Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- thanos-xanthi
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
παντως το γεγονος οτι το βγαζουν απο το κοντρα την ειδηση
ρελανς ΠΑΟΚ, και ανεβασμα προσφορας
εμενα μου λεει οτι μιλαει μαζι του και ο γκευ, και προς τα εκει παει η δουλεια
ρελανς ΠΑΟΚ, και ανεβασμα προσφορας
εμενα μου λεει οτι μιλαει μαζι του και ο γκευ, και προς τα εκει παει η δουλεια
paoki sweden. theese players u said bro they cost 20million all together and stafylidis didnt want to come at this age to this miserable championship i f u think that one team like us can afford 20million s for transfers ok i am with u
Καλά ρε μάγκες μόλις χτες δεν είχε δημοσιοποιηθεί άρθρο ότι ο Πανιώνιος εκβιάζει τον Ανσαριφαρντ να φύγει ΤΩΡΑ γιατί θέλουν να βγάλουν κερδοε αλλιως θα τον έστελναν κερκίδα για ένα εξάμηνο;;
Όλα καλά θα πάνε στο τέλος , αν όχι δεν θα είναι το τέλος ...
Καλώς σας βρήκα...Καλή χρονιά, Χρόνια πολλά και ας αγωνισθούμε να γίνουνε καλά..!
Καλώς σας βρήκα...Καλή χρονιά, Χρόνια πολλά και ας αγωνισθούμε να γίνουνε καλά..!
και λιγα λες. μονο για σταφ πιστεύω ότι οποιος τον παρει θα δωσει ενα ταληρο.
υγ: ραιν, ψαχνεις και εσυ να βγαλεις ακρη μεταξυ των αρθρων... πιο ευκολα βρισκεις βελονα στα αχυρα, τουλαχιστον εκει ξερεις οτι υπαρχει μια βελονα στα αχυρα.
υγ: ραιν, ψαχνεις και εσυ να βγαλεις ακρη μεταξυ των αρθρων... πιο ευκολα βρισκεις βελονα στα αχυρα, τουλαχιστον εκει ξερεις οτι υπαρχει μια βελονα στα αχυρα.
Βαρεθηκα ο καθενας να εχει μια αποψη για τα θεματα κ να μ ν ακουει κανει θελετε να κραξετε κραξτε διωξτε τς ολους κ αναλαβεται εσεις σας ειπα κατι για τν ιρανο κ σεις πιστευεται το contra οκ δικο σας θεμα.
- sourmenetes
- Moderator
Αφου ειπες δε θα φερουν εξτρεμ..ace79grpaok έγραψε:Απλα για γέλια η ΠΑΕ ,Το καλοκαιρι πήρατε 10 εκ από μεταγραφες και μας φέρατε τελευταία μέρα τον τιαμ,τώρα ρσιμπατε αλλα 3,6 και 8/1 ακόμη ψάχνετε φορ ,εξτρεμ και 8αρι .Γεια όσους λένε να μην έχουμε απαιτήσεις και αλλα τέτοια χαζά να τους υπενθυμίζω ότι ο Σαββίδης είναι πρόεδρος οχι ο βουλινος.Ξυπνατε εκει
κοιτα, θα σου εβαζα το παραδειγμα του κολοτζιετζακ που πηγε γκλαντμπαχ χθες-προχθές (όχι 1 πάντως) και τον ήθελαν απο το...καλοκαίρι, αλλα θα μου ελεγες για ασχετα παραδειγματα.joshua έγραψε:geo αυτο με τα ασχετα παραδειγματα πρεπει να το κοιταξεις ε? Νομιζω πως εμεις ψαχνουμε επιθετικο απο το καλοκαιρι ενω η γαλατα αντικαταστατη παικτη που πουλαει η οχι?
ps:5 του μηνα επικυρώθηκε του κολο στους γερμανούς.
- thanos-xanthi
φιλε ενταξει, εικασιες κανουμε, τι τρελαινεσαιTheCursed έγραψε:Βαρεθηκα ο καθενας να εχει μια αποψη για τα θεματα κ να μ ν ακουει κανει θελετε να κραξετε κραξτε διωξτε τς ολους κ αναλαβεται εσεις σας ειπα κατι για τν ιρανο κ σεις πιστευεται το contra οκ δικο σας θεμα.
