Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μα εγώ ακόμα μπορώ να θεωρώ πως ο Μεϊτέ είναι χειρότερος του χ-ψ Γκατσίνοβιτς.. Δεν έγραψα πουθενά το αντίθετο.

Και για να καταλάβω:
Παιχταράς ο Μείτέ, παιχταράς ο Οζντόεφ, παιχταράς ο Μάρκος Αντόνιο, τα έσταξε ο Σαββίδης για να φτιάξει το καλύτερο ρόστερ όλης της κατηγορίας, αλλά... ο Λουτσέσκου έπρεπε να πάρει πρωτάθλημα με.. Ντάντας, Τσιγγάρα, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες και Σβαμπ.

Ο ίδιος άνθρωπος τα γράφει αυτά...

Εδώ κάπου η λογική άφησε τη τελευταία της πνοή.

Σας έχει μουρλάνει ο Ρουμάνος. Κατανοητό. Υπομονή.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Συγγνώμη ρε σεις που παρεμβαινω, αλλα νομιζω απαντες γνωριζουμε πως αλλο πραγμα ειναι η κριτικη κι αλλο το κράξιμο και ο μηδενισμος προσωπων. Δεν ζητησε κανεις απο κανεναν να γινει αλεπου των γηπεδων ξαφνικα και να κοβει το ματι του ωσαν να πληρωνεται αδρα απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ωστε να προβλεπει αν η ταδε μεταγραφή θα βγει ή οχι.

Ολοι μας προφανως θα πεσουμε και μεσα και εξω στις εκτιμήσεις μας. Ωστοσο, οταν αποφασιζετε συνειδητα να εκμηδενισετε ορισμενα προσωπα και καταστάσεις και σπέρνετε αρνητικο κλιμα πριν καν δειτε την ομαδα να αγωνιζεται για τουλάχιστον 3-4 μηνες στο χορταρι, ε τοτε να ειστε ετοιμοι να αποδεχτείτε και την πιθανότητα να κριθειτε και εσεις απο όσους ειχανε διαφορετικη γνωμη και ειχαν την υποτυπώδη υπομονη ωστε να περιμένουν να κρινουν τα πράγματα με βαση την πραγματικότητα κι οχι με βαση τις υποθεσεις.

Απλα ειναι τα πράγματα. Δεν θελετε ειρωνιες? Μη δινετε δικαιώματα. Δινετε δικαιώματα? Θα κριθειτε
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Συνεχίζεις με τα ψέματα..
ανέφερε ένα μέλος οποιοδήποτε, που είπε θέλει το πρωτάθλημα πέρσυ.

Δεν το συνεχίζω άστο. Λουτσεσκου>ΠΑΟΚ>υπόλοιποι το καταλάβαμε.

Καλες γιορτές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 19 Δεκ 2023, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Daskalos_4 έγραψε:Αγαπητοι, όλα κι ολα, αλλα πριν 4=5 μηνες 10-20 μαλακες εδω μεσα υπερασπιζομασταν τον Λουτσεσκου και γενικοτερα πιστευαμε στην ομαδα. Πριν 4-5 μηνες μιλουσατε για παιχτες-λιμα, για κλεφτοκοταδες ρουμανους, για δεδομενο αποκλεισμο απο Μπειταρ, για 4η θεση, για υπεργαλαξιακο Αλμευδα κλπ κλπ. Ε, τωρα μην απορειτε που αποδιδουμε τα του Καισαρος τω Καισαρι και σας ειρωνευομαστε, με το μπαρντον.

Συγγνωμη, αλλα δεν ειναι καθολου ετσι δασκαλε. Καμια ειρωνια δεν υπαρχει απο αυτους που πιστευανε την ομαδα. Κ-Α-Μ-Ι-Α. Αντε λιγο απο τον Μπαρκα που λεει «Ειναι καλος ο Ρουμανος τωρα» :-)

Μπορεις να μην πιστευεις την ομαδα και να ανησυχεις και να κανεις κριτικη οπως πολλα μελη εδω μεσα, αλλα δεν σημαινει οτι μπορεις να προσβαλεις μελη του συλλογου με ανεπιτρεπτους χαρακτηρισμους. Η καταφορη ειρωνια προερχεται την τωρινη περιοδο απο τα μελη που γραφανε ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (το ξεκαθαριζω ξανα) σχολια για Ιβαν Λουτσε Γιωργη στελεχη ΠΑΕ κτλ και τωρα το παιζουν θιγμενοι που γινεται αναφορα στα σχολια τους και «φυτιλιαζονται» (λολ) και λενε να κρατησουμε χερια να χορεψουμε κουμπαγια, περασμενα ξεχασμενα επειδη η ομαδα τους διεψευσε.

