Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
PAOKKOMOTINI4

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Φίλοι μου καλοί μου φίλοι όταν κάποιος άνθρωπος έχει διαφορετική γνώμη από εσάς και δεν τον εκφράζει η πολιτική που έχει χαράξει η ηγεσία της ομάδας τότε δεν σημαίνει ότι είναι άλλη ομάδα.
Μην τον αφοριζεται και μην τον ειρωνεύεστε στο τέλος εδώ μέσα θα μείνετε 20ατομα να ανταλλάσετε απόψεις που σας ταιριάζουν και σας εκφράζουν φιμωνοντας όλους αυτούς που δεν συμφωνούν σε καποιες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στον οργανισμό της ομαδας
Στο ίντερνετ παντως την άποψη που έχει ο Γκουερινο την έχουν πάρα πολλοί συνοπαδοι μας.
Η ελπίδα πάντως ότι θα αλλάξει το καλοκαίρι η κατάσταση και θα γίνουν ποιοτικές προσθήκες υπάρχει αλλά.. Υπάρχουν πολλά αλλα τα οποία θα εξαρτηθούν και από τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα.
Συναλλαγές κουμάντα για ένα σύστημα σάπιο που υπάρχει σε αυτή την χώρα διότι η βρωμιά ελέγχει και το ποδόσφαιρο.
Ψυχραιμία παιδιά σε όλα και με όλους.
ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Tolaros έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Έκλεισε ο κύκλος Σαββίδη για ΠΑΟΚ πρώτο.
Αν θέλουμε ΠΑΟΚ 4ο εντάξει, ας μεινουμε με Γιώργη κλπ
Καλό βράδυ
Στην επόμενη ΑΜΚ να πας να χωσεις. Ή πες αυτούς που θέλεις να πάνε αυτοί , δεν τους κρατά κανείς
Και νομίζεις ότι έγραψες κάτι έξυπνο τώρα?
Η ουσία είναι ότι με αυτή την κατάσταση που σημαίνει συμβιβασμός με τέταρτη θέση, ξενερώνει ο κόσμος και σε λίγο θα παίζουμε με 5000 κόσμο.
Αν σας αρέσει αυτο, πάσο
Δεν θέλετε τον ΠΑΟΚ πρώτο ?
Με αρέσει μόνο που πάω στο γήπεδο, όσοι έρχονται για τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή χέστηκα , μην ξαναπατήσουν
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
astral έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Θέλουμε τον ΠΑΟΚ πρώτο ?
Αυτό θέλει μεταγραφές ποιότητας.
Μπορεί ο Σαββίδης να τις κάνει ?
Αν ναι, όλα καλά.
Αν όχι, τι γινεται ?
Συμβιβαζόμαστε με την κατάσταση αυτή ?
Οι γάβροι πάντως (όπως μαθαίνουμε) δεν ανέχονται ήττες ..
Εμείς φαινεται ότι συνηθίσαμε
γινε γαυρης να γουσταυρεις
ΠΑΟΚ πρώτο θέλω να γουσταρω
ΠΑΟΚ που θα πατάει όποιον μπαινει στην Τούμπα και δεν θα χάνει με κατεβασμένα κεφάλια.
Ε ανελαβε την διοικηση τι καθεσαι;
george188

Δημοσίευση από george188 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
astral έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Θέλουμε τον ΠΑΟΚ πρώτο ?
Αυτό θέλει μεταγραφές ποιότητας.
Μπορεί ο Σαββίδης να τις κάνει ?
Αν ναι, όλα καλά.
Αν όχι, τι γινεται ?
Συμβιβαζόμαστε με την κατάσταση αυτή ?
Οι γάβροι πάντως (όπως μαθαίνουμε) δεν ανέχονται ήττες ..
Εμείς φαινεται ότι συνηθίσαμε
γινε γαυρης να γουσταυρεις
ΠΑΟΚ πρώτο θέλω να γουσταρω
ΠΑΟΚ που θα πατάει όποιον μπαινει στην Τούμπα και δεν θα χάνει με κατεβασμένα κεφάλια.
Iβαναρος στα εύκολα,Ιβάν δρόμο στα δύσκολα. Γρήγορα ξεχνάς
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Tolaros έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Έκλεισε ο κύκλος Σαββίδη για ΠΑΟΚ πρώτο.
Αν θέλουμε ΠΑΟΚ 4ο εντάξει, ας μεινουμε με Γιώργη κλπ
Καλό βράδυ
Στην επόμενη ΑΜΚ να πας να χωσεις. Ή πες αυτούς που θέλεις να πάνε αυτοί , δεν τους κρατά κανείς
Και νομίζεις ότι έγραψες κάτι έξυπνο τώρα?
Η ουσία είναι ότι με αυτή την κατάσταση που σημαίνει συμβιβασμός με τέταρτη θέση, ξενερώνει ο κόσμος και σε λίγο θα παίζουμε με 5000 κόσμο.
Αν σας αρέσει αυτο, πάσο
Δεν θέλετε τον ΠΑΟΚ πρώτο ?
Άρα ας λες πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πανηγυρτζης και το περιβόητο ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα μια μπούρδα σωστά;σορρυ φιλε αλλά επειδή βλέπω αυτά που λες από πριν καλό είναι να τα λένε όλα ..ο ΠΑΟΚ ως το 14 δεν ήταν στην ίδια κατάσταση με τώρα ..ως το 14 την Τετάρτη θέση ,την πρόκριση σε τελικό κυπέλου και την νίκη σε κάνα ντέρμπι την πανηγύριζες σαν να πήρες πρωτάθλημα …και βέβαια κοιτούσες και πίσω απ την πλάτη σου για την επόμενη προσφυγή η περιφανή πώληση ..καλό είναι να θυμόμαστε το παρελθόν αλλά όχι μόνο αυτά που μας συμφέρουν…
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

