Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
-
Dimg4
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Τι ειναι το ποδοσφαιρο ρε φιλε και θα φας πιστολι, καφετερια? Σου δειχνει πλεον ο ΠΑΟΚ την εικονα του φτωχου συγγενη?
- GettaRobott
Δεν είπα ότι θα χάσουμε τα λεφτά μας ,συγνώμη αν αυτό κατάλαβες,απλα δεν έχουν λεφτά να δώσουν 1 εκ που αντιστοιχεί στην 1η δόση των 3,5
Να τα βρουν. Εν εναγκη να μην πληρωσουν δοσεις στους παικτες τους.
Καλά δεν πούλησαν έναν παίκτη τούς 20 εκ ? Ανεξάρτητα από αυτό τι μας νοιάζει αν έχουν να βρουνGettaRobott έγραψε:Δεν είπα ότι θα χάσουμε τα λεφτά μας ,συγνώμη αν αυτό κατάλαβες,απλα δεν έχουν λεφτά να δώσουν 1 εκ που αντιστοιχεί στην 1η δόση των 3,5
@Simba...simba έγραψε:...
Γκοραν, μλκιτσα ελεγα γιαυτο που εγραψα..
Για τις διαπραγματευσεις καλα εκαναν, δε θα μας πιάνει τον κωλο ο καθε μλκας, γτ ηταν ηδη μεγαλο το πόσο.,
Μπορεί να αναμεναμε για να πέσουν στο 1 πχ, οπότε δεν ειναι ευκαταφρονητη η διαφορα που λες..
Δεν εχει κ ελληναδικα εκει, να τους διναμε το σκονδρα να πεσει η τιμη..
Στα @@πάρια μου εμένα τον οπαδό για το μεγαλύτερο ποσόν και αν "θα μας πιάνανε και κορόιδα οι οποιοιδήποτε μ@λ@κες", αυτό που ισχυρίζεσαι σαν αιτιολογία (για μένα δεν στέκει) της διοίκησης για την καθυστέρηση της μεταγραφής, ειδικότερα δε όταν ακούω με τα αυτάκια μου τον προπονητή της ομάδας μου να δηλώνει δημόσια στις 3 Γενάρη: "Εμείς θα θέλαμε να έχουμε ήδη μαζί μας τους παίχτες που έχουμε επιλέξει..."!!!!
Αν έκαναν λοιπόν καλά ή όχι που καθυστερήσανε για τα παζάρια, αυτό "θα φανεί στο χειροκρότημα", καθώς, όπως έχω ξαναγράψει, κάθε παίχτης χρειάζεται τον προσωπικό-δικό του χρόνο προσαρμογής σε μια νέα ομάδα-νοοτροπία και θα δούμε αν ο παίχτης καταφέρει να προσφέρει όσα θέλει ο Βλάντο, τότε όμως ακριβώς που το χρειάζεται η ομάδα μας, ο Π.Α.Ο.Κ.!!!
Αλλά είπαμε...Τέσπα...Μόνο θετική ενέργεια προς την ομάδα απ όλους μας στο εξής και στήριξη "βουνό" στον Βλάνταρο και τον Μίχελ, ειδικά στα δύσκολα, για να μείνουν πολλά χρόνια στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!
Γκοραν, δν παει ετσι κ το ξερεις..
Ειναι πολυ λογικό κ δικαιολογημενο να υπάρξει καθυστερηση λογω διαπραγματευσεων οταν υπαρχει διαφορα πάνω απο 150-200 πες..
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Οκ, ειπαμε επένδυση, αλλα οχι κ να θελουμε να σκορπιουνται αλογα λες κ ειναι πετσετακια..
Ειναι πολυ λογικό κ δικαιολογημενο να υπάρξει καθυστερηση λογω διαπραγματευσεων οταν υπαρχει διαφορα πάνω απο 150-200 πες..
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Οκ, ειπαμε επένδυση, αλλα οχι κ να θελουμε να σκορπιουνται αλογα λες κ ειναι πετσετακια..
GettaRobott έγραψε:Δεν είπα ότι θα χάσουμε τα λεφτά μας ,συγνώμη αν αυτό κατάλαβες,απλα δεν έχουν λεφτά να δώσουν 1 εκ που αντιστοιχεί στην 1η δόση των 3,5
Πού το είδες αυτό?
Από πού προκύπτει αυτό;GettaRobott έγραψε:Δεν είπα ότι θα χάσουμε τα λεφτά μας ,συγνώμη αν αυτό κατάλαβες,απλα δεν έχουν λεφτά να δώσουν 1 εκ που αντιστοιχεί στην 1η δόση των 3,5
οργιάζουν οι φήμες ότι πάει ο τούντορ εκεί...ο άχρηστος τούντορ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 28 Ιαν 2017, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα επιμείνεις ακόμα πολύ στο να μου περάσεις την άποψη σου ρε φίλε???simba έγραψε:Γκοραν, δν παει ετσι κ το ξερεις..
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Για σένα μπορεί να μην πάει έτσι, για μένα όμως πάει...
Απλά διχογνωμούμε, οπότε...Let's end it...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 28 Ιαν 2017, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει γράψει ένα άρθρο το Λενάκι για τα οικονομικά των Τούρκων
http://www.paok24.com/podosfairo/87681/ ... alatasarai
δεν είπα τίποτα για 24....
http://www.paok24.com/podosfairo/87681/ ... alatasarai
δεν είπα τίποτα για 24....
Μετά την πίκρα από Ρόδο συγκέντρωση στο βόλλευ. Πρέπει να πάρουμε και μια χαρά σήμερα. Μεταγραφές αργά πάλι (το βράδυ).
Επιτέλους έναν καλό λόγο, μετά από πολύ καιρό, για τον εργολάβο!!!goran 64 έγραψε:Άντε να υπογράψει κι ο ξανθοκαριόκας να πάει η ψυχή μας στον τόπο της, αν και καθυστερημένα...![]()
Η ομάδα φαίνεται να χτίζεται πέτρα πέτρα από τεράστιο αρχιτέκτονα, πολύ καλό μηχανικό και τίμιο εργολάβο (πολύ σημαντικό) και το τελικό δημιούργημα προβλέπεται να είναι Α Κ Α Τ Α Ρ Ρ Ι Π Τ Ο !!!!
Υ.Γ. Έναν γρήγορο στόπερ χρειαζόμαστε πλέον και τίποτε άλλο κατά την προσωπική μου άποψη...