che4 έγραψε: καντε ολοι βουντου με το αβαταρ του ιερεμια
Χαχα επική παρότρυνση
che4 έγραψε: καντε ολοι βουντου με το αβαταρ του ιερεμια
μονο και μονο για σεναche4 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:[quote="che4"
στο ντόρτμουντ όμως?
Βαλε ρε τι ντρεπεσαι?
?paokovios1974 έγραψε:pisakaipoupoula έγραψε:[quote="paokovios1974"
έλα τώρα ο μόνος λόγος που μπορεί να ρθει ο συγκεκριμένος -που μακάρι εδώ που φτάσαμε- είναι να μη βρει τίποτ'άλλο σε καλό πρωτάθλημα..χέστηκε για το europa league τώρα
Βουντου βουντου !! Τρελη παικτουρα !Dimitris_L4 έγραψε:Υπαρχει εξω ελευθερος νομιζω ο πριγκηπας ο μποατενγκ...αντε ρε φραααανκ....
Εγω σημερα αλλαξα απο ταπατοκ σε πισι παντωςjohn4serres έγραψε:Τυχερό το ταπαταλκ. Θα κλείσει μεταγραφή ή μεταγραφές!!!
Στο PC μας έφαγε η μιζέρια !
ρε παιδί μου μαζί σου είμαι, γενικά δε μ'αρέσουν οι μεταγραφές άνω των 30 αλλά τον συγκεκριμένο κ εγώ τον θέλω σ'εμάς, πολύ κιόλας...άλλο πράγμα είπα[/quote]pisakaipoupoula έγραψε:?paokovios1974 έγραψε:pisakaipoupoula έγραψε:[quote="paokovios1974"
έλα τώρα ο μόνος λόγος που μπορεί να ρθει ο συγκεκριμένος -που μακάρι εδώ που φτάσαμε- είναι να μη βρει τίποτ'άλλο σε καλό πρωτάθλημα..χέστηκε για το europa league τώρα
Αδερφε με το συμπαθειο κιολας αλλα εισαι λαθος.Αν ερθει γινεται σεισμος 10 ριχτερ για τα δεδομενα της Ελλαδας.
Να μην τα ισοπεδωνουμε και ολα.
αδερφε εγω υποτιθεται πρεπει να ξυπνησω στις 3 να παω δουλεια χααχαχαχαχαχαχαχχαkataramenos5 έγραψε:Κι ειπα θα κοιμηθω νωρις σημερα.
αυτος που ειχε ερθει στην γρια?jibbie έγραψε:για ααρον νιγκεθ λεει..
Γιατι ρε τι εγινε ?:kataramenos5 έγραψε:Κι ειπα θα κοιμηθω νωρις σημερα.