Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Τωρα μπηκα και διαβασα τα σχολια στο φιμπι.
Η επιτομη της ντροπης των οπαδων και της αχαριστιας.
Πραγματικα ντρεπομαι για τα σχολια...μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι...και μου χει ερθει αναγουλα.
Το σκεφτομαι πολυ να κατεβω το Σαββατο στο γηπεδο.
Δεν θελω να εχω διπλα μου τετοια σκουλικια κι ερπετα...ολους αυτους τους χαβουζοβοθρολιμανισιους...γιατι αυτοι δνε ειναι ΠΑΟΚ...δεν ειναι αδερφια μου...ειναι πουτανας γιοι.
Το ξερω εχω ξεφυγει λιγο...αλλα δεν αποσυρω κανεναν χαρακτηρισμο για αυτους τους ''συνοπαδους''.
Δεκτη οποιαδηποτε τιμωρια κρινουν οι διαχειριστες.
Η επιτομη της ντροπης των οπαδων και της αχαριστιας.
Πραγματικα ντρεπομαι για τα σχολια...μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι...και μου χει ερθει αναγουλα.
Το σκεφτομαι πολυ να κατεβω το Σαββατο στο γηπεδο.
Δεν θελω να εχω διπλα μου τετοια σκουλικια κι ερπετα...ολους αυτους τους χαβουζοβοθρολιμανισιους...γιατι αυτοι δνε ειναι ΠΑΟΚ...δεν ειναι αδερφια μου...ειναι πουτανας γιοι.
Το ξερω εχω ξεφυγει λιγο...αλλα δεν αποσυρω κανεναν χαρακτηρισμο για αυτους τους ''συνοπαδους''.
Δεκτη οποιαδηποτε τιμωρια κρινουν οι διαχειριστες.
-
Συγνώμη ρε φιλε αλλά ο ένας δεν είναι ο λαός του ΠΑΟΚ ο άλλος δεν είναι ε ποιος είναι πια;και ο κόσμος στο γήπεδο και τα πανχαζα όπως λες και αυτοί που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και όλοι είναι λαός του ΠΑΟΚ …δηλαδη αν είσαι ο Σαββιδης και φτάσουν αυτά στα αυτιά σου θα πεις δεν πειράζει αυτοί στο φέισμπουκ δεν είναι ΠΑΟΚ;εκτός αν ο λαός του ΠΑΟΚ είναι οι 10 χιλιάδες που πάνε σταθερά γήπεδο..giliopoulos έγραψε:Απο ποτε τα πανχαζα του fb ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ?
Ας ερθουν να τα πουνε αυτα ΤΟΥΜΠΑ. Αλλα ουτε που ξερουν που πεφτει
Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί οι άνθρωποι να πατάνε στην Τούμπα. Ας έρθει κάποιος στο γήπεδο να βρίσει τον πρόεδρο. Ο καθένας που νομίζει ότι είναι ΠΑΟΚ και δεν έχει δώσει ένα ευρώ για την ομάδα, μου είναι πραγματικά αδιάφορος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mavros4 την Πέμ 18 Αύγ 2022, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- loukas karadimos
οταν μιλαει ο Ιβαν προσπαθω να διαβασω παντα πισω απο τις λεξεις.
διαβασα την διαρροη αρκετες φορες και εχω να παρατηρησω το εξης
Σύμφωνα με τη δική μου λογική εκτελώ τις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχουν την απόλυτη έγκριση του προπονητή, μετά από την εισήγηση του αθλητικού διευθυντή.
Χρειάζεται να ισορροπήσει το ρόστερ και να πουληθούν ή να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα του προπονητή
Απαιτώ από όλους την πλήρη ετοιμότητα κάθε εβδομάδα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν τις ιδανικές συνθήκες για να ανταπεξέλθουν σε αυτό.
Απαιτώ να αναλυθεί περισσότερο και να διορθωθεί το πρόβλημα των τραυματισμών, ώστε να μην αναγκάζεται ο προπονητής να στερείται πολύτιμους ποδοσφαιριστές από σημαντικούς αγώνες, επειδή δεν είχε αναλυθεί σωστά η ετοιμότητά τους.