εδω παμε προς τα μεσα του μηνα, και απο το καλοκαιρι αναζητουμε σ ολη την Ευρωπη
και λατινικη Αμερικη τον '... καριμ απο την νεα σμυρνη..
η santa barbara μας βγηκε αγιαβαρβαρα
Πας παίρνεις τον Τουραμ της Κέρκυρας , πετάει δυο γκολακια στην Σαλκε και των πουλάς ύστερα με 2.5 έως 3 μιλιονια
Cursed αν μπορείς περιόρισε λίγο τη γραφή sms, πιο εύκολα διαβάζω Μανιακό.
Εγώ δε συμφωνώ ότι είναι ποιοτική η ομάδα μας. Έχουμε μια μέτρια γενικά ομάδα, που αποδυναμώθηκε λόγο πώλησης του Γκάρυ. Τρανταχτά προβλήματα εδω και καιρό τα οποία ποτέ δε λύνονται. Το κακό που δε μ αρέσει είναι ότι όλοι ξέρουν το πρόβλημα και δεν το λύνουν.
Δε ξέρω ποιος θα έρθει αυτή την μεταγραφική περίοδο, αλλά πρέπει να φύγουν τουλάχιστον 5 παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Επιπλέον ο Κλάους έχει κλείσει τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ. Όπως έχω πει και σε πιο παλιά μου ποστ, οι Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ είναι της πλάκας και δε μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα τίποτα. Πέλκας, Κουλούρης, Μυστακίδης και Κίτσιου είναι όλοι για δανεικοί. Πρέπει να πάρουμε παίκτες, πραγματικά θα το πω και ας μη συμφωνούν αρκετοί. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεόν υπερεκτιμημένο ρόστερ, όπου κάθε παίκτες αμοίβεται 2 ή 3 φορές πάνω από τη συνεισφορά του. Δε γίνεται πλέον με κουτσά άλογα.
Μου αρέσει η τακτική του πουλάω, αλλά θα πρέπει να γίνεται πάντα με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ρόστερ. Δυστυχώς η πώληση του Γκάρυ διέλυσε όλη τη χημεία της ομάδας και αν δε βάλουν μυαλό εκεί στην ΠΑΕ να πάρουν παίκτες καλύτερου επιπέδου, δυστυχώς θα το βρούνε μπροστά τους.
ΠΑΟΚ η ομάδα που όλοι ξέρουν το πρόβλημα, όλοι ξέρουν την λύση και κανείς δεν κάνει τίποτα.
Δε ξέρω ποιος θα έρθει αυτή την μεταγραφική περίοδο, αλλά πρέπει να φύγουν τουλάχιστον 5 παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Επιπλέον ο Κλάους έχει κλείσει τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ. Όπως έχω πει και σε πιο παλιά μου ποστ, οι Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ είναι της πλάκας και δε μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα τίποτα. Πέλκας, Κουλούρης, Μυστακίδης και Κίτσιου είναι όλοι για δανεικοί. Πρέπει να πάρουμε παίκτες, πραγματικά θα το πω και ας μη συμφωνούν αρκετοί. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεόν υπερεκτιμημένο ρόστερ, όπου κάθε παίκτες αμοίβεται 2 ή 3 φορές πάνω από τη συνεισφορά του. Δε γίνεται πλέον με κουτσά άλογα.
Μου αρέσει η τακτική του πουλάω, αλλά θα πρέπει να γίνεται πάντα με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ρόστερ. Δυστυχώς η πώληση του Γκάρυ διέλυσε όλη τη χημεία της ομάδας και αν δε βάλουν μυαλό εκεί στην ΠΑΕ να πάρουν παίκτες καλύτερου επιπέδου, δυστυχώς θα το βρούνε μπροστά τους.
ΠΑΟΚ η ομάδα που όλοι ξέρουν το πρόβλημα, όλοι ξέρουν την λύση και κανείς δεν κάνει τίποτα.
Παντως θελουμε εξτρεμ που να εχει μακρινο σουτ κατι που λειπει απιστευτα απο την ομαδα.Ο Γκαρυ ποτε ποτε επιανε κανα ξερο και ο Μπισεσβαρ εχει τεχνικο,ολοι οι αλλοι περιστερια συνηθως και καπως ετσι ερχεται ξανα στο μυαλο ο Στοχ.Ο Ιρανος το εχει καθολου?