Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
markos4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από markos4 »

renegade έγραψε:
dragon έγραψε:
«Για να καταλάβετε πως λειτουργούμε. Συζητάμε με το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση για το τι χρειαζόμαστε και πως μπορούμε να βελτιώσουμε το γκρουπ και κατόπιν υπάρχει επικοινωνία με το τμήμα σκάουτινγκ. Το τμήμα σκάουτινγκ μας προτείνει παίκτες, τους αναλύουμε και πηγαίνουμε για την πρώτη επιλογή, τη δεύτερη, την τέταρτη. Μετά εξαρτάται από το οικονομικό κομμάτι. Αν κάποια στιγμή υπάρχει ειδική περίπτωση παίκτη και πραγματικά τον χρειάζομαι, τότε το ζητάω και παλεύω γι' αυτόν και εξηγώ τους λόγους που θέλω ειδικά αυτόν...
Λυνει κ απορίες
Άντε γιατί μας ζάλισαν κάποιοι
Για να τα λέμε όλα και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις
Πριν από αυτό λεει:

«Όλες οι ομάδες έχουν τεχνικό διευθυντή. Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν να γίνουν αν υπάρχει σωστή επικοινωνία μεταξύ μας. Ο ιδιοκτήτης, ο αντιπρόεδρος, το τμήμα σκάουτινγκ, η Μαρία..

Και ρωτάω εγώ ο αφελείς...
Γιατί όλες οι ομάδες έχουν τεχνικό διευθυντη και δεν ακολουθούν το δικό μας μοντέλο;;;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Γιατί δεν είναι ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

markos4 έγραψε:
Πριν από αυτό λεει:

«Όλες οι ομάδες έχουν τεχνικό διευθυντή. Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν να γίνουν αν υπάρχει σωστή επικοινωνία μεταξύ μας. Ο ιδιοκτήτης, ο αντιπρόεδρος, το τμήμα σκάουτινγκ, η Μαρία..

Γιατί όλες οι ομάδες έχουν τεχνικό διευθυντη και δεν ακολουθούν το δικό μας μοντέλο;;;
Κι αλλες ομαδες δεν εχουν. Οταν θελεις να κανει τις μεταγραφες ο προπονητης δεν παιρνεις τεχνικο διευθυντη. Προφανως για αυτο και δεν πηραν, και θα παρουν οταν κλεισει το ροστερ
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Μια χαρά υπάρχει άνθρωπος που τρέχει τις μεταγραφές μας. Όπως συγκεκριμένα του Κούρτιτς, αλλά και το όποιο ενδιαφέρον μας στην Ιταλική αγορά. Γιατί δεν το λένε, αυτοί ξέρουν. Θα έχουν τον λόγο τους...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

markos4 έγραψε:
renegade έγραψε:
dragon έγραψε: Λυνει κ απορίες
Άντε γιατί μας ζάλισαν κάποιοι
Πριν από αυτό λεει:

Γιατί πρέπει να έχεις υποχρεωτικά Τδ??

Ωραία θέση έχει χρήμα έχει μίζα...

Όχι ότι απαραίτητα δε χρειάζεται αλλά όχι ότι απαραίτητα χρειάζεται.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Να πούμε και κάτι άλλο που θα έπρεπε να το έχουμε κατανοήσει άπαντες από το πρώτο πέρασμα του Ρουμάνου από τον πάγκο μας θεωρώ. Ο Λουτσέσκου στις δηλώσεις του λέει αυτά που πρέπει να ειπωθούν, δεν θα απαξιώσει ποτέ κανέναν ακόμη και αν είναι εκτός ομάδας. Ο λόγος είναι απλούστατος και μάλλον δημοσιοσχετίστικος. Αν ο προπονητής βγει και πει ότι ο χ Εσίτι είναι για τα σκουπίδια, ποια ψ Γκιοζτεπέ θα θελήσει να πάρει τα σκουπίδια του καθενός; Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι στο τέλος θα κριθεί το ρόστερ και αυτό δεν θα το αποκαλύψει ο Ράζβαν μπροστά στις κάμερες, εκεί θα χαϊδέψει και λίγο τα αυτάκια..
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Κατι μου λεει ότι με το που κλείσουν αρ. μπακ και το περιφεριακο φορ, θα δουμε τις αποδεσμευσεις με στοχο να αποκτηθει δυνατο εξτρεμ.

