Ένα χρόνο συμβόλαιο έχει ακόμα.jibbie έγραψε:rain, γνωριζεις αν για τον ρουμανο παμε για δανεισμο ή αγορα;
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
- Dark Knight
Υπάρχει έντονος εκνευρισμός γιατί, μεταξύ άλλων, είναι προφανές ότι βγαίνουν κάποια ονόματα με χαρτάκι την ίδια μέρα κάθε εβδομάδα, προκειμένου φυσικά να συμπέσουν με την κυκλοφορία γνωστής εβδομαδιαίας εφημερίδας , και να έχει ο οπαδός να ασχολείται μέσα στο Σαββατοκύριακο που κάποιοι πάνε για μπάνια. Δεν αποκλείεται κάποια από αυτά τα ονόματα να είναι πραγματικοί στόχοι και ενδεχομένως να είναι πιο κοντά από άλλους που ακούστηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες, καθώς πλέον τα χρονικά περιθώρια έχουν πράγματι εξαντληθεί. Από Δευτέρα όμως θα ακούσουμε ότι προέχει το ματς της Πέμπτης στην Ριέκα και "άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας" (κλισέ έκφραση) είναι συγκεντρωμένοι στο να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Ριέκα και να μπει η ομάδα στου ομίλους του CL. Προσωπικά, δεν βρίσκω κάτι περίεργο στο να χάνεις τους 1ους μεταγραφικούς σου στόχους, αλλά όταν βγαίνεις π.χ. στην αγορά με λίγα χρήματα για transfer fees και κοιτάς παίκτες πανωραφίσιους που ανήκουν σε ομάδες (έστω και αν μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους) πρέπει να είσαι έτοιμος και να αποτύχεις άμεσα και στην χειρότεη να μπλέξεις σε ένα μεξικάνικο σίριαλ που θα τραβήξει πάρα πολύ και στο τέλος πάλι να αποτύχεις, έχοντας χάσει όμως υπερπολύτιμο χρόνο και ενδεχομένως καλές εναλλακτικές λόγω της κωλυσσιεργείας σου. Έχουμε επίσης δει ότι όταν πράγματι κλείνουμε παίκτες, οι ειδήσεις βγαίνουν ξαφνικά στο στυλ "έκλεισε και έρχεται στον ΠΑΟΚ ο ταδε...." και όχι στο στυλ "ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον ταδε...". Άρα σε κάθε περίπτωση κρατάμε πολύ μικρό καλάθι και περιμένουμε πρώτα να δούμε παίκτη στα γραφεία της Τούμπας (μην σας πω αφού περάσει τα ιατρικά και βγει το γνωστο βιντεάκι) και μετά βλέπουμε.
να πουμε εδω οτι ο ρουμανος ειχε εναν μικροτραυματισμο (;) χιαστους τον Φεβρουαριο, εχασε 4 παιχνιδια, και οταν επεστρεψε και μεχρι το τελος της χρονιας εγραψε ενα μονο 90λεπτο και ηταν γενικοτερα χωρις νουμερα.
μπανε ναι δε μου λεει κατι, μπορει να τον δανεισουν με ταυτοχρονη επεκταση

Δουλεύει το δημόσιο το ΣΚ?
Πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δε θα κάνουμε μεταγραφές και αν κάνουμε θα είναι μετριότατοι παίκτες
Πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δε θα κάνουμε μεταγραφές και αν κάνουμε θα είναι μετριότατοι παίκτες
Αν είμασταν κοντά θα το βγάζαν οι αρδ στα σάιτ .. απλά βγάλανε 2 ονόματα στη φορτσα ( που τα είχαν από προχθές που βγάλανε θεματολογία ) και λένε ´´ η συνέχεια του ρεπορτάζ στα περίπτερα ´´
1990 πρακτικές..
1990 πρακτικές..
-
ρε φιλε εδω μιαλμε για τις μεταγραφες και εσυ στον κοσμο σου για την φορτσα και την μετρο...λες και ανακαλυψες την αμερικη κανεις...οτι δεν ξερουμε δλδ οτι εχουν κοντρα και προφανως δεν θα επιβεβαιωσει ο ενας τον αλλο την ιδια μερα ....και στο αλλο ποστ σου ελεγες για το σε ποιον ομιλο ανηκει η φορτσα...σοβαρα δλδ τωρα εσενα σε νοιαζει ο ΠΑΟΚ ? γτ απο αυτα που γραφεις αλλο φενεταιAye4 έγραψε:Φαινομενικά, σε σχέση με τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, η FORZA με τη σημερινή έκδοσή της και τα ονόματα που έδωσε, πέτυχε νίκη στον εκδοτικό ανταγωνισμό της ασπρόμαυρης ενημέρωσης. Είναι έτσι? Το ιδιαίτερα συναινετικό δημοσίευμα της metrosport.gr σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και το ότι δεν βλέπει καν τα ονόματα που έδωσε η Forza αλά επιμένει να ποντάρει στη μεταγραφή του Μπορίλ, για μένα τουλάχιστον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αν όχι όλα, κάποια από τα ονόματα που γράφτηκαν και ξεσήκωσαν, είναι παπάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Σάβ 21 Αύγ 2021, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
jibbie έγραψε:
Δε νομίζω ότι είναι εύκολο κάτι τέτοιο,δεν είναι κανένας παίχτης με συμβολαιακι ή προϊόν Ακαδημίας ή Ουαρντα;
- buffalobill4
Για να δούμε αν αυτοί που έχουν πληροφορίες από άτομα μέσα στην παε και μας λέγανε ότι θα γίνουν μεταγραφές μέσα σε αυτό το σουκου θα πέσουν μέσα.
