ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Σας κάνει δηλαδή ο Φεραρι για βασικό αριστερό μπακ, σε ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα;;

Γυρίσαμε στις εποχές που ήμασταν καλυμμένοι με τον Σκόνδρα και τον Λεοβατς..
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Θα ήμουν πολύ πιο ήρεμος και σίγουρος, νομίζω και εσείς, εάν είχε δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Γκαρσία.
Φεύγει ο Γιαννούλης, φεύγει ο Μιχαηλίδης, φεύγει ο Τζόλης, φεύγει ο Τσιγγάρας ... . Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα και ούτε απέξω από το γήπεδο να μην ξαναπεράσει.
Πόσα χρόνια κραυγάζουμε μακριά τα παιδιά από το γαυρόσκυλο τον Κουτσολιάκο; πόσες φορές μας τρύπησε και μας τρυπάει ο συγκεκριμένος; Εκεί εμείς σταθερά Rοgon, όλα τα μοντέλα παλτό τα σπρώχνει σε εμάς για να μας αδυνατίσει να μπορούμε να τα φορέσουμε και να σπρώχνεται ο γαύρος.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Προπονητές είμαστε εδώ πέρα ή οπαδοί; Ρητορική η ερώτηση...ο παίκτης είναι αριστερό μπακ και δεν το κάνουν στόπερ τρείς εμφανίσεις με την εθνική.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Mitsospaoki4 έγραψε:Σας κάνει δηλαδή ο Φεραρι για βασικό αριστερό μπακ, σε ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα;;

Γυρίσαμε στις εποχές που ήμασταν καλυμμένοι με τον Σκόνδρα και τον Λεοβατς..
Μητσάρα μου δεν ξέρω, να κρίνει ο προπονητής. Αυτόν μόνο εμπιστεύομαι.
Πάντως από τους δύο που γράφεις μου φαίνεται καλύτερος. Διθύραμβους που έγραφαν κάποιοι για τον Σκόνδρα και τον Λέοβατς ... .

Εναν Ρατς σε καλή ηλικία (για να επιστρέφει) θα τον ήθελα.
Εναν Κώστα Ιωσηφίδη με την ποδάρα του το αλφάδι.

(400 σελίδες)
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Εν πάση περιπτώσει. Δεν μας αφορά τι κάνει με την τσέπη του. Για την ιστορία, έγραψα το ελάχιστο που θα μπορούσα, με βάση αυτά που πληροφορήθηκα για τη σχέση του με τους "παράδες".

Στο σύστημα με τετράδα στην άμυνα μπορεί να βοηθήσει και πιστεύω ότι δεν θα τον εμποδίσει ο τραυματισμένος ώμος ή τα 2 σπασμένα παΐδια (πριν 2 χρόνια στην Αγγλία). Με το καλό να επανέλθει και να έρθει. Όχι κόλπα όμως και χωρίς αγορές και ταΐσματα.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δανεισμός είναι η καλύτερη λύση. Να δούμε σε τι κατάσταση είναι.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μετά θα ζητάνε λεφτά, αν επανέλθει και κάνει και καλά παιχνίδια
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Περιπτερος έγραψε:Θα ήμουν πολύ πιο ήρεμος και σίγουρος, νομίζω και εσείς, εάν είχε δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Γκαρσία.
Φεύγει ο Γιαννούλης, φεύγει ο Μιχαηλίδης, φεύγει ο Τζόλης, φεύγει ο Τσιγγάρας ... . Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα και ούτε απέξω από το γήπεδο να μην ξαναπεράσει.
Πόσα χρόνια κραυγάζουμε μακριά τα παιδιά από το γαυρόσκυλο τον Κουτσολιάκο; πόσες φορές μας τρύπησε και μας τρυπάει ο συγκεκριμένος; Εκεί εμείς σταθερά Rοgon, όλα τα μοντέλα παλτό τα σπρώχνει σε εμάς για να μας αδυνατίσει να μπορούμε να τα φορέσουμε και να σπρώχνεται ο γαύρος.
Καλα αν φυγουν αυτοι του χρονου στην λιστα της ευρωπης θα δηλωνουμε 19 παικτες
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Εγώ πάντως περίμενα μεγαλύτερη ωριμότητα...από χθες ακόμη και την ώρα του αγώνα τέσσερις πέντε συγκεκριμένοι έχουν μονοπωλήσει το τοπικό των μεταγραφών βομβαρδίζοντας κυριολεκτικά με σενάρια, πληροφορίες, αγοραζοντας- πουλώντας πριν καλά καλά στεγνώσει η ΦΑΝΕΛΑ της ομάδας από το γήπεδο...