Το Τζολη τον βλέπω στη Β ομάδα με τις δηλωσεις που εκανε ο Λουτσεσκου σημερα.
Δεν υπαρχει περιπτωση να προσαρμοσει την ομαδα για αυτον ο Λουτσε, ιδιος αν ο μοναδικος στοχος υου ειναι το πρωταθλημα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

εγω ακουσα οτι θα τον παρει δανεικο ο Ερικσον στον Πιερικο τον Τζολη
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Παίζει να υπάρξει σεζόν χωρίς πώληση?
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

εγω λεω να ψαχνομαστε και για κανα δεξι μπακ ...ο ροντριγκο δεν το κοβω να μενει
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:εγω ακουσα οτι θα τον παρει δανεικο ο Ερικσον στον Πιερικο τον Τζολη
Ντροπή ρε μλκ :lol: :lol: :lol:
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

και εγω διαβασα την συνεντευξη λουτσεσκου και εβγαλα τα εξης συμπερασματα

θα προσπαθησει να κανει παιχτη λειτουργικο για αυτον τον τροπο παιχνιδιου τον εσιτι και καλα θα κανει 3+ μυρια ειναι αυτα

θα δωσει ευκαιρια σε μπισε αλλα τουλαχιστον προσωπικα πιστευω μονο στο 10 δεν μπορει πλεον εξτρεμ ουτε σε αυτες τισ ταχυτητες ουτε να καλυπτει το μπακ πισω

και απο την απαντηση για ρεμποσο και εξτρεμ που ειπε θα δουμε εγω πιστευω θελει και εξτρεμ πιθανον σαν τελευταια κινηση
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Δε νομίζω ότι θα υπάρξει σκηνικό με τον Μπίσε στο ρόστερ μας.
Ήδη έχουμε 23 ξένους και θα αποκτήσουμε όπως πάνε τα πράγματα 2-3 ακόμα.

17 δηλώνονται στη λίστα.

Τη θεωρώ ως δεδομένη την αποχώρηση Ροντρίγκο (ή Τέιλορ), Ουάρντα και Μπίσε.

Νινούα και Περέιρα δεν θα δηλωθούν και δεν θα κάνουν μούτρα, με μεγάλη πιθανότητα το να δανειστούν σε Ομάδα επιπέδου σούπερ λιγκ. Μπράντονιτς ΠΑΟΚ Β
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 24 Ιούλ 2021, 13:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καλος χρυσος ο Λουτσε, αλλα αν οντως πιστευει οτι ο Εσιτι και ο Μπισε εχουν ρολο, τοτε τι να πω...
Ελπιζω απλα να ειναι ατακες διπλωματικες και τπτ περισσοτερο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Παιδιά συγνώμη που το λέω έτσι ωμά,αλλά εάν δοκιμάσει ο Μπίσεσβαρ να κάνει μέρος της προπονησης,ουτε καν ολοκληρο το πρόγραμμα, θα έχουμε κλαυσίγελο.Θα καούν τα πλάνα του PAOKtv εκείνης της ημέρας ή το βιντεάκι θα έχει ηχητική υπόκρουση Benny Hill.Στην τελευταία του ποδοσφαιρική εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ, σοκαρίστηκαν μέχρι και οι αντίπαλοι αμυντικοί απο την αδυναμία του παίχτη να προλάβει πάσα στα 3 μέτρα.Εννοείται οτι ο Ραζβαν ξέρει καλύτερα απο ολους, και καλα κανει και δοκιμαζει ολο το ροστερ, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση απλα θα κοροιδευουμε τους εαυτους μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”