Εγώ χωρίς πληροφορίες κρίνοντας μόνο από τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους (στατιστική, μεγάλη επιστήμη) λέω ότι Παρασκευή 27 Αυγούστου θα δωθεί το πλάνο και το μπάτζετ, Σάββατο και Κυριακή 28 και 29 τα τελευταία μπάνια των στελεχών και Δευτέρα 30 και Τρίτη 31 θα δουλέψουν στα φουλ οι μηχανές και όπου βγει.
Εγώ χωρίς πληροφορίες κρίνοντας μόνο από τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους (στατιστική, μεγάλη επιστήμη) λέω ότι Παρασκευή 27 Αυγούστου θα δωθεί το πλάνο και το μπάτζετ, Σάββατο και Κυριακή 28 και 29 τα τελευταία μπάνια των στελεχών και Δευτέρα 30 και Τρίτη 31 θα δουλέψουν στα φουλ οι μηχανές και όπου βγει.
Η πρώτη ή η τελευταια φορα...jibbie έγραψε:παντως rain για να τα λεμε ολα, δεν μπορει ο Ραζβαν να λεει για τον Τζολη οτι δεν ειναι ολοκληρωμενος παικτης και να ζηταει Mitrita. ενταξει πολιτικη εκανε, αλλα και παλι it doesn't computerainmaker έγραψε: Ως προς τον Μιτριτα, του πουστη, κάτι θα ξέρει ο ραζβαν. Κάτι έξτρα θα κερδίσει λόγω καταγωγής και συνεννόησης.
Οπως δεν μας κανει ο Τσιγγαρας αλλα μας κανει (???) ο Εσιτι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δανεικό με εφικτή οψιονjibbie έγραψε:rain, γνωριζεις αν για τον ρουμανο παμε για δανεισμο ή αγορα;
Αν δεν χανεις ποτε την μπαλα, ουτε με αίτηση, τοτε δεν χρειαζεται να αμυνθεις ιδιαιτερα...Rock4 έγραψε:Πάντως εάν αποκτηθούν οι δύο κοντοπουτανοι ( Ρουμάνος, Μέρμηγκας) θα μοιράσουν επιθετικά πολλές σακούλες, αλλά αμυντικά θα πρέπει τα δύο χαφ στο κέντρο να παίζουν με ατομική μάσκα οξυγόνου, γιατί θα μαρκαρουν και γι' αυτούς τους δύο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Φόρτσα πάντως έγραψε ότι υπάρχει και ζωηρό ενδιαφέρον για Πασχαλάκη από ομάδα της Ολλανδίας. Ρειν το βρίσκεις εφικτό να φύγει και να ρθει άμεσα αντικαταστάτης;
ΥΓ. Πάλι καλά μένουν 10 μέρες να τελειώσει αυτό με τις μεταγραφές φέτος. Έχει κουράσει όσο ποτέ.
ΥΓ. Πάλι καλά μένουν 10 μέρες να τελειώσει αυτό με τις μεταγραφές φέτος. Έχει κουράσει όσο ποτέ.
- john4serres
Επίσης υπάρχει και το ανάποδο. Ο Giovinco μπορεί να βρει δέκα ομάδες που να του δίνουν 1,2 ή και 1,5 εκατομμύριο/σεζόν.Magpies4 έγραψε:To Colombus crew (MLS) ενδιαφέρεται λέει για τον Μέρμηγκα. Νομίζω οτι αφού δεν έχει μπεί στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη μάλλον κοιτάει αλλού. Νομίζω με το 1.2 που ακούγεται το χρόνο, βρίσκουμε αξιοπρεπέστατο χάφ.
Φοβερό επιτελείο μεταγραφών.
Ένας παίκτης του μπαμπά, ο άλλος ρουμάνος.
Ένας παίκτης του μπαμπά, ο άλλος ρουμάνος.