PAOKKOMOTINI4 έγραψε: Μην τον αφοριζεται και μην τον ειρωνεύεστε στο τέλος εδώ μέσα θα μείνετε 20ατομα να ανταλλάσετε απόψεις που σας ταιριάζουν και σας εκφράζουν φιμωνοντας όλους αυτούς που δεν συμφωνούν σε καποιες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στον οργανισμό της ομαδας
Στο ίντερνετ παντως την άποψη που έχει ο Γκουερινο την έχουν πάρα πολλοί συνοπαδοι μας
Άλλη μια απόδειξη πως ο κόσμος είναι γεμάτος από ηλίθιους.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τελικά ΠΑΟΚ γίναμε για τους τίτλους;
Θέλετε ΠΑΟΚ πρωταθλητή και χρεωμένο; Ο Σαββίδης έβαλε πάνω από 100.000.000€ όλα αυτά τα χρόνια και πήρε 2 πρωταθλήματα (ένα του έκλεψαν) και 4 κύπελλα (φέτος πάει για 5ο).
Δείτε το μπάσκετ. Δείτε άλλες ομάδες τι χρέη έκαναν.
Εγώ γουστάρω τον ΠΑΟΚ ελεύθερο.
Ξαναλέω: δείτε το μπάσκετ.

Όταν ξαναμαζευτείτε μερικοί έξω από τα επίσημα και τραμπουκίσετε το Σαββίδη, αν το επόμενο πρωί τα πάρει στο κρανίο και φύγει, να πάτε να παρακαλάτε εσείς να βάλει ο κόσμος στην ΑΜΚ. Εγώ δεν θα κάνω ποστ.

Οπαδοί της νίκης ορισμένοι, ε οπαδοί της νίκης.

Dimitrisou έγραψε:Άρα ας λες πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πανηγυρτζης και το περιβόητο ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα μια μπούρδα σωστά;

Εσύ βλέπεις κάτι άλλο;!
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τελικά ΠΑΟΚ γίναμε για τους τίτλους;
Θέλετε ΠΑΟΚ πρωταθλητή και χρεωμένο; Ο Σαββίδης έβαλε πάνω από 100.000.000€ όλα αυτά τα χρόνια και πήρε 2 πρωταθλήματα (ένα του έκλεψαν) και 4 κύπελλα (φέτος πάει για 5ο).
Δείτε το μπάσκετ. Δείτε άλλες ομάδες τι χρέη έκαναν.
Εγώ γουστάρω τον ΠΑΟΚ ελεύθερο.
Ξαναλέω: δείτε το μπάσκετ.

Όταν ξαναμαζευτείτε μερικοί έξω από τα επίσημα και τραμπουκίσετε το Σαββίδη, αν το επόμενο πρωί τα πάρει στο κρανίο και φύγει, να πάτε να παρακαλάτε εσείς να βάλει ο κόσμος στην ΑΜΚ. Εγώ δεν θα κάνω ποστ.

Οπαδοί της νίκης ορισμένοι, ε οπαδοί της νίκης.

Dimitrisou έγραψε:Άρα ας λες πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πανηγυρτζης και το περιβόητο ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα μια μπούρδα σωστά;

Εσύ βλέπεις κάτι άλλο;!
Εγώ Μπάρκα το ξέρω καιρό απλά το λέω μήπως καταλάβουν και οι ίδιοι τους οτι αυτά που γράφουν ακυρώνουν τα ίδια τους τα λεγόμενα…
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
PAOKKOMOTINI4 έγραψε: Μην τον αφοριζεται και μην τον ειρωνεύεστε στο τέλος εδώ μέσα θα μείνετε 20ατομα να ανταλλάσετε απόψεις που σας ταιριάζουν και σας εκφράζουν φιμωνοντας όλους αυτούς που δεν συμφωνούν σε καποιες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στον οργανισμό της ομαδας
Στο ίντερνετ παντως την άποψη που έχει ο Γκουερινο την έχουν πάρα πολλοί συνοπαδοι μας
Άλλη μια απόδειξη πως ο κόσμος είναι γεμάτος από ηλίθιους.
Σε μένα απευθύνεσαι?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Άβαταρ μέλους
VfB-G4