ουσιαστικα η σημερινη διαρροη μας λεει οτι η κεφαλη αυτης της ομαδας απαιτει απο τους εργαζομενους του να στηριξουν τη μεγαλυτερη επενδυση του, που ακουει στο ονομα Ραζβαν Λουτσεσκου. Για οσους λενε οτι δεν ασχολειται, τα χει παρατησει και τα λοιπα, και για εμας που καταλαβαμε ποσο ξενερωμενος ηταν ο λου στα παιχνιδια με τους βυλγαρυς, αυτο εχει διαφορετικη αναγνωση οπως και να χει, αλλα, Ιβαν ειπε και ελαλησε .
Ραζβαν μεχρι να σβησει ο ηλιος, Ραζβαν λοιπον.
διαβασα την διαρροη αρκετες φορες και εχω να παρατηρησω το εξης
Σύμφωνα με τη δική μου λογική εκτελώ τις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχουν την απόλυτη έγκριση του προπονητή, μετά από την εισήγηση του αθλητικού διευθυντή.
Χρειάζεται να ισορροπήσει το ρόστερ και να πουληθούν ή να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα του προπονητή
Απαιτώ από όλους την πλήρη ετοιμότητα κάθε εβδομάδα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν τις ιδανικές συνθήκες για να ανταπεξέλθουν σε αυτό.
Απαιτώ να αναλυθεί περισσότερο και να διορθωθεί το πρόβλημα των τραυματισμών, ώστε να μην αναγκάζεται ο προπονητής να στερείται πολύτιμους ποδοσφαιριστές από σημαντικούς αγώνες, επειδή δεν είχε αναλυθεί σωστά η ετοιμότητά τους.
ουσιαστικα η σημερινη διαρροη μας λεει οτι η κεφαλη αυτης της ομαδας απαιτει απο τους εργαζομενους του να στηριξουν τη μεγαλυτερη επενδυση του, που ακουει στο ονομα Ραζβαν Λουτσεσκου. Για οσους λενε οτι δεν ασχολειται, τα χει παρατησει και τα λοιπα, και για εμας που καταλαβαμε ποσο ξενερωμενος ηταν ο λου στα παιχνιδια με τους βυλγαρυς, αυτο εχει διαφορετικη αναγνωση οπως και να χει, αλλα, Ιβαν ειπε και ελαλησε .
Ραζβαν μεχρι να σβησει ο ηλιος, Ραζβαν λοιπον.
Αυτό θα έλεγα αλλά με κάλυψε ο aivas19. Αυτοί οι τύποι δεν αξίζουν τίποτα απολύτως. Απόλυτη ειρωνεία κ απόλυτη απαξίωση. Ντρέπομαι που είναι συνοπαδοι μου. Ξεφτίλα
Και μετα λεμε αν ο ενας η ο αλλος πιστευει το πλανο και παπαριες.
Καμαρωστε τον ''μεγαλο ΛΑΟ'' του ΠΑΟΚ.
Τον πρωταθλητη ΛΑΟ του ΠΑΟΚ...που καποιο παλικαρι εγραψε προχθες οτι ειναι πρωτος σε συμμετοχη στα σοσιαλ μιντια και καμαρωναμε κιολας.
Τι να καμαρωσουμε ρε;;; Αυτα τα σκουπιδια;;;
Σιγουρα δεν θα παω γηπεδο το Σαββατο...δεν εχω ορεξη να παω καμια φυλακη.
Καμαρωστε τον ''μεγαλο ΛΑΟ'' του ΠΑΟΚ.
Τον πρωταθλητη ΛΑΟ του ΠΑΟΚ...που καποιο παλικαρι εγραψε προχθες οτι ειναι πρωτος σε συμμετοχη στα σοσιαλ μιντια και καμαρωναμε κιολας.
Τι να καμαρωσουμε ρε;;; Αυτα τα σκουπιδια;;;
Σιγουρα δεν θα παω γηπεδο το Σαββατο...δεν εχω ορεξη να παω καμια φυλακη.
Dragon + Aivas συγγνώμη αλλά το ποστ σας διαγράφηκε.
Δεν νομίζουμε οτι είναι η καλύτερη δυνατή κίνηση, να δημοσιεύουμε σχόλια με το ονοματεπώνυμο συνοπαδών (;; ) όσες μαλακίες και αν γράφουν.