Λυπάμαι αλλά τα μαθήματα δεν γίνονται παθήματα...αναλογιστείτε ποια από όλα αυτά τα σενάρια των τελευταίων χρόνων τελεσφόρησαν και να παραδεχτούμε όλοι ότι σε μεγάλο βαθμό είμαστε μωρωδιες...ο Ουαρντα μας το απέδειξε όπως και αν γυρίσουμε λίγες σελίδες πίσω στον ερχομό του Τσολακ δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούσαν για βομβαρδιστικό..

Θεωρώ ότι πρέπει να σεβαστούμε λίγο παραπάνω τη χθεσινή φοβερή προσπάθεια του ρόστερ των 13-14 παικτών..δεν είναι μαλακες στην ομάδα να μη το γνωρίζουν αυτό.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εβριτη ξέροντας τη γνώμη μου για σταφ... Με τα όσα διαβάζω ο άνθρωπος που κι εγώ θα τον ήθελα δε γίνεται και δεν πρέπει να έρθει ενώ είναι τόσο πίσω σε φυσική κατάσταση αλλά και σε αγωνιστική.
Δεν είμαστε για ρίσκα. ΕΑΝ φύγει ο Γιαννούλης πιστεύω να φέρουν κάποιον για να τον αναπληρώσει τώρα και όχι για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Τον Νίλσον Παρέιρα τον ξεχάσαμε ε;
Που για μένα στο ματς με τον Βόλο όσο έπαιξε ήταν οκ !

Ένταξη μάλλον για πρωταθλητισμό θελουμε κάτι πιο έτοιμο
Αλλά ο Σταφ είναι ρίσκο διότι δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι
Να τον πάρεις τώρα για ενσωματωθεί και να είναι οκ το καλοκαίρι έχει λογική !
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Αν ισχύει ότι θέλει άλλο έναν μήνα για να μπει προφανώς και δεν μπορεί να έρθει. Αρμόδιοι υπάρχουν να αποφασίσουν αν αξίζει ο κόπος.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αν πωληθει ο Γιαννουλης θες αντιστοιχο αριστερο μπακ βασικο
ο Σταφυλιδης με μηδενικα νουμερα, με καριερα σαν στοπερ πλεον, και χωρις συνεισφορα επιθετικη, ειναι ενα ερωτηματικο...εκτος του οτι ειναι ποσους μηνες εκτος..
θα μπορουσε βεβαια αφου το χρημα ειχε παντα στο μυαλο, να συνεργαστει τελεια με τον Ζαμπα, για την καριερα τους στο χωρο της μοδας και της ενδυσης...
ντιβες και καγκουρες της μυκονου μακρια, ευτυχως ο Παμπλο ξερει καλυτερα απο αυτα, τα εχει πει και μονος του στο παρελθον
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Πέρα από την οποία άποψη έχει ο καθένας για Σταφυλιδη κ για τη κατάσταση του, μπακ στα 500 χιλιάρικα αν δεν βγάζει 10 ασίστ το χρόνο δεν φέρνεις.

Οι παχιές αγελάδες τελείωσαν. Με μπακ 500 χιλ. κ φορ 500 χιλ. ούτε στο μάνατζερ δεν παίζουν, ακόμα κ εκεί ντρέπονται να έχουν τέτοια δομή στο ροστερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 14 Ιαν 2021, 18:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Στο καλό και να μας γράφει και αυτός και ο αγκουστος και όποιος δε γουστάρει να μείνει και να παίξει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”