Δημοσίευση από VfB-G4 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, δεν επιτρέπει στην οικογένεια Σαββίδη να ρίξει χρήμα στον ΠΑΟΚ.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Αν δεν αλλαξει αυτή η κατάσταση άμεσα ?
Θα μείνουμε για τα επόμενα χρόνια έτσι ?
Με έναν ιδιοκτήτη που ΔΥΣΤΥΧΩΣ (επαναλαμβάνω) αντικειμενικά δεν είναι σε θέση να σπρώξει χρήμα για την ΑΜΕΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗ της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ?
Αν ναι, τότε θα παίζουμε για τεταρτοι όπως τόσα χρόνια πριν το 2014.
Εκεί θέλετε να επιστρέψουμε ?
Κάνε μια σούμα τα συμβόλαια των Κούρτιτς, Καντουρί, Μπίσε, Μούργκ, Ολιβέιρα, Ζίβκοβιτς, Καργας, Νασμπερκ, και των χρημάτων που δώθηκαν για τους κουαλιάτα, φιλίπε. Ουσιαστικά ολων αυτών που είναι ανύπαρκτοι είτε στην κυριολεξία είτε αγωνιστικά. Ολα αυτά τα φράγκα φτάνουν για να φέρεις 6-7 παιχταράδες που σε αλλάζουνε επίπεδο; Παραφτάνουν και περισσεύουν μην σου πω. Οπότε δεν είναι τα φράγκα το πρόβλημα. Η διαχείριση είναι.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Φίλοι μου καλοί μου φίλοι όταν κάποιος άνθρωπος έχει διαφορετική γνώμη από εσάς και δεν τον εκφράζει η πολιτική που έχει χαράξει η ηγεσία της ομάδας τότε δεν σημαίνει ότι είναι άλλη ομάδα.
Μην τον αφοριζεται και μην τον ειρωνεύεστε στο τέλος εδώ μέσα θα μείνετε 20ατομα να ανταλλάσετε απόψεις που σας ταιριάζουν και σας εκφράζουν φιμωνοντας όλους αυτούς που δεν συμφωνούν σε καποιες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στον οργανισμό της ομαδας
Στο ίντερνετ παντως την άποψη που έχει ο Γκουερινο την έχουν πάρα πολλοί συνοπαδοι μας.
Η ελπίδα πάντως ότι θα αλλάξει το καλοκαίρι η κατάσταση και θα γίνουν ποιοτικές προσθήκες υπάρχει αλλά.. Υπάρχουν πολλά αλλα τα οποία θα εξαρτηθούν και από τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα.
Συναλλαγές κουμάντα για ένα σύστημα σάπιο που υπάρχει σε αυτή την χώρα διότι η βρωμιά ελέγχει και το ποδόσφαιρο.
Ψυχραιμία παιδιά σε όλα και με όλους.
ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.
Προσωπικά σε αυτό το σάιτ που είναι οπαδικο δεν με ενδιαφέρει η πολυφωνία.
Αν θέλω να διαβάσω εναντίον του ΠΑΟΚ απόψεις μπαίνω και στο γαυρετα.
Εκεί οι απόψεις σας θα παίρναν και πολλά λαικ.
Δεν γράφω συχνά διαβάζω και ξέρω να διαχωρίζω όσους αγαπούν τον ΠΑΟΚ και κάποια στιγμή ξεφεύγουν από πίκρα της στιγμής ή αγωνία για τις μεταγραφές, από όσους φτιάχνουν λογαριασμούς μόνο για δημιουργία εντυπώσεων

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Τι άλλο θα διαβάσουμε!!!!
Σαιτ οπαδικο αλλά χωρίς πολυφωνία!!!
Ακόμη και σε Κοπάδι αρνιών κάποια ξεφεύγουν, μήπως θα χρειαστούμε κάνα λύκο?
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Θεωρώ ότι η στοιχειοθετημένη άποψη θρέφει τον διάλογο και μας δείχνει στο τέλος την σωστή οδό. Είτε αν ασκεί κριτική, είτε αν υπερασπίζεται τα πεπραγμένα. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι την συναντάμε σπάνια.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Επειδή μάλλον δεν έγινα αντιληπτός, μου αρέσουν οι αντίθετες απόψεις όσο και αν διαφωνώ με αυτές από άτομα που αποδεδειγμένα αγαπούν την ομάδα πχ Joshua renegade.. αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για κάποιους νέους λογαριασμούς που από το πρώτο ποστ κατηγορούν τον Σαββίδη- Λουτσεσκου.
Αυτή είναι η άποψη μου και δεν με ενδιαφέρει αν συμφωνείτε ή όχι, μπορείτε να κάνετε ότι και εγώ ignore

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”