Οσο και να παρουσιαζεται απο αυτα τα μελη οτι τωρα γιναμε «σασταλεγακηδες» ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

ΥΓ: μετα ειδα το σχολιο σου, αυτο ηθελα να γραψω
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εάν δεν κοπεί αυτό γαϊτανάκι χαζομάρας θα κλειδωθεί!

Φτανει μάγκες!

Ολοι κάναμε λάθη το καλοκαίρι και με το στραβό λουτσεσκου και τις επιλογές του και με τον άφαντο Γιώργη και με τον Σαββίδη που πουλάει!

Και το λέω το όλοι για να τα κόψουμε Ολοι Τώρα!

Ο ίδιος ο Ιβάν ζήτησε συσπείρωση!

Αν τώρα αρχίσουμε τα ηλιθια γνωστά μας κόμπλεξ η ομάδα θα επηρεαστει!

Και αν κάποιοι θεωρούν ότι εδώ είμαστε 100-200 μαλακες που συζητάμε έτσι για τον πόνο μας να πάτε να ρώτησετε τους παικτες της ομάδας!

Ολοι δίπλα στον ΠΑΟΚ!

Ολοι είμαστε ο ΠΑΟΚ και όλοι θέλουμε το καλό. Του ΠΑΟΚ!

Κοφτε τα μετερίζια και τις διχονοιες!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Blackgr4 έγραψε:Μα εγώ ακόμα μπορώ να θεωρώ πως ο Μεϊτέ είναι χειρότερος του χ-ψ Γκατσίνοβιτς.. Δεν έγραψα πουθενά το αντίθετο.

Και για να καταλάβω:
Παιχταράς ο Μείτέ, παιχταράς ο Οζντόεφ, παιχταράς ο Μάρκος Αντόνιο, τα έσταξε ο Σαββίδης για να φτιάξει το καλύτερο ρόστερ όλης της κατηγορίας, αλλά... ο Λουτσέσκου έπρεπε να πάρει πρωτάθλημα με.. Ντάντας, Τσιγγάρα, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες και Σβαμπ.

Ο ίδιος άνθρωπος τα γράφει αυτά...

Εδώ κάπου η λογική άφησε τη τελευταία της πνοή.

Σας έχει μουρλάνει ο Ρουμάνος. Κατανοητό. Υπομονή.
Για να σπασω λιγο το κλιμα αντιπαραθεσης, απο καθαρο ενδιαφερον να ρωτησω που χαθηκες black;! Ελπιζω ολα καλα καιρο ειχες να γραψεις
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Πόσο πολύ γούσταρα που τον είδα στην παρακαμερα να... γκαρίζει πανηγυριζοντας στα γκολ. Ούτε στα δύο νταμπλ δεν έβγαζε τέτοια γκάβλα. Άκουσε πολλά και τώρα η δικαίωση είναι μεγαλύτερη.
Νομίζω όμως πως ίσως κι αυτός γουστάρει λίγο παραπάνω αυτήν την ομάδα, από του νταμπλ. Τη νιώθει πιο δική του γιατί την έχτισε από τα θεμέλια, ενώ εκείνη όχι. Βρήκε έτοιμα τα θεμέλια κι έχτισε κάτι εντυπωσιακό πάνω τους. Εδώ εσκαψε τη γη και χτίζει από πάνω και έχει όρεξη να κάνει και τρέλα σχεδιακια.

Κάτι ακόμη γι αυτό που έγραψε ο logistis και συμφωνώ απόλυτα. Ο Ραζβάν είναι της σχολής Γκουαρντιόλα στο τι ζητά από την ομάδα του.. Γεννιέται όμως και μια άλλη ομοιότητα σιγά σιγά μεταξύ τους. Εκείνον μόλις τον είπαν ξεπερασμένο προπονητή παρουσίασε την πιο τρομαχτική Σιτυ και τα πήρε όλα. Πέρυσι είπαν τον δικό μας ξεπερασμένο προπονητικά. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

