Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Οσο ειναι παντως ελευθερος ο Κασαμι πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να ασχοληθουμε.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Καλός παίκτης αλλά ψιλομαλακισμενο. Καθαρά παικτικά θα τον ήθελα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Για Αλεις Γκαρσία έμαθα ότι δεν έγινε ποτέ επίσημη πρόταση. Οπότε άδικα συζητούσαμε για την προτίμηση του στο εξωτικό Βουκουρέστι.
Δηλαδή τώρα πραγματικά,θες εσύ τον κολλητό του Μαρινάκη τζούνιορ?joshua έγραψε:Οσο ειναι παντως ελευθερος ο Κασαμι πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να ασχοληθουμε.
Τόσο?
Γιατί εγώ αν μου φέρουν αυτό το μουν@πανο τότε είναι που δεν ασχολούμαι
Εγω γιατι θυμαμαι οτι αυτος εφυγε σκοτωμενος απο τον γαυρο? Μαλακιες θυμαμαι ε?
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Βλεπω το ισλανδια ρουμανια. Τελικα το ποδοςφαιρο αλλξε και παει ποιο κοντα σε,αυτο που φαινεται οτι θελουμε να παιξουμε. Οι παικτες,ειναι γρηγοροι με αντοχες και σε επιπεδο τεχνικης ξερουν να κανουν κοντρολ καινα δινουν με την μια την μπαλα. Αυτο γεννα λαθη αλλα γινονται τοσα πραματα στον αγωνα που δεν μενεις σε αυτα. Εχει κατι παικτουρες η Ισλανδια. Πολυ καλοι. Παθιασμενοι τρεχουν σα δαιμονισμενοι,και μερικοι ξερουν και μπαλα.
Ισως τελικα να υπαρχει φως στο τελος του τουνελ.
-
ο κασαμι ειναι κολιταρι με τον γιο του πρεζεμπορα , μακρια απο εμας ...joshua έγραψε:Οσο ειναι παντως ελευθερος ο Κασαμι πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να ασχοληθουμε.
- invincible
Η μεγαλύτερη μεταγραφή φέτος είναι το αμυντικό χαφ Εσίτι που δεν έχει καμία σχέση με πέρσι. Στην προπόνηση φαίνεται λες και παίζει μπαλα με τα παιδιά του. Φέτος θα δείτε έναν άλλο Εσίτι.
[youtube]XHmcNNk_HV8[/youtube]
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Για τους Ισλανδούς έχω και εγώ πολύ καλή άποψη, σκυλιά του πολέμου. Για τον τρόπο παιχνιδιού έχεις δίκιο. Από εκεί και πέρα εγώ δεν έχω καταλάβει τι θέλουμε να παίξουμε αλλά νταξει έχω και ένα θέμα με τα χρώματαTotem_pk έγραψε:Βλεπω το ισλανδια ρουμανια. Τελικα το ποδοςφαιρο αλλξε και παει ποιο κοντα σε,αυτο που φαινεται οτι θελουμε να παιξουμε. Οι παικτες,ειναι γρηγοροι με αντοχες και σε επιπεδο τεχνικης ξερουν να κανουν κοντρολ καινα δινουν με την μια την μπαλα. Αυτο γεννα λαθη αλλα γινονται τοσα πραματα στον αγωνα που δεν μενεις σε αυτα. Εχει κατι παικτουρες η Ισλανδια. Πολυ καλοι. Παθιασμενοι τρεχουν σα δαιμονισμενοι,και μερικοι ξερουν και μπαλα.
Είδα κ Αουγκουστο;;άντε να δούμεinvincible έγραψε:Η μεγαλύτερη μεταγραφή φέτος είναι το αμυντικό χαφ Εσίτι που δεν έχει καμία σχέση με πέρσι. Στην προπόνηση φαίνεται λες και παίζει μπαλα με τα παιδιά του. Φέτος θα δείτε έναν άλλο Εσίτι.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Φέτος θα δείτε τον πραγματικό Εσιτι. Γιατί πέρυσι ποιον είδαμε,τον ξάδερφο του; Περίεργα πράγματα..
joshua έγραψε:Εγω γιατι θυμαμαι οτι αυτος εφυγε σκοτωμενος απο τον γαυρο? Μαλακιες θυμαμαι ε?
Τον Κασαμι τον έδιωξαν οι σκληροπυρηνικοί γαύροι οπαδοί,προσκείμενοι στην χρυσή Αυγή,όταν σχηματισε με τα δάχτυλα του τον αετό της Αλβανίας,μετά από ένα γκολ που είχε βάλει.
Αυτή του η κίνηση,ήταν η αρχή του τέλους του,στον γαύρο.
- john4serres
Να πω ότι ο Εσιτι για το ρόλο της σκούπας κ τρίτου μέσου φαίνεται να δίνει μια λύση, απλά όχι για δυάδα στο κέντρο.
Πρέπει να του πάρει το 100% από τη δυναμική του ο προπονητής κ όχι να τον εκθέτει τον παίκτη.
Πρέπει να του πάρει το 100% από τη δυναμική του ο προπονητής κ όχι να τον εκθέτει τον παίκτη.