ξέρουμε τα νούμερα, και σίγουρα αν τα νούμερα είναι φουσκωμένα, έχει γνώση ο Ιβάν δεν είναι χαζός ...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

kosths BXL έγραψε:λενε ανεβασαμε στα 2 χαρτια την προσφορα για ντειολα....λογικα ο λουτσος τον θελει πολυ γτ αρχικα ειχαν πει οτι δεν θα ανεβουμε πανω απο 1,5...αλλα ετσι οπως το βλεπω και οτι εχουμε δει ολοι με την καλιαρι δεν νομιζω να γινει η δουλεια...οχι οτι η προσφορα μας δεν ειναι καλη αλλα ο προεδρος της καλιαρι παντα ζηταει υπερβολικα χρηματα και δεν ριχνει τις απαιτησεις του...
Κακο αυτο. Δεν αξιζει 2 μυρια και ληγει και το συμβολαιο του. Ελεος δλδ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Για τον Ντεϊόλα ο ΠΑΟΚ θα δώσει 2 και κάτι μύρια στην Κάλιαρι, ενώ το συμβόλαιο του παίχτη θα είναι 3 πάρα κάτι μύρια για τρία χρόνια...

Το ζήτημα είναι το αν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να βρει εφάμιλλης ποιότητας παίχτη, με τα μισά χρήματα. Εγώ λέω πως ναι! Απλώς, κάποιοι πρέπει να βγάλουν τα σπασμένα...
Τραγικα νουμερα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Miles έγραψε:Για να κρίνουμε το 1 εκ. τον χρόνο στον Ιταλό αν είναι αληθινό, πρέπει να ξέρουμε το συμβόλαιό του στην Κάλιαρι.
300.000
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Μην την ψάχνετε πολύ...Προφανώς και δεν τα αξίζει τα χρηματα...Μανατζεροδουλειά είναι ξεκάθαρα...Το αν βγει είναι άλλο θέμα..Επίσης καλό θα ήταν να βοηθήσει ο Ραιόλα και με άλλους παίκτες...με το αζημίωτο φυσικά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”