@aivas Όλα καλά αδερφέ, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Συνειδητά αποφάσισα να απέχω, διότι είδα πως έμπαινα και εγώ αρκετά συχνά σε μία ας τη πούμε τοξική διαδικασία αντιπαραθέσεων και δεν μου άρεσε.
Αφού πρώτα βέβαια έγραψα αρσενικά και όμορφα πως ΤΕΛΙΚΆ ο Ιβάν εξέθεσε όλους όσους πιστεύαμε πως για τους χ-ψ-ω λόγους δεν θα ρίξει λεφτά στο αγωνιστικό (αρκετά για να σε κάνουν παραπάνω ανταγωνιστικό εννοώ).
Εγώ είχα αυτά που χρειάζονται, για να παραδεχθώ πως ήμουν βιαστικός στα συμπεράσματα μου, ακόμα και αν η ιστορία έδειξε ήδη πόσο σημαντική ήταν η ενίσχυση της ομάδας.
Δυστυχώς βέβαια, βλέπω πως δεν έχουν αλλάξει και ιδιαίτερα τα πράγματα.

@sourme: για μένα θα μιλήσω. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Όσο δεν φαντάζεσαι. Όταν έφτασε 8 μηνών ο γιος μου, η πρώτη λέξη που είπε ήταν ΠΑΟΚ.
Σόρυ, αλλά δεν κόβω το χέρι μου για κανέναν άλλο. Έτσι και αλλιώς δεν γνωριζόμαστε και προσωπικά. Αυτό εννοώ για να μην παρεξηγηθώ.

Το να γκρινιάζω λοιπόν όταν δεν βλέπω να ενισχύεται η ομάδα (που ξαναλέω έχει ΉΔΗ αποδειχθεί πόση ανάγκη το είχε), όσο κουραστικό, "σπασαρχιδιστικό" κλπ κλπ μπορεί να είναι, σίγουρα ΔΕΝ θα το συγκρίνω με τις εμμονές και τις εμετικές προσβολές ορισμένων απέναντι στον Λουτσέσκου. Νέτα σκέτα.
Εγώ. Στη δικιά μου λογική. Άλλος μπορεί να πει "ναι ρε φίλε, όταν έλεγες γιατί ρε Ιβάν δεν ρίχνεις λεφτά, πως είναι το ίδιο με τους χαρακτηρισμούς προς τον Λουτσέσκου". Οκ το ακούω, αλλά σόρυ δεν το δέχομαι. Γιατί ακόμα και όταν εμένα προσωπικά μου έβγαινε η μίρλα και η γκρίνια που δεν έβλεπα ενίσχυση, ΠΟΤΈ μα ΠΟΤΈ δεν προχώρησα σε μειωτικούς προσβλητικούς και ξαναλέω εμετικούς εμμονικούς χαρακτηρισμούς προς οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ο άνθρωπος στου οποίου το topic βρισκόμαστε, έχει κερδίσει ΠΑΝΆΞΙΑ μία θέση στη κορυφή των κορυφών της ιστορίας των προπονητών της ομάδας μας.
Σγχώρα με που έκανα υπομονή τόσους μήνες και δεν έβγαλα κιχ βλέποντας τους γνωστούς 5-10 εδώ μέσα να εξαφανίζονται αργά και σταθερά, δίχως να ζητήσουν ΜΊΑ γ@μημένη συγνώμη και βγήκα τώρα να πω εγώ τη μ@λακία μου.
Έτσι αισθάνθηκα, έτσι έκανα. Δεσμεύομαι πως δεν θα ξαναγίνει.

Καλή συνέχεια σε όλους.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να χαίρεσαι το μικρό!

Αυτό κράτησα απ όλα και το ΠΑΟΚ!

Να σαι καλά μεγάλε!

Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Blackgr4 έγραψε:@aivas Όλα καλά αδερφέ, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Συνειδητά αποφάσισα να απέχω, διότι είδα πως έμπαινα και εγώ αρκετά συχνά σε μία ας τη πούμε τοξική διαδικασία αντιπαραθέσεων και δεν μου άρεσε.
Αφού πρώτα βέβαια έγραψα αρσενικά και όμορφα πως ΤΕΛΙΚΆ ο Ιβάν εξέθεσε όλους όσους πιστεύαμε πως για τους χ-ψ-ω λόγους δεν θα ρίξει λεφτά στο αγωνιστικό (αρκετά για να σε κάνουν παραπάνω ανταγωνιστικό εννοώ).
Εγώ είχα αυτά που χρειάζονται, για να παραδεχθώ πως ήμουν βιαστικός στα συμπεράσματα μου, ακόμα και αν η ιστορία έδειξε ήδη πόσο σημαντική ήταν η ενίσχυση της ομάδας.
Δυστυχώς βέβαια, βλέπω πως δεν έχουν αλλάξει και ιδιαίτερα τα πράγματα.

@sourme: για μένα θα μιλήσω. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Όσο δεν φαντάζεσαι. Όταν έφτασε 8 μηνών ο γιος μου, η πρώτη λέξη που είπε ήταν ΠΑΟΚ.
Σόρυ, αλλά δεν κόβω το χέρι μου για κανέναν άλλο. Έτσι και αλλιώς δεν γνωριζόμαστε και προσωπικά. Αυτό εννοώ για να μην παρεξηγηθώ.

Το να γκρινιάζω λοιπόν όταν δεν βλέπω να ενισχύεται η ομάδα (που ξαναλέω έχει ΉΔΗ αποδειχθεί πόση ανάγκη το είχε), όσο κουραστικό, "σπασαρχιδιστικό" κλπ κλπ μπορεί να είναι, σίγουρα ΔΕΝ θα το συγκρίνω με τις εμμονές και τις εμετικές προσβολές ορισμένων απέναντι στον Λουτσέσκου. Νέτα σκέτα.
Εγώ. Στη δικιά μου λογική. Άλλος μπορεί να πει "ναι ρε φίλε, όταν έλεγες γιατί ρε Ιβάν δεν ρίχνεις λεφτά, πως είναι το ίδιο με τους χαρακτηρισμούς προς τον Λουτσέσκου". Οκ το ακούω, αλλά σόρυ δεν το δέχομαι. Γιατί ακόμα και όταν εμένα προσωπικά μου έβγαινε η μίρλα και η γκρίνια που δεν έβλεπα ενίσχυση, ΠΟΤΈ μα ΠΟΤΈ δεν προχώρησα σε μειωτικούς προσβλητικούς και ξαναλέω εμετικούς εμμονικούς χαρακτηρισμούς προς οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ο άνθρωπος στου οποίου το topic βρισκόμαστε, έχει κερδίσει ΠΑΝΆΞΙΑ μία θέση στη κορυφή των κορυφών της ιστορίας των προπονητών της ομάδας μας.
Σγχώρα με που έκανα υπομονή τόσους μήνες και δεν έβγαλα κιχ βλέποντας τους γνωστούς 5-10 εδώ μέσα να εξαφανίζονται αργά και σταθερά, δίχως να ζητήσουν ΜΊΑ γ@μημένη συγνώμη και βγήκα τώρα να πω εγώ τη μ@λακία μου.
Έτσι αισθάνθηκα, έτσι έκανα. Δεσμεύομαι πως δεν θα ξαναγίνει.

Καλή συνέχεια σε όλους.
Ωραίος! Καλώς επέστρεψες! Να σαι καλά
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

@Blackgr4
Μακάρι να μην σταματήσεις να γράφεις φίλε.
Κάνεις ποτέ δεν θα αποφύγει αντιπαραθεσεις σε ένα φόρουμ και δεν χρειάζεται κιόλας. Κλάιν... Εχουν τη φάση τους κι αυτές.
Σημασια έχει να μπαίνει κάνεις εδώ μέσα μια μέρα σαν τη σημερινή ξεχνώντας την κωλοδουλεια, την κωλοκοινωνια μας, τις υποχρεώσεις και όλα, για να μοιραστεί την τρέλα του ο καθενας που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή παίζοντας μπάλα από άλλη χώρα κι όχι του ελλαδισταν

Και για να είμαι on topic, για να εκθειασει τον προπονητή μας :D

Γράφεις ωραία και από την ψυχή σου, γι αυτό στο λεω
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

sourmenetes έγραψε:Εάν δεν κοπεί αυτό γαϊτανάκι χαζομάρας θα κλειδωθεί!

Φτανει μάγκες!

Ολοι κάναμε λάθη το καλοκαίρι και με το στραβό λουτσεσκου και τις επιλογές του και με τον άφαντο Γιώργη και με τον Σαββίδη που πουλάει!

Και το λέω το όλοι για να τα κόψουμε Ολοι Τώρα!

Ο ίδιος ο Ιβάν ζήτησε συσπείρωση!

Αν τώρα αρχίσουμε τα ηλιθια γνωστά μας κόμπλεξ η ομάδα θα επηρεαστει!

Και αν κάποιοι θεωρούν ότι εδώ είμαστε 100-200 μαλακες που συζητάμε έτσι για τον πόνο μας να πάτε να ρώτησετε τους παικτες της ομάδας!

Ολοι δίπλα στον ΠΑΟΚ!

Ολοι είμαστε ο ΠΑΟΚ και όλοι θέλουμε το καλό. Του ΠΑΟΚ!

Κοφτε τα μετερίζια και τις διχονοιες!

Χάθηκες ρε νεανία όνομα κ πραγμα... :mrgreen:

Από ψηλά τα παρατηρεις.,

ΥΓ.
Καμία ενδεκαδα θα πιάσεις φέτος.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Τώρα αρχίζει το δύσκολο για τον προπονητή, τώρα που πατήσαμε κορυφή και όλοι θα βλέπουν τον κώλο μας, πρέπει να μην μας πιάσουν ντροπές.
Επιτακτική ανάγκη η νίκη με Κηφισιά για να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ και μετά.
Τον Τάισον στα θερμά και τις πισίνες καμιά βδομάδα, τσαγάκι , θερμοφόρα και κόμικς, να καλμάρει και να ξαναφορμαριστεί προς τον Μάρτιο -Απρίλιο.
Τον Ζίφκοβιτς να πάει στην Σερβία για Χριστούγεννα, να φάει τσιγαρίδες, να έχει θερμίδες μέχρι τέλους της σεζόν.
Τον Ντεσπότοφ να αρχίσει να βγαίνει σιγά σιγά μπροστά και να κουβαλήσει το επόμενο δίμηνο.
Την αμυντική λειτουργία να γίνει μπετόν.
Να ενεργοποιηθεί και να ΞΕΖΟΥΜΙΣΤΕΙ οτιδήποτε υπάρχει να δώσει αυτός ο Μάρκος Αντόνιο, τους δανεικούς πρέπει να τους πίνεις το αίμα.
Να παγιωθούν οι Κωνσταντέλια, Κουλιεράκης και Μιχαηλίδης στην Εθνική. Τουλάχιστον οι 2 από τους 3 σαν βασικοί.
Ο Τζίμας μοιάζει έτοιμος για 20-30 λεπτά στο παιχνίδι, ο Μπράντον να ξαναβάλει γκολ. Μούργκ, Ντεσπότοφ, Κωνσταντέλιας φτιάχνουν έναν ωραίο κορμό εκεί μπροστά.
Η ομάδα πρέπει να βγάλει τις λασπομαχίες του Γενάρη και του Φλεβάρη, όσο το δυνατόν αλώβητη και να φορμαρεται για Μάρτη Απρίλη που είναι τα σημαντικά.
Ότι προσθήκες γίνουν μέχρι τότε να έχουν ενσωματωθεί
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

με προκαλειται και ειμαι ετοιμος να....μπω...στην κουβεντα...

:shock: :shock: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Aλλο ενα γράφημα του σπορ24 για την παραγωγή/ποιότητα των επιθετικών προσπαθειών. Ανέφεραν επίσης ότι ο ΠΑΟΚ ειναι η μόνη ομάδα απο τους τοπ4 που έχασε παιχνίδι ενώ ήταν καθαρα καλύτερος (συμφωνα με τα νουμερα). Το παιχνίδι είναι με τον ΟΦΗ και θυμόμαστε όλοι πως χάθηκε με το πεναλτι που δε δόθηκε και τις κάρτες που χαρίστηκαν. Μετά το βαρ, θα τρελάνουμε και την οπτα στη σουπερληγκ , μιας και δε θα βγαίνει κανένα νούμερο.

Εικόνα

Ο ΠΑΟΚ παράγει τις πιο επικίνδυνες τελικές στο πρωτάθλημα, πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Λόγω υπομονής και πλάνου, η ομάδα δε βγάζει πολλές φλύαρες τελικές , αλλά αυτές που θα βγουν είναι επικίνδυνες για τον αντίπαλο.

edit:
και το αντιστοιχο με την επικυνδηνοτητα των τελικων που δεχεται η καθε ομάδα.
Και παλι ο ΠΑΟΚ ειναι καλυτερος απο τον ανταγωνισμό.
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”