Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλά τώρα θα τον μάθουμε τον ΠΑΟΚ;

Αν περάσει κάποιο όμιλο, θα πάρει και παίχτη ή παίχτες

Σε τι όμιλο θα περάσει, θα επηρεάσει καιι την ποιότητα των παιχτών που θα πάρει.

Αν δεν περάσει πουθενά, θα μείνεις με Κουαλιατα και Σαματα!

Δυστοκια, κωλυσιεργία και ανοργανωσια σε ολα γιατί ξέρουν σε οτιδήποτε αποτυχία θα φταίει "Ο Ρουμάνος που δεν αλλάζει σύστημα, ο Ρουμάνος που δεν βάζει νεους παίκτες, ο Ρουμάνος που τον ξύπνησε ο πατέρας του"""
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Λουτσεσκου επισης ειπε οτι περσι τετοιο καιρο οταν και ηταν εκνευρισμενος,τα παραπονα του τα εξεφραζε στον Γκαγκατση.Τωρα που ο Γκαγκατσης δεν ειναι στην ομαδα σε ποιον απευθηνεται? Ολα τα κανει η Γκοντζαρεβα?
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Να πάει να γαμηθει ο Μειτε

Το θέμα είναι πως είχες νο1 στόχους αυτόν και τον Δανό, και δεν ήρθαν. Μετά από πρωτάθλημα, σε χρονιά που έχεις το κίνητρο του τσου λου. Κάτι κάναμε λάθος.

Αλλά εντάξει, δεν πειράζει ΑΡΚΕΙ να δείξουμε πως υπάρχουν τα αντανακλαστικά να φέρουμε τους 2 αντικαταστάτες σχετικά άμεσα ΚΑΙ να είναι ίδιου επιπέδου και όχι Σαματα.

Εμένα με φοβίζει το ενδεχόμενο να μην έχουν έτοιμες λύσεις.
dev

Δημοσίευση από dev »

παιδια μηπως στα χαφ υπαρχουν καλυτερες και περισσοτερες επιλογες αποτι στα φορ στους ελευθερους και γλυτωσουμε τα 2 εκ στην μπενφικα και τα χωσουμε μετα στο φορ για αγορα?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο πάπας χτες είπε ότι αν δεν έρθει ο Μειτε, θα έρθει ο Κρέσπο της Φενέρ.

Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα σαν περίπτωση..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Napoli εμενα θα με τρομαξει αν ο αντικαταστατης ειναι ο Μισιτς,οχι τοσο γιατι ειναι κακος παικτης,αλλα γιατι θα φανερωσει πως οι επαφες μας στην αγορα ειναι περιορισμενες κατι που μας υποχρεωνει να στρεφομαστε σε γνωστες λυσεις.
dev

Δημοσίευση από dev »

https://www.transfermarkt.com/spieler/v ... e&yt0=Show

https://www.transfermarkt.com/spieler/v ... e&yt0=Show

εχει και πραετ και κλαανσεν και μακουτα λοπες εχει και ταπια πιο αμυντικο και ο haye ο ολλανδος
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

dev έγραψε:παιδια μηπως στα χαφ υπαρχουν καλυτερες και περισσοτερες επιλογες αποτι στα φορ στους ελευθερους και γλυτωσουμε τα 2 εκ στην μπενφικα και τα χωσουμε μετα στο φορ για αγορα?
Αληθεια το πιστευεις;
Εγω λεω μακαρι να χαθει ο Μειτε για να δουμε ποσο "αμεση" και ευκολη εναλλακτικη ειναι ο Μισιτς που διερρεαν εδω και καιρο.
Στο υπογραφω οτι θα μπουμε σε κυκλο ατελειωτων συζητησεων με την Ντιναμο για 500 πανω 500 κατω.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Μας ξεφτίλιζουν όλους και εσείς λέτε βρέχει

Μας ξεφτίλιζουν εμένα, τον Κυρι, τον Πριστ όλους και δεν θα κάνουν καμία μεταγραφή.

Έκανε πλάτες να κρατήσω αυτόν τον κόσμο ενωμένο και θυσιαστηκα σαν William Wallace Brave heart . Τώρα σας αφήνω στην οργή του κόσμου.

Εγώ ξεφτιλιστηκα τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το παραδεχτώ και σκύψω το κεφάλι και να ζητήσω ένα συγνώμη στον κόσμο που ήμουν άπληστος αλλά με πρόδωσαν τα inside info που είχα.

Το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον είναι να σωπάσω και να αφεθω και εγώ να με πάρει η οργή του κόσμου σαν ποτάμι.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

:p :p
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΖΟΥΜΕ?????Χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Napoli4 έγραψε: Αλλά εντάξει, δεν πειράζει ΑΡΚΕΙ να δείξουμε πως υπάρχουν τα αντανακλαστικά να φέρουμε τους 2 αντικαταστάτες σχετικά άμεσα ΚΑΙ να είναι ίδιου επιπέδου και όχι Σαματα.
Τους ποιούς;
Napoli4 έγραψε: Εμένα με φοβίζει το ενδεχόμενο να μην έχουν έτοιμες λύσεις.
Αυτό
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

PAOK1LIFE έγραψε:Μας ξεφτίλιζουν όλους και εσείς λέτε βρέχει

Μας ξεφτίλιζουν εμένα, τον Κυρι, τον Πριστ όλους και δεν θα κάνουν καμία μεταγραφή.

Έκανε πλάτες να κρατήσω αυτόν τον κόσμο ενωμένο και θυσιαστηκα σαν William Wallace Brave heart . Τώρα σας αφήνω στην οργή του κόσμου.

Εγώ ξεφτιλιστηκα τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το παραδεχτώ και σκύψω το κεφάλι και να ζητήσω ένα συγνώμη στον κόσμο που ήμουν άπληστος αλλά με πρόδωσαν τα inside info που είχα.

Το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον είναι να σωπάσω και να αφεθω και εγώ να με πάρει η οργή του κόσμου σαν ποτάμι.
έλα Ιφιγένεια και συ που θυσιάζεσαι στο βωμό
κούρασες και πραγματικά όλα έχουν ένα όριο
απορώ με τι μούτρα συνεχίζεις να γράφεις
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ω κοινόν αυτάδελφον Ισμήνης καρα
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Logistis έγραψε:
Napoli4 έγραψε: Αλλά εντάξει, δεν πειράζει ΑΡΚΕΙ να δείξουμε πως υπάρχουν τα αντανακλαστικά να φέρουμε τους 2 αντικαταστάτες σχετικά άμεσα ΚΑΙ να είναι ίδιου επιπέδου και όχι Σαματα.
Τους ποιούς;
Napoli4 έγραψε: Εμένα με φοβίζει το ενδεχόμενο να μην έχουν έτοιμες λύσεις.
Αυτό

Και μενα αυτο με προβληματιζει.Το δεχομαι οτι ηθελες να περιμενεις τοσο καιρο τον Μειτε για ολους τους λογους που εχουν αναλυθει 100 φορες.Πρεπει ομως να εχεις και αλλες περιπτωσεις δουλεμενες αν κατι παει στραβα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”