Δεν νομίζουμε οτι είναι η καλύτερη δυνατή κίνηση, να δημοσιεύουμε σχόλια με το ονοματεπώνυμο συνοπαδών (;; ) όσες μαλακίες και αν γράφουν.
-
Εσυ τι λες.Dimitrisou έγραψε:Συγνώμη ρε φιλε αλλά ο ένας δεν είναι ο λαός του ΠΑΟΚ ο άλλος δεν είναι ε ποιος είναι πια;και ο κόσμος στο γήπεδο και τα πανχαζα όπως λες και αυτοί που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και όλοι είναι λαός του ΠΑΟΚ …δηλαδη αν είσαι ο Σαββιδης και φτάσουν αυτά στα αυτιά σου θα πεις δεν πειράζει αυτοί στο φέισμπουκ δεν είναι ΠΑΟΚ;εκτός αν ο λαός του ΠΑΟΚ είναι οι 10 χιλιάδες που πάνε σταθερά γήπεδο..giliopoulos έγραψε:Απο ποτε τα πανχαζα του fb ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ?
Προφανως πανω κατω τοσοι ειναι.
Οι αλλοι ειναι χλεχλεδες πουθεναδες σχολιαστες στα fb και στα ραδιοφωνα που δεν εχουν δωσει ουτε 2 ευρω στη ζωη τους για ΠΑΟΚ
-
Οκ δεκτή η άποψη σου.Συμφωνώ σίγουρα στο τελευταίο κομματι..giliopoulos έγραψε:Εσυ τι λες.Dimitrisou έγραψε:Συγνώμη ρε φιλε αλλά ο ένας δεν είναι ο λαός του ΠΑΟΚ ο άλλος δεν είναι ε ποιος είναι πια;και ο κόσμος στο γήπεδο και τα πανχαζα όπως λες και αυτοί που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και όλοι είναι λαός του ΠΑΟΚ …δηλαδη αν είσαι ο Σαββιδης και φτάσουν αυτά στα αυτιά σου θα πεις δεν πειράζει αυτοί στο φέισμπουκ δεν είναι ΠΑΟΚ;εκτός αν ο λαός του ΠΑΟΚ είναι οι 10 χιλιάδες που πάνε σταθερά γήπεδο..giliopoulos έγραψε:Απο ποτε τα πανχαζα του fb ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ?
Προφανως πανω κατω τοσοι ειναι.
Οι αλλοι ειναι χλεχλεδες πουθεναδες σχολιαστες στα fb και στα ραδιοφωνα που δεν εχουν δωσει ουτε 2 ευρω στη ζωη τους για ΠΑΟΚ
Δεκτό. Το σκέφτηκα αλλά μόνοι τους το έχουν δημοσιεύσει σε ελευθερο ποστάρισμα κάτω απο την ανάρτηση της παε στο fb. Αναδημοσίευση ήταν.rainmaker έγραψε:Dragon + Aivas συγγνώμη αλλά το ποστ σας διαγράφηκε.
Πάντως το πρωτάθλημα δεν το πήραμε επί εποχής βάρjoshua έγραψε:...
Υ.Γ Μεταξυ σοβαρου και αστειου,ποσους τιτλους θα ειχε η ομαδα της δεκαετιας του 70 με βαρ?

- Kabamaru11
Στο facebook,υπαρχουν μεγαλυτεροι σε ηλικια (35 μεχρι 60+),που ΜΑΛΛΟΝ επειδη τρωνε παντοφλα απο την κυρα τους η δεν γ@μανε καθολου,η ζωη τους ειναι μιζερη,βγαζουν τα σωψυχα τους στην ομαδα μας,με μιρλα και κακια και μαγκια λες και ειναι οι γ@μιαδες της γειτονιας (οχι του Χαριλαου).Στο instagram απο την αλλη σχολιαζουν 15-22χρονα που βριζουν αισχρα,μανες,παναγιες οτιδηποτε,πιστευοντας πως ειναι μαγκια ολο αυτο.Εχουμε και εδω μεσα δυστυχως καποιους και απο τις 2 κατηγοριες που πολλες φορες θελω να τους ρωτησω σε ποια κατηγορια ανηκουν.
Βεβαια αυτο ειναι φαινομενο ολων των ομαδων και φαινεται το ποσο σαπια κοινωνια εχουμε.
Ρωταει και ξαναρωταει ο αλλος απο πανω (σε αλλο τοπικ),γιατι δεν ερχεται ο Ιβαν στην Τουμπα,ρε φιλε λογαριασμο θα σου δωσει;γκομενα σου ειναι;Αν γουσταρει θα ρθει,αν δεν γουσταρει οχι.Αντε γιατι μας κανατε τα κινταμα μας τσουρεκια παλι.
Βεβαια αυτο ειναι φαινομενο ολων των ομαδων και φαινεται το ποσο σαπια κοινωνια εχουμε.
Ρωταει και ξαναρωταει ο αλλος απο πανω (σε αλλο τοπικ),γιατι δεν ερχεται ο Ιβαν στην Τουμπα,ρε φιλε λογαριασμο θα σου δωσει;γκομενα σου ειναι;Αν γουσταρει θα ρθει,αν δεν γουσταρει οχι.Αντε γιατι μας κανατε τα κινταμα μας τσουρεκια παλι.
"Πρέπει να φύγουν οι παίκτες που δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας". Ξεκάθαρο και κρυστάλλινο.
"Πληρώνονται για 55-60 αγώνες, τους έμειναν βία-βία 45, δεν δικαιολογούνται συνεπώς να μην τα δίνουν όλα. Παίκτες και τεχνική ηγεσία".
"Προσήλωση στο πλάνο, να αναδειχθούν οι δυνατότητες των νέων. Οι παίκτες αποκτήθηκαν με εισήγηση Μπότο και είχαν την έγκριση της τεχνικής ηγεσίας". Η εν λόγω και η παραπάνω πρόταση θέτει τους πάντες, καλοπληρωμένοι συμπληρώνω εγώ, προ των ευθυνών τους.
"Το ρόστερ δεν έκλεισε ακόμα". Παράθυρο για μεταγραφές; Ίσως, αν ξεφορτωθούμε τα βαρίδια.
Καλυμένος 100% από τα λεχθέντα του Προέδρου. Δεν ξέρω ποια σκουπίδια βρίζουν τον Γιάννη, ούτε και θέλω να τους μάθω, αλλά ελπίζω να μην περάσουν ούτε έξω από την Τούμπα, ούτε καν να δουν στην τηλεόραση ή να ακούσουν στο ραδιόφωνο τους αγώνες του ΠΑΟΚ.
"Πληρώνονται για 55-60 αγώνες, τους έμειναν βία-βία 45, δεν δικαιολογούνται συνεπώς να μην τα δίνουν όλα. Παίκτες και τεχνική ηγεσία".
"Προσήλωση στο πλάνο, να αναδειχθούν οι δυνατότητες των νέων. Οι παίκτες αποκτήθηκαν με εισήγηση Μπότο και είχαν την έγκριση της τεχνικής ηγεσίας". Η εν λόγω και η παραπάνω πρόταση θέτει τους πάντες, καλοπληρωμένοι συμπληρώνω εγώ, προ των ευθυνών τους.
"Το ρόστερ δεν έκλεισε ακόμα". Παράθυρο για μεταγραφές; Ίσως, αν ξεφορτωθούμε τα βαρίδια.
Καλυμένος 100% από τα λεχθέντα του Προέδρου. Δεν ξέρω ποια σκουπίδια βρίζουν τον Γιάννη, ούτε και θέλω να τους μάθω, αλλά ελπίζω να μην περάσουν ούτε έξω από την Τούμπα, ούτε καν να δουν στην τηλεόραση ή να ακούσουν στο ραδιόφωνο τους αγώνες του ΠΑΟΚ.
-
Πραγματικα ρε φιλε τι μανια ειναι αυτη.Kabamaru11 έγραψε:
Δηλαδη θα ερθει εδω και τι θα κανει ακριβως? Θα γινει ο Καργας Μπαρεζι και ο Σβαμπ Κροος?
Ημαρτον Κυριε.
Μας επρηξαν με την σκοτεινη σουιτα λες και αν ειναι φωτεινη θα εχουμε Jogo bonito στην Τουμπα..
Ρε με τον καθε παλαβο με το iq